Nervous Breakdance

Så er Fredwart’s nye video endelig online og klar til at blive streamet!

Til jer der ikke kender Frederik så kan jeg fortælle at han er at de rareste og flinkeste mennesker jeg kender og dette afspejler i bund og grund ret godt dette projekt. Videoen har en masse god footy med hans faste mand foran linsen, Asger, men udover det er det en samling skating med en bred skarre af skatere i alle forskellige aldre og på forskellige niveauer som allesammen fremstår ekstra talentfulde når det er filmet af Fred.

Lige bortset fra Alvin’s Crooked til manual som Mathias callede bullshit på til premieren. Der var ellers godt gang i salen, men lige da det trick var overstået var der et kort sekunds stilhed og Mathias kom til at tale lidt for højt, så hele salen kunne høre det:

“hold kæft et lortetrick”

Man altså udover det så er det hele super fedt – det er jeg ret sikker på at Mathias vil give mig ret i

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait