2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
ANTAGONISTEN
BLOGGAH
ANDEN
ISKØLIG BLOG
RAMOICAMO
BLOGGAH
17.08.2016 / Jeg græder...

...af grin. God sk8life dag til dig og alle dine baristos på JATJ :-)


Læs mere...
BLOGGAH
04.07.2016 / Jonah Hill og Dino

Jeg faldt lige over denne skønne video. Jonah Hill som er kendt fra film som The Wolf of Wall Street og Super Bad chiller i Palace butikken i London og hænger ud med Dino. Lidt spas i anledning af den nye Palace X Reebok collabo:

Palace Reebok Classics
Læs mere...BLOGGAH
29.06.2016 / Vogue ved det

Hvis du lige har brug for at vide hvilke skate brands der er mest skate denne sommer så kan Vogue hjælpe:

Læs mere...


BLOGGAH
31.05.2016 / Det' Brian officiel musik video

Så kom den endelig!


Læs mere...


BLOGGAH
19.05.2016 / Horseboarding (det nye)

Skateboarding kender ingen grænser. Den konstante kreative udvikling er til tider overvældende. Især i dette klip:


Læs mere...


BLOGGAH
17.05.2016 / Afgør osten hvilken type skater man er?

Rampe skatere?
Street skatere?


Hvis denne visuelle tese passer, hvordan ser en bowl skaters ost så ud? (Og spiser DIY folk kun smørreost?)

Læs mere...


BLOGGAH
20.04.2016 / Stor DIY kasse

I sidste uge trillede jeg forbi metrobyggeriet ved NBP for at høre om de ville donere noget aflagt træ til en platform ved minirampen i NBP. Det ville de gerne og smed endda 2 æsker skruer samt levering oven i hatten bare for lidt god karma. Idag var dagen jeg så gik for den. Steen Lundkjær Axelsen forbarmede sig over mig og cyklede på eget initiativ i Silvan for at købe en fukssvans da han kunne se at den var essentiel for at jeg kunne komme i mål. Det var jo genbrugstræ og jeg er meget forundret over hvor godt mængden af plader og lægder passe så godt. Jeg håber at nogle frivillige vil give den en klat maling så den bedre kan klare vores våde vejr. Håber at folk bliver glade for den :-) og at kommunen ikke fjerner den alt for hurtigt. Tak til Steen, Mutten og de andre 2 som gav en lille hånd undervejs.

Hermed billeder fra processen

Transport af genbrugstræ:


Forsøger at få et overblik over hvad jeg kan opnå med træet jeg fik:

Så begyndet det at tage form:

Og hermed er jeg nået i mål:Læs mere...


BLOGGAH
15.04.2016 / Fredags hand stand


Læs mere...


BLOGGAH
29.03.2016 / Ny Musik

Jeg hører ofte folk der siger at det gamle hip hop er fedt og det nye er wack. Hmm. Jeg kan til dels være enig -men så alligevel. Måske var der ikke nær så meget af vælge i mellem i 90'erne -eller måske var der lige så meget, men det var sværere at få fingre i. Jeg kan rigtigt godt lide mange af de nye ting. På trods af at jeg måske ikke anser det Lil'Wayne, Rick Ross og en masse andre laver som "instant classics" så kan jeg godt lide det. Energien osv osv. Tingene er måske lidt mere poppede og kommercielle, men der er nye gode ting alle steder. Sound Cloud og Youtube kan være gode steder at finde nyt. Jeg spørger ofte hvad der er på anlægget når jeg er i DøgnNetto. Rolig, laver bare pis! Men når jeg er i en skateshop eller et sted hvor musikken er fed, så spørger jeg. Det er en god måde at finde noget nyt. Jeg er netop hjemvendt fra en tur til Xiamen i Kina og Tokyo (i Japan). I Tokyo spillede de noget fed musik i en del shops og bl.a i HUF butikken var der virkeligt noget at komme efter. Ekspedienten fortalte på meget svært forståeligt engelsk om Anderson Paak og det lød fedt. Derefter satte han dette track på som er Anderson Paak og Knxwldge -sammen kalder de sig NxWorries og der kommer et album senere på året som jeg ser frem til. Er det hip hop? Ja, det vil jeg sige, jeg vil sige at det har hip hop elementer og er en fusion af hip hop og funk og soul. Sokker i sandalerne er måske også hip hop nu. Verden er i konstant forandring. Jeg håber også at du kan li' det. Og hvis ikke, så kan du jo lige kommentere med noget andet ny musik du er glad for så vi andre kan få lov at være med :-)
Læs mere...


BLOGGAH
24.02.2016 / Stop jer selv, igen!

Hvis du læser min blog ved du nok at jeg ikke er vild med at Nike (og andre atletiske brands) fåkker med skateboarding. Koston solgte som alle ved sin sjæl til djævlen og tog checken frem for at holde den ægte. Er Nike god for skateboarding? Hmm. Jamen, de renoverede jo Santa Monica Court House og Janoski skater jo for dem. Og hvad med Kobe Bryant, han er da også nice. Og Lance Mountain er også med på vognen, så må det da være fedt! Eller hvad? Jeg respekterer Nike for deres tech-innovation for sko og set fra et salgs og marketingsperspektiv så er de fandens gode til at presse produkter ned i halsen på forbrugerne. Men altså. De bør holde sig til Basket Ball og andre nicher hvor folk er ligeglade med at skoene er grimme. Kostons første Nike sko var ikke fed. Not hating, det var den bare ikke. Havde den ikke haft en Swush er mit gæt at der ikke var solgt et eneste par af den, altså hvis det f.eks havde været Lakai eller Emerica der havde lavet den. Kostons anden Nike sko, same shit, different day. Nu kommer hans tredie sko. For mig er det en design bummert af astronomiske proportioner -måske endda endnu værre end Omar Salazar skoen som du måske husker? Jeg skal jo ikke fortælle dig hvad du synes. Men hvis du er sød, skriver du i kommentarfeltet hvad du synes da det interesserer mig meget. På forhånd mange tak.

Her er så den fine Omar Salazar sko. Interessant at man kan lave en så grim sko og tvinge butikkerne til at købe den hvis de ville have de andre SB sko. Hmm.


En til smuk colorway af den fantastiske Salazar SB:Læs mere...


BLOGGAH
12.02.2016 / Hip hop muffins

Det er noget tid siden jeg haft min blogger på. Sårn er det. Jeg er tilbage. Jeg har skåret ned på forbruget at dyr og mælk fordi jeg synes at vi behandler dyrene dårligt. Mere og mere forskning tyder på at det er en dum idé at drukke mælk fra køer der leverer mælken under tortur og under konstant påvirkning af antibiotika. Men anyway, jeg kan godt li' en del hiphop. Noget af det er cool nok, noget af det er retarderet. Waka Flocka Flame gør det godt på et par numre, faktisk rigtigt godt. Men, idag handler det om at han skal lære os at lave veganske blåbær muffins. Det lyder sgu nice. Blåbær muffins uden dyretortur. What's not to like :-)
Tjek det:


Klik her for at se hvordan det går ned.

Hard in the paint, et af hans vildeste tracks i min mening:
No Hands, et af hans største hits:

Læs mere...


BLOGGAH
08.01.2016 / Skateboard slangebøsse

Måske den bedste måde at bruge et legetøjscruiser board med lysende hjul?
Læs mere...


BLOGGAH
29.12.2015 / PUSH


Læs mere...


BLOGGAH
20.12.2015 / Video produktion

Torsdag for 12 dage siden holdt jeg præmiere på JRG The Movie (Jägers videoen) på Bakken i Kbh. Der var et rigtigt flot fremmøde og alt gik fint. Projektet startede halvt dengang jeg hjalp med at filme Thomas Gade og Nillo til Streetammo videoen. Det var lidt oven i de mixtapes vi dengang lavede. Det var det sidste footy vi filmede med mit gode gamle Sony DCR-950E et kamera som filmer som et VX1000 men som ser lidt anderledes ud. I slutningen af året 2012 købte jeg så et Canon 650D HD kamera og havde lidt footy med i Vores KBH med bl.a Thomas Gade, Redz og Marco Fontana så vidt jeg husker. Jägers Crew vandt Quest of Honor og med den beskedne præmie sum (ca 1200kr pr mand) besluttede vi at tage en spændende tur ud i verden. Beijing var et oplagt valg fordi det var langt væk, fordi vi ikke havde været der før, fordi vi vidste at der var spots og fordi min ven Leslie har boet der og kunne give os en spotguide for hele byen. Vi drog til Beijing i Marts 2013 og det var egentlig her vi startede filmningen til JRG The Movie. Beijing var det helt rette valg. Der var en million spots ud over dem Leslie havde fortalt om. Det var en super fed tur. Kim Batiste og Benjamin Rubæk var med hvilket gjorde nemmere at få filmet så det ikke kun var Gade og mig selv der skulle filme. Da vi kom hjem forsatte vi med at filme, men da jeg fik en sko-design kontrakt med Element EU et par måneder senere blev det sværere at finde tid til at filme da jeg nu er i Frankrig ca 3 måneder ud af året og i Kina 2 gange af ca 10 dage pr år. Opgaven som filmer / tilrettelægger samt en slags team manager kan være krævende. Jeg har købt et ekstra kamera (Canon 600D) så jeg nu kan sætte en af de andre til at skyde ekstra vinkler på tricks hvilket markant forbedrer oplevelsen af spottet. Jeg har været rundt på en del missioner hvor vi har været flere filmere bl.a sammen med Kim Kadett Productions og med Jais Taverno. Det er altid fedt når man er flere filmere.

Thomas Gade redigerede videoen og gjorde et virkeligt flot stykke arbejde. Det tager 100år at redigere sådan en video.

Læs mere...


BLOGGAH
11.12.2015 / Skatebåd

Jeg stødte på dette klip som er ca 60 år gammelt. Hvis der er nogen der ikke kan se det så sig lige til, så skriv lige, så kan jeg uploade det på Vimeo or dele det den vej. Ret fedt at se hvordan de laver en båd -det er jo stort set samme måde man laver et skateboard. Skateboardet får sin enorme styrke ved at fibrene ligger på forskellige leder samt ved den buede form (concaven) samt at den er presset hårdt sammen. Derudover er det fedt at se at de har det samme tøj på som alle #fuckbois i Kbh havde for 2-3 år siden :-) God weekend.

How wooden boats were made 57 years ago.??LIKE ? (y) Woodworking Tips

Opslået af Woodworking Tips på 2. december 2015

Læs mere...


BLOGGAH
29.11.2015 / Hvid Fredag

Jeg bruger mus til mit arbejde. Jeg foretrækker Mighty Mouse fordi i Illustrator kan man komme til at scrolle baggrunden når man drag'er objekter. Med andre ord, Apples trådløse Magic Mouse er fed, bare ikke til mit arbejde. Vista Print tilbyder custom mussemåtter med ens eget artwork og fordi jeg er vil med overspringshandlinger kan jeg godt finde på at bestille et i stedet for at lave noget fornuftigt når de er på tilbud. Vista Print er den type firme der ALTID sender en nogle fantastisk tilbud og jeg kan ikke lade være med at tænke på om deres tilbudspriser egentlig er deres normalpriser og de priser der ikke er tilbudspriser er forhøjede for at få tilbudene til virke gode. I denne omgang bestilte jeg en mussemåtte med noget artwork fra Jägers Pollo boardet men havde lavet lidt om så det passede på mussemåtten. Hos Vista Print er de ikke så bekendte med Black Friday så jeg fik dette "tilbud":
BTW: Der er et klip på ved med de nye boards...


Læs mere...


BLOGGAH
27.11.2015 / Grafikken

MacBook Pro grafik problemer. Jeg slog dette op på facebook igår og fik en del likes så jeg kom til at tænke på at der måske er en nogle der læser bloggen som jeg ikke kender på facebook, eller som ikke ser hvad jeg slår op på facebook.

Har du en 15-tommer MacBook Pro som har problemer med grafikkortet? Det havde jeg. Fejlen her på billedet opstod et par gange og til sidst brændte grafikkortet sammen. Apple i DK var ikke den store hjælp men da jeg tog den ned til diagnostik hos en Premium Apple Reseller kunne de hurtigt se at denne fejl var dækket af Apple. 48 timer senere havde de udskiftet logic-board(som også indeholder grafiikkortet) og det hele var dækket af Apple. Skønt. (Denne fejl er udbredt for 15-tommer & 17-tommer fra 2011).
Læs mere...


BLOGGAH
25.11.2015 / J-Dag

Cav & Sim også kendt som Casper Lund og Simon Hilmoine i skateboard miljøet har godt igang i deres rap for tiden. Jeg har tidligere præmieret nogle af deres tracks her på bloggen. Deres nyeste sang J-Dag har nu fået en video som er helt fantasktisk. Tjek den:


Læs mere...


BLOGGAH
24.11.2015 / Fashion - STOP DIG SELV - igen!

Successen fortsætter. Følg @whyidontskateboard på Instagram for at se flere åndsvage ting.
Læs mere...1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ... 38 | 39 | 40 | 41 | 42 Forrige | Næste
Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1827

Citatet
"Jeg lavede en flødebollemaskine her den anden dag"
- Rasmus Sand
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio