CPH Open 2023 “Josevski Edition”

David Josevski er navnet på denne unge fyr. Han er skater – og han er også okay til det. Han følger tilmed også med i skateboarding: ser youtube, tiktok, insta osv men så snart vi går et par år tilbage i skateboard historien så er han helt blank. Så derfor tænkte jeg at han skulle ud og møde nogle seje mennesker til Final Party under CPH Open. Til dig der heller ikke ved hvem vi har med at gøre så skal jeg gøre hvad jeg kan for at hjælpe dig igennem denne lille artikel med lidt hints, links, plus det løse

Her ses han sammen med hans søde veninde Vanda og deres nye bekendtskab Dustin som man blandt andet kender fra den legendariske Baker 3 video. Her kan man blandt andet se ham drikke et Jäger shot på en bar for så at løbe ud af døren og lave bs fitty ned af et rail.

Her er David løbet ind i en “Ginger Transit” (Det er navnet på den dåse”sodavand” han drikker) – skateren han står sammen med er tilgengæld John Dilo – han er god til at køre på 2 hjul, gå stort og så er han faktisk en flink fyr. Se hans Red Tiger part her

David og Willy. Her har vi at gøre med en ægte legende og en af de mest underholdende mennesker at se på et board

Kieran Woolley er en af de få mennesker på vores tur rundt i gården som David faktisk godt ved hvem er. Personligt havde jeg ikke helt styr på det – lige ud over at han fyrede op til Open sidste år i Bowl ved City 2. Jeg gik derfor på youtube for at tjekke ham og faldt over denne ret friske part

Hvis du ikke ved hvem Oliver Ordon er – så er det fordi du ikke er en af de 6000 mennesker der har set dette dejlige klip med søde Ordon der forklarer hvordan man laver treflip

PoloPede er sgu en dejlig dreng. Det ved alle der kender manden. Hvis du ikke kender ham fra skateverden så er det fordi han har gemt sig bag kameraet. Det er dog desværre ikke en ting han gør sig i længere. Tilgengæld kan man se ham i dette klip

Okay okay okay… ægte legende i huset og selvfølgelig en som David ikke aner hvem er. Hvilket dog også er helt fair. It’s been a while. Jeg har dog set hans part til ukendelighed – slidt et par VHS bånd i bund (ja det hed det altså i gamle dage) Adelmo Jr. mine damer og herre! Adelmo’s part i Kayo videoen er en ting

Couple of legends – her har vi intet mindre end Benjamin Winther, Mathias Eriksen og Julius Rohrberg’s storebror

Midtvejs status hos “Gamle” – alt er godt

Okay David følger alligevel nok med til at vide hvem Tiago Lemos er. Hvad ungdommen måske ikke ved så skatede Tiago for DC shoes førhen og havde faktisk en ret fed part i The DC Promo video – Titlen fra den video udspringer dog fra det sløveste brainstorm møde på kontoret

Yuri Facchini er måske en af de mest G skatere ud af Brazil. Når David har Mathias’s solbriller på så er han måske en af de mest G skatere ud af Brønshøj.

Emil Hvilsom er ikke bare en af de danske skatere med bedst stil men også manden bag videoen VoresKBH som var en kæmpe gave til dansk street skating da den udkom i 2013. Den er desværre også fra dengang man brugte Vimeo så du skal sgu nok oprette et login for at få lov til at se den

Okay så har vi endnu en Brasilianer nemlig Carlos Ribeiro. Jeg endte med at falde i snak med ham efter billedet – flink fyr. David stod lidt målløs på sidelinjen og kiggede på. Jeg går ud fra at de fleste har set hans part i Define – og den er nuts (jeg er dog ikke den store fan af Jesus walks tracket, samt det lidt tvivlsomme lock-in han har på sin hammer) Men hans “All for you” part er fed og det samme er musikken. Og den der bs overcrook, pop tilbage ned i lille bank er så meget ham at det halve ku være nok

Hernings helt egen Letten er udover at være en sød fyr også fan af David og David er fan af ham. #RIST2

Det her billede af Maite og hendes venner er sgu egentlig også meget skønt. Jeg kan dog ikke lige finde en part med hende men hvis du er i tvivl om hvem hun er så er hun den der står og råber på sidelinjen til de fleste konkurrencer.

Missionen fuldført – David har fået en masse nye venner og nu er han træt. Tak til CPH open for et brag af en fest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait