Slappyknukle premiere

Jeg har ondt i hovedet i dag. Mange unge mennesker der råber højt kombineret med øl og shots på det bruneste værtshus i byen er åbenbart for meget, for en gammel mand som mig – men shit altså!!

I går var der premiere på den nye Slappyknukle video i Loungen i Copenhagen Skatepark. Filmen skulle starte kl 21 men jeg var der allerede kl 19 for at jeg kunne skate lidt med knægten. Da jeg går i Loungen møder jeg en stribe unge drenge der vandre lidt forvirret rundt og prøver at få teknikken til at virke, mens de fylder de gratis øl i køleskabet og rykker rundt på sofaerne for optimering af lokalet. Nervøsiteten blev understreget ved at drengene flere gange var henne og kigge ved vinduerne for at se om der var mennesker på vej. Jeg kører hjem med knægten og kommer tilbage en halv time senere og pludselig er det mere eller mindre umuligt at komme ind fordi der er tæt pakket med mennesker.

Skatere, homies, søskende og forældre er mødt talstærkt op for at støtte op om projektet og stemningen er sublim. Filmen går endelig i gang og trods lidt knas med lyden så går det hele efter bogen, plus det løse. Jeg mindes ikke at have været til en premiere med så meget hype hele vejen igennem. Folk råbte og klappede efter mere eller mindre hvert eneste trick der blev landet. Og fuldt forståeligt af flere årsager. Det er så fedt at se den nye generation være i streeten og kreativiteten og valg af spots var til en klar topkarakter i min favør. Men udover det så består Slappyknukle crewet af en flok unge drenge der hver især har en stil og persona som gør at folk klapper, alene i det man ser deres ansigter.

Filmen er slut, folk råber og klapper, mens Emil Wickström stagediver forbi slutskærmen. Forældrene drager stille og roligt hjem ad mens Tempoarne fyrer op for anlægget og ungdommen får skabt et dansegulv som vil være de fleste natklubber værdigt.

Dørene lukker kl 23 og mens crowden surfer larmene videre ud i nattelivet, tager os gamle på Hytten og drikker Grøn Tuborg på flaske og Gajol Blåbær shots mens vi stille og hyggeligt kan fordøje aftenen

Alvin aka DJ Tempoarne on the mix
Den fremtidige danske skatescene er i trykke hænder hos disse 2
Elias, Lasse og Leo var som altid dejligt selskab
Foår’helved Gamle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait