2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKLIG BLOG   RAMOICAMO  
ANTAGONISTEN
BLOGGAH
ANDEN
ISKLIG BLOG
RAMOICAMO
BLOGGAH
03.11.2014 / Dope makker (Antione Asseling)

Jeg faldt lige over ham her. Jeg synes at han lidt minder om en blanding af Torey Pudwill og Jimmy Carlin. Parten er fresh!

Ls mere...


BLOGGAH
27.10.2014 / Tosh 2.0

I sidste uge lavede jeg et indlæg om hvornår man er "has been" med tanker på hvad man mon gør når man som tidligere Pro ikke længere kan leve af at skate. Bagsiden af medaljen kan man vel kalde det. Tosh Townend var et ungt stjerneskud som i '99 entredere scenen som 13-14år udrustet med evner og kæmpe boller fik han hurtigt erobret nogle kæmpe rails og kom på verdenskortet. Han skatede for Emerica og Element og karrieren kørte derudaf. Senere var det som om at han skød lidt ved siden af det skateboarding ku' li' og hans sponsorere forlod ham. Han sejlede lidt i sin ejen sø og forsøgte at skabe noget via nogle egenproducerede videoer osv men det var som om at skateboarding bare var blevet ligeglad med ham. 

Jeg fik en email fra LinkedIn idag som forslog mulige "professionelle venner" som jeg kan connect'e med. En af disse var så ingen mindre end Hr.Townend som siden marts 2014 har solgt VolksWagen biler hos McCenna VW i Huntington Beach, CA, USA. Jeg tænker at han må have klippet hans lange, blonde dreadlocks af og måske endda har fået sig en skjorte. Alt godt herfra. Sælg nogle tyske slæder Tosh :-)Hermed med lidt footy:
Ls mere...


BLOGGAH
24.10.2014 / Hvornår er man "has been"

-og hvis man er det, bør man så holde op med at presse sig selv? Det er et svært spørgsmål i skateboarding og jeg tror at for nogle pro's er det sværere end for os dødelige. Jeg må jo tale for mig selv; de seneste 4 år har jeg været gevaldigt tynget af min højre ankel som ikke har det godt. Den er blevet opereret men er langt fra i topform. Mange dage føler jeg ikke at jeg kan skate og selv de dage hvor det hele spiller, skater jeg generelt i kortede tid end jeg gerne vil af frygt for at overbelaste anklen. Og det sværeste af alle spørgsmål lurer altid i baghovedet ?Burde jeg stoppe med at skate for at sikre at jeg kan gå resten af livet??. På de gode dage er det nemt at slå dette ud af hovedet men på de dårlige dage, de dage hvor anklen gør ondt og ryggen er stiv og man virkeligt ikke føler sig ung, der er spørgsmålet konstant til stede. Svaret er naturligvis at så længe jeg kan skate, så gør jeg det! En af de førsteparts jeg var helt stoked over tilbage i 1996-1997 stykker var Mike Yorks part i Chocolate videoen Los Nueve Vidas De Paco. Troels Stabel stod i Submachine ved Nørreport og jeg fik lov at låne nogle videoer af ham. Mike Yorks part var streety og musikken var sej og anderledes end hvad jeg normalt hørte. For mig var den part alt hvad der var sejt og inspirerende ved skateboarding -og sådan har jeg det stadig. Der er naturligvis noget nostalgi i det men skateboarding kunne noget specielt i midten / slutningen af 90'erne efter min mening. Det var eftertiden af den store skateboard depression og dem der skatede mente det vitterligt. De var ikke blevet markedsført til at være med og der var ikke store lønninger som pro skater så de var med fordi de elskede skateboarding. Samtidig var der kommet stil og flair med i skateboarding. Det handlede ikke længere kun om at lande tricket men om at det skulle se fedt ud. Æstetikken havde gjort sit indtog. Jeg stødte her til morgen på en Gracias LA part med Mike York. Parten er sgu lidt tør. Han triller rundt på et af de der fjolleskateboards som er på mode for tiden og laver en del tricks som er lidt bixede med for lidt fart og for lidt sjæl. Et par ting i parten lever op til hans niveau men ærligt talt, jeg havde hellere været foruden. Mon han selv har det sådan? Jeg har set ham nogle gange i Stoner Park i LA hvor han gav den gas. Han er virkeligt dygtig hvorfor det undrer mig at han har slået sig til tåls med den Gracias LA part.

Mike York havde en super fed part i Yeah Right som også nu er en gammel video. For dem der ikke kender den kan jeg varmt anbefale den: Og her hans part i Las Nueve Vidas De Paco:
Truf part fra 2011: FTC Part fra 2013: Og til sidst, den part som inspirerede dette indlæg. God weekend:
Ls mere...


BLOGGAH
30.09.2014 / Lagermedarbejde vs street skating: Kayo ams

Niveauet i USA er generelt høj. Den første makker i klippet her arbejdede som lagermedarbejder hos Kayo da jeg arbejdede der og gør det nok stadig. Tydeligvis kan han andet end at pakke kasser. Kølig nok:

Ls mere...


BLOGGAH
24.09.2014 / Er det DIY?

Jeg har savnet at skate Jägers siden ombygningen startede. Jeg synes til tider at Fælledparken er OK og det samme gælder NBP. Men det gamle Jägers slår dem begge med mange mil sådan som jeg skater. Den gode plads, den gode vibe og alle de basic obstacles man kunne ønske sig. Engang i mellem tager jeg på Carlsberg dog er jeg ikke så vild med at skate på trækanter. Men spottet er hyggeligt.

I foråret hørte jeg CPH Skatepark om de havde nogle vinkeljern jeg kunne få. De havde kun 1 og det synes jeg var for lidt, men det var fedt at de tilbød det. Jeg udskød mit projekt på ubestemt tid -indtil gården hvor jeg bor skulle renoveres og med dette blev et større boldbur revet ned og jeg var heldig at kunne krejle mig 2 vinkeljern på ca 2,75m længde. Jeg tog dem ned i kælderen hvor jeg lagde dem på et par mælkekasser for at kunne arbejde bedre. Enderne var bukkede så dem skar jeg af med en vinkelsliber og så borede 6 huller i hvert vinkeljern med et 5mm bor og undersænkede hullerne med 12mm bor således at skruehovederne ikke stikker op.

Jeg synes at resultatet er blevet godt.
Ls mere...


BLOGGAH
16.09.2014 / Du har nok også haft tanken

Jeg har fløjet alt for meget de sidste 10 år pga job i Californien og nu job i Frankrig. Jeg flyver 10-15 gange årligt og er ærlig talt ikke særligt spændt når jeg er på vej til lufthavnen. Men de gange jeg tager metroen bliver jeg altid stoked når jeg ser spottet der er hvor metrostationen hænger sammen med terminalen og jeg får lyst til at sætte et par tricks. Der er også en godt spot der hvor A gates'ne begynder og en del skateable ting rundt omkring i lufthavnen. Det samme gælder mange udendørsfaciliteter i lufthavne verden over. F.eks har Heathrow en del manual pads og banks udenfor. Anyway. Arto har åbentbart også haft tanken. Jeg ser frem til at se resultatet af dette projekt:

Ls mere...


BLOGGAH
14.09.2014 / Gansta rap X Flameboy

Jeg kan godt li' hiphop. Jeg hører det meget. Jeg hører både ny og gammel hiphop og selvom jeg ofte synes at der rappes nogle pænt retarderede ting kan jeg godt li' det alligevel. Jeg har på det sidste hørt lidt Rich Homey Quan og han er bestemt i en anden grøft end f.eks Wu-Tang (ikke Wutang som det der tøj det Japanske firma Rocksmith har licens til at lave, men Wu-Tang, altså hiphop bandet fra Staten Island. Nu vi er ved emnet hvordan ville du så udtale Wutang hvis du ikke i forvejen kendte noget der hed Wu-Tang?).

Anyway, gennem Rich Homey Quan stødte jeg på en rapper der hedder YG. Tror måske han var med i Hot Boys sammen med Lil'Wayne da de var unge teenagere eller så noget. Er ikke helt sikker på at det er den samme. Jeg søgte på ham og frem kom dette billede:


Yep, det er sgu Flameboy på venstre biceps. Sygt nok ik. Sk8 or die!

God Søndags session :-)
Ls mere...


BLOGGAH
03.09.2014 / Det med THC

Yep. Skaterne er deres egne. De er individuelle og styrer selv deres egen stil og har styr på hvad der er cool. De fleste af dem gør dog det samme på ca samme tid. Dette gælder Dickies buxerne, opsmøg, trends i tricks osv osv. Det er også svært at lade være når nu det med at følge med flokken er en del af at være et menneske. At passe ind i sociale sammenhænge og grupperinger har sikret at individet har overlevet sammen med sine artsfæller fra før stenalderen og frem til nu (mere eller mindre da det moderne samfund gør det nemmere for folk der ikke passer ind at overleve). Cigaretterne er det klassiske eksempel på blindt at følge flokken; det hjælper ikke på andet en at man kan være sammen om det. Folk der ikke ryger mener nok at de godt kan være sammen uden at ryge, men det er helt sikkert at folk der ryger føler at de hygger sig når de lige tager en rygepause sammen eller når den ene kan tilbyde den anden en smøg. (Rygetrangen gør dog også at man uden tøven beder andre om at donere til ens misbrug -fedt ik!) Hvad så med hash og andre THC produkter? Jeg har sagt det før og jeg vil sige det igen: Det er så mange eksempler på at hashen ikke hjælper men derimod ødelægger folk i og omkring skateboarding. De fleste skatere kender eller har hørt om flere der har fået hashpsykoser. Nogle af disse er i stand til at holde afstand fra hash efter de har fået sig en forskrækkelse. Andre har det så dårligt at de ikke kan lade være med at ryge videre selvom hashen gør ondt værre. Jeg synes ikke om rockerne eller deres syn på samfundet og derfor synes jeg ikke man skal støtte dem. Hvis man gerne vil ryge så er det nok sundere for alle at man dyrker skidtet selv og nok endnu bedre for alle hvis man bare lader være i stedet. Hende moderen i dette klip siger det meget objektivt: Skateboarding markedfører rygeren som om det var en god ting. Det er det ikke. Men hvis ikke man synes at THC er sejt, så er man sgu ikke en sej skater. Sådan er det -og det er sgu noget man selv styrer, ikke noget man er blevet markedsført til at synes, vel? Se klippet.Efter jeg skrev dette indlæg læste jeg Andrew Reynolds' interview i Jenkem mag og det kan anbefales. Han berør også dette emne lidt.

Ls mere...


BLOGGAH
24.08.2014 / Søndagsfordybelsen. Solid geekeren. Anbefales!

Min gamle ven Sigurd Uldall, som var med til at grundlægge Jägers i slutningen af 90'erne, har anbefalet mig denne dokumentar. Den er fuld af interessante idéer og filosofier. All Watched Over by Machines of Loving Grace 1 from SACPOP on Vimeo.

Ls mere...


BLOGGAH
22.08.2014 / Gino i Trilogy

Klassiker: 

Ls mere...


BLOGGAH
11.08.2014 / Devine Calloway??

Jeg så lige Manolos 20 year of Chocolate mixtape og kom til at tænke på at det er længe siden jeg har hørt eller set noget til Devine Calloway. Hans karriere kom igang ved at han, som så mange andre "greats" blev opdaget af Kareem Campbell(Andre der kom igang på samme måde er bl.a P.Rod og Mikey Taylor). Det første klip jeg så med ham var iført Axion sko og det var vist i en 411. Sidenhen havde han part i City Stars video Street Cinema. Sidenhen kom han på Chocolate og DC men det er efterhånden længe siden man har set ham. Jeg forsøgte at finde ham på Wikipedia uden held. Han besøgte P.Rods park i starten af 2014 og jeg fandt dette klip derfra. Derudover har jeg svært ved at finde info om ham. Så vidt jeg huske havde han en stor stade i knæet for nogle år siden men jeg ved intet konkret om dette. Hvis du måske ligger inde med lidt info så del gerne i kommentarfeltet. 

Ls mere...


BLOGGAH
07.08.2014 / Email fra djævlen

Jeg blev idag kontaktet af en dame som kender en af mine venner. Det viste sig at hun arbejder for djævlen og at hun er ondskaben selv. Hermed korresponancen.

 • Samtale startet i dag
 • Sanne G Bay
  Sanne G Bay
  Hej Teit Jeg har fået dig anbefalet af ******* [din ven]. Jeg står og har brug for en skater der kan lave lidt tricks på et par små ramper - og fortælle lidt om skatning.
  Det skal bruges til et firma arrangement - det skal ikke tage så lang tid.
  Jeg håber at hører fra dig
  mange hilsner Sanne
 • Teit Andersen
  Teit Andersen
  Hej Sanne. Hvor og hvornår er det?
  Og i hvor lang tid?
  Så kan jeg finde den rette til det.
 • Sanne G Bay
  Sanne G Bay
  Fedt. Den 28. August. Et sted i Kbh k. Cirka kl 9. Først 5-10 min fortælling om skater kultur. 5-10 minutters tricks på tramper. Herefter får et par sælger lov til at prøve (på boards vi selv har med.
  Vi har fået rettighederne til at sælge Rhino Ramps i DK, så det er et 30 minutters indslag for at vores 17 sælgere får et indblik i skateren verden.
  Sig endelig til hvis du har spørgsmål.
 • I dag
 • Teit Andersen
  Teit Andersen
  Hvem er vi?
 • Sanne G Bay
  Sanne G Bay
  Haha... Sorry. Jeg er marketingschef hos Uno Koncept. Www.uno.dk

 • Teit Andersen
  Teit Andersen
  Puha. Dette bliver en længere udredning. Umiddelbart har folk som jer intet at gøre på et marked der er ultra specialiseret. Igennem hele Europa og USA findes der et væld af disse "element-skateparks" og ikke en eneste af disse er gode. Det skyldes i høj grad at jerers sælgere er netop det -sælgere. Det handler om at få solgt en vare til kommunen/instutionen/boligforening eller hvad kunden nu er. Jeg kender virkeligt mange steder hvor man har et fuldstændig ubrugeligt anlæg og dette er både til skade for skatteborgerne samt for skateboardkulturen da de brugere der efterspurgte dette ikke bliver glade for det og endvidere kan det ej heller tilfredsstille fremtidige brugere. Jeg kan nævne en håndfuld forfærdelige anlæg i Københavnsområdet som ikke fungerer og som er komplet spild af penge. Firmaer som jer er en ondskab som ikke bør røre ved en så følsom og specialiseret kultur som skateboarding. En stor del af kulturen er netop at tingene ikke er de samme alle steder.
 • Teit Andersen
  Teit Andersen
  Rhino Ramps og et væld af tyske element firmaer tæppebomber Europa med ubrugelige anlæg som ingen er glade for. Jeg er ked af at I skal arbejde med dette i DK. Jeg er ked af det på DKs vegne da den slags ting er kulturødelæggende i enhver grad.
 • Sanne G Bay
  Sanne G Bay
  Det er jeg da ked af høre. Jeg kender ikke pris niveauer på den kvalitet som en ægte skater-kultur har brug for- selvfølgelig er det en specialiseret kultur. Kunderne vælger at købe i forskellige pris-niveauer - og kunder som fx kommuner skulle måske tage skater-eksperter med på råd, når de gerne vil lave baner. Uno sælger legepladser og sportsudstyr, og hvis kunder som kommuner eller boligforeninger ønsker funktion til at ungerne kan stå på skateboard, skal vi selvfølgelig kunne løse den opgave Jeg sætter pris på ærlighed
 • Teit Andersen
  Teit Andersen
  De ramper Rhino Laver er ikke gode at køre på. De findes i Island og alle jeg kender fra Island synes de er forfærdlige.
 • Sanne G Bay
  Sanne G Bay
  Jeg er ikke selv skater, så jeg tager dit ord for gode vare
 • Teit Andersen
  Teit Andersen
  Når du skriver at du ikke kender pris-niveau på den kvalitet den ægte skateboard kultur efterspøger betyder det at du ikke forstår at det I vil sælge er katten i sækken! Tingene virker ikke! Man kan ikke blive glad for at skate på dem ligemeget om man er barn eller teenager, seriøs eller bare leger. Tingene virker ikke! De virker ikke! I sælger en bil uden hjul fordi I tror at den der skal købe den ikke skal køre så langt = man kan ikke køre i en bil uden hjul!
 • Teit Andersen
  Teit Andersen
  Hvis I sælger det I tror er en funktion til nogle uvidende folk (hvilket de altid er, lad det være skole, institution, boligselskab eller kommune) så sælger I dem en løgn. Sådan er det. Historien er ikke længere. I skal vide at hver gang I sælger noget så lyver I og i opholder ikke jeres del af aftalen som bør være at levere en god skateløsning til målgruppen inden for det givne budget. Den opgave er i på ingen måde udstyret til at løse pga to ting: 1) Rhino Ramps er ikke gode at skate på. 2) I aner ikke hvad I laver og det kommer I på ingen måde til at vide ved at få en skater ud og tale med jeres sælgere i 1 eller 100 timer. Faktum er det samme; I er på ingen måde istand til at levere det I siger I kan. Det I skal levere er brugeroplevelse (som skal understøtte og udvikle en kultur) og brugeroplevelsen er altid negativ med jeres produkter.
 • Sanne G Bay
  Sanne G Bay
  Teit, mit job er at finde en gut som har lyst til blive hyret til et arrangement. Jeg er ikke ansvarlig for hvilke nye leverandør vi får i firmaet. Jeg høre hvad du siger og vil bringe informationen videre til de rette. Mere er der vist ikke at gøre
 • Teit Andersen
  Teit Andersen
  Jeg ved ikke hvordan jeg ellers kan forklare djævlen at den skal lade være med at være ond. Men please, for alles skyld, lad være med at ødelægge en kultur som I intet har at gøre!
  Du må have et ansvar overfor skatteborgerne: Det er ikke meningen man skal stjæle fra samfundet.
  Når du sælger noget der ikke virker og du godt ved det, så er det ikke en ærlig sag. Hvert Rhino Ramps produkt I sælger vil I nu i ond tro overtale jeres kunde til at være et godt køb. Det er det ikke!
  I er ondskaben. I vil tjene penge på bekostning af andre uden at levere det I fortæller kunden I leverer.
  I er igang med at sælge punkterede fodbolde!
 • Sanne G Bay
  Sanne G Bay
  Tak for din udredning, jeg vil lade den gå videre til rette sted. Beklager at jeg har forstyrret dig.
 • Teit Andersen
  Teit Andersen
  Jeg læste på din profil at du er mønsterbryder. Jeg håber dette også betyder at du ikke mener man skal stjæle fra samfundet (det er der nemlig et uheldigt mønster af at mange mener er OK).
  Du skal ikke være ked af at have forstyrret mig. Du skal være ked af at ville sælge katten i sækken til nogen der ikke kan gennemskue at de køber nogle ting som ikke glæder dem de købes til!
 • Teit Andersen
  Du skriver at I skal kunne løse opgaven såfremt denne efterspørges -da jeg nu har forstand på dette, kan jeg fortælle dig at I kommer ikke til at løse opgaven selvom I prøver. I bør derfor henvise jeres kunder til dem der har forstand på det. Det ville være at løse opgaven. At sælge noget der ikke virker er IKKE at løse opgaven!

Herefter gav djævlen op. DIalogen var ikke fordrende for hendes ondskabfulde plan. Måske kan skulle starte en facebookgruppe der oplyser om hvem man IKKE skal købe skateboardramper fra. Håber I nød læsningen...

Ls mere...


BLOGGAH
28.07.2014 / Family Guy vs. Simpsons


Ls mere...


BLOGGAH
24.07.2014 / Redz i højeste gear

Skatersvin har adopteret Redz. Tja. Der droppes knowledge. Chicken McKnowledge for at være helt præcis.
REDZ 2.0 from Casper Hechmann on Vimeo.

Ls mere...


BLOGGAH
15.07.2014 / Koston vs Jeter x Jordan

Jordan brandet som er et undermærke af Nike har lavet en ny reklame med Derek Jeter fra the New York Yankees. Koston er med i den samt mange andre store stjerner som bl.a Action Bronson, Jay-Z, Raekwon, Jordan og Tiger Woods. 

Ls mere...


BLOGGAH
11.07.2014 / Dumme mennesker er pt ikke så truede...

...som de var engang. Før i tiden fandtes der naturlig udvælgelse som fungerer ved at hvis man kan finde ud at skaffe sig føde som overlever man, og hvis man er for dum, så dør man af sult(kort fortalt). Da industrialismen ramte vores verden og man indførte socialisme ændrede man på den naturlige udvælgelse og tilstanden er i dag den at dem der egentlig er dårligst udstyret til at overleve "naturligt" ofte er dem der formerer sig hurtigst og med højest frekvens og på den måde forringes den samlede genmasse gennemsnitligt i kvalitet. Komediefilmen "Idiocracy" med Luke Wilson (Owen fra Yeah Rights bror) sætter fokus på denne problemstilling og jeg tror at hvis man blander plottet i Idiocracy med plottet i filmen Elysium er det muligt at man har et billede på hvordan verden vil fungere om nogle hundrede år. Jeg kan varmt anbefale begge film.

Kommentaren på billedet herunder er grunden til at jeg skrev dette indlæg. Den er mindst lige så sørgeligt som den er sjov.

Klik for stort billede

Idiocracy (Beklager den ringe kvalitet): Elysium:
Ls mere...


BLOGGAH
08.07.2014 / Star Wars VII

Dette har intet med skateboarding at gøre, men det har vi jo så meget på forsiden der har.


Ls mere...


BLOGGAH
01.07.2014 / Selvtægt i Fælledparken

Nogen har besluttet sig for at tage livet af et 125år gammelt kastanjetræ i Fælledparken. Klik her for at læse om det.

Ls mere...


BLOGGAH
18.06.2014 / Imporende Lo-Fi effekter og optiske illusioner

Se den:

Ls mere...


BLOGGAH
12.06.2014 / En dum idé kan nemt afføde en endnu dummere

Du har nok set de der små plader med to hjul under som er en slags snakeboard som ikke sidder fast på fødderne, men som man bare står på? Hvis ikke, så kan du nok sove trygt. Denne idé jeg her omtaler, som du kan se på video nederste, er så vidt jeg kan se affødt af at tage det førnævnte koncept og mixe med ham her:Ls mere...1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ... 38 | 39 | 40 | 41 | 42 Forrige | Næste
Kalender
Sg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1828

Citatet
"Jeg fatter ikke at lave nudler!"
- Marc Andresen
Kontakt
Online redaktr
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncrinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio