2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
ANTAGONISTEN
BLOGGAH
ANDEN
ISKØLIG BLOG
RAMOICAMO
BLOGGAH
24.08.2014 / Søndagsfordybelsen. Solid geekeren. Anbefales!

Min gamle ven Sigurd Uldall, som var med til at grundlægge Jägers i slutningen af 90'erne, har anbefalet mig denne dokumentar. Den er fuld af interessante idéer og filosofier. All Watched Over by Machines of Loving Grace 1 from SACPOP on Vimeo.

Læs mere...


BLOGGAH
22.08.2014 / Gino i Trilogy

Klassiker: 

Læs mere...


BLOGGAH
11.08.2014 / Devine Calloway??

Jeg så lige Manolos 20 year of Chocolate mixtape og kom til at tænke på at det er længe siden jeg har hørt eller set noget til Devine Calloway. Hans karriere kom igang ved at han, som så mange andre "greats" blev opdaget af Kareem Campbell(Andre der kom igang på samme måde er bl.a P.Rod og Mikey Taylor). Det første klip jeg så med ham var iført Axion sko og det var vist i en 411. Sidenhen havde han part i City Stars video Street Cinema. Sidenhen kom han på Chocolate og DC men det er efterhånden længe siden man har set ham. Jeg forsøgte at finde ham på Wikipedia uden held. Han besøgte P.Rods park i starten af 2014 og jeg fandt dette klip derfra. Derudover har jeg svært ved at finde info om ham. Så vidt jeg huske havde han en stor stade i knæet for nogle år siden men jeg ved intet konkret om dette. Hvis du måske ligger inde med lidt info så del gerne i kommentarfeltet. 

Læs mere...


BLOGGAH
07.08.2014 / Email fra djævlen

Jeg blev idag kontaktet af en dame som kender en af mine venner. Det viste sig at hun arbejder for djævlen og at hun er ondskaben selv. Hermed korresponancen.

 • Samtale startet i dag
 • Sanne G Bay
  Sanne G Bay
  Hej Teit Jeg har fået dig anbefalet af ******* [din ven]. Jeg står og har brug for en skater der kan lave lidt tricks på et par små ramper - og fortælle lidt om skatning.
  Det skal bruges til et firma arrangement - det skal ikke tage så lang tid.
  Jeg håber at hører fra dig
  mange hilsner Sanne
 • Teit Andersen
  Teit Andersen
  Hej Sanne. Hvor og hvornår er det?
  Og i hvor lang tid?
  Så kan jeg finde den rette til det.
 • Sanne G Bay
  Sanne G Bay
  Fedt. Den 28. August. Et sted i Kbh k. Cirka kl 9. Først 5-10 min fortælling om skater kultur. 5-10 minutters tricks på tramper. Herefter får et par sælger lov til at prøve (på boards vi selv har med.
  Vi har fået rettighederne til at sælge Rhino Ramps i DK, så det er et 30 minutters indslag for at vores 17 sælgere får et indblik i skateren verden.
  Sig endelig til hvis du har spørgsmål.
 • I dag
 • Teit Andersen
  Teit Andersen
  Hvem er vi?
 • Sanne G Bay
  Sanne G Bay
  Haha... Sorry. Jeg er marketingschef hos Uno Koncept. Www.uno.dk

 • Teit Andersen
  Teit Andersen
  Puha. Dette bliver en længere udredning. Umiddelbart har folk som jer intet at gøre på et marked der er ultra specialiseret. Igennem hele Europa og USA findes der et væld af disse "element-skateparks" og ikke en eneste af disse er gode. Det skyldes i høj grad at jerers sælgere er netop det -sælgere. Det handler om at få solgt en vare til kommunen/instutionen/boligforening eller hvad kunden nu er. Jeg kender virkeligt mange steder hvor man har et fuldstændig ubrugeligt anlæg og dette er både til skade for skatteborgerne samt for skateboardkulturen da de brugere der efterspurgte dette ikke bliver glade for det og endvidere kan det ej heller tilfredsstille fremtidige brugere. Jeg kan nævne en håndfuld forfærdelige anlæg i Københavnsområdet som ikke fungerer og som er komplet spild af penge. Firmaer som jer er en ondskab som ikke bør røre ved en så følsom og specialiseret kultur som skateboarding. En stor del af kulturen er netop at tingene ikke er de samme alle steder.
 • Teit Andersen
  Teit Andersen
  Rhino Ramps og et væld af tyske element firmaer tæppebomber Europa med ubrugelige anlæg som ingen er glade for. Jeg er ked af at I skal arbejde med dette i DK. Jeg er ked af det på DKs vegne da den slags ting er kulturødelæggende i enhver grad.
 • Sanne G Bay
  Sanne G Bay
  Det er jeg da ked af høre. Jeg kender ikke pris niveauer på den kvalitet som en ægte skater-kultur har brug for- selvfølgelig er det en specialiseret kultur. Kunderne vælger at købe i forskellige pris-niveauer - og kunder som fx kommuner skulle måske tage skater-eksperter med på råd, når de gerne vil lave baner. Uno sælger legepladser og sportsudstyr, og hvis kunder som kommuner eller boligforeninger ønsker funktion til at ungerne kan stå på skateboard, skal vi selvfølgelig kunne løse den opgave Jeg sætter pris på ærlighed
 • Teit Andersen
  Teit Andersen
  De ramper Rhino Laver er ikke gode at køre på. De findes i Island og alle jeg kender fra Island synes de er forfærdlige.
 • Sanne G Bay
  Sanne G Bay
  Jeg er ikke selv skater, så jeg tager dit ord for gode vare
 • Teit Andersen
  Teit Andersen
  Når du skriver at du ikke kender pris-niveau på den kvalitet den ægte skateboard kultur efterspøger betyder det at du ikke forstår at det I vil sælge er katten i sækken! Tingene virker ikke! Man kan ikke blive glad for at skate på dem ligemeget om man er barn eller teenager, seriøs eller bare leger. Tingene virker ikke! De virker ikke! I sælger en bil uden hjul fordi I tror at den der skal købe den ikke skal køre så langt = man kan ikke køre i en bil uden hjul!
 • Teit Andersen
  Teit Andersen
  Hvis I sælger det I tror er en funktion til nogle uvidende folk (hvilket de altid er, lad det være skole, institution, boligselskab eller kommune) så sælger I dem en løgn. Sådan er det. Historien er ikke længere. I skal vide at hver gang I sælger noget så lyver I og i opholder ikke jeres del af aftalen som bør være at levere en god skateløsning til målgruppen inden for det givne budget. Den opgave er i på ingen måde udstyret til at løse pga to ting: 1) Rhino Ramps er ikke gode at skate på. 2) I aner ikke hvad I laver og det kommer I på ingen måde til at vide ved at få en skater ud og tale med jeres sælgere i 1 eller 100 timer. Faktum er det samme; I er på ingen måde istand til at levere det I siger I kan. Det I skal levere er brugeroplevelse (som skal understøtte og udvikle en kultur) og brugeroplevelsen er altid negativ med jeres produkter.
 • Sanne G Bay
  Sanne G Bay
  Teit, mit job er at finde en gut som har lyst til blive hyret til et arrangement. Jeg er ikke ansvarlig for hvilke nye leverandør vi får i firmaet. Jeg høre hvad du siger og vil bringe informationen videre til de rette. Mere er der vist ikke at gøre
 • Teit Andersen
  Teit Andersen
  Jeg ved ikke hvordan jeg ellers kan forklare djævlen at den skal lade være med at være ond. Men please, for alles skyld, lad være med at ødelægge en kultur som I intet har at gøre!
  Du må have et ansvar overfor skatteborgerne: Det er ikke meningen man skal stjæle fra samfundet.
  Når du sælger noget der ikke virker og du godt ved det, så er det ikke en ærlig sag. Hvert Rhino Ramps produkt I sælger vil I nu i ond tro overtale jeres kunde til at være et godt køb. Det er det ikke!
  I er ondskaben. I vil tjene penge på bekostning af andre uden at levere det I fortæller kunden I leverer.
  I er igang med at sælge punkterede fodbolde!
 • Sanne G Bay
  Sanne G Bay
  Tak for din udredning, jeg vil lade den gå videre til rette sted. Beklager at jeg har forstyrret dig.
 • Teit Andersen
  Teit Andersen
  Jeg læste på din profil at du er mønsterbryder. Jeg håber dette også betyder at du ikke mener man skal stjæle fra samfundet (det er der nemlig et uheldigt mønster af at mange mener er OK).
  Du skal ikke være ked af at have forstyrret mig. Du skal være ked af at ville sælge katten i sækken til nogen der ikke kan gennemskue at de køber nogle ting som ikke glæder dem de købes til!
 • Teit Andersen
  Du skriver at I skal kunne løse opgaven såfremt denne efterspørges -da jeg nu har forstand på dette, kan jeg fortælle dig at I kommer ikke til at løse opgaven selvom I prøver. I bør derfor henvise jeres kunder til dem der har forstand på det. Det ville være at løse opgaven. At sælge noget der ikke virker er IKKE at løse opgaven!

Herefter gav djævlen op. DIalogen var ikke fordrende for hendes ondskabfulde plan. Måske kan skulle starte en facebookgruppe der oplyser om hvem man IKKE skal købe skateboardramper fra. Håber I nød læsningen...

Læs mere...


BLOGGAH
28.07.2014 / Family Guy vs. Simpsons


Læs mere...


BLOGGAH
24.07.2014 / Redz i højeste gear

Skatersvin har adopteret Redz. Tja. Der droppes knowledge. Chicken McKnowledge for at være helt præcis.
REDZ 2.0 from Casper Hechmann on Vimeo.

Læs mere...


BLOGGAH
15.07.2014 / Koston vs Jeter x Jordan

Jordan brandet som er et undermærke af Nike har lavet en ny reklame med Derek Jeter fra the New York Yankees. Koston er med i den samt mange andre store stjerner som bl.a Action Bronson, Jay-Z, Raekwon, Jordan og Tiger Woods. 

Læs mere...


BLOGGAH
11.07.2014 / Dumme mennesker er pt ikke så truede...

...som de var engang. Før i tiden fandtes der naturlig udvælgelse som fungerer ved at hvis man kan finde ud at skaffe sig føde som overlever man, og hvis man er for dum, så dør man af sult(kort fortalt). Da industrialismen ramte vores verden og man indførte socialisme ændrede man på den naturlige udvælgelse og tilstanden er i dag den at dem der egentlig er dårligst udstyret til at overleve "naturligt" ofte er dem der formerer sig hurtigst og med højest frekvens og på den måde forringes den samlede genmasse gennemsnitligt i kvalitet. Komediefilmen "Idiocracy" med Luke Wilson (Owen fra Yeah Rights bror) sætter fokus på denne problemstilling og jeg tror at hvis man blander plottet i Idiocracy med plottet i filmen Elysium er det muligt at man har et billede på hvordan verden vil fungere om nogle hundrede år. Jeg kan varmt anbefale begge film.

Kommentaren på billedet herunder er grunden til at jeg skrev dette indlæg. Den er mindst lige så sørgeligt som den er sjov.

Klik for stort billede

Idiocracy (Beklager den ringe kvalitet): Elysium:
Læs mere...


BLOGGAH
08.07.2014 / Star Wars VII

Dette har intet med skateboarding at gøre, men det har vi jo så meget på forsiden der har.


Læs mere...


BLOGGAH
01.07.2014 / Selvtægt i Fælledparken

Nogen har besluttet sig for at tage livet af et 125år gammelt kastanjetræ i Fælledparken. Klik her for at læse om det.

Læs mere...


BLOGGAH
18.06.2014 / Imporende Lo-Fi effekter og optiske illusioner

Se den:

Læs mere...


BLOGGAH
12.06.2014 / En dum idé kan nemt afføde en endnu dummere

Du har nok set de der små plader med to hjul under som er en slags snakeboard som ikke sidder fast på fødderne, men som man bare står på? Hvis ikke, så kan du nok sove trygt. Denne idé jeg her omtaler, som du kan se på video nederste, er så vidt jeg kan se affødt af at tage det førnævnte koncept og mixe med ham her:Læs mere...


BLOGGAH
09.06.2014 / Ny minirampe nord for Kbh

Der er snart en ny minirampe klar på Trørødskolen i Vedbæk, nord for Kbh. Rampen er 9 plader bred hvoraf de 3 pladerne har 30cm extension i begge sider af rampen. Den er tegnet af undertegnede i samarbejde med Gisli samt Johnni Klagenberg som bygger den. Den er færdig sidst af ugen hvis alt går vel og er indrettet med "normal" platform i den ene side(se billedet) og ekstra stor platform i den anden side. Tobias Just claimer af han vil skate den selvom den ikke er beton. Vi får se...

Læs mere...


BLOGGAH
28.05.2014 / Forbrugersamfundet

Dette er et stort, tungt og meget vigtigt emne at tage stilling til. Jeg tror at de fleste humane / fornuftige mennesker vil ende på "alles" side af dette frem for på "1%'s" side. Jeg forestillier mig at 1%'erne ser verden lidt sådan os-mod-dem agtigt.


Den korte:


Den lange:

Læs mere...


BLOGGAH
28.05.2014 / "Vi" kom ikke med

Jeg fandt denne artikkel om diverse DIY spots verden over som er af meget varierende kvalitet. De mest kendte spots i artiklen er FDR aka Phillyside (det er det samme ik?) og Flora bowl i Hamburg. Det er også aaaaight. DK kom dog ikke med på listen. Se den her


Læs mere...


BLOGGAH
27.05.2014 / Syg nok stuntman


Læs mere...


BLOGGAH
11.05.2014 / Golf skateboarding?


Læs mere...


BLOGGAH
06.05.2014 / Nillo, Chris Ø, Bruce, Redz, Marco Fontana, Mutten og Pay

Andreas Petræus aka Pay har lavet dette klip fra Den Røde Plads, Jägers, Holmehaven og Nordhavn P.

Læs mere...


BLOGGAH
06.05.2014 / Vind i sten, saks, papir

Jeg have engang en ung mand i praktik hvor han skulle lære lidt om at lave grafisk design og hvad der indgår i processen af at lave produkter fra idé til at de ankommer færdigproducerede -og som man vil have dem. Dengang boede jeg sammen med Thomas Gade og en dag gik praktikanten ind på hans værelse og udbrød "Hvad fanden, læser du bøger!!" da han så et par bøger på Thomas natbord. Jeg tænker at de fleste af dem der læser min blog synes om at tilegne sig ny viden. Hermed deler jeg to artikler fra Politiken.dk som omhandler "sten, saks, papir" og hvordan man vinder det -læs dette, så starter du med serven næste gang du spiller game of S.K.A.T.E.

Læs den her og den her


Læs mere...


BLOGGAH
01.05.2014 / Hasfeldt og Fat Joe

Fandt lige dette klip fra Bryggeriet som er filmet og redigeret af Emil Kragh og bl.a har lir med Martin Hasfeldt, Frederik Wagener, Sebastian Wang, Jais Hansen, Christoffer Larsen, Stian Jacobsen og Emil Kragh selv. Fedt klipppet klip der!


Læs mere...1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ... 38 | 39 | 40 | 41 | 42 Forrige | Næste
Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Banner:38
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1678

Citatet
"Er Fredd den nye Letten?"
- Anonym
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

24 90 90 20

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio