2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
ANTAGONISTEN
BLOGGAH
ANDEN
ISKØLIG BLOG
RAMOICAMO
BLOGGAH
09.11.2013 / Den usynlige cykelhjelm

Den kan vel også bruges til skateboarding, men måske den bliver udløst når man flader uden at slå hovedet? -Kring; Tester du den lige på verten? 


Læs mere...


BLOGGAH
08.11.2013 / Sådan laver man en bande

Nederste linie gør den komplet(klik for at se den i stor):


Læs mere...


BLOGGAH
05.11.2013 / Josh Anderson

Han skater sgu fedt. Stilen minder mig på en måde om en blanding af Creager og Gallant. Han er sej ham her. Glæder mig til at se mere med ham.


Læs mere...


BLOGGAH
27.10.2013 / "Listen" - Göthul Parken Klip

Magnus Olsen har for nylig fået fingre i et Canon HD kamera og han er ikke genert for at bruge det. Lige da han fik det lavede han Göthul Efterårsklippet og idag har han lavet et klip fra Fælledparken af hvad der ser ud til have været en fantastisk session. Med blandt andre Nicolai Eickhoff, Asmus Harm, Mathias Eriksen, Magnus Olsen, Thomas Irving, Smeden aka Anton Østergård samt Tobias "Herb" Simeon. Big up!


Læs mere...


BLOGGAH
09.10.2013 / Livlig fantasi

Som barn fik jeg ofte at vide at jeg var meget drømmende og til tider lidt fjern. Jeg levede meget i min egen verden og jeg havde svært ved at finde skolen interessant og stimulerende og jeg udnyttede efter lærernes udsagn ikke mine evner. Jeg var glad for at bevæge mig, kunne godt lide at gå til svømning som barn og brugte en stor del af min tid i skoven. Fodbold var ikke sjovt, der var meget disciplin hvilket jeg fandt upassende for en "fritidsinteresse" og tennis var halvkedeligt. Jeg begyndte at spille basketball som 11-12årig. Det var sjovt, men jeg var på ingen måde ambitiøs omkring det. Jeg var interesseret i skateboard sko siden jeg var 15år og mindes at jeg ofte så en skater som var lidt ældre i det lokale supermarked hvor han arbejdede. Jeg var en smule intimideret over det udtryk tøjstilen og kulturen havde. Som 18årig begyndte jeg at skate og fra første dag var jeg 100% stoked. Det var fedt på alle måder. Jeg var fascineret af de tekniske detaljer i board, trucks, kuglelejer osv. Stoked over grafisk design på boards og jeg var stoked over kulturen som jeg langt fra var en del af. Jeg var bare stoked! Da jeg havde skatet 2 måneder startede jeg i 3.G på Aurehøj gymnasium og jeg gik i gang med at lave bokse af paller og reklamer fra S-Tog station på basketball banen. Min fascination af skatesko var fortsat stor men jeg anede ikke at man selv ville kunne tegne dem og være involveret i at lave dem. Jeg tog billedkunst på mellemniveau i 3.G og det første jeg tegnede var min Duffs Stromboli's sko. Jeg designede sko for C1RCA i 4 år fra 2004 hvor det gik dem allerbedst og har sidenhen lavet sko for Kayo, Shaun White, Rubberduck, Streetammo samt 2 projekter jeg selv startede men som aldrig blev lanceret. For tiden designer jeg sko for Element på freelance. Det er cool. Et godt firma at arbejde for med en masse cool kollegaer. Elements skodesign kontor er for nylig flyttet til Hossegor i Frankrig så jeg pendler lidt frem og tilbage til Kbh i disse dage. Men nok om mig. Dette indlæg handler om at jeg stødte på det herunder på nettet. Det er super fedt og jeg kan ikke forestille mig hvor motivationen til at lave et så imponerende værk kommer fra. Alene de illustrative evner er imponerende men dertil kommer så fantasien. Klik på billedet for at se uddrag af en bog som er illustreret og skrevet af den italienske arkitekt og designer Luigi Serafini. Han lavede bogen som er på ca. 370 sider i 1976-78. Det tog ham 30 måneder og alt er skrevet med et sprog ingen kender –jeg tror faktisk ikke at der står noget, men jeg ved det ikke. Men imponerende og anderledes er det bestemt. Klik på billedet.

 


Læs mere...


BLOGGAH
08.10.2013 / VHS Arkivet

Jeg fik idag fingre i dette gamle klip med Søren Enevoldsen, ja du ved, ham arkitekten som bl.a har tegnet Annagade, Fælledparken, Rabalderparken og en masse andre skateparks. Hermed en video med ham fra før jeg skatede. Thomas Elkær har et trick eller to med. Tjek det:


Læs mere...


BLOGGAH
07.10.2013 / UPDATE: Lukket / åben

Hermed en opdatering til denne post: Washington Journal har skrevet en artikel om det jeg beskrev i blog-posten herunder og der er billeder af den plads som Reese Forbes skater i videoen i bunden af denne post. Klik på Bobby Worrest for at se artiklen.

Regeringen i USA har [stadig]lukket. Jeg har ikke helt gennemskuet hvad dette betyder i alle detaljer, men noget med at bureaukratiet tager en pause men at politi, brandvæsen, grænsevagter osv stadig tager på arbejde. Med andre ord, dem der reelt laver noget laver det fortsat, hvorimod dem der kun ordner og holder styr på hvad andre skal er blevet sendt hjem. Det lyder lidt skræmmende, men sikkert meget sundt. Min gode ven og tidligere kollega er vokset op i Washington DC hvor han siden midten af 80'erne skatede Pulaski square og spottet skates fortsat den dag idag. Her har det aldrig været forbudt at skate, men at den Amerikanske regering er lukket betyder at mange regeringsbygninger nu kan skates hver dag indtil regeringen / bureaukratiet igen skal på arbejde. Hermed en video med Reese Forbes fra Pulaski fra før han kom på Element:

 


Læs mere...


BLOGGAH
06.10.2013 / Secrets of a master skateboarder

Det der engang var det nye blev sidenhen det gamle. På en eller anden måde har skateboarding dog slet ikke ændret sig de sidste 30 år og her er beviset:

(Klik på billedet for at sedet i stort format)


Læs mere...


BLOGGAH
03.10.2013 / Dagens dumhed

Jeg er klar på dumme ting. Ting som bare er fjollede, åndsvage eller det der er værre. Idag faldt jeg over et billede af Scarlett Johansson som jeg jo tidligere har blogget om da billeder af hende uden tøj på til verdens glæde havnede på nettet. Denne gang er det ikke helt så frækt, men betydeligt sjovere. Det er op til læseren selv at vurdere hvad der er mest stimulerende.

Klik på billedet for at se flere dumme billeder med hende(anbefales):

Klik for helvede!


Læs mere...


BLOGGAH
30.09.2013 / Night footy

Jeg kan godt lide aftenfooty. Jeg synes det er råt på en anden måde en footy i dagslys -nok fordi jeg svært har mega svært ved selv at skate når det er mørkt. Det er som om mine øjne har en mega langsom "refresh-rate" så når det er mørkt eller jeg skater i CPH Skatepark, Multihallen eller de fleste andre halvmørke indendørs "spots" fordi jeg ved sgu ikke rigtigt hvor boardet er. Jeg fandt lige denne video hvor man har et fiskeøje objektiv samt et LED lampe af en art sat på en iPhone og det fungerer sgu godt. Tjek det:


Læs mere...


BLOGGAH
26.09.2013 / Højre fod vs 6-tallet

Jeg kunne ikke lade være...


Læs mere...


BLOGGAH
24.09.2013 / Mulled vs TED Talks

Jeg ser TED Talks en gang i mellem. Jeg har tidligere lavet et indlæg om en af dem. Denne gang har jeg fundet en med Rodney Mullen. Han fremstår på nippet til at være sindsyg. En smule speciel kan man vel sige. Men det er helt sikkert det specielle ved ham der gjorde at han opfandt ollien og størstedelen af de tricks vi render og laver. Stor respekt herfra.


Læs mere...


BLOGGAH
23.09.2013 / Heldigt skud

Skatersvin gen-postede det her, og jeg gen-gen-poster det sgu. Hvorfor? Tjo. Jeg skyder en del video og bruger en del kræfter på at få styr på fotografering i disse dage. Jeg er ikke specielt talentfuld til at filme, men hvis ikke der er nogen der filmer så får vi jo ikke dokumenteret alle de fantastiske manøvrer drengene laer -piger, I er også velkomne på session :-) Jeg startede fotograf-hobbyen med et brugt Philips VHS C kamera i 1998 -det var fåking skod. I 1999 købte jeg så et Panasonic VHS-C kamera og et semi-fisheye, det var meget bedre og jeg fik filmet en del frem til 2002 hvor jeg købte et Sony TRV-900e DV kamera som laver de samme billeder som et VX-1000, dog var det lidt billigere og mindre -men ikke desto mindre er det visuelle resultat det samme. For et år siden købte jeg et Canon 650d som jeg kan filme HD med og skyde billeder.

Når man bruger så meget tid bag kameraet som jeg gør opdager man hvor sjældent der sker noget uforventet, som gør optagelsen/billedet federe. Det er så bestemt tilfældet i denne gif. Den due som sidder på toppen af banken og flyver gennem billedet var nok ikke planlagt, men jeg synes den er fantastisk.


Læs mere...


BLOGGAH
21.09.2013 / Rehabilitering af ankel

Jeg har så længe jeg kan huske haft kvaler med min højre ankel. Jeg mindes at det især var udtalt da omkring årtusinde skiftet forsøgte at lære heelflip-manual og hver gang jeg landede i den gjorde det nas i ankelledet. Jeg droppede det. Fåk da også det trick, jeg kan alligevel ikke finde ud af balancere i manual og det er meget sjovere at lave frontside noseslide. Sidenhen havde jeg nogle slemme forstuvninger af samme ankel på farlige tricks som noseslide fakie og fakie bsts. I 2010 blev de konstante smerter så slemme at jeg begyndte at holde 2-3 ugers pauser efterfulgt at 2-3 ugers skateboarding dog hjalp det ikke rigtigt. I december 2012 fik jeg lavet en "oprydningsoperation" i anklen. Den er ikke god nu, men nok lidt bedre end før operationen. Den brokker sig stadig over bsts og manual og til tider når jeg lander fs boardslide og noseslide giver det et jag. Men det lader til at den er på vej mod bedring. Jeg er begyndt at træne på en cross-trainer i et fitnesscenter og håber på at det vil forbedre min generelle form så jeg i mindre grad er tynget af min alder(35år). Igår skatede jeg Jägers med Thomas Gade og Marco Fontana i strålende solskin midt på dagen. Det var skønt og vi filmede denne lille Instagram video uden det store besvær. Happy skateboarding!


Læs mere...


BLOGGAH
20.09.2013 / Pussy too hot!

Dirt Nasty har lavet en ny musikvideo til sangen Pussy Too Hot (sygt nok). Videoen indeholder en ollie med Baby Scumbag samt en af Menace drengene som "skurk"(Jeg kan ikke huske hvad han hedder). Jeg skal advare at videoen er lidt saftig:


Læs mere...


BLOGGAH
20.09.2013 / Hvor køber man en ørn?

Jeg har aldrig tænkt på det førhen, men har netop fået mega meget lyst til at have en ørn. Hvor fanø får man fat på sådan en, og kan man måske nøjes med en spurvehøg eller en discount-falk af en art. Dem har vi jo mange af herhjemme efter et-eller-andet sprøjtemiddel blev forbudt for nogle år siden, hvilket resulterede i at mange flere mus overlever i naturen og derfor har de danske rovfugle nu nemmere ved at finde noget at spise. Hvis man så kunne træne sin høg/falk eller hvad det nu skulle være til at flyve efter en når man skatede kunne man få mega fed footy. Word.


Læs mere...


BLOGGAH
19.09.2013 / Guns!


Læs mere...


BLOGGAH
16.09.2013 / Bryster!

Det med bryster er noget værre noget. De fleste mennesker, både mænd og kvinder synes at bryster er nice, undertegnede ligeså. Personligt synes jeg at det er mega fedt at piger skater -også at de gør det der hvor jeg skater. En gang i mellem har jeg dog bemærket at jeg kan have svært ved at fokusere på skateboarding når der er søde piger der skater der hvor jeg skater. Men det er ok. Jeg må bare lære at fokusere. Der er nogle uheldige mekanismer i vores efterhånden meget overfladiske samfund som f.eks at usikre piger Instagramer deres røv eller ansigt med 3 kilo make-up i håb om at få likes. Hende på billedet er tydeligt meget påvirket af overflade idéaler i en sådan grad at hun har mistet al realitetssans. Det er en skam at nogen synes det er en god idé at forsøge at tjene penge på at fremvise et sådan skræmme eksempel på menneskets forfald på fjernsynet. Noget tyder på at det fremtidsperspektiv der parodieres i filmen Idiocracy som jeg MEGET varmt kan anbefale. Se traileren under billedet af hende spaden.


Læs mere...


BLOGGAH
16.09.2013 / NYC billeder

Jeg stødte lige på denne serie billeder fra NYC. Tjek den ud.


Læs mere...


BLOGGAH
12.09.2013 / Guld du ved

Har du hørt om #babyscumbag aka Steven Fernandez fra Compton? Han er en ung skater som i den grad har fundet ud af hvordan man kan bruge internettet til personlig marketing. Han skater godt og er back'et af bl.a Gold Wheels, Primitive og DGK. Sygt nok ik. Imorgen, Fredag d.13 kommer der en part med ham. Jeg glæder mig til den. Imellemtiden kan vi lige nyde denne iPhone 5S GOLD spoof. HOUW!


Læs mere...1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 ... 38 | 39 | 40 | 41 | 42 Forrige | Næste
Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1819

Citatet
"Junkie upstairs coxing!"
- Frederik Schou til McDonalds manager
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio