Royal Danmark

Jeg har været i gaden med det danske Royal Trucks team for at filme, i løbet af det sidste halvandet års tid. Her er hvad jeg har fået skruet sammen med holdet.

Vi snakker mange gode sessions og et par helt legendariske NBD’s til historiebøgerne. Eks er ovenstående rail en ting der skal noteres. For små 20 år siden havde Frederik Bengtsson taget tyske Paco Elles med til Nørre Aaby for at filme til en Trap Video. Paco lavede fitty-fitty på den. Udover det så er det eneste andet footy fra spottet, at finde i den gamle Kingpin video hvor “K” forsøger sig med en boardslide, uden det store held.

David Josevski, 15 år gammel, big balls…

Max Rohrberg er desværre ude for en stund da han netop er blevet opereret i knæet. Heldigvis var vi så hurtigt videre fra hans sidste part at jeg allerede lå inde med en god stak gode ting med ham til dette klip.

Benjamin Køhling er den nyeste tilføjelse til holdet. Han er det “spice” der får den her gryderet til at smage helt perfekt. Selvfølgelig kombineret med lidt “Sweet Vanda” på sidelinjen.

Jesus er rætti god. Og super god Clickbait til at få folk til at se videoen. Flink er han også…

Og så er der Aske, åh Aske. Denne video byder på et trick der krævede lidt overtalelse men med hjælp fra et par gode venner så blev det endelig en realitet og du skal vide at jeg er stolt og det tror jeg også at Ronni og Daater bliver lige 6 minutters tid når de er nået gennem videoen

Følg: @RoyalTrucksDK på instagram

Teamriders:

David Josevski / @davidjsvski

Aske Raft / @askeraft_

Jesus Fernandez / @jesusfernandez_77

Vanda Zilo / @vandaaaa_zilo

Benjamin Køhling / @benja.far

Max Rohrberg / @maxrohrberg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait