Youtuber Ramo

Så skete det. En ting jeg har gået og overvejet længe – at blive ægte “Youtuber”. Jeg har på det seneste fået ros for at være rar at høre på – hvilket jeg overhovedet ikke fatter men man er vel også sin egen værste kritikker. Og ja jeg ved godt det stadig ikke er perfekt og at mit engelsk er lidt rustent – men det er lidt en niche video så tænkte jeg var nødt til at lave den på engelsk hvis den skulle være interessant for mere end bare Lasse Uttrup og Dennis Gram.

Jeg har netop erhvervet mig et 7artisans 7.5mm fisheye – ikke fordi jeg rigtig havde brug for det men fordi det koster krans og det er altid sjovt at prøve noget nyt. Jeg prøvede dog forinden at finde videoer og reviews om denne på Youtube. Det var muligt at finde en hel del videoer men kun et enkelt eller 2 skateklips – som desuden var fra en skatepark med nogen der hverken kunne skate eller finde ud af at filme. Jeg valgte derfor at lave denne video hvor jeg snakker om mine fisheyes, tester dem på den røde plads med en der kan finde ud af at skate og så gør jeg mig umage for også at filme det nogenlunde.

Jeg elsker at skyde skatevideoer og jeg elsker gear – hvis du har spørgsmål eller vil i gang med at filme så er du altid velkommen til at skrive til mig.

Håber at 5 mennesker finder denne video brugbar – så er jeg fint tilfreds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait