2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKLIG BLOG   RAMOICAMO  
ANTAGONISTEN
BLOGGAH
ANDEN
ISKLIG BLOG
RAMOICAMO
BLOGGAH
20.11.2015 / Kick-flip & heel-flip på samme tid

Happy Friday
Ls mere...


BLOGGAH
11.11.2015 / El vs cykel vs stue

For 2 år siden begyndte jeg at gå i fitnes fordi jeg kunne mærke at dele af muskulaturen i ben, hofte og ryg gik i krampe af at skate og selvom jeg havde ondt i ankel ville jeg stadig gerne skate en masse. I fitness centeret undrede jeg mig over at lys og maskiner får deres strøm fra el nettet. Folk bruger en helvedes masse energi i fitness centrene, men hvorfor skal det at "bruge energi" koste ekstra energi altså el? F.eks cross-traineren også kendt som eliptical har en ledning fra stikkontakten og der får den strøm fra så man kan tænde den / bruge den. Men hvorfor kommer den strøm der skal til at operere den ikke fra brugeren? Det er underligt synes jeg. Der er nogen der har lavet en kondicykel som kan give 24 timers lys ved at man "kører" på den i en time. Det lyder smart. Tænk hvis alle havde sådan en, mon så ikke færre folk ville gå i fitness? Mon man ville sidde på den dagligt hvis det betød at man kunne have en elregning på 0kr? Hver gang man fik gæster og man var ved at lave en kande the eller andet, så kunne ens gæster lige sidde og cykle i 10 minutter så man ikke løb tør for strøm midt i filmen. Tænk hvis ens husholdning kunne blive CO2 neutral (hvilket også ville kræve at man ikke spiste kød eller drank mælk). Det lyder smart, sundt og godt. Og for de fleste af os ville det helt sikkert give lidt ekstra pop! De eneste spørgsmål jeg sidder tilbage med er: 1) Hvor i min stue skal den stå og 2) Hvad koster den...

Ls mere...


BLOGGAH
10.11.2015 / Jägers Skateboards

Vi har fået ny Instagram som er dedikeret til Jägers skateboards // Jägers Riders Guild således at mit personlige forsøg på at være art-smart-i-en-fart ikke formudrer billede af det #sk8life vi i den grad lever. Den nye profil hedder @jagers_skateboardsLs mere...


BLOGGAH
16.10.2015 / McFlys fremtidsdag

Som stor fan af Back to the Future sagaen var jeg lidt skuffet da vi gik ind i 2015 og der ikke fandtes rigtige hoverboards som i filmen :-(
Du læste måske tidligere post om Lexus' hoverboard som er magnetisk og jeg tænker at nogle af jer måske har set det åndsvage hoverboard Tony Hawk testede på en stålrampe som næsten ligner en minirampe? Begge dele er lige wack og skuffende i forhold til McFlys hoverboard når han kommer til år 2015 fra 1985. (Bad guys skubber mongo).

Der er en gut i Canada der nu er godt på vej med en anden type overboard. Dette er egentlig en forstørret drone som man står oven på. Ret imponerende og godt tænkt. Jeg har en fornemmelse af at denne teknologi kommer til at skabe en ny industri i vores levetid. Tjek det:


Ls mere...


BLOGGAH
25.09.2015 / Fashion - STOP DIG SELV!

Skateren nok alligevel.

Ls mere...


BLOGGAH
24.09.2015 / Historien om D3

Klik på billedet:Ls mere...


BLOGGAH
17.09.2015 / 4 hjul godt, 1 hjul skidt

Man kan ikke undlade at tænke på George Orwell's Animal Farm når man læser dette (håber jeg).

Og snæversynethed hjælper sjældent på så meget. Når det så er sagt er smag stadig subjektivt og jeg er et stort subjekt og har dermed en stor smag. Jeg lavede engang en post om dette som jeg tænker er originalen:

-og det skal vi ikke spilde tiden med idag, da det nu er blevet endnu værre -kan det overhovedet det tænker du nok. Jeg siger ja, om du er enig er så igen det med subjektiviteten der kommer i spil. Tjek det og meld gerne tilbage om der skal ligge sådan et under dit religionsneutrale juletræ i år:
(PS: Mon dem der opfandt skidtet blev overhalet af nogen der havde flere penge? Livet som under dog er hårdt -jeg har f.eks aldrig lært nose manual eller Bommi flip).

Ls mere...


BLOGGAH
16.09.2015 / TK på Adidas? (Opdateret)

Terry Kennedy har været noget af en character siden han med et brag entrerede scenen gennem Baker for ca 10 år siden og hans karriere virkede ustoppelig da han bl.a havde en populær sko for Supra og vist nok havde et TV show på BET som hed "Being Terry Kennedy". Jeg fandt dette interview med Reynolds hvor TK skater i et par Adidas sko. For ca 18 måneder siden tog Supra TKs navn af deres sko Stacks som var hans pro model. Jeg havde forventet at han derefter ville lave noget ligeledes spændende et andet sted men det lader til at han måske er på vej ud af professionel skateboarding. Tiden vil vise. Herunder er interviewet med Reynolds og TKs første Baker part fra 2005:

OPDATERING:
Jeg har netop fået en sms fra en ven i industrien som fortalte følgende om hvorfor TK ikke længere er på KREW og Supra:

Ang. Krew: TK havde startet sit eget tøj brand "Fly Society" som var i konkurrence med Krew så da hans kontrakt udløb undlod man at tilbyde ham en ny.

Ang. Supra: Da TKs kontrakt kom til genforhandling ville han ikke sættes ned i løn på trods af at han skatede mindre. Og da han havde en ret høj løn valgte man at bruge disse penge på nyt talent i stedet da TK ikke længere var så aktiv på boardet.

Jeg er spændt på om han kommer rigtigt igang igen...


Ls mere...


BLOGGAH
14.09.2015 / Ik' så skateren men altså...

Jeg har holdt ca 2 måneders pause fra boardet grundet fortsatte problemer med min højre ankel = ik' mere bsts :-( Jeg blev opereret i anklen i December 2012 og de problemer der blev adresseret dengang er nu kommet tilbage. Jeg var til endnu en undersøgelse på Bispebjerg Idrætskirugeriske afdeling i starten af Juli og her sagde de at jeg skulle undlade at skate indtil jeg var til en ny scanning -denne fik jeg så for 2 uger siden. Jeg kan mærke min ankel konstant, nogle gange gør den direkte ondt men det meste af tiden er den bare øm. Onsdag og Fredag i sidste uge var jeg ude at skate lidt og var en tur forbi Holmehaven hvor de to rå betonvanger ved den lange 3'er samt ved 5'eren er blevet skåret lidt ned og har fået en granitvange på toppen.
Nu til noget helt andet: Jeg ser Adam & Noah klippene på nettet og morer mig godt over det. I klippet herunder er jeg helt pjattet med den måde ham dude siger FISKETJORVET ved 7:33 -det er hiphop! Nok om det, idag er det godt skateboardvejr så se at kom ud at lave en ordentlig boss halfcap nose gee. Intet problem!


Find mig på Instragram: @jagers_riders_guildLs mere...


BLOGGAH
09.09.2015 / Lamar

Lavar McBride har efter sigende ikke altid haft det nemt. Efter en varm velkomst i skateboarding tabte han på et tidspunkt tråden og sig selv. Jeg har hørt om at han har været på crack, i fængel, boet i "half-way" huse og meget andet som ikke lyder rart. Han fik dog bixet en part sammen for 4 år siden og det var et glædeligt gensyn. Jeg har tidligere skrevet om Lavar men det er en del år siden så jeg synes godt vi kan klare at se ham igen. Btw: Her er hans Instagram: @lvlboogie


Ls mere...


BLOGGAH
08.09.2015 / Kold nok Klokkeblomst

Is:

De hoje, Viva o Skateboarding7 de setembro :D

Posted by Rayssa Leal on 7. september 2015
Det er muligt at du skal være facebook venner med Armando Carlin for at det virker...

Ls mere...


BLOGGAH
03.09.2015 / Bedre end VX

Har du set diverse Pro's uploader klip med 80'er VHS effekt og datomærkning? Det er sejt ik -næsten ligesom er være i 80'erne selv. Hermed er public service annoucement - Det er denne app du skal bruge til at gøre det selv:

VHS Shit


Ls mere...


BLOGGAH
31.08.2015 / NBD - so hot right now!

Jeg kan rigtigt godt li' NBDs. Det er fedt når folk laver noget man ikke har set før. Det er ikke altid at resultatet er fedt, men jeg er vild med at folk presser sig selv både mentalt og fysisk. Guy Mariano har leveret læssevis af NBD combo tricks de sidste par år. En del af det bixet, men alligevel fedt fordi det er nyt. Jeg faldt over dette sammen klip af en NBD-maskine ved navn Daan Van Der Linden. Han er ikke genert:
Ls mere...


BLOGGAH
05.08.2015 / Forest Gumps mor sagde det bedst.

Jeg er MEGET stor fan af Back To The Future trillogien. Jeg kan godt li' når Marty skater i 1985, 1955 og 2015. I 2015 er det så på et hover-board. Cool nok, et svævende skateboard -det eliminerer nok muligheden for at grinde, men ellers fed idé. Altså i en film. Tony Hawk testede for nylig et hover-board af en art. Det så, ikke overraskende, MEGA WACK ud. Lexus, du ved, Toyotas high-end bil brand, har nu også lavet et hover-board. Det eneste det kræver er 1) En bane lavet af jern da ellers kan det ikke svæve. 2) Mange penge. 3) At man er en idiot :-)

Hvad var det så Forest Gumps mor sagde? Hun sagde "Stupid is what stupid does". Hvad fortæller dette os om Lexus?

Se den skønne demo video her:


Ls mere...


BLOGGAH
24.07.2015 / Mere "dansk", mere dumt

Som en opfølger til Re-Sepp-ten sunget af de fantastiske japanske Vanilla Beam til ære for konsulen (eller så noget) i Japan. Den var skøn, jeg tænker at du så mindst 5 sekunder af den? Nu har jeg fundet noget der er bedre. Yep, du læste rigtigt. Bedre. Positiv bekræftelse af at du valgte rigtigt da du klikkede ind på denne banebrydende blog idag. Klippet herunder har en helende effekt på pungdyr men muligvis også andre hvirveldyr. God dag!

Ls mere...


BLOGGAH
22.07.2015 / 17km

Jeg var på Tour-de-Jylland fra Torsdag i sidste uge til igår. Jeg havde lånt min fars bil og fik 2 passagerer med gennem GoMore fra Nørrebro til Aalborg(9000) i torsdags hvilket hjalp med at betale for transporten. Torsdag til Lørdag var jeg på besøg hos min gode ven Mark i Aalborg hvorefter jeg kørte videre til Klitmøller hvor jeg tilbragte to dage og nætter i et sommerhus nogle venner har lejet. Herefter tog jeg til Hjørring for at chille med Mark igen og Tirsdag morgen inden jeg skulle hjem mod Kbh tog vi os en lille gåtur i regnvejr. Jeg havde ikke helt gennemskuet hvor ambitiøs gåturen skulle være men vi endte med at gå 17 kilometer -dog løb vi 2-3 af dem for at få varmen da vi havde gået ca halvanden time i silende regn, turen tog i alt to-en-halv time. Jeg er ret ude af form pt. Normalt går jeg i fitteren ca 2 gange ugentligt for at stå på en cross-trainer som giver god motion men ikke belaster min pensionist ankel alt for negativt. Jeg har dog ikke været i fitteren de sidste ca 3 måneder pga rejser, genhusning og alt muligt andet. Jeg havde troet at det ville være min højre ankel, den som har det skidt, der ville brokke sig af denne ekstreme morgenekspedition men det viser sig at være hovedsaglig ydersiden venstre fod og underben som blev øm. Jeg tror det skyldes at vi gik i venstre siden af landevejene og disse afvander ud mod siden = ydersiden af venstre fod er blevet strukket lidt i hvert skridt.

Jeg kunne godt tænke mig at finde et godt trænings og udstrækningsprogram som sætter fokus på det man har brug for som aldrende skater. The ReHab i Kbh laver lidt af den slags, dog inkluderer deres træning en masse ting som er dårligt for min ankel så det er ikke det rette for mig. Det jeg leder efter er nok egentlig skateboard yoga. Hvis nogen kender noget så kommenter meget gerne. God "sommer" :-)

Ls mere...


BLOGGAH
17.07.2015 / Igen? (Nu med Koston)

Jeg har gjort det før, altså lavet en post om Apple Watch. Hvad fåk har Apple Watch med skateboarding at gøre?! Nok ikke rigtigt noget selvom jeg går og håber at det kan tælle flips, grinds, slides og airs ligesom iPhone tæller skridt, løb, trapper osv. Jeg har ikke et Apple Watch så jeg ved det ikke. Jeg har dog set at der er nogen der har lavet en svømme app og har testet den med succes selvom Apple siger at uret ikke er vandtæt (kun vandafvisende). Der er netop kommet 4 nye reklamer for Apple Watch som hedder Beijing, Berlin, Closer og Goals. Koston har en cameo i den fra Berlin. Jeg var både skuffet og lettet over at den der Goals ikke havde at man skulle lære bsts(eller andre tricks). Hvis min ankel holder op med at føles som en 90-årigs så skal jeg selv igang med at lave bsts igen(FML). Mon Koston får en bid af kagen? -eller måske et gratis ur, er der nogen der har set om han havde et på til CPH Open / Pro? Jeg har ikke selv set Koston denne gang da jeg måtte slå plat og krone med mig selv om jeg skulle blive i Kbh eller om jeg skulle tage på ekspedition til nordjylland. Nordjylland vandt. Hermed reklamen.


Ls mere...


BLOGGAH
09.07.2015 / Klassikker på Japansk

To japanske tøser synger den fantasktisk fodboldsang som blevet lavet til VM i Mexico i 1986. De er ikke generte de to tøser men jeg foretrækker nu originalen med Preben Elkjær og Frank Arnesen.Ls mere...


BLOGGAH
08.07.2015 / Sommer Life Hacks

Jeg elsker Life Hacks. F.eks gratis cykler (der ikke er stjålede) fra genbrugsstationen er et hot hack. Tjek lige den her video. Den med Chipsne er jo for vildt :-)


Ls mere...


BLOGGAH
06.07.2015 / Verdenspræmiere

Lortet går i ring igen og igen. For nogle år siden skulle man som pro skater lige pludselig være mega klar på vintage motorcykler -ellers var man sgu ikke rigtig pro. Hvis man ikke var istand til at omdanne sig selv fra skate-rat til wrench monkey så var man ikke længere cool. Så gik der et par år og så var skate-rat hot igen. Nice. Og ret "ægte" -bare husk hvis du skal være rigtigt "ægte" skal du gøre det de andre gør, ikke det du selv har lyst til. Følg blindt flokken -tro mig, du skater meget meget bedre hvis du har nøglerne hængende i bæltet(eller er det heller ikke hot længere?). Jeg kom bare til at tænke på dette da jeg så disse ultimative brianer i en ny fantastisk musikvideo af Cav & Sim. De har sgu gjort det igen. Sidst havde jeg deres video "Det' Brian" som er en slags opvarming til deres nye nummer Rockerboss. Idag er der verdenspræmiere. Nyd det her:


Ls mere...1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 ... 38 | 39 | 40 | 41 | 42 Forrige | Næste
Kalender
Sg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1828

Citatet
"Jeg har jo ikke lavet andet end at være sammen med mænd de sidste 8 år"
- Jonas Daater
Kontakt
Online redaktr
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncrinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio