2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
ANTAGONISTEN
BLOGGAH
ANDEN
ISKØLIG BLOG
RAMOICAMO
BLOGGAH
30.09.2010 / Kalis

Stødte lige på en ny reklame med Kalis:

 


Læs mere...


BLOGGAH
29.09.2010 / DGK Flavour

Måske er jeg lidt langsommere end de fleste og har derfor ikke tidligere set footie med Keelan Dadd. Keelan havde nogle reklamer i bladene for bl.a Venture for et års tid siden og jeg har derfor ventet spændt på at se ham i bevægelse. Bedre sent end aldrig, her er hans part i Proof:

 


Læs mere...


BLOGGAH
29.09.2010 / Grønbæk i Barca

Lurker Avenue har skudt en sekvens med Oscar i Barcelona. Du kan se den her:

lurkeravenue.com/


Læs mere...


BLOGGAH
28.09.2010 / Jägers nyt

Hephey! Min redaktør sender en gang imellem en liste ud hvor man kan se hvor dårlig eller hvor god man er til at motivere web-surfere til at klikke ind på sin blog. Dette viste så er jeg er WDBM.DKs dårligste blogger, eller måske bare at mit indhold ikke er til pøblen, men mere til de højere luftlag. Personligt tror jeg naturligvis mest det sidste. Min kære redaktør opfordrede mig så til at lave Jägers indlæg, hvilket jeg så vil prøve kræfter med.

 

Sidste sommer skaffede Cap P 2 hele og en knækket Jarmers flise. De to hele fliser brugte vi til at lave disse bænke:

 

Nu har vi så endelig brugt den knækkede flise til et inspirerende manual pad:

I samme åndedrag kan jeg fortælle at jeg fik lov at hente tingene fra City Attack og valgte at hente de 2 fra Strandparken samt den fra Nansensgade spottet og det tog kræftedeme en hel dag at hente skidtet! Den i fabrikken fik dog lov at  blive stående:

 

 

 


Læs mere...


BLOGGAH
28.09.2010 / Sjov med scooter!

Normalt anser jeg ikke Tyskere for at være specielt sjove. Her er dog et par scooter drenge som formår at give mig en godyl ROFL(Ja, det er første gang jeg har brugt denne forfærdelige forkortelse, men man skal jo følge med udviklingen):

 


Læs mere...


BLOGGAH
27.09.2010 / Railman rerun

Jeg tror de fleste har set den her, men hvis ikke er der lidt inspiration at hente:

 


Læs mere...


BLOGGAH
27.09.2010 / Stevie rygter

Rygtet går at Stevie Williams for tiden er i Barcelona for at filme til den kommende DGK video. Jeg glæder mig meget til at se ny footie med ham. Da jeg faldt over denne part på Facebook tænkte at det var noget de fleste ville sætte pris på, imens vi venter på nyt lir fra mesteren:


Stevie Williams - Tantrum Vid.
Uploaded by Top-Notch112. - Up-to-the minute news videos.


Læs mere...


BLOGGAH
20.09.2010 / Mother Lover

Så er jeg tilbage efter en længere mental ferie som resulterede i at jeg glemte at jeg har en blog. Jeg er igen kommet i tanke om det og derfor præsentere jer for et fantastisk musikalsk tiltag fra Saturday Night Live:

 

 


Læs mere...


BLOGGAH
11.08.2010 / Beef på McDonald's


Læs mere...


BLOGGAH
11.07.2010 / The Shuffl Video

Der er en homie video på vej fra Walker Ryan og hans venner. Den hedder The Shuffl Video og i traileren ser det ud til at den byder på noget rigtigt god San Diego street skating samt en del action i Washington Street skatepark som er San Diegos svar på Burnside.


Læs mere...


BLOGGAH
28.06.2010 / Stevie på Chocolate

Da jeg idag sad og chillede på den nye mini-rampes platform og fortalte min unge ven Casper Dahl om nogle af de boards der pryder min lejligheds vægge, kom unge Casper med et foruroligende spørgsmål: "Har Stevie skatet for Chocolate?" Ja, gu har Stevie været på Chocolate. Han havde en fantastisk part i The Chocolate Tour og en super fed Chocolate reklame i 411 #36 dengang han kom på teamet. Stevie havde også part i Transworlds The Reason og det er efter min mening en af de bedste parter til dato. Han havde også en fantastisk part i DC videoen, men den formoder jeg at ungerne selv har fundet på nettet?

Så er der serveret:

Chocolate reklamen:

The Chocolate Tour: 

The Reason: 

Jeg er ikke enig Per. Hans DC part var super fed, men han er ikke helt så produktiv som han var da han var broke. Han havde jo også nogle rigtigt fede tricks i Kalis' part i Sixth Sense men det var jo før The Reason. http://www.youtube.com/watch?v=EhXQx4JfD8M http://www.youtube.com/watch?v=1dHYTD8l5JY Han havde også lidt lir It's Official, med nogle super fede linier i Barcelona: http://www.youtube.com/watch?v=TJEtpaGXEbU Og, så har han et enkelt trick med i Jack Curtains part i LRG videoen: http://www.youtube.com/watch?v=EAGrGe99woY&feature=related


Læs mere...


BLOGGAH
12.06.2010 / For tung til at skate?

Jeg faldt lige over ham her. Det er sjafølje ikke skæg at være en tyksak, men noget siger mig at hvis ens aktivitetsniveau holdes til Plaistasjon og Finkerbårt så er tilstanden muligvis selvforstærkende. Især hvis ens forældres opfattelse af sund kost er KFC,  McDonald's osv. Så kommer der jo en helt anden faktor i spil: Hvis man er tungere kan man vist nok få mere fart på i minirampen, eller hvad? Jeg kan ikke lige huske reglerne for tyngde acceleration, det er efterhånden 14 år siden jeg havde fysik i Gymmeren. Men der må være nogle friske unge hoveder som lige har læst op på dette til eksamen? -I må meget  gerne spæde til. -Hvor om alting er bliver ens knogler og bløddele desværre ikke stærkere af at man er for tyk, så derfor er der nok større chance for at få skader når man er for tung til sit skellet, men man er tilgengæld bedre postret når man styrter.

Tjek ham den friske Finkerbårter(kan desværre ikke embed'e dette link!) :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Læs mere...


BLOGGAH
07.06.2010 / Download LRG's "Give me my money Chico"

Man kan nu downloade den nye LRG video her:

www.megaupload.com/

 

http://www.megaupload.com/?d=ALPT6J1X

Hvis du ikke kan afspille den, så hent VLC Player her:

www.videolan.org/


Læs mere...


BLOGGAH
05.06.2010 / Kelly Hart

LRG har lige udgivet deres nye video. En af de parts jeg synes bedst om er Kelly Harts. Den er desværre ret kort, men der går rygter om at Expedition One snart kommer med en video og at Kelly skulle bruge det meste af hans footie til denne video. Det er især Kelly rolige stil og sikre landinger jeg synes godt om. Her kan du se Kellys part i LRGs "Give me my money Chico", Kayos "It's Official" samt et par tricks fra Expedition Ones "Warm Ups" og lidt blandet lir:

 

 


Læs mere...


BLOGGAH
19.05.2010 / Jeremy Rogers

Nå, så er jeg tilbage på bloggen som man siger. Fik et par klager fra toppen af KBH's skateboarding og måtte fatte tastaturet for igen at bringe jer det bedste Dansk web-journalistik har set til dato. Faldt lige over dette og tænkte at i ikke skulle snydes. Som i nok ved tog Jeremy Rogers så mange svampe at han først troede at det var cool at lave grimme switch flips, sidenhen lallede nøjen rundt i Long Beach og derefter troede at folk havde lyst til at høre ham rappe. Han pensionerede også lige sig selv fra skateboarding men nu er der nok ved at være lavvande i pengetanken, så nu er han tilbage for at vinde flere Red Bull penge og hvad han eller kan få fingre i. Han har fornylig indspillet en cover version af Young Moneys "Roger That". Smag er jo en subjektiv sag og derfor kan jeg ikke fortælle dig at du skal synes den er wack, jeg kan dog fortælle dig at hvis du ikke synes den er wack, så synes jeg at du er wack. Men det er jo blot en mands mening. Du kan se/høre den her:

Her er så et lille dizz til Jeremy: 

Du kan hente hele dizz'et her:

hulkshare.com/8uoscvqsphwu

Og her er så originalen:

 

 

 

 


Læs mere...


BLOGGAH
06.03.2010 / Mr. Welsh

I en brandert på Saloon i Encinitas igår, havde den udsøgte fornøjelse at drikke et par øller med Rob Welsh. Rob er obrindeligt fra New England, men har boet i San Francisco i mange år, og er for et års tid siden flyttet til Encinitas i Syd Californien. Det er Robs unikke stil, hans pop ud af mange tricks og hans valg af tricks er hvad der i mine øjne, gør ham til en legende. Rob er en af de få høje pros og det kan vi jo godt li'. Ordet på gaden er dog at Ron Wahley er den højeste pro industrien har set. Tilbage til Rob Welsh, her er hvad jeg kunne finde på Youtube:

Mad Circle "Five Flavors" 1998:

 Aestetics "Ride or Die. Volume 1" 2001(FB, hvad siger du til årstallet?):

 Transworld "Free Your Mind" 2003(Jeg beklager at dette klip hakker, jeg kunne ikke finde det bedre):

 

Free Your Mind raw fottie:

 Lakai "Fully Flared" part sammen med Jeff Lenoce og Scott Johnston:


Læs mere...


BLOGGAH
05.03.2010 / Lavar McBride

Skateboard legende Lavar McBride er tilbage på boardet og kom for snart et år siden på Wester Editions pro team. Der svirrede mange rygter om hvorfor Lavar forlod professionel skateboarding i 90'erne. Mange havde håbet på at se mere til ham efter den fantastiske part i Trilogy da han var meget ung. For 6-7 år siden hørte jeg et rygte om at Lavar havde været stofmisbruger, men skulle være på rette vej igen. Hvis dette passer håber jeg at han har kicket sin dårlige vane. Det nye klip jeg har fundet tyder på at det går godt, men at han godt kunne bruge en ny kamera mand. Enjoy:

 


Læs mere...


BLOGGAH
27.02.2010 / A.Snyder

Aaron Snyder prydede i slutningen af 90'erne og starten af 00'erne den syd Californiske skate scene med teknisk skateboarding af højeste kalliber. Da Aaron var Am for Shorty's Skateboards havde han en super part i den legendariske video Fulfill the Dream. Han blev senere Pro for Shorty's, som desværre faldt lidt af på den, i midten af 00'erne, og sidenhen holdt op med at lave pro decks. Jeg ved ikke hvem der pt. suplerer Snyder med decks, men det kan FB sikkert fortælle. Shorty's havde nogle gode shapes som jeg savner, men laver heldigvis stadig industriens bedste skruer, "Shorty's Light".

Det er ikke meget man har set Aaron i skateboard medierne de seneste år, men jeg havde fornøjelsen at se ham skate i Hollenbeck skatepark et par gange sidste år. Hollenbeck er uden tvivl den bedste park jeg har skatet i USA og Aaron var tydeligvis også begejstret for parkens meget autentiske street karakter.

Tilbage til Aaron Snyder, jeg faldt over disse klip, hvor Aaron demonstrerer at han stadig har et par tricks i posen, enjoy:

 

 

 

 

 


Læs mere...


BLOGGAH
24.02.2010 / P.Ram X Dan Wolfe

Dan Wolfe har over fem dage filmet et lille klip med Peter Ramondetta. Klik her for at se klippet. Store B kan sikkert hjælpe med at fortælle præcis, hvor legendarisk en skateboard fotograf Dan Wolfe er, undertegnede kan ikke huske det. Jeg mener dog at det var Dan Wolfe der lavede Trouble Shooters i sin tid? Det muligt at jeg husker forkert. Nu hvor vi er ved Ramondetta, er det måske på sin plads at nævne hans Real Skateboards team mate Busenitz. Dan Wolfe har nemlig også lavet en lille film om Dennis' Adidas pro model sko.


Læs mere...


BLOGGAH
14.02.2010 / Sierra Fellers

Jeg er helt klart skadet af mit tidligere arbejdsmiljø, men jeg synes nu rigtig godt om Sierra Fellers. Sierra er en solid skater og et positivt menneske. Dertil kan jeg fortælle at jeg havde æren at designe hans nye sko, som han skater meget i i det følgende klip. På trods af at han er utrolig dygtig, er det ikke al hans skating jeg finder interessant. Trapper og gaps er ikke lige min kop the, men jeg synes nu alligevel godt om klippet herunder.


Her er Sierras part i Cataclysmic Abyss(Foundation):

PS: Jeg ved godt at FB ikke bryder som om Flash Playeren, jeg er heller ikke stoked selv ;-)


Læs mere...1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 Forrige | Næste
Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1828

Citatet
"Jeg hader bare de film hvor det ender med alle er gay! "
- Dennis Gram
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio