Skatevideo 2023

Mathias Eriksen aka “Mathias fra X-hall” aka Düctür Rÿmäs aka “ham med frakken” har begået en ny video med venner og bekendte. Trods Mathias er god til at skate selv så er faktisk også forholdsvis klog. Jeg er eks ret sikker på at han skriver til mig om ca. 5 minutter for at fortælle om alle de tegnsætnings- og stavefejl jeg har lavet i denne tekst, trods jeg er røv hamrande ligeglad. Han er dog heller ikke klogere end at han ikke kan finde på et bedre navn til sit klip end “Skatevideo 2023”.

Ifølge hans fætter med en anden sweater Morten Eriksen så hedder det først en video hvis det er over 10 minutter. Når det er under 10 minutter hedder det et klip

Anyway… det er et fint klip. Jeg har været i Billund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait