2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
ANTAGONISTEN
BLOGGAH
ANDEN
ISKØLIG BLOG
RAMOICAMO
BLOGGAH
17.01.2010 / Rick Howard

Fandt lige den her. Tjek den:

 


Læs mere...


BLOGGAH
21.12.2009 / God skatepark

Californien er notorisk for forfærdelige skateparks. Den nye skatepark på Venice Beach er blot endnu et eksempel på at dem der tegner tingene ikke selv skater dem. Rob Dyrdek har været inde over en park i La Fayette Park i LA som hedder Safe Spot og en fed meget lille, men fed skatepark i en offentlig park. Der er nu kommet en ny street-skatepark øst for downtown LA i Hollenbeck park. Den nye park er meget basic og virkeligt sjov. Her  er lidt video med bl.a Aaron Snyder som giver et nogenlunde indtryk af den nye Hollenbeck skatepark:

 


Læs mere...


BLOGGAH
07.12.2009 / Banshee Bungee

For lettere at få fart på til diverse tricks er der nogen der har opfundet "Banshee Bungee". Det er en elastik som det kræver to mennesker at "strække ud" når så elastikken er strakt kan man blive fyret af. Jeg tror de fleste af os gerne vil fyre den af en gang i mellem:

 


Læs mere...


BLOGGAH
05.12.2009 / Pappalardo

Anthony Pappalardo er en del af en sær race skatere, nemlig dem som bliver boende på USAs østkyst efter de er blevet pro for industriens mærker som alle sammen ligger på vestkysten(med få undtagelser som f.eks Alien Workshop). Pappalardo skater for Converse og de har lavet en lille video i anledning af at Converse og Chocolate støtter (Product)Red som er en velgørenheds organisation som arbejde med at forebygge AIDS i Afrika. Når nu jeg har nævnt Chocolate vil jeg gerne udtrykke min begejstring for at der er en ny reklame med Gino i det nyeste Thrasher. Gino er en af mine all-time favoriter. Selv samme reklame er også at finde på Chocolates hjemmeside. Ginos part i Trilogy.

 

 


Læs mere...


BLOGGAH
05.12.2009 / Gatorade + Malto

Gatorade markedsfører nu deres produkter gennem den unge og talentfulde Sean Malto. Der er klip med Sean og hans venner i Kansas City her og der er flere klip på hjemmesiden:

 


Læs mere...


BLOGGAH
03.12.2009 / Windsor James Clip

C1RCA har lagt et nyt klip op med Windsor James. Jeg har altid syntes godt om hans skating og hans stil men kunne godt tænke mig at han var lidt mere produktiv.


Læs mere...


BLOGGAH
29.11.2009 / Castle

Jeg håber at de fleste af WDBM's læsere kender Castle, men jeg tvivler på det. Castle var et projekt Anton Juul og Mikkel Manza lavede. De lavede t-shirts, kasketter og lidt andet lir. Mig bekendt er en del af hvad Castle var, det Norse Projects er idag. Dog mindes jeg ikke at Castle havde noget at gøre med Red Wing støvler eller Doctor Marten's, men jeg tager måske fejl.

Nok om det, jeg kom forbi dette mini marked forleden og kom til at tænke på Castle og hvor fedt det var dengang, jeg har stadig min Castle kasket i skabet og har mange gode minder fra den tid hvor Castle var det hotte underground shit:

 


Læs mere...


BLOGGAH
29.11.2009 / Jens Funder

Nogle af jer har måske mødt Jens eller i det mindste set ham skate. Jens Funder skater med en fed energi og er ofte at finde i Nørrebro parken. Han skater Bobby's, men jeg har hørt rygter om at Bobby's er lukket. Har ikke selv undersøgt det nærmere endnu. Nå men, jeg stødte på dette klip med Jens, som vist er en introduktions video i anledning af at Jens er kommet på Adio DK. Video kvaliteten er ikke fantasktisk og jeg vil råde kamera manden til at slå "steady shot" fra for fremtiden -det er nemlig det der gør at fiskeøjets kant danser rundt, men ellers fedt klip og helt bestemt interessant musik valg -det er godt med lidt utraditionelle toner...


Læs mere...


BLOGGAH
19.11.2009 / Converse Skatesko

Personligt har jeg det ikke speciet godt med at de store atletiske sko mastodonter invaderer skateboard branchen, men det har deres aktionære det helt sikkert godt med. Jeg tror egentlig ikke jeg ville afslå et jobtilbud fra en af de 3 store, men det finder vi jo først ud af når tilbuddet kommer.

Nok om det, faldt lige over et billede af nogle af Converse' tidligere skatesko. Jeg har hørt at de især er velegnede til handslides men er vist ikke så gode til heel-flip, men jeg har ikke selv testet dem:

(Jeg vil gerne pointere at denne post har intet at gøre med at Rune nu skater for Converse, jeg ønsker ham alt det bedste. Faktisk overvejede jeg at undlade at poste det pga. Rune, men jeg kunne ikke dy mig.).


Læs mere...


BLOGGAH
18.11.2009 / Sk8Mafia's am video

Der er sikkert mange der allerede har set den, men for dem der ikke har. Her er den så, go' gammeldaws street skating i San Diego og omegn.


Læs mere...


BLOGGAH
03.11.2009 / I'm on a boat!

Saturday night live er noget af det sjoveste USA har at byde på. Denne gang med en humoristisk fortolkning af det retardo hip-hop som desværre fordærver diverse musik medier disse dage. Hvad så gør det endnu sjovere er at T-Pain som alt for ofte en del af skod hip-hop'en er med på denne parodi. Tjek det her. Jeg beklager at jeg ikke kunne indsætte klippet her, men det er desværre ikke muligt med denne video.


Læs mere...


BLOGGAH
28.10.2009 / Kanye kort film med Crailtappers af Spike Jonze

Her er en Kanye West kort film lavet af Spike Jonze og Koston, Carroll og et par andre skatere er med som statister:

 


Læs mere...


BLOGGAH
13.10.2009 / Double Dolphin!

YO! Så har jeg fundet et fedt klip med Jimmy Carlin. Han demonstrerer her hvordan man laver nogle af de mindre gængse flips. "Chetty Thomas" er så vidt jeg husker det trick som Kareem i sin tid navngavn "Ghetto Bird" men det kan være at Ghetto Bird i virkeligheden var nollie bs flip revert -kan ikke helt huske det. Hvad siger I til den?

 


Læs mere...


BLOGGAH
08.10.2009 / Mads Christensen i American Virgin(Næsten da)

Jeg var så uheldig at se en film ved navn American Virgin igår. Den var helt igennem forfærdelig og grunden til at jeg så den hele var at Rob Schneider er med så jeg satsede på at den ville blive sjov på et tidspunkt. Det blev den ikke. Det bedste i filmen er de mange bare bryster man får lov at se og det næst-bedste er at hovedpersonen ligner Mads Christensen. Det sjove ved det er så at hovedpersonen er en pige. Men jeg vil dog ikke anbefale at du ser filmen, på trods af din trang til at se bare bryster, da der findes meget bedre kilder til den slags.

 


Læs mere...


BLOGGAH
05.10.2009 / Mixaster

For et par måneder siden lavede Thomas Gade og undertegnede en lille "mixtape-style" video ved navn "Mixotic". Jeg kunne desværre ikke overtale Vimeo til ikke at fåkke lyden op så den ses bedst på Facebook. Mixotic motiverede os alle til at få filmet noget mere, denne gang ingen street men ikke desto mindre, hvad jeg ville kalde en hyggelig homie video. Jeg synes at alle ydede en god indsat og hvis du ser videoen(helt til enden) vil du måske bemærke at en enkelt ung mand fra Virum gør sig noget mere bemærket end resten af holdet.

Det er min store glæde at præsentere "Mixaster" -Du kan hente filmen i iPhone format her eller bare se den her:

 

 

Mixaster from Teit Andersen on Vimeo.


Læs mere...


BLOGGAH
02.09.2009 / Ny Venice Beach Skatepark

Puhadada, den da ser forfærdelig ud!


Læs mere...


BLOGGAH
28.07.2009 / Jarmers på jägers

I Torsdags støbte vi seks fødder til de to intakte Jarmers-fliser Cap P har skaffet. Tre fødder til hver flise.


Læs mere...


BLOGGAH
24.07.2009 / New "Mixtape" video

Over the past month or so Thomas Gade has been filming his friends skateboarding @ jägers and various spots in the Copenhagen area. Here is a little mixtape for all to enjoy.


Læs mere...


BLOGGAH
22.07.2009 / Mos Def is most definitely back!

Mos Def recently dropped another great album.


Læs mere...


BLOGGAH
21.07.2009 / Jarmers på jägers

Ja, den er go' nok. jägers har fået 2 og tre-kvart Jarmers flise. De "tre-kvart" skyldes at den ene flise mangler ca. en fjerdedel i den ene ende. Hvis man skulle være i tvivl kan jeg fortælle at fliserne er selve "kørefladen" -dvs. det er ikke hele blokke vi har fået.

Idéen er at fliserne skal anbringes på nogle klodser af en art. Planen er dog ikke at stenene skal være helt så høje som Jarmers blokkene(som er 47-48cm) da det er lige en tand for højt til menigmand aka pensionist skatere som undertegnede.

Cap P har skaffet fliserne, så tak til ham. Se Cap's part i "jägers MMII" fra 2002 her.

 


Læs mere...1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 Forrige | Næste
Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1828

Citatet
"Jeg har det ligesom en thanksgiving-kalkun, der er fyldt op med lort"
- Kern Handler
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio