2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
ANTAGONISTEN
BLOGGAH
ANDEN
ISKØLIG BLOG
RAMOICAMO
ANDEN
29.01.2015 / 10 års magasinhistorie i en billedtekst

Jeg havde faktisk glædet mig til Dansk Skateboarding, men blev slemt skuffet.
Læs mere...


ANDEN
08.10.2014 / Kan man fiske med et skateboard?

For det meste synes jeg, der trods alt er en eller anden lille flig af en undskyldning for at inddrage et skateboard i det ene eller andet reklamefremstød, men denne her kom lidt bag på mig. De fortjener en ekstra præmie, hvis de har fanget de 15 fisk med ens skateboards.

Læs mere...


ANDEN
07.04.2014 / Anden som statsminister

Jeg kommer sovende til det.
Læs mere...


ANDEN
06.10.2013 / Dansk skateskomuseum

Jeg opdagede i sommer et veritabelt skateskomuseum i Fredericia.


Læs mere...


ANDEN
29.09.2013 / Penny x Breaking Bad

Jeg er en stor fan af Breaking Bad, og nogle gange kigger jeg lige på detaljerne en ekstra gang.


Læs mere...


ANDEN
25.07.2013 / En hurtig festival

Jeg kan ikke holde mig fra Roskilde Festival. Her er et par af grundene.


Læs mere...


ANDEN
05.05.2013 / HomoLesbians

Wunderbaums redaktion har vist altid sværmet om sex og seksualitet. Særligt homoerotikken og de unge menneskers nysgerrighed eller tvivl har vi brugt en del tid på. Det skyldes nok mest, at der er så få åbent homoseksuelle skatere. Ja, og så at mange unge mænd bliver så underligt tilpas, når man tager det emne op. Men ligesom der findes homoseksuelle i befolkningen, findes de naturligvis også i skateboarding. Derfor er det også befriende at se Malene Madsen a.k.a. Skater-Malene stille op til det her klip. Ikke alene er det pivfrækt at se et lesbisk kærestepar snave, det er også fedt, at de ikke lader til at være hæmmet af andres fordomme. You go girls! Jeg kan så forstå, at de to ikke vil være at se i programmet HomoLesbians på DR3, men det kan jo godt blive interessant alligevel. I det mindste i forhold til så meget andet, der bliver sendt på statens tv-kanaler.

Men det er mig bekendt heller ikke helt så tabubelagt at være lesbisk, som det er at være bøsse. Jeg ville nok ikke have set det her klip helt så mange gange, hvis det var Brian Anderson, der løb en behåret og kraftig mand i møde på en sumpet mark. Og de så snavede. Piger, der kysser med piger, virker vist bare mere appetitligt for alle, mens det er en anden sag med mænd, der kysser med mænd. Men hvorfor er det egentlig? Og hvorfor kan man ikke bare være åben om det? Hvorfor skal sponsorer være så berøringsangste? Og er de det mon endnu? Lad os nu komme videre! Vi kan sagtens finde noget andet at overskride hinandens grænser med bagefter.

Troede du, jeg havde glemt at være negativ? Jeg kan finde på mange grimme ting at sige om skateboardets tilstedeværelse i denne produktion. Hvorfor ville man dog tage det med ud i den der mose? Hvorfor ville man samle det op fra jorden for at smide det fra sig et øjeblik efter? Det giver ikke nogen mening. Jeg forstår godt, at boardet er med for at give os indtrykket af, at det er en dreng eller ung mand, der løber den søde pige i møde. Jeg synes bare ikke, det holder. Hvis pointen skal være, at hun kommer lige fra en session, hvorfor har Malene så støvler på? Hun er jo ikke Brian Wenning! Men jeg går stærkt ud fra, det er producentens tvivlsomme idéer, og jeg kan egentlig godt se bort fra det, fordi Malene og Maria er så søde.


Læs mere...


ANDEN
24.01.2013 / AWS x Infowars collabo

Som nogle måske kan huske, opfordrede jeg sidste år til gæsteindlæg på min blog.

 


Læs mere...


ANDEN
09.01.2013 / Pappalardo og karrieren

Jeg har været en tur på YouWillSoon.com og bliver nødt til at dele.


Læs mere...


ANDEN
15.12.2012 / #wunderbaum10

Hvis du ikke følger Wunderbaum på Instagram, er du måske gået glip af lidt af vores hype, så her er en genudsendelse.


Læs mere...


ANDEN
14.12.2012 / MJ's Pretty Sweet affald

Jeg var nok en af de sidste til at se Pretty Sweet, og mens jeg forsøgte at overhøre alle kommentarerne om, hvor vild den er, begyndte jeg at glæde mig helt vildt til videoen og selvfølgelig især Marc Johnsons part. Som så ofte, når jeg får mine forventninger over absolut bundniveau, blev jeg skuffet. Jeg blev skuffet over, hvor lidt medrivende mange parts var. Jeg blev især skuffet over, at MJ ikke havde en længere part. Jeg havde håbet på mere af det hele. Men så er det jo godt, der falder noget affald fra hist og her. I virkeligheden er det fantastisk bare at se ham rulle.

 Nåh ja - Og så var der Mariano, men det ved I jo.


Læs mere...


ANDEN
06.12.2012 / Slipknot kommer tilbage

Det lyder måske underligt, men en af mine største koncertoplevelser i 2009 var Slipknot på Roskilde Festivals Orange Scene.

Indtil få minutter før koncerten kendte jeg dem kun fra grimme teenageres t-shirts, men en djævel tog ved mig, da jeg så den begrænsede kø til pitten. Jeg skulle da derind! Ilden, volden mod tomme fustager, de der fjogede masker og nogle onde rytmer var glimrende underholdning. Når jeg genser koncerten når jeg ikke helt samme begejstring, og hører jeg deres musik uden video, får jeg ret hurtigt lyst til at slukke. Men de kan altså noget live. Roskilde Festival har annonceret, at Slipknot er et af hovednavnene i 2013. Så måske blev 2012 heller ikke mit sidste år som festivalgænger.


Læs mere...


ANDEN
30.11.2012 / Killing Them Softly

Dette er et sponsoreret blogindlæg.

Killing Them Softly udspiller sig i New Orleans midt i havet af dårlige finansnyheder og valgkamp mellem Obama og McCain i 2008. Ligesom investorer, husejere og alternativerne til Republikraterne får mangt en småkriminel læsterlige klø.

To lowlife kriminelle har røvet et pokerspil, og den betænksomme lejemorder Jackie Cogan (som spilles af Brad Pitt) bestilles til at gøre noget ved det skidt. Han får brug for hjælp fra en anden lejemorder, som spilles af James Gandolfini (som de fleste vil genkende som faderen og chefen i Sopranos). Sammen med mafiaens tørre advokat Richard Jenkins (The Visitor, Burn After Reading og Six Feet Under) og pokerarrangør Ray Liotta (Goodfellas, Narc og GTA: Vice City, hvor han lægger stemme til hovedpersonen Tommy Vercetti) gennemlever de en lige så turbulent periode, som resten af landet om end med lidt andre spilleregler.

Killing Them Softly er baseret på 70’er-filmen Cogans Trade og er instrueret af Andrew Dominik, som også har instrueret The Assassination of Jesse James by the coward Robert Ford (hvor Brad Pitt spiller Jesse James) og fængselsfilmen Chopper. Nogle anmeldere mener, at Killing Them Softly er som en Goodfellas instrueret af Cohen-brødrene, mens andre finder kombinationen af det økonomisk/politiske mareridt med underverdenens problemer noget anstrengt. 

Killing Them Softly har premiere den 6. december i hele landet.


Læs mere...


ANDEN
20.11.2012 / Regler, regler, regler

I min søgen efter værdige kandidater til WDBM SOTY 2012 gik jeg som sædvanligt igennem nyhederne for hele året. Undervejs opdagede jeg en del ting, jeg ikke havde haft tid til at se, da de blev lagt op. Blandt andet gik jeg i første omgang glip af Marc Johnsons free lunch, som ellers er meget interessant. Se for eksempel fra 2:04. Hvis du har en holdning til, hvem der skal være WDBM SOTY 2012, kan du jo smide en stemme i højre side.


Læs mere...


ANDEN
17.11.2012 / GTA 5 trailer #2

"I'll swing by and sign the contracts, alright? Just ignore the bodies"


Læs mere...


ANDEN
24.10.2012 / Es ist nicht California

I sidste uge skrev jeg et fint blogindlæg og skulle bare lige lukke et faneblad i Chrome. Søreme om jeg ikke kom til at lukke det, jeg lige havde skrevet mit blogindlæg færdigt i. Så derfor - og fordi jeg har haft travlt med andre ting - er dette mit første blogindlæg i pinligt lang tid.


Læs mere...


ANDEN
31.07.2012 / Walking Dead sæson 3

Som jeg tidligere har skrevet: det bliver et vildt efterår.


Læs mere...


ANDEN
29.06.2012 / Landets største skater-rampe II

Nogle gange er jeg også for hurtig til at blive bekymret.


Læs mere...


ANDEN
27.06.2012 / Landets største skater-rampe

Kender I det, når man læser noget i (lokal)avisen og bliver bekymret?


Læs mere...


ANDEN
07.06.2012 / Xcom: Enemy Unknown

Kan du huske UFO: Enemy Unknown? Der er et remake på vej!


Læs mere...1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 Næste
Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1819

Citatet
"Rimelig rough attitude equals rough sexlife!"
- Kern Handler
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio