2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
ANTAGONISTEN
BLOGGAH
ANDEN
ISKØLIG BLOG
RAMOICAMO
BLOGGAH
21.10.2010 / Menikmati - Arto

Feeed debut part fra Arto i ES' Menikmati. Nogle af jeg husker nok at premieren i KBH foregik i Scala. Mange af jer har sikkert ikke hørt om videoen før. Så vidt jeg husker udkom den i 1999 men jeg kan tage fejl. Det kan være FB vil supplere mig med lidt uundværlig knowledge? Anyway, musikken Arto skater til er Camp Kill Yourself aka CKY som også lagde navn til en af de første videoer Bam og hans Pensylvania entourage lavede. Jeg bliver lige nødt til at nævne Danny Montoya som ligesom Bam skater for Adio, se to af hans feeeeede parter her og her. Jeg husker ikke om CKY kom før eller efter Landspeed, men de fleste af jer kender sikker Jackass som var det de senere udviklede deres "koncept" til.

 


Læs mere...


BLOGGAH
21.10.2010 / Den meget gamle Rowley LA River reklame

Nogle af jer husker nok denne reklame fra 411. Dengang før video var noget man så på nettet, længe før downloads og DVD. Vans lavede en reklame med Rowley som lavede frontside kickflip over LA river fra en stor kicker til en lidt mindre landings rampe. Så vidt jeg husker var det for Rowley XLT eller hvad den sko nu hed. Jeg kunne ikke finde selv reklamen så her er et minut langt dokumetar-agigt klip med forfærdelig musik. Jeg forslår at du slukker for lyden og nyder billederne. Enjoy: 


Læs mere...


BLOGGAH
21.10.2010 / Sjov i Rusland

Plat og forudseeligt, men bestemt sjovt:

 


Læs mere...


BLOGGAH
16.10.2010 / Ny Gold Wheels reklame

Der går rygter om at Marcus McBride har været i Barcelona i et godt stykke tid sammen med Stevie og Wade Desarmo for at filme til den fremtidige DGK video. Nu er der kommet en reklame for Marcus' nye signature Gold Wheels. Jeg hå...
Læs mere...


BLOGGAH
13.10.2010 / 3up6down

Da jeg boede i San Clemente skatede jeg ofte i Etnies Park som lå i Lake Forest. Nogle af de gutter jeg ofte skatede med har en youtube kanal som hedder 3up6down. De er nogle rigtigt dygtige drenge. Her er et nyt klip med dem. Ham den lille ...
Læs mere...


BLOGGAH
12.10.2010 / Enrique

Lige siden Neighborhood og Stamina var the hot shit har jeg været klar på Enrique Lorenzo. Afslappet streety stil og en god trick pose. Enrique skater for Expedition One som er et af de fedeste board mærker efter min mening. De har et rigtigt fedt team med legender som Rob Welsh & Joey Pepper og en masse rippere som Kenny Hoyle, Spencer Hamilton, Kelly Hart, Ryan Gallant og Matt Miller.

Jeg stødte på et nyt klip med Enrique(og Guy) fra Biebel's World. Det ser ud til at Enrique stadig finder på lidt nyt lir, her bl.a med en ss fs shovit - ss fs croox - revert, den ser man sgu ikke hver dag:


Læs mere...


BLOGGAH
12.10.2010 / Mike Mo er ikke genert


Læs mere...


BLOGGAH
08.10.2010 / Failblog.org er ALTID sjovt!

Jeg anbefaler at man besøger den 1-2 gange om måneden. Der er altid nye sjove ting:


Læs mere...


BLOGGAH
07.10.2010 / Ik' nyt, men fåking skæg!


Læs mere...


BLOGGAH
07.10.2010 / Redneck lir!

Tja, den taler vist for sig selv:


Læs mere...


BLOGGAH
06.10.2010 / "Runaway" -ny kanye single

Heb! Så er der ny single fra den Chicagogensiske producer/rapper Kanye West. Der er folk der har lidt stress over Kanyes opfattelse af hvad man bør bruge yttringsfriheden til. Det er faktisk et problem jeg selv er stødt på for nylig. Jeg mindes at have fået en hate-mail som i sin helhed lød som om den kom fra en der ikke er så pjattet med grundloven. Personligt synes jeg at den er super, altså grundloven, ikke hate-mailen. Men såfremt man synes at ytringsfrihed er en god ting, så må man jo tage det sure med det søde. Jeg kan så kun undres over at der faktisk er folk der tror at det et ok selv at ytre sig om at andre ikke må sige deres mening -dette er jo selvmodsigende, nærmest direkte retarderet. Tyg lidt på den. Nu hvor jeg lige sidder og ytrer mig for fuld skrue kommer jeg til at tænke på om ikke det hedder en/et "oxymoron"? Det tror jeg. Nok om det, her er den nye Kanye single "Runaway" og længere nede har jeg også lige smidt "Power" remixet ind som er med Jay-Z. Enjoy:

(Kunne ikke finde den rigtige version så denne her kører lidt langsommere end den egentlig burde):


Læs mere...


BLOGGAH
06.10.2010 / De har den sgu også "Over there"

Jamen jamen. Sæføli har de også fundet på sådan en i guds eget land. Go Girl ruller over staterne som en steppebrand. Mon de snart begyndt at markedsføre den herovre, det tror jeg helt bestemt. Tjek skidtet ud her, så ved du hvad du skal give krannen eller momse i Julegave hvis de er den aktive type. Tror sgu også vi kommer til at se en del af det på Roskilde næste år...

Der findes allerede et Dansk alternativ som vist er blevet introduceret på Roskilde:


Læs mere...


BLOGGAH
06.10.2010 / Hvad skal der på?


Læs mere...


BLOGGAH
06.10.2010 / Little Brother X Roots

Et af de numre jeg først blev glad for på den nye Roots plade er "Now or Never" som har to gæster: Phonte fra Little Brother og Dice Raw. Little Brother laver super fed klassisks hip hip, ikke det der hjernedøde bling-bling lort som 50Cent og resten af spaderne laver. Her er et par gode Little Brother numre og så naturligvis The Roots "Now or Never":

 

 


Læs mere...


BLOGGAH
05.10.2010 / Der er godt nyt til de unge damer

Ja, der er ikke så meget at sige, se klippet:

 


Læs mere...


BLOGGAH
05.10.2010 / Hold da op!

Var lige en tur ude at surfe på nettet og stødte på en fantastisk webshop ved navn SkatePro. Den er mega fed mand! Jeg bestilte lige et Voltage Slime Attack -det er med ABEC 9 lejer så det må være godt...


Læs mere...


BLOGGAH
05.10.2010 / The Roots

Jeg opdagede forleden The Roots nyeste album "How I got over" som udkom tidligere i år. Det er feeeee' som de siger i Jylland. Du kan høre titel sangen her -det er dog ikke den officielle video. Jeg kan også fortælle at The Roots har lavet en plade sammen med John Legend som hedder "Wake Up!" som vist udkom for et par uger siden. Wake Up! har jeg dog ikke hørt, men hvis nogen kan fortælle om den er noget værd ville det glæde os alle. Word!


Læs mere...


BLOGGAH
04.10.2010 / Chiddy Bang

Chiddy Bang er et par flashy unge gutter. De har lavet et nummer som hedder "Opposite of adults" som er basseret på et sample fra MGMT "Kids" nummeret. Der er lidt skateboarding i videoen. Værsgo:

 


Læs mere...


BLOGGAH
03.10.2010 / Classic

Faldt lige over en feeee' klassikker. Jeg mindes ikke at have hørt den siden Minidisc var det nye:


Læs mere...


BLOGGAH
30.09.2010 / Kelen James Gold Wheels Reklame

Klik her


Læs mere...1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 Forrige | Næste
Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1828

Citatet
"Er Fredd den nye Letten?"
- Anonym
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio