2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
ANTAGONISTEN
BLOGGAH
ANDEN
ISKØLIG BLOG
RAMOICAMO
BLOGGAH
24.09.2015 / Historien om D3

Klik på billedet:Læs mere...


BLOGGAH
17.09.2015 / 4 hjul godt, 1 hjul skidt

Man kan ikke undlade at tænke på George Orwell's Animal Farm når man læser dette (håber jeg).

Og snæversynethed hjælper sjældent på så meget. Når det så er sagt er smag stadig subjektivt og jeg er et stort subjekt og har dermed en stor smag. Jeg lavede engang en post om dette som jeg tænker er originalen:

-og det skal vi ikke spilde tiden med idag, da det nu er blevet endnu værre -kan det overhovedet det tænker du nok. Jeg siger ja, om du er enig er så igen det med subjektiviteten der kommer i spil. Tjek det og meld gerne tilbage om der skal ligge sådan et under dit religionsneutrale juletræ i år:
(PS: Mon dem der opfandt skidtet blev overhalet af nogen der havde flere penge? Livet som under dog er hårdt -jeg har f.eks aldrig lært nose manual eller Bommi flip).

Læs mere...


BLOGGAH
16.09.2015 / TK på Adidas? (Opdateret)

Terry Kennedy har været noget af en character siden han med et brag entrerede scenen gennem Baker for ca 10 år siden og hans karriere virkede ustoppelig da han bl.a havde en populær sko for Supra og vist nok havde et TV show på BET som hed "Being Terry Kennedy". Jeg fandt dette interview med Reynolds hvor TK skater i et par Adidas sko. For ca 18 måneder siden tog Supra TKs navn af deres sko Stacks som var hans pro model. Jeg havde forventet at han derefter ville lave noget ligeledes spændende et andet sted men det lader til at han måske er på vej ud af professionel skateboarding. Tiden vil vise. Herunder er interviewet med Reynolds og TKs første Baker part fra 2005:

OPDATERING:
Jeg har netop fået en sms fra en ven i industrien som fortalte følgende om hvorfor TK ikke længere er på KREW og Supra:

Ang. Krew: TK havde startet sit eget tøj brand "Fly Society" som var i konkurrence med Krew så da hans kontrakt udløb undlod man at tilbyde ham en ny.

Ang. Supra: Da TKs kontrakt kom til genforhandling ville han ikke sættes ned i løn på trods af at han skatede mindre. Og da han havde en ret høj løn valgte man at bruge disse penge på nyt talent i stedet da TK ikke længere var så aktiv på boardet.

Jeg er spændt på om han kommer rigtigt igang igen...


Læs mere...


BLOGGAH
14.09.2015 / Ik' så skateren men altså...

Jeg har holdt ca 2 måneders pause fra boardet grundet fortsatte problemer med min højre ankel = ik' mere bsts :-( Jeg blev opereret i anklen i December 2012 og de problemer der blev adresseret dengang er nu kommet tilbage. Jeg var til endnu en undersøgelse på Bispebjerg Idrætskirugeriske afdeling i starten af Juli og her sagde de at jeg skulle undlade at skate indtil jeg var til en ny scanning -denne fik jeg så for 2 uger siden. Jeg kan mærke min ankel konstant, nogle gange gør den direkte ondt men det meste af tiden er den bare øm. Onsdag og Fredag i sidste uge var jeg ude at skate lidt og var en tur forbi Holmehaven hvor de to rå betonvanger ved den lange 3'er samt ved 5'eren er blevet skåret lidt ned og har fået en granitvange på toppen.
Nu til noget helt andet: Jeg ser Adam & Noah klippene på nettet og morer mig godt over det. I klippet herunder er jeg helt pjattet med den måde ham dude siger FISKETJORVET ved 7:33 -det er hiphop! Nok om det, idag er det godt skateboardvejr så se at kom ud at lave en ordentlig boss halfcap nose gee. Intet problem!


Find mig på Instragram: @jagers_riders_guildLæs mere...


BLOGGAH
09.09.2015 / Lamar

Lavar McBride har efter sigende ikke altid haft det nemt. Efter en varm velkomst i skateboarding tabte han på et tidspunkt tråden og sig selv. Jeg har hørt om at han har været på crack, i fængel, boet i "half-way" huse og meget andet som ikke lyder rart. Han fik dog bixet en part sammen for 4 år siden og det var et glædeligt gensyn. Jeg har tidligere skrevet om Lavar men det er en del år siden så jeg synes godt vi kan klare at se ham igen. Btw: Her er hans Instagram: @lvlboogie


Læs mere...


BLOGGAH
08.09.2015 / Kold nok Klokkeblomst

Is:

De hoje, Viva o Skateboarding7 de setembro :D

Posted by Rayssa Leal on 7. september 2015
Det er muligt at du skal være facebook venner med Armando Carlin for at det virker...

Læs mere...


BLOGGAH
03.09.2015 / Bedre end VX

Har du set diverse Pro's uploader klip med 80'er VHS effekt og datomærkning? Det er sejt ik -næsten ligesom er være i 80'erne selv. Hermed er public service annoucement - Det er denne app du skal bruge til at gøre det selv:

VHS Shit


Læs mere...


BLOGGAH
31.08.2015 / NBD - so hot right now!

Jeg kan rigtigt godt li' NBDs. Det er fedt når folk laver noget man ikke har set før. Det er ikke altid at resultatet er fedt, men jeg er vild med at folk presser sig selv både mentalt og fysisk. Guy Mariano har leveret læssevis af NBD combo tricks de sidste par år. En del af det bixet, men alligevel fedt fordi det er nyt. Jeg faldt over dette sammen klip af en NBD-maskine ved navn Daan Van Der Linden. Han er ikke genert:
Læs mere...


BLOGGAH
05.08.2015 / Forest Gumps mor sagde det bedst.

Jeg er MEGET stor fan af Back To The Future trillogien. Jeg kan godt li' når Marty skater i 1985, 1955 og 2015. I 2015 er det så på et hover-board. Cool nok, et svævende skateboard -det eliminerer nok muligheden for at grinde, men ellers fed idé. Altså i en film. Tony Hawk testede for nylig et hover-board af en art. Det så, ikke overraskende, MEGA WACK ud. Lexus, du ved, Toyotas high-end bil brand, har nu også lavet et hover-board. Det eneste det kræver er 1) En bane lavet af jern da ellers kan det ikke svæve. 2) Mange penge. 3) At man er en idiot :-)

Hvad var det så Forest Gumps mor sagde? Hun sagde "Stupid is what stupid does". Hvad fortæller dette os om Lexus?

Se den skønne demo video her:


Læs mere...


BLOGGAH
24.07.2015 / Mere "dansk", mere dumt

Som en opfølger til Re-Sepp-ten sunget af de fantastiske japanske Vanilla Beam til ære for konsulen (eller så noget) i Japan. Den var skøn, jeg tænker at du så mindst 5 sekunder af den? Nu har jeg fundet noget der er bedre. Yep, du læste rigtigt. Bedre. Positiv bekræftelse af at du valgte rigtigt da du klikkede ind på denne banebrydende blog idag. Klippet herunder har en helende effekt på pungdyr men muligvis også andre hvirveldyr. God dag!

Læs mere...


BLOGGAH
22.07.2015 / 17km

Jeg var på Tour-de-Jylland fra Torsdag i sidste uge til igår. Jeg havde lånt min fars bil og fik 2 passagerer med gennem GoMore fra Nørrebro til Aalborg(9000) i torsdags hvilket hjalp med at betale for transporten. Torsdag til Lørdag var jeg på besøg hos min gode ven Mark i Aalborg hvorefter jeg kørte videre til Klitmøller hvor jeg tilbragte to dage og nætter i et sommerhus nogle venner har lejet. Herefter tog jeg til Hjørring for at chille med Mark igen og Tirsdag morgen inden jeg skulle hjem mod Kbh tog vi os en lille gåtur i regnvejr. Jeg havde ikke helt gennemskuet hvor ambitiøs gåturen skulle være men vi endte med at gå 17 kilometer -dog løb vi 2-3 af dem for at få varmen da vi havde gået ca halvanden time i silende regn, turen tog i alt to-en-halv time. Jeg er ret ude af form pt. Normalt går jeg i fitteren ca 2 gange ugentligt for at stå på en cross-trainer som giver god motion men ikke belaster min pensionist ankel alt for negativt. Jeg har dog ikke været i fitteren de sidste ca 3 måneder pga rejser, genhusning og alt muligt andet. Jeg havde troet at det ville være min højre ankel, den som har det skidt, der ville brokke sig af denne ekstreme morgenekspedition men det viser sig at være hovedsaglig ydersiden venstre fod og underben som blev øm. Jeg tror det skyldes at vi gik i venstre siden af landevejene og disse afvander ud mod siden = ydersiden af venstre fod er blevet strukket lidt i hvert skridt.

Jeg kunne godt tænke mig at finde et godt trænings og udstrækningsprogram som sætter fokus på det man har brug for som aldrende skater. The ReHab i Kbh laver lidt af den slags, dog inkluderer deres træning en masse ting som er dårligt for min ankel så det er ikke det rette for mig. Det jeg leder efter er nok egentlig skateboard yoga. Hvis nogen kender noget så kommenter meget gerne. God "sommer" :-)

Læs mere...


BLOGGAH
17.07.2015 / Igen? (Nu med Koston)

Jeg har gjort det før, altså lavet en post om Apple Watch. Hvad fåk har Apple Watch med skateboarding at gøre?! Nok ikke rigtigt noget selvom jeg går og håber at det kan tælle flips, grinds, slides og airs ligesom iPhone tæller skridt, løb, trapper osv. Jeg har ikke et Apple Watch så jeg ved det ikke. Jeg har dog set at der er nogen der har lavet en svømme app og har testet den med succes selvom Apple siger at uret ikke er vandtæt (kun vandafvisende). Der er netop kommet 4 nye reklamer for Apple Watch som hedder Beijing, Berlin, Closer og Goals. Koston har en cameo i den fra Berlin. Jeg var både skuffet og lettet over at den der Goals ikke havde at man skulle lære bsts(eller andre tricks). Hvis min ankel holder op med at føles som en 90-årigs så skal jeg selv igang med at lave bsts igen(FML). Mon Koston får en bid af kagen? -eller måske et gratis ur, er der nogen der har set om han havde et på til CPH Open / Pro? Jeg har ikke selv set Koston denne gang da jeg måtte slå plat og krone med mig selv om jeg skulle blive i Kbh eller om jeg skulle tage på ekspedition til nordjylland. Nordjylland vandt. Hermed reklamen.


Læs mere...


BLOGGAH
09.07.2015 / Klassikker på Japansk

To japanske tøser synger den fantasktisk fodboldsang som blevet lavet til VM i Mexico i 1986. De er ikke generte de to tøser men jeg foretrækker nu originalen med Preben Elkjær og Frank Arnesen.Læs mere...


BLOGGAH
08.07.2015 / Sommer Life Hacks

Jeg elsker Life Hacks. F.eks gratis cykler (der ikke er stjålede) fra genbrugsstationen er et hot hack. Tjek lige den her video. Den med Chipsne er jo for vildt :-)


Læs mere...


BLOGGAH
06.07.2015 / Verdenspræmiere

Lortet går i ring igen og igen. For nogle år siden skulle man som pro skater lige pludselig være mega klar på vintage motorcykler -ellers var man sgu ikke rigtig pro. Hvis man ikke var istand til at omdanne sig selv fra skate-rat til wrench monkey så var man ikke længere cool. Så gik der et par år og så var skate-rat hot igen. Nice. Og ret "ægte" -bare husk hvis du skal være rigtigt "ægte" skal du gøre det de andre gør, ikke det du selv har lyst til. Følg blindt flokken -tro mig, du skater meget meget bedre hvis du har nøglerne hængende i bæltet(eller er det heller ikke hot længere?). Jeg kom bare til at tænke på dette da jeg så disse ultimative brianer i en ny fantastisk musikvideo af Cav & Sim. De har sgu gjort det igen. Sidst havde jeg deres video "Det' Brian" som er en slags opvarming til deres nye nummer Rockerboss. Idag er der verdenspræmiere. Nyd det her:


Læs mere...


BLOGGAH
21.06.2015 / Motivation

Hvis du læser min blog ved du at til tider er der indlæg hver dag og til tider er der langt imellem dem. Jeg fik en mundlig klage over dette i Kødbyen Fredag nat. Jeg beklager. Hvis jeg har meget at se til når jeg det ikke. Hvis jeg derimod er fanget ved skrivebordet hele dagen, og det er meningen at jeg skal arbejde, så kan jeg godt finde på at lave ekstra mange blog indlæg fordi det føles næsten som arbejde men samtidig er det en befriende overspringshandling. Med andre ord, jeg føler at jeg er produktiv selvom jeg godt ved at jeg ikke er det. -Dette kan måske fortolkes, hvis jeg producerer indhold til læserne, så er jeg måske produktiv, dog er det nok ikke noget der giv mig tag over hovedet. Det er dog yderst motiverende når jeg hører at folk læser mine indlæg(og tager sig tid til at melde ud hvad de synes er godt og skidt), på trods af den meget variende kvalitet og hypighed.Læs mere...


BLOGGAH
06.06.2015 / Det Brian -en definition!

I mit sidste indlæg spurgte jeg om Nitro Circus er Brian. Jeg ved at bl.a Thomas og Rasmus fra Sidewalk var ude at se Nitro Circus i Brøndby og har sågar hørt rygter om at Mads Christensen og Mark Andreasen også var til stede. Jeg håber på at de vil kommentere på hvor Brian det var. I mellemtiden har jeg fået fat på dette eksklusive track lavet af to skatere ved navn Cav & Sim -de kommer her med deres definitioner af hvad der er Brian. Ikke dårligt:

Læs mere...


BLOGGAH
29.05.2015 / "Er det brian?" Nitro Circus har svaret

Jeg stiftede først bekendskab med Nitro Circus på et af de mange fjernsyn der hang alle steder på Ole's Tavern i San Clemente og viste MMA, boxning og diverse extreme sports programmer. Ole's var stamsted for mange af mine venner i den lille syd-californiske surf by hvor Ryan Scheckler er vokset op og C1RCA tilfældigvis havde hovedkontor. Mange ting i syd-californien er MEGA BRIAN. Der er også nice ting (stranden, sushi, mexicansk mad og vejret f.eks). Men jeg er ikke sikker på at MMA på kæmpe tv inde på en bar er en god idé. Der foretrækker jeg alligevel Nitro Circus. Nu på Søndag er der Moto Mayhem i Brøndby og du kan vinde gratis billetter til det inde på Streetammos instragram @streetammo


Se traileren for eventen her:
Læs mere...


BLOGGAH
08.04.2015 / Kick flip vs Apple Watch?

Det er ingen hemmelighed at jeg er noget af en gadget geek. Min første iPhone, en 3GS, fik jeg gratis gennem en slags "loop hole" i Apple butikkernes garanti-program i USA, hvor hvis man kommer ind med en smadret telefon kan må få den samme telefon i helt ny, uden indpakning/oplader/headset for (dengang) $160 = ca 1.100kr. De har så samtidig en "god kunde" ordning hvor hvis man har mange Apple produkter / har været mega uheldig, så kan manageren i butikken afslå forskellige gebyrer med mere. Jeg var skate-buddies med en der arbejde i Mission Viejo Mall Apple Store og han ordnede denne udveksling af min venindes smadrede 3GS for mig uden betaling. Sidenhen har jeg været hooked. Jeg fik en iPhone 4 på samme vis ved at få en smadret 4'er af en veninde men måtte dog betale de $160 for udbytningen -stadig billigt for en unlocked iPhone 4 i 2011. Efterfølgende købte jeg en iPhone 5 herhjemme da den kom og nu sidste år shoppede jeg en 6'er. Jeg er begyndt at holde øje med hvor langt jeg går dagligt via skridttælleren i telefonen. Jeg tvivler på at noget i min adfær kommer til at ændre sig på grund af det, men det er sjov at holde øje med. Jeg var for nylig i Tokyo med mit arbejde hvor vi gik Shibuya og omliggende områder tyndt med op imod 10km om dagen. Nu kommer Apple så med Apple Watch som kan måle puls med mere og jeg tænker om dette måske kan have en fitness mæssig funktion i forhold til skateboarding. Måske kan det mærke hvilke tricks man laver på baggrund af hvordan man bevæger sig og måske kan det måle hvor mange kalorier man bruger på at lave en kickflip? Selv har jeg laver heelflip mere end kickflip hvorfor jeg tænker at jeg nok anstrenger mig mere når jeg laver kicker, men er der en målbar forskel? For de fleste kommer kicker vist nemmere end heelflip. Lige meget hvad tror jeg at jeg ender med at købe det forbandede Apple Watch men hvorfor jeg kommer til det har jeg endnu ikke fundet ud af....


Læs mere...


BLOGGAH
08.04.2015 / Game Boy

Som knægt var jeg OK klar på at spille computer. Min bror fik en Commodore 64 med båndoptager i 1985 da jeg var 7 år og den blev brugt flittigt frem til jeg var 12-13 år hvor jeg gik over til PC, først spillede jeg på min fars arbejdscomputer og senere fik jeg min egen. Fra 1995-96 stykker lånte min bror en Sega Saturn som jeg spillede Daytona og Virtua Fighter på. I 1998 købte jeg en Playstation 1 som jeg skildte ad og malede sort bare for at have en heeeeelt speciel Playstation (totalt krea + limited edition, slef - zøde). Min Playstation blev flittigt brugt og jeg anmeldte i et par år alle skateboardspil der udkom til PS i skateboardbladet Strictly som ikke længere udgives. Jeg røg tilbage på PC omkring 2001 da der kom et spil der hed Sudden Strike som var strategisk action i stil med Command and Conquer men foregik i Første Verdenskrig (1914-1918). Jeg spillede også lidt Sims da det først kom ud men omkring 2002 holdt jeg helt op med at spille. I 2004 begyndte jeg at rejse rigtigt meget med mit arbejde og fik derfor lyst til at få mig en PSP til flyveturene og anskaffede mig også en men endte med at returnere den. De sidste 2 år har jeg spillet Civilization 4 og 5 men har for nu lagt det på hyllen. Jeg spiller Sudoku på min iPhone og da jeg så denne Game Boy gadget til iPhone fik jeg lyst til at eje sådan en, dog ved jeg at jeg aldrig kommer til at købe den og ej heller bruge den. Mon der er nogle af de glade wdbm-læsere der er klar på sådan en?
Læs mere...1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 ... 38 | 39 | 40 | 41 | 42 Forrige | Næste
Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1732

Citatet
"Jeg lavede en flødebollemaskine her den anden dag"
- Rasmus Sand
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

24 90 90 20

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio