2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
ANTAGONISTEN
BLOGGAH
ANDEN
ISKØLIG BLOG
RAMOICAMO
BLOGGAH
07.04.2015 / Har set det

Efterhånden keder det mig at se wallrides, polejams og wallies. Ligeledes må jeg sige at jeg ikke behøver at se flere no-complies lige efter en fed hammer. Jeg kan ikke sige hvorfor jeg finder disse tricks kedelige at når jeg sagtens kan sætte mig og se Stevies part i The Reason igen og igen. Jeg ynder at se Wade Desarmo lave treflip gang på gang. Mon det skyldes min alder eller blot de ting jeg synes er fedt i skateboarding. Jeg har prøvet at lære at holde af at skate minirampe og transition uden held. Jeg synes dog det er rimeligt grineren at lave en lazy 5-0 som til tider tilnærmer sig en bs smith på den lille hard-edge quaterpipe i Fælledparken. Dog er det jeg helst vil lave stadig bsts og fs noseslide på granitbænkene. Min ankelskade gør dog at der er virkeligt langt mellem min bsts'es hvilket går mig meget på. Emner som dette minder mig om hvor meget jeg savner at skate Lil'Mo's og de andre granit bænke på Jägers. Heldigvis åbner det nye Jägers meget snart og så bliver der igen god session på Lil'Mo's og de andre granitbænke hvad enten det regner eller ej da vi får en 1000kvm skatehal hvor Lil'Mo's kommer til at få den bedst mulige placering og de gamle Jarmers bænke kommer nok til at stå præcis hvor de stod på det gamle Jägers da det nye Jägers kommer til at bibeholde en ca 100 meter lang strækning med den gode gamle asfalt. Hvis den har taget for meget skade af byggeriet vil vi nok spare sammen til endnu en asfaltslibning til foråret næste år. Happy skateboarding!

Hermed det Instagram billede fra Josh Kalis som fik mig til at skrive dette indlæg:

Læs mere...


BLOGGAH
02.04.2015 / Pacman på Nørrebro

Google har det vildt. De har lavet en funktion i Google Maps hvor man kan spille Pacman på google kortet hvor man har lyst. Man vælger bare en tilfældig del af kortet og klikker på Pacman iconet nede i venstre hjørne, så laves kortet om til en Pacman bane baseret på de veje der er i skærmbilledet og så kan man bare spille derudaf.
Læs mere...


BLOGGAH
01.04.2015 / VX4000?

New Balance vil også have en del af skateboard kagen. Derfor har de lavet skateboardsko og ved hjælp af mammon har de overtalt et par skatere til at reklamere for dem. Det er metoden. Den virker, det er jo derfor så mange skater rundt i fodboldsko og basketballstøvler med skateboardsåler ik? Den snak har vi været igennem en masse gange. Af en eller anden grund synes mange at man godt kan være rebelsk i forhold til en rebelsk subkultur hvis man "sætter sig uden for den" ved at skate i et sko lavet af et firma som ikke er en del af skateboardkulturen. Men hey, folks individuelle stil og valg er nu engang deres egne, også selvom Jason Dill har fundet på det eller Nike har lavet marketing nok til at man selvstændigt kan træffe det valg de vil have en til ;-) Nok om det. Jeg så lige det nye New Balance Numeric klip. Det er filmet i 4:3 format og jeg vil meget gerne sige at det format passer sgu lige bedre til skateboarding end 16:9 da vi jo for det meste står op (eller hvis man skater for Supreme er man halvt nede i en skovskider stilling) men altså. Jeg synes selv at det blev sværere at få hele skateren med i billedet da jeg gik over til HD / 16:9 og det må vel skyldes A) Jeg blev pludseligt (endnu) dårlige til at filme B) Man lavede ikke formatet bredere, man lavede det lavere for at få 16:9 - altså målt fra objektivet / billedsensorens perspektiv. Jeg tror at svaret B. A muligvis også, men A udelukker ikke B. B udelukker ej heller A. Tilbage til New Balance klippet. Dette skulle efter sigende være filmet i 4K -dog en version af 4K der enten er crop'et til 4:3 eller som bare er i 4:3 format. Mon der er nogen derude der ikke har fået ondt i røven over min bramfri snakken lort om at være mode offer som ved noget om dette som kan forklare det? Det håber jeg bestemt. Mange tak :-)
BTW: Jeg er lidt skuffet over at de i Fuccboi guiden har udelandt kunstner looket som så mange har implementeret i deres skateboard garderobe. Det er naturligvis ikke alle der bruger den franske sømandsstribede trøje, men den virker sgu! Tjek den nye Tim Burton film Big Eyes hvis du er i tvivl om hvad jeg mener ;-)
Læs mere...


BLOGGAH
01.04.2015 / Pro?

Jeg hørte engang om en fed skate-webshop fra en der gik på Lyngby Ungdomsskoles skateboard hold. Han havde købt et complete af lidt legetøjsagtig karakter og jeg mindes at der var nogett underligt / åndsvagt ved hans trucks -måske kørte de skævt eller kunne ikke løsnes eller så noget. Det undrede mig at han havde købt et skateboard fra et firma jeg ikke havde hørt om da jeg mente at have meget godt styr på hvad der foregår i skateboarding både hvad angår gear og forhandlere derfor følte jeg at hvis man skulle købe skateboard udstyr skulle det nok være af nogen der selv vidste hvordan man brugte et skateboard. Firmaet eksisterer stadig og de er ikke blevet mere "pro" siden jeg første gang stiftede bekendskab med dem. Men deres image og deres markedsføring er blevet noget mere "real":Læs mere...


BLOGGAH
19.03.2015 / Arbejde og sko

Jeg arbejder for det meste hjemme. Det kan være cool, men det kan også være svært at fokusere. Ofte har jeg tidligt fri, ofte arbejder jeg om aftenen når jeg burde chille. I vinterhalvåret tager jeg tit ud at skater midt på dagen hvis det er pænt vejr og så hjem at arbejde videre. Det gør at jeg til tider skater med nogle andre end Jägers crewet da vi normalt skater eftermiddag / aften. Min jobtitel er skodesigner. Dette betyder at jeg bruger ca 4% af min arbejdstid på at designe nye sko og 1% på såler. Sålerne bruges normalt på flere forskellige skomodeller fordi man skal lave en støbeform pr størrelse og sådan en støbeform koster $700-1000 pr størrelse. Det jeg bruger mest tid på er at farvelægge sko, finde på materialer, finurlige detaljer, interessante tekstiler til at bruge til "liner" eller fór, der går også en del tid med udvikling af de sko jeg har designet og med genudvikling når man skifter fabrik, hvilket kan være en tung og anstrengende process. Jeg designer også skoæsker, størrelsesmærkater til skoæskerne, det papir skoene er pakket ind i osv osv. Der er mange ting ved jobbet som ikke er at lave sko. Det er Element jeg arbejder for. Vi laver skateboard sko og "lifestyle" sko -altså sko der ikke specifikt er beregnet til skate i men som folk der ikke skater tror er skatesko samt andre typer sko/støvler som vi / man mener passer til mærkets image. Det tager ca 1 år fra man begynder designprocessen til skoene er på markedet. Nogle af de første nye modeller jeg har lavet er netop kommet i butikkerne. Da der ikke er så mange der forhandler Element i DK pt ved jeg ikke om vi kommer til at se dem på skatere rundt omkring. Klippet herunder viser sko som er lavet i samarbejde med Janne Saario som er en finsk tidligere professionel skater som nu designer skateparks og er arkitekt. Modellen "Vernon" i klippet er en eksisterende model som jeg lavede lidt om på; lidt ekstra padding, et par dekorative syninger hist og her, tryk på indersålen som er blueprintet til en bowl Janne har designet samt diverse andre detaljer. Den er fin at skate i men personligt foretrækker jeg mere støtte omkring hælen som i f.eks den gamle Guy fra Lakai eller som i DC Chris Cole Lite 2. Da jeg har en smal fod er det vigtigt at skoen sidder tæt til ude ved tæerne. I designprocessen var jeg ude at skate med Janne Saario og han er en imponerende skater. Han besidder en balance i manuals som jeg sjældent har set live. Sebo Walker er en anden jeg har set live som var helt ekstremt god til manuals. Nyd klippet, det er næsten sådan min arbejdsdag er:Læs mere...


BLOGGAH
03.03.2015 / Bedste toast? (Og bedste toastmaskine?)

Jeg får ca. en gang om året et toast-flip hvor jeg laver toasts hver dag i 1-3 uger hvorefter jeg så ikke laver toasts i meget lang tid. Som barn havde vi en rimeligt skod toastmaskine men den blev hyppigt brugt alligevel. Det var den slags hvor den klemmer toastne i en bestemt form og nærmest forsøger at klippe dem over diagonalt. Maskinen kan dog på ingen måde klippe en toast over, så i stedet bliver den bare meget komprimeret hvilket jeg tænker at nogle måske godt kan lide? Da jeg i sin tid flyttede hjemmefra fandt jeg mig en rigtigt fed Tefal "Multisnack" og det jeg synes er så fedt ved den er at den er mere som en pro toastmaskine aka en panini-grill for de amerikaniserede. Jeg så forleden at Netto har en panini-grill style toastmaskine til salg for tiden og jeg tænker at det er en rigtigt god investering. Den koster vist 99kr. Personligt laver jeg min toast med ost, skinke, fint udskårne tomater, havsalt og dijon sennep. Osten skal ligge nederst fordi så bliver det meste af den smeltede ost fanget i brødet. Hvis man lægger osten ovenpå skinken vil man se at en stor del af det smeltede ost ender udenfor toasten på toastmaskinen. Hvis du ligger inde med en god opskrift på toast så del endelig.
Læs mere...


BLOGGAH
03.03.2015 / Nørrebro VS Apple

De fleste har set billeder af "Den Sorte Plads" på Nørrebro. Den ligger i det der idag officielt hedder Super Kilen som i gamle dage var der hvor togbanen fra KBH H til Klampenborg og Helsingør lå. Denne blev fjernet mellem 1918 og 1938 så vidt jeg ved. Madars Apse som vi snart bringer et interview med lavede for 3-4 år siden denne boardslide på spottet:


Jeg sad idag og kiggede på billede fra en nye Apple kampagne hvor de viser billeder brugere har skudt med deres iPhone 6 og der dukkede selv samme spot i Nørrebro op og endda også i sort-hvid. Så er ydre Nørrebro sgu ved at være kommet på verdenskortet.
http://www.apple.com/iphone/world-gallery/
Fun fact: Ford havde for snart 100 år siden havde en "samle fabrik" i Heimdalsgade (som er den vej der lå der hvor pladsen er idag, før jernbanen i sin tid blev anlagt og skar gaden over i 2 stykker -et ud mod Nørrebrogade og et andet ud mod Tagensvej) og at William S. knudsen, ham der opfandt samlebåndet for Ford, faktisk kom fra dette kvarter på Nørrebro men var rejst til USA i år 1900. Vildt nok ik.

PS: Tjek det historiske atlas over Danmark

Læs mere...


BLOGGAH
25.02.2015 / Ansøgt

Jeg har idag ansøgt 2 fonde om penge til et fresh techno anlæg til hallen på Jägers. Jeg håber vi får penge til et nyt anlæg, ellers må vi slå os til tåls med vores gamle anlæg. Anyway, vores nye skatehal på Jägers samt den resterende del af udearealet er færdigt ca d.1/5. Det bliver vildt! Sidst jeg ansøgte en fond fik jeg det beløb jeg søgte -det var 75.000kr til at slibe asfalten i Nørrebroparken og de penge fik jeg af en fond der hedder Byggeriets Ildsjæle. Jeg kan klart anbefale at tage hænderne op af lommerne -både til at gøre noget fedt, eller til at klø sig i røven. Begge dele er fedt.

Læs mere...


BLOGGAH
28.01.2015 / Min chefs søn lægger det ned!

I 2004 var jeg så heldig at komme i praktik som skodesigner hos C1RCA i San Clemente i Californien. Jeg troede at skatespots hang på træerne derovre. Det viste sig at det gjorde de ikke. Nok er der gode spots og solskin næsten hver dag, men der er lang mellem de gode spots og ofte ser de meget bedre ud på video end i er i virkeligheden. Sandheden er at vi har rigtigt gode spots i Kbh men vejret er ikke med os. Sko design chefen hos C1RCA var en mand af få ord så da han efter 2 ugers praktik fortalte at han var imponeret over hvor godt jeg arbejdede og havde forståelse for det hele var det et stort kompliment. Da han 2 uger senere tilbød mig et job var (og er) det det vildeste jeg i mit liv havde oplevet. Vi blev gode venner. Skatede tit San Clemente skatepark i frokost pausen og jeg lærte også hans familie at kende. Dustin selv var med i 411 et par gange i sine unge dage samt i On Video i den episode der handlede om udviklingen af en Muska promodel. Den ældste af Dustins sønner, Adler, er nu 16 år og skater godt. Han har netop lavet denne sponsor me video. Tjek den ud:

Læs mere...


BLOGGAH
25.01.2015 / You Snooze, You lose!

Spændende. Det håber jeg på at lære lidt af det her:


Læs mere...


BLOGGAH
23.01.2015 / Back up in this b*tch!

En dag i løbet af juleferien var jeg i Cph Skatepark at skate. Allan Nissen nævnte at det var længe siden jeg havde blogget. Dette overraskede mig. Ikke fordi jeg ikke vidste at det var længe siden, men fordi jeg ikke rigtigt har et begreb om hvor mange der læser det jeg skriver. Tak til Allan og alle andre der følger med. Da jeg afleverede Spring og Summer 2016 kollektionerne inden jul var det som om min hjerne gik i hi. Siden den sidste weekend inden jul har det hele kørt ret langsomt for mig. Jeg tror at skyldes at mit job har været kaotisk i længere tid pga. en masse stress med at skifte fabrik for først den ene skolinie og så den anden. Alle Element skoene er nu "genudviklet" så produktionen og arbejdet kan forløbe efter normal procedure. Arbejdet består hovedsaglig af to større opgaver hvoraf den sidste er den største: 1) At designe og udvikle nye skomodeller, såler osv. 2) At farvelægge / finde materialer / detaljer til alle sko, nye som eksisterende modeller. Det sidste er nok 60% af min arbejdstid, det første er nok 5-10%. Den resterende tid bruges på rettelser, ændringer, skoæsker, papir, hang-tags, SMUs (Special Mock-Ups som er produkter der er udviklet specifikt til en større kunde eller distributør) samt at lave salgspræsentationer med mere. Pt. er jeg ved at lave nogle tegninger som skal illustrere Element skoenes konstruktion og at vi benytter 20% genbrugt gummi i alle vores såler samt at vi udelukkende benytter vandbaseret lim. Vi forsøger at være lidt miljøvenlige. Det er godt at stræbe efter men hvis vi skulle være rigtigt miljøvenlige skulle vi nok opfordre folk til at købe genbrug og aldrig købe noget nyt men mindre der intet brugt var tilgængeligt. Men det er jo svært, vores race er en forfængelig en. På nogle punkter kan vi styre adfærd via fornuft(købe økologiske æg frem for bur æg), på utroligt mange er vi ikke i stand til at frasige os vores indbyggede trang til at se ud på en bestemt måde, at passe ind i sammenhænge osv selvom denne adfærd nok kan betegnes som rimeligt ubrugelig for racens og planetens overlevelse. Faktum er jo at selv i de dårligst stillede samfund i verden er folk i stand til at finde hinanden tiltrækkende nok til at formere sig så den kosmetiske adfærd vi er så opslugte af i vesten kan nok ikke påstås at hjælpe andet end producenternes økonomi. Det kan man så betragte som at få verden til at køre rundt, men der findes nok en model hvor fordelingen ikke er helt så skæv som den pt er. Fedt nok! Hvad så ellers. Skateboard + vinter + gammel ankel er ikke så spændende. Ser frem til næste session. Måske i aften. Måske ikke? PS: Marc Johnson er (og var) sej:
Læs mere...


BLOGGAH
05.12.2014 / Keelan Dadd X Honey X DGK

Keelan Dadd har skatet for DGK i årevis. Det var Stevie der introducerede ham i It's Official. Nu er Keelan så stukket af. Der var uenighed om hvor meget Keelan skulle have i løn og han vaglte så at trække sig // Kayo valgte at sige nej tak til at beholde ham til den løn han bad om. Det rygtes at Pharmacy måske vil søsætte deres eget board brand og at Keelan måske skal skate for dette. Der er også lidt buzz om at Brian Herman måske skal være involveret men det er alt sammen rygter. Keelan er nu sammen med Steven "Baby Scumbag" Hernandez blevet involveret i et ny tøjmærke der hedder Honey. Se deres promo her:

Læs mere...


BLOGGAH
28.11.2014 / Nyt Wu-Tang album

Wu-Tang har lavet nyt album. Du kan høre det her. Cappadonna er med på hvert eneste track. Jeg havde hørt rygter om at han ikke havde så godt gang i rapkarrieren og kørte taxa for at få mad på bordet. Måske er dette netop grunden til at han har været så motiveret for at skrive rim til den nye plade. God weekend :-)


Læs mere...


BLOGGAH
21.11.2014 / Manolo x DGK

Jeg læste lige et interview med Stevie på Kingpin og indså at jeg ikke havde set Manolos "Remix" af DGKs Parental Advisory. Der er så meget at følge med i og åbenbart får jeg ikke set det hele. Jeg havde nemlig ikke set dette remix som jeg må sige er yderst velskåret. VIdeoen er fuld af tekniske NBDs og alle giver den max gas. Den eneste der måske lader noget tilbage at ønske er Kalis som var skadet det meste af den periode de filmede videoen. Jeg må sige at det også er skønt at se videoen uden de der "skits" mellem parts som afbilleder de forskellige pros som de måske kunne have været som børn. Jeg synes ofte at skits i skatefilm er en dårlig idé. Girl / Chocolate formår at få det til at virke som de eneste og det er Spike Jonze der er hjernen bag disse. 

Se den ;-) God weekend:

Læs mere...


BLOGGAH
07.11.2014 / Baxter-Neal Ny Krux part

Jeg stødte lige på denne Krux part. Han er godt nok dygtig. (PS: Har du set Wieger's Enjoi part? Den er syg nok!)

Læs mere...


BLOGGAH
03.11.2014 / Dope makker (Antione Asseling)

Jeg faldt lige over ham her. Jeg synes at han lidt minder om en blanding af Torey Pudwill og Jimmy Carlin. Parten er fresh!

Læs mere...


BLOGGAH
27.10.2014 / Tosh 2.0

I sidste uge lavede jeg et indlæg om hvornår man er "has been" med tanker på hvad man mon gør når man som tidligere Pro ikke længere kan leve af at skate. Bagsiden af medaljen kan man vel kalde det. Tosh Townend var et ungt stjerneskud som i '99 entredere scenen som 13-14år udrustet med evner og kæmpe boller fik han hurtigt erobret nogle kæmpe rails og kom på verdenskortet. Han skatede for Emerica og Element og karrieren kørte derudaf. Senere var det som om at han skød lidt ved siden af det skateboarding ku' li' og hans sponsorere forlod ham. Han sejlede lidt i sin ejen sø og forsøgte at skabe noget via nogle egenproducerede videoer osv men det var som om at skateboarding bare var blevet ligeglad med ham. 

Jeg fik en email fra LinkedIn idag som forslog mulige "professionelle venner" som jeg kan connect'e med. En af disse var så ingen mindre end Hr.Townend som siden marts 2014 har solgt VolksWagen biler hos McCenna VW i Huntington Beach, CA, USA. Jeg tænker at han må have klippet hans lange, blonde dreadlocks af og måske endda har fået sig en skjorte. Alt godt herfra. Sælg nogle tyske slæder Tosh :-)Hermed med lidt footy:
Læs mere...


BLOGGAH
24.10.2014 / Hvornår er man "has been"

-og hvis man er det, bør man så holde op med at presse sig selv? Det er et svært spørgsmål i skateboarding og jeg tror at for nogle pro's er det sværere end for os dødelige. Jeg må jo tale for mig selv; de seneste 4 år har jeg været gevaldigt tynget af min højre ankel som ikke har det godt. Den er blevet opereret men er langt fra i topform. Mange dage føler jeg ikke at jeg kan skate og selv de dage hvor det hele spiller, skater jeg generelt i kortede tid end jeg gerne vil af frygt for at overbelaste anklen. Og det sværeste af alle spørgsmål lurer altid i baghovedet ?Burde jeg stoppe med at skate for at sikre at jeg kan gå resten af livet??. På de gode dage er det nemt at slå dette ud af hovedet men på de dårlige dage, de dage hvor anklen gør ondt og ryggen er stiv og man virkeligt ikke føler sig ung, der er spørgsmålet konstant til stede. Svaret er naturligvis at så længe jeg kan skate, så gør jeg det! En af de førsteparts jeg var helt stoked over tilbage i 1996-1997 stykker var Mike Yorks part i Chocolate videoen Los Nueve Vidas De Paco. Troels Stabel stod i Submachine ved Nørreport og jeg fik lov at låne nogle videoer af ham. Mike Yorks part var streety og musikken var sej og anderledes end hvad jeg normalt hørte. For mig var den part alt hvad der var sejt og inspirerende ved skateboarding -og sådan har jeg det stadig. Der er naturligvis noget nostalgi i det men skateboarding kunne noget specielt i midten / slutningen af 90'erne efter min mening. Det var eftertiden af den store skateboard depression og dem der skatede mente det vitterligt. De var ikke blevet markedsført til at være med og der var ikke store lønninger som pro skater så de var med fordi de elskede skateboarding. Samtidig var der kommet stil og flair med i skateboarding. Det handlede ikke længere kun om at lande tricket men om at det skulle se fedt ud. Æstetikken havde gjort sit indtog. Jeg stødte her til morgen på en Gracias LA part med Mike York. Parten er sgu lidt tør. Han triller rundt på et af de der fjolleskateboards som er på mode for tiden og laver en del tricks som er lidt bixede med for lidt fart og for lidt sjæl. Et par ting i parten lever op til hans niveau men ærligt talt, jeg havde hellere været foruden. Mon han selv har det sådan? Jeg har set ham nogle gange i Stoner Park i LA hvor han gav den gas. Han er virkeligt dygtig hvorfor det undrer mig at han har slået sig til tåls med den Gracias LA part.

Mike York havde en super fed part i Yeah Right som også nu er en gammel video. For dem der ikke kender den kan jeg varmt anbefale den: Og her hans part i Las Nueve Vidas De Paco:
Truf part fra 2011: FTC Part fra 2013: Og til sidst, den part som inspirerede dette indlæg. God weekend:
Læs mere...


BLOGGAH
30.09.2014 / Lagermedarbejde vs street skating: Kayo ams

Niveauet i USA er generelt høj. Den første makker i klippet her arbejdede som lagermedarbejder hos Kayo da jeg arbejdede der og gør det nok stadig. Tydeligvis kan han andet end at pakke kasser. Kølig nok:

Læs mere...


BLOGGAH
24.09.2014 / Er det DIY?

Jeg har savnet at skate Jägers siden ombygningen startede. Jeg synes til tider at Fælledparken er OK og det samme gælder NBP. Men det gamle Jägers slår dem begge med mange mil sådan som jeg skater. Den gode plads, den gode vibe og alle de basic obstacles man kunne ønske sig. Engang i mellem tager jeg på Carlsberg dog er jeg ikke så vild med at skate på trækanter. Men spottet er hyggeligt.

I foråret hørte jeg CPH Skatepark om de havde nogle vinkeljern jeg kunne få. De havde kun 1 og det synes jeg var for lidt, men det var fedt at de tilbød det. Jeg udskød mit projekt på ubestemt tid -indtil gården hvor jeg bor skulle renoveres og med dette blev et større boldbur revet ned og jeg var heldig at kunne krejle mig 2 vinkeljern på ca 2,75m længde. Jeg tog dem ned i kælderen hvor jeg lagde dem på et par mælkekasser for at kunne arbejde bedre. Enderne var bukkede så dem skar jeg af med en vinkelsliber og så borede 6 huller i hvert vinkeljern med et 5mm bor og undersænkede hullerne med 12mm bor således at skruehovederne ikke stikker op.

Jeg synes at resultatet er blevet godt.
Læs mere...1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 ... 38 | 39 | 40 | 41 | 42 Forrige | Næste
Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1732

Citatet
"Sover han ikke i en kiste?"
- Kern Handler
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

24 90 90 20

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio