Vi er de bedste i Europa

Jeppe Rasmussen er ude med nyt klip med alle drengene

Jeppe’s egne ord: “Jeg brækkede min ankel for snart to år siden, og har ikke rigtig kunne skate siden. Forhåbentlig kommer jeg til det igen, efter en operation jeg fik for et halv år tid siden, men nu må vi se..
Så jeg ville lave et lille klip, sådan jeg også havde noget at lave når vi var på session. Mit vx er sku ved at være for træt til at lave et helt klip, det har sku også været meget igennem, helt tilbage fra den gamle manual video.
Så jeg købte et lille fisheye til min iPhone og filmet på det. Vi filmet meget af klippet sidste år da der var EM, og det er der navnet også kommer fra, da Danmark NÆSTEN var de bedste i Europa⚽️”

For et par uger siden var der premiere på videoen ved Dancer butikken på Nørrebro – her var der en gennemgående joke om at man først måtte gå når man kunne alle Jimmy’s tricks på flatbaren uden ad. Nedenfor ses et screenshot af hans liste og han opfordre desuden til at folk afslutter listen for ham

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait