Polar Premiere i CPH skatepark

Fredag aften var der premiere på Polars nye film “Sounds Like You Guys Are Crushing It” i Copenhagen Skatepark. En solid skare af folk var mødt op for bl.a. at se Ville Westers første propart, Tao’s formidable filmer skills, en kreativ tilgang til et hav af skandinaviske spots.

Filmen var både god og spændende og starter hårdt ud med en gnarly fifty med Boserio. Der var et par ting gennem filmen der forvirrede mig, bl.a. at Emile Laurent laver fs noseslide ned af Fisketorvs railet og fs boardslide (to fakie) ned af Bispebjerg railet men måske er det med til at understrege den generelle udvikling af ABD reglerne der lader til at blive udvisket. Dette bliver understreget af Paul Grunds nollieflip udover trappen ved La Plaza Creteil i Paris som jeg tænker må være lavet en gang eller 2 tidligere. Undrede mig også over at han laver en halfcab nosegrind revert som bliver vist 2 gange i hans part med et minuts mellemrum. Men altså Pontus er jo trendsetter så mon ikke dette skaber rammen for fremtiden skatevideoer. Det var ét af samtale emnerne i gården efter filmen, mens at et af de andre og måske det største samtale emne var at alle var enige om at Villes part var fed!

Der var hyret DJ’s ind til afterparty og der blev fyret op for nogle skønne tunes og ungdommen fik vrikket hofterne mens Minde og Mathias langede fadøl over disken i Bodegaen på Polars regning.

Boserio lægger ud
Front row
Talstærkt publikum nyder seværdighederne
DJ’en fyrer op
the punisher
Der blev hygget i Bodegaen med Laurent og Dino
Lasse, Alvin og Benji lukkede festen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait