Streetmasters 2023

Så er der cirka gået en måneds tid siden Streetmasters blev afholdt og alle deltagere har dermed både haft tid til at klare sig gennem 2-3 dages tømmermænd, et par turer på kondicyklen og måske endda en lille genoptræningstur på boardet, siden sidst.

Når græsset er slået og busken klippet til så sæt dig ned i kontorstolen og nyd dette klip fra eventet. Det kan måske endda være du kan finde dit eget ansigt på billederne fra festen (længere ned i artiklen)

Dagens top 10:

  1. Kim Stær
  2. Michael Jensen
  3. Troels Jørgensen
  4. Benjamin Schmidt
  5. Ruben Cavarra
  6. Peter Sargent
  7. Leslie Westhausen
  8. Phil Brown
  9. Allan Nissen
  10. Thomas Madsen

Kim Stær løb atter en gang af med dagens helt store sejr. Andenpladsen gik til Michael Jensen og Troels Jørgensen lagde sig pænt ind på tredje. Der blev desuden delt lidt af hvert ud af pokaler, bl.a fik Ruben Cavarra en for bedste 5050, Allan Nissen fik meget forventet en Crowdpleaser pokal efter at han switch olliede trappen med fuld opbakning fra publikum og Thomas Madsen vandt yderst velfortjent en pokal for bedste slam.

Nårh ja, så blev festen ellers skudt i gang…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait