2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
> Vesterhavet
I februar 2016 drog Nicolai Minde, Rene Villumsen, Jonas Daater, Casper Hechmann, Kern Handler, Jonas Møller, Thomas Damgaard, Dennis Gram og FB af sted mod Vesterhavet i håb om at finde det sagnomspundne skatespot ved Hvide Sande. Du har måske læst artiklen i Wdbm#13, men nu kan du se videoen derfra!
rays-skate-shop
> Nicolai Minde WDBM#13 part - Nicolai Minde har interview i WDBM#13, som rammer de danske skateshops i en meget nær fremtid, og derfor vil vi gerne fejre det med en lille part for at hype jer allesammen op.
> Jonas Daater - Prag "Stalin Plaza" part - Jonas Daater har været i Prag og filme en ny part. Læs om ideen bag turen og se ham rippe Stalin Plaze et nyt røvhul.
> Dennis Rasmussen videopart & interview - Måske navnet Dennis Rasmussen ikke lige siger dig noget - men det bør det! Manden har været igang i lang tid, og det kommer tydeligt til udtryk i hans nye videopart.
> Cityflow2 - Cityflow 2, ny video "straight outta Herning". Se parts med Jonas Daater, Rene Villumsen, Simon Schou, Mads Christensen og Martin Christensen. Videoen er filmet og redigeret af Simon Schou aka Grilly! Læs også et interview med Grilly her i artiklen.
> "Ukendt Fil" - "Ukendt Fil" Crew Video - 6 Aarhusianske lokale skater ude med helt frisk crew video, filmet hen over sommeren 2016. 14 min skating med Oliver Ordon, Simon Kammer, Marius Wadmann, Anders Nielsen og Anton Lage. Filmet og redigeret af Lukas Kiil
> IRON 2.0 - Repentless - Her på WDBM elsker vi, når der kommer nye danske skatevideoer. Her er den nyeste video fra Iron crewet - 33 mins skateboarding i selskab med Lukas Olsen, Frederik Høpfner, Mikkel Tørper, Mikkel Haugegaard, Lasse Olsen og Thomas Mensink.
Seneste blogindlæg
Haha. Square board: Troede lige det var seriøst til start. Haha! ... Læs mere på BLOGGAHs blog...
Helsingør Spottet: I sidste weekend var jeg et smut i Helsingør med konen og ungen. Der er super flot inde ved Kron... Læs mere på RAMOICAMOs blog...
Morerik - fs noseslide: Dette billede tog jeg i Berlin for et par år siden og brugte det så endelig for et par måneder s... Læs mere på RAMOICAMOs blog...
Gamle Reklamer: Casper Hechmann sendte mig den anden dag denne reklame for Isuzu Gemini og det slog mig at rek... Læs mere på RAMOICAMOs blog...
Vigge Woll checkout: Jeg har lavet en lille reklame for det nye Sidewalk board som vi har lavet i samarbejde med Copenhel... Læs mere på RAMOICAMOs blog...
 

Fra wonderchild til Pro skater for Habitat. Danny Garcia fortæller om turen og hvorfor han stille og roligt er forsvundet fra skateboarding. Hør det hele i dagens Nine Club.
Kommenter...
20.08.2017 / THE MERCHANDISE

Den nye Palace video "THE MERCHANDISE" er online. Klippet er hovedsagligt baseret på teamets footy fra deres tur til USAs østkyst, og så er der lige en lille teaser med Lucas Puig til sidst.
Kommenter...

Vi er med Thrasher på denne beskrivelse: "If you want full-throttle, pedal-to-the-metal SKATE AND DESTROY action, then say no more. This is skateboarding. Raven is a beast. Featuring Cody Chapman."
Kommenter...

Nine Club har fået besøg af et badeforhæng. Første rigtige reklameindslag, men et ret godt indslag.
Kommenter...

Efter at have hjulpet Enjoi til at vinde King Of The Road i år og blevet turens MVP, så blev Jackson Pilz også Pro!
Kommenter...

Lidt morskab og skateboarding til din fredag.
Kommenter...

Legendarisk crew fra 1978 samlet af Lance Mountain til en backyard pool session.
Kommenter...

Flere historier fra Grosso og vennerne om Dogtown. Dagens skateboardhistorielektion.
Kommenter...
Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Banner:38
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1650

Citatet
"Jeg var nærmest ude og sejle i speedbåd i dag"
- Jonas Skrøder om en date
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

24 90 90 20

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio