2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
ANTAGONISTEN
BLOGGAH
ANDEN
ISKØLIG BLOG
RAMOICAMO
BLOGGAH
11.08.2010 / Beef på McDonald's


Læs mere...


BLOGGAH
11.07.2010 / The Shuffl Video

Der er en homie video på vej fra Walker Ryan og hans venner. Den hedder The Shuffl Video og i traileren ser det ud til at den byder på noget rigtigt god San Diego street skating samt en del action i Washington Street skatepark som er San Diegos svar på Burnside.


Læs mere...


BLOGGAH
28.06.2010 / Stevie på Chocolate

Da jeg idag sad og chillede på den nye mini-rampes platform og fortalte min unge ven Casper Dahl om nogle af de boards der pryder min lejligheds vægge, kom unge Casper med et foruroligende spørgsmål: "Har Stevie skatet for Chocolate?" Ja, gu har Stevie været på Chocolate. Han havde en fantastisk part i The Chocolate Tour og en super fed Chocolate reklame i 411 #36 dengang han kom på teamet. Stevie havde også part i Transworlds The Reason og det er efter min mening en af de bedste parter til dato. Han havde også en fantastisk part i DC videoen, men den formoder jeg at ungerne selv har fundet på nettet?

Så er der serveret:

Chocolate reklamen:

The Chocolate Tour: 

The Reason: 

Jeg er ikke enig Per. Hans DC part var super fed, men han er ikke helt så produktiv som han var da han var broke. Han havde jo også nogle rigtigt fede tricks i Kalis' part i Sixth Sense men det var jo før The Reason. http://www.youtube.com/watch?v=EhXQx4JfD8M http://www.youtube.com/watch?v=1dHYTD8l5JY Han havde også lidt lir It's Official, med nogle super fede linier i Barcelona: http://www.youtube.com/watch?v=TJEtpaGXEbU Og, så har han et enkelt trick med i Jack Curtains part i LRG videoen: http://www.youtube.com/watch?v=EAGrGe99woY&feature=related


Læs mere...


BLOGGAH
12.06.2010 / For tung til at skate?

Jeg faldt lige over ham her. Det er sjafølje ikke skæg at være en tyksak, men noget siger mig at hvis ens aktivitetsniveau holdes til Plaistasjon og Finkerbårt så er tilstanden muligvis selvforstærkende. Især hvis ens forældres opfattelse af sund kost er KFC,  McDonald's osv. Så kommer der jo en helt anden faktor i spil: Hvis man er tungere kan man vist nok få mere fart på i minirampen, eller hvad? Jeg kan ikke lige huske reglerne for tyngde acceleration, det er efterhånden 14 år siden jeg havde fysik i Gymmeren. Men der må være nogle friske unge hoveder som lige har læst op på dette til eksamen? -I må meget  gerne spæde til. -Hvor om alting er bliver ens knogler og bløddele desværre ikke stærkere af at man er for tyk, så derfor er der nok større chance for at få skader når man er for tung til sit skellet, men man er tilgengæld bedre postret når man styrter.

Tjek ham den friske Finkerbårter(kan desværre ikke embed'e dette link!) :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Læs mere...


BLOGGAH
07.06.2010 / Download LRG's "Give me my money Chico"

Man kan nu downloade den nye LRG video her:

www.megaupload.com/

 

http://www.megaupload.com/?d=ALPT6J1X

Hvis du ikke kan afspille den, så hent VLC Player her:

www.videolan.org/


Læs mere...


BLOGGAH
05.06.2010 / Kelly Hart

LRG har lige udgivet deres nye video. En af de parts jeg synes bedst om er Kelly Harts. Den er desværre ret kort, men der går rygter om at Expedition One snart kommer med en video og at Kelly skulle bruge det meste af hans footie til denne video. Det er især Kelly rolige stil og sikre landinger jeg synes godt om. Her kan du se Kellys part i LRGs "Give me my money Chico", Kayos "It's Official" samt et par tricks fra Expedition Ones "Warm Ups" og lidt blandet lir:

 

 


Læs mere...


BLOGGAH
19.05.2010 / Jeremy Rogers

Nå, så er jeg tilbage på bloggen som man siger. Fik et par klager fra toppen af KBH's skateboarding og måtte fatte tastaturet for igen at bringe jer det bedste Dansk web-journalistik har set til dato. Faldt lige over dette og tænkte at i ikke skulle snydes. Som i nok ved tog Jeremy Rogers så mange svampe at han først troede at det var cool at lave grimme switch flips, sidenhen lallede nøjen rundt i Long Beach og derefter troede at folk havde lyst til at høre ham rappe. Han pensionerede også lige sig selv fra skateboarding men nu er der nok ved at være lavvande i pengetanken, så nu er han tilbage for at vinde flere Red Bull penge og hvad han eller kan få fingre i. Han har fornylig indspillet en cover version af Young Moneys "Roger That". Smag er jo en subjektiv sag og derfor kan jeg ikke fortælle dig at du skal synes den er wack, jeg kan dog fortælle dig at hvis du ikke synes den er wack, så synes jeg at du er wack. Men det er jo blot en mands mening. Du kan se/høre den her:

Her er så et lille dizz til Jeremy: 

Du kan hente hele dizz'et her:

hulkshare.com/8uoscvqsphwu

Og her er så originalen:

 

 

 

 


Læs mere...


BLOGGAH
06.03.2010 / Mr. Welsh

I en brandert på Saloon i Encinitas igår, havde den udsøgte fornøjelse at drikke et par øller med Rob Welsh. Rob er obrindeligt fra New England, men har boet i San Francisco i mange år, og er for et års tid siden flyttet til Encinitas i Syd Californien. Det er Robs unikke stil, hans pop ud af mange tricks og hans valg af tricks er hvad der i mine øjne, gør ham til en legende. Rob er en af de få høje pros og det kan vi jo godt li'. Ordet på gaden er dog at Ron Wahley er den højeste pro industrien har set. Tilbage til Rob Welsh, her er hvad jeg kunne finde på Youtube:

Mad Circle "Five Flavors" 1998:

 Aestetics "Ride or Die. Volume 1" 2001(FB, hvad siger du til årstallet?):

 Transworld "Free Your Mind" 2003(Jeg beklager at dette klip hakker, jeg kunne ikke finde det bedre):

 

Free Your Mind raw fottie:

 Lakai "Fully Flared" part sammen med Jeff Lenoce og Scott Johnston:


Læs mere...


BLOGGAH
05.03.2010 / Lavar McBride

Skateboard legende Lavar McBride er tilbage på boardet og kom for snart et år siden på Wester Editions pro team. Der svirrede mange rygter om hvorfor Lavar forlod professionel skateboarding i 90'erne. Mange havde håbet på at se mere til ham efter den fantastiske part i Trilogy da han var meget ung. For 6-7 år siden hørte jeg et rygte om at Lavar havde været stofmisbruger, men skulle være på rette vej igen. Hvis dette passer håber jeg at han har kicket sin dårlige vane. Det nye klip jeg har fundet tyder på at det går godt, men at han godt kunne bruge en ny kamera mand. Enjoy:

 


Læs mere...


BLOGGAH
27.02.2010 / A.Snyder

Aaron Snyder prydede i slutningen af 90'erne og starten af 00'erne den syd Californiske skate scene med teknisk skateboarding af højeste kalliber. Da Aaron var Am for Shorty's Skateboards havde han en super part i den legendariske video Fulfill the Dream. Han blev senere Pro for Shorty's, som desværre faldt lidt af på den, i midten af 00'erne, og sidenhen holdt op med at lave pro decks. Jeg ved ikke hvem der pt. suplerer Snyder med decks, men det kan FB sikkert fortælle. Shorty's havde nogle gode shapes som jeg savner, men laver heldigvis stadig industriens bedste skruer, "Shorty's Light".

Det er ikke meget man har set Aaron i skateboard medierne de seneste år, men jeg havde fornøjelsen at se ham skate i Hollenbeck skatepark et par gange sidste år. Hollenbeck er uden tvivl den bedste park jeg har skatet i USA og Aaron var tydeligvis også begejstret for parkens meget autentiske street karakter.

Tilbage til Aaron Snyder, jeg faldt over disse klip, hvor Aaron demonstrerer at han stadig har et par tricks i posen, enjoy:

 

 

 

 

 


Læs mere...


BLOGGAH
24.02.2010 / P.Ram X Dan Wolfe

Dan Wolfe har over fem dage filmet et lille klip med Peter Ramondetta. Klik her for at se klippet. Store B kan sikkert hjælpe med at fortælle præcis, hvor legendarisk en skateboard fotograf Dan Wolfe er, undertegnede kan ikke huske det. Jeg mener dog at det var Dan Wolfe der lavede Trouble Shooters i sin tid? Det muligt at jeg husker forkert. Nu hvor vi er ved Ramondetta, er det måske på sin plads at nævne hans Real Skateboards team mate Busenitz. Dan Wolfe har nemlig også lavet en lille film om Dennis' Adidas pro model sko.


Læs mere...


BLOGGAH
14.02.2010 / Sierra Fellers

Jeg er helt klart skadet af mit tidligere arbejdsmiljø, men jeg synes nu rigtig godt om Sierra Fellers. Sierra er en solid skater og et positivt menneske. Dertil kan jeg fortælle at jeg havde æren at designe hans nye sko, som han skater meget i i det følgende klip. På trods af at han er utrolig dygtig, er det ikke al hans skating jeg finder interessant. Trapper og gaps er ikke lige min kop the, men jeg synes nu alligevel godt om klippet herunder.


Her er Sierras part i Cataclysmic Abyss(Foundation):

PS: Jeg ved godt at FB ikke bryder som om Flash Playeren, jeg er heller ikke stoked selv ;-)


Læs mere...


BLOGGAH
17.01.2010 / Rick Howard

Fandt lige den her. Tjek den:

 


Læs mere...


BLOGGAH
21.12.2009 / God skatepark

Californien er notorisk for forfærdelige skateparks. Den nye skatepark på Venice Beach er blot endnu et eksempel på at dem der tegner tingene ikke selv skater dem. Rob Dyrdek har været inde over en park i La Fayette Park i LA som hedder Safe Spot og en fed meget lille, men fed skatepark i en offentlig park. Der er nu kommet en ny street-skatepark øst for downtown LA i Hollenbeck park. Den nye park er meget basic og virkeligt sjov. Her  er lidt video med bl.a Aaron Snyder som giver et nogenlunde indtryk af den nye Hollenbeck skatepark:

 


Læs mere...


BLOGGAH
07.12.2009 / Banshee Bungee

For lettere at få fart på til diverse tricks er der nogen der har opfundet "Banshee Bungee". Det er en elastik som det kræver to mennesker at "strække ud" når så elastikken er strakt kan man blive fyret af. Jeg tror de fleste af os gerne vil fyre den af en gang i mellem:

 


Læs mere...


BLOGGAH
05.12.2009 / Pappalardo

Anthony Pappalardo er en del af en sær race skatere, nemlig dem som bliver boende på USAs østkyst efter de er blevet pro for industriens mærker som alle sammen ligger på vestkysten(med få undtagelser som f.eks Alien Workshop). Pappalardo skater for Converse og de har lavet en lille video i anledning af at Converse og Chocolate støtter (Product)Red som er en velgørenheds organisation som arbejde med at forebygge AIDS i Afrika. Når nu jeg har nævnt Chocolate vil jeg gerne udtrykke min begejstring for at der er en ny reklame med Gino i det nyeste Thrasher. Gino er en af mine all-time favoriter. Selv samme reklame er også at finde på Chocolates hjemmeside. Ginos part i Trilogy.

 

 


Læs mere...


BLOGGAH
05.12.2009 / Gatorade + Malto

Gatorade markedsfører nu deres produkter gennem den unge og talentfulde Sean Malto. Der er klip med Sean og hans venner i Kansas City her og der er flere klip på hjemmesiden:

 


Læs mere...


BLOGGAH
03.12.2009 / Windsor James Clip

C1RCA har lagt et nyt klip op med Windsor James. Jeg har altid syntes godt om hans skating og hans stil men kunne godt tænke mig at han var lidt mere produktiv.


Læs mere...


BLOGGAH
29.11.2009 / Castle

Jeg håber at de fleste af WDBM's læsere kender Castle, men jeg tvivler på det. Castle var et projekt Anton Juul og Mikkel Manza lavede. De lavede t-shirts, kasketter og lidt andet lir. Mig bekendt er en del af hvad Castle var, det Norse Projects er idag. Dog mindes jeg ikke at Castle havde noget at gøre med Red Wing støvler eller Doctor Marten's, men jeg tager måske fejl.

Nok om det, jeg kom forbi dette mini marked forleden og kom til at tænke på Castle og hvor fedt det var dengang, jeg har stadig min Castle kasket i skabet og har mange gode minder fra den tid hvor Castle var det hotte underground shit:

 


Læs mere...


BLOGGAH
29.11.2009 / Jens Funder

Nogle af jer har måske mødt Jens eller i det mindste set ham skate. Jens Funder skater med en fed energi og er ofte at finde i Nørrebro parken. Han skater Bobby's, men jeg har hørt rygter om at Bobby's er lukket. Har ikke selv undersøgt det nærmere endnu. Nå men, jeg stødte på dette klip med Jens, som vist er en introduktions video i anledning af at Jens er kommet på Adio DK. Video kvaliteten er ikke fantasktisk og jeg vil råde kamera manden til at slå "steady shot" fra for fremtiden -det er nemlig det der gør at fiskeøjets kant danser rundt, men ellers fedt klip og helt bestemt interessant musik valg -det er godt med lidt utraditionelle toner...


Læs mere...1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 Forrige | Næste
Kalender
Søg
Annoncer
Banner:38
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1678

Citatet
"Et skinkelyn kan man jo altid fråde"
- Ole Rauff
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

24 90 90 20

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio