2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
ANTAGONISTEN
BLOGGAH
ANDEN
ISKØLIG BLOG
RAMOICAMO
BLOGGAH
09.06.2014 / Ny minirampe nord for Kbh

Der er snart en ny minirampe klar på Trørødskolen i Vedbæk, nord for Kbh. Rampen er 9 plader bred hvoraf de 3 pladerne har 30cm extension i begge sider af rampen. Den er tegnet af undertegnede i samarbejde med Gisli samt Johnni Klagenberg som bygger den. Den er færdig sidst af ugen hvis alt går vel og er indrettet med "normal" platform i den ene side(se billedet) og ekstra stor platform i den anden side. Tobias Just claimer af han vil skate den selvom den ikke er beton. Vi får se...

Læs mere...


BLOGGAH
28.05.2014 / Forbrugersamfundet

Dette er et stort, tungt og meget vigtigt emne at tage stilling til. Jeg tror at de fleste humane / fornuftige mennesker vil ende på "alles" side af dette frem for på "1%'s" side. Jeg forestillier mig at 1%'erne ser verden lidt sådan os-mod-dem agtigt.


Den korte:


Den lange:

Læs mere...


BLOGGAH
28.05.2014 / "Vi" kom ikke med

Jeg fandt denne artikkel om diverse DIY spots verden over som er af meget varierende kvalitet. De mest kendte spots i artiklen er FDR aka Phillyside (det er det samme ik?) og Flora bowl i Hamburg. Det er også aaaaight. DK kom dog ikke med på listen. Se den her


Læs mere...


BLOGGAH
27.05.2014 / Syg nok stuntman


Læs mere...


BLOGGAH
11.05.2014 / Golf skateboarding?


Læs mere...


BLOGGAH
06.05.2014 / Nillo, Chris Ø, Bruce, Redz, Marco Fontana, Mutten og Pay

Andreas Petræus aka Pay har lavet dette klip fra Den Røde Plads, Jägers, Holmehaven og Nordhavn P.

Læs mere...


BLOGGAH
06.05.2014 / Vind i sten, saks, papir

Jeg have engang en ung mand i praktik hvor han skulle lære lidt om at lave grafisk design og hvad der indgår i processen af at lave produkter fra idé til at de ankommer færdigproducerede -og som man vil have dem. Dengang boede jeg sammen med Thomas Gade og en dag gik praktikanten ind på hans værelse og udbrød "Hvad fanden, læser du bøger!!" da han så et par bøger på Thomas natbord. Jeg tænker at de fleste af dem der læser min blog synes om at tilegne sig ny viden. Hermed deler jeg to artikler fra Politiken.dk som omhandler "sten, saks, papir" og hvordan man vinder det -læs dette, så starter du med serven næste gang du spiller game of S.K.A.T.E.

Læs den her og den her


Læs mere...


BLOGGAH
01.05.2014 / Hasfeldt og Fat Joe

Fandt lige dette klip fra Bryggeriet som er filmet og redigeret af Emil Kragh og bl.a har lir med Martin Hasfeldt, Frederik Wagener, Sebastian Wang, Jais Hansen, Christoffer Larsen, Stian Jacobsen og Emil Kragh selv. Fedt klipppet klip der!


Læs mere...


BLOGGAH
23.04.2014 / 120FPS + det løse

Det med at være et hyperaktiv blogger er ikke en konstant for mig. Jeg har opdaget at jeg blogger mest når jeg er i udlandet at arbejde. Måske er det fordi jeg savner DK eller er klar på en overspringshandling i ny og næ. For de interesserede kan jeg fortælle at byggeriet på Jägers skrider fremad som planlagt. Udearealet står til at være færdig d.1/7 og hallen står klar d.1/10. Jeg filmer stadig 120FramesPerSecond klip med mit gamle point-and-shoot og er begyndt at overføre disse til min telefon for at kunne dele dem på Instagram. Hjalpe Halberg er altid i højest gear og har ikke kamera skræk hvorfor der er en del slow-mo klips med ham på min Insta for tiden. McEinar var også en tur foran linsen og ligeledes var Jonas Daater og min gamle ven Sigurd Uldall som fyrede op i NBP. Se dem her: 
Læs mere...


BLOGGAH
10.04.2014 / De har glemt El Toro!

Hvis du vil have din tripper på(du vælger selv om du vil være bedøvet eller ej, jeg foretrækker ej) så klik på billedet herunder. Det er en interaktiv størrelsesmæssig sammenligning af alt fra DNA, hudceller, mennesker, T-Rex og helt op til størrelsen på det kendte univers. Det er mega fedt! Tjek det ud. Skal dog lige advare at de har glemt at indsætte El Toro og LOVe park gappet i skalaen, men hvis du nu forestiller dig at El Toro er ca 1,7 gange så højt som et menneske så er det nok ikke skudt helt ved siden af. God fornøjelse:

KLIK FOR HELVEDE HER JO!
PS: Hvor højt er et menneske egentlig?

Læs mere...


BLOGGAH
09.04.2014 / Flot arbejde


Læs mere...


BLOGGAH
19.03.2014 / Rebel


Læs mere...


BLOGGAH
18.03.2014 / Travis Glover

Jeg kan godt lide at se ham skate. Det er sgu fedt. Musikken er også fed.


Læs mere...


BLOGGAH
13.03.2014 / Ferie med mere

Det er længe siden at jeg har været aktiv på min blog. Det skyldes bl.a 3 ugers ferie i Californien, seriøst jetlag i 4 dage i Kbh og derefter 1 uge til Hong Kong & Kina med arbejdet for at udvikle sko, tilbage i DK i 3 dage og så til Hossegor, Frankrig hvor jeg nu befinder mig og arbejder nogle meget lange dage. Det har været lidt hektisk men godt. Jeg har fået skatet lidt ind i mellem i DK, senest havde jeg 2 skønne sessions på Jägers -nok mine sidste på det gamle areal, da ombygningen starter nu på Mandag d.17/3. Det nye Jägers forventes færdigt d.1/7 og jeg vil løbende lave opdateringer om processen her på bloggen. Du kan også følge med i facebook gruppen "Jägers (The real Jägers group)" som er åben.

Hvordan tager man så 3 uger til Cali og stort set ikke skater. Tjo. Jeg havde taget en god ven med som ikke skater og vi havde egentlig travlt med at nyde livet, shoppe vinyl i diverse 2nd hand butikker og tage den med ro. Vi startede med at chille en uge i San Clemente, der hvor jeg har boet i 3 år, og fik lidt surf town vibe og cruisede lidt rundt. Derefter lejede vi en drop-top Mustang(total Brian bil) og kørte til Hollywood hvor vi boede hos en ven i en uge hvor vi fortsat tog den med ro, spiste lang brunch, kiggede på stjerne, hang ud i downtown, drak thai-iced-tea og shoppede lidt vinyl. Her efter kørte vi delvis langs kysten til San Fransisco hvor vi boede hos nogle venner et par dage indtil vi kørte tilbage til LA hvor vi så boede hos en homie i Brentwood, ved Santa Monica. Jeg var en enkelt tur forbi Hollenbeck men havde lidt for meget jetlag til rigtigt at nyde det og jeg var også en tur forbi Stoner hvor jeg stødte på Freddie Lonka, Sebo Walker og Amrit Jain(ham der har Skate Sauce). Men som sagt er jeg nu i Frankrig og satser på at ramme i skateparken her i Bayonne i weekenden.

Hermed et lille udpluk af hvad min telefon har set -du kan følge med på instagram: jagers_riders_guild (bare søg på jagers_ så kommer jeg op)


Læs mere...


BLOGGAH
19.02.2014 / Skateboard?

Jeg bliver ofte lidt fornærmet når ting jeg ikke forbinder med skateboarding kaldes skateboarding eller sættes i bås med skateboarding. Dette er ingen undtagelse. Det er ikke det jeg ser som skateboarding. For mig et dette meget mere en sidelæns Segway end et skateboard. Klik på billedet for at se videoen:


Læs mere...


BLOGGAH
23.01.2014 / Følg med?!

Jeg tror at de fleste har det ligesom mig når vi taler om den mængde af informationer og skateboardvideoer vi bliver bombarderet med. Det kan være svært at se det hele, følge med og at værdsætte tingene. Da jeg så 2B2H var jeg stoked. Drengene er helt sygt oppe i gear! Jeg er imponeret, stoked, glad, hyped og så er jeg stolt af at kende nogle af dem. Shit de er kolde mand. Jeg drømmer, fantaserer og dagdrømmer igen og igen om hvordan det må være at besidde så stort et motorisk talent blandet med MEGA boller og skøn, skøn balance. Jeg må nøjes med det jævne. Umiddelbart er jeg ikke et motorisk geni. Muligvis et retorisk hvis man værdsætter at jeg til tider er istand til at sætte pisset i kog hos nogle skatere / mere-eller-mindre x-skatere osv med min blog. Der er sgu da skønt ik? Det synes jeg. Tilbage til emnet = ikke mig. Nogle gæve gutter med rødder i Herning området og Dennis Gram bag kameraet har lavet denne fantastiske video og jeg mener bestemt at du bør se den hvis du holder af skateboarding. Hvis ikke, så se den alligevel, så kan det være at du vil kunne føle noget af det, vi der er smask forelskede i skateboarding, er så facinerede af. HOLLA! 

PS: Converse All Star er stadig ikke en god skateboardsko!


Læs mere...


BLOGGAH
23.01.2014 / 2 årig skater

Ung nok ham her:

 

Læs mere...


BLOGGAH
17.01.2014 / Hjælp til skater tøjstilen

Så er der godt nyt. Hvis du skulle have misset det er Quiksilver et skateboard mærke og Converse All Star en skateboardsko. Mange mener at All Star er en basketball sko fra starten af det foregående århundrede som normalt bæres af folk uden stil og smag, da den er så accepteret at den nørdede familiefar eller farfar lige kan stikke i dem når han skal på café Norden og drikke latte. Men denne fine blogpost på Wikihow.com beskriver skoen anderledes. Jeg har dog set skatere som ser ud til at gå mere op i deres "street fashion hipster udseende" end skateboarding skate i Converse All Star. Umiddelbart er at skate i All Star frem for skateboardsko som at bruge en sten i stedet for en hammer når man skal flå søm i. Ja, engang var stenen den bedste mulighed man havde, men så kom mennesket ud af stenalderen og opfandt ting der var bedre. Og nej, All Star er sgu ikke en god skatesko. Faktisk taler ALT ved All Star imod at skate i den. Fra det faktum at den produceres af det onde imperium(Nike) til det faktum at den er lavet af canvas, den har ingen støtte omkring hæl og ankel -de fleste går af denne grund skævt i den efter kort tid, snørrebåndene går så langt frem at man ikke kan undgå at slide dem over, ringe stødabsorbtion osv osv. Der er tydeligvis en anti-skate trend i skateboarding pt hvor man er cool og "sin egen" hvis man skater i ikke-skatesko. Til det kan jeg kun sige: Phil Knight og dem der ejer aktier i Nike og Adidas sidder og griner hånligt af jer og synes at det er skønt at det er så nemt at markedsføre sig ind i en niche som i grunden er anti-establishment(Kan ikke undgå at få mentale billeder frem af skatere i Adidas sko og bevar Christiania trøjer som så tydeligt er diametrale modsætninger). Tillykke venner. Hold den fake så længe I er trendy :-) Tilbage til gode råd om skater-stilen. Man kan evt. lige lure de gode tips om frisuren og bukserne, og så er det ellers bare ud at skubbe mongo på sit longboard i snevejr. God weekend!

Så kom der lige en bonus med: Lær at score en skater:


Læs mere...


BLOGGAH
15.01.2014 / Og nu til noget helt andet

Kina er jo for sygt. Det der "Skillful Abbot" giver tanker til Wu-Tang(Som staves med bindestreg, undtaget når det Japanske firma Rocksmith laver det, så er det uden bindestreg, men altså, når det er rigtig Wu-Tang du ved, med Rza, Mef, Rae, Gza, U-God, Ghostface m.fl så er med det med bindestreg -det er måske lidt ligesom når en iPhone ikke har et Apple logo, så er det fordi det er en kopi fra Samsung eller Sony eller HTC eller et af de andre copy cat firmaer?). Anyway. Skillful Abbot: I have a bad case of diarrhea!


Læs mere...


BLOGGAH
09.01.2014 / GoPro vs Løve

Jeg kan godt lide katte. Jeg synes de er meget flotte og facinerende dyr. Der er en fyr i Sydafrika der har et særdeles godt forhold til nogle løver og det har han filmet:


Læs mere...1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 ... 38 | 39 | 40 | 41 | 42 Forrige | Næste
Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1827

Citatet
"Jeg har set de dyre domme"
- Jonas Skrøder
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio