The Search For Animal Jim

I går aftes var der premiere på Iron’s niende video i Copenhagen Skatepark og allerede nu, mens hovedpinen så småt er ved at ligge sig, er videoen online og klar til at glædeligt gensyn. Jeg håber at blive lige så hyped når jeg nu skal sidde her i sofaen og se den på min laptop som da jeg efter en håndfuld bajere og godt selskab, så Mikkel Tørper lave den sygeste nollie fs heel på det store lærred i går.

Denne video er et godt og skønt billede af et crew af forskellige typer skatere som skater på hver deres måde men som stadig har en skide god rød tråd. Specielt på baggrund af Casper Haugegårds klippearbejde – han er en mester til at mikse de gode tricks sammen med sjov underholdning.

Vi glæder os allerede til nummer 10 !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait