2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKLIG BLOG   RAMOICAMO  
ANTAGONISTEN
BLOGGAH
ANDEN
ISKLIG BLOG
RAMOICAMO
BLOGGAH
01.09.2020 / Lucien Clarkes LV DC Sko

Jeg så lige at Lucien Clarke er den første der får en pro skatesko for Louis Vuitton brandet. Når jeg ser skoen tænker jeg med det samme på DC sko fra 2000 til 2005. Jeg er med på at de fleste streger man kan tegne er tegnet af andre før man selv gør det, også selvom man ikke har set det før. Hvorom alting er, så er det ikke nyt at LV låner inspiration fra skate sko brands. I 2005 designede jeg sko for C1RCA og på det tidspunkt havde LV lavet en direkte kopi af Chad Muskas CM302 sko. Det var ca samme tid LV lavede et samarbejde med Kanye West som var er ret original sko på mange måder. Den solgte vist også fint. Jeg er naturligvis spændt på at se hvor meget den nye Lucien Clarke DC Shoes Louis Vuitton skal koste -jeg gad da godt lige teste et par...


Ls mere...


BLOGGAH
14.01.2020 / DESTROYER

Man kan gratis se film på Filmstriben.dk og de har et stort udvalg af virkeligt gode film. Igår så jeg en film hvor Nicole Kidman havde hovedrollen og jeg kan bare sige at sådan har vi ikke set hende før. Fed film. Langsom og stemningsfuld til tider og også lidt action. Det kan jeg li'. SPOILER: Det sidste i hele filmen er en kickflip i slow mo.

Tjek den ud eller se om der er noget andet godt at se på ==>> Filmstriben


Ls mere...


BLOGGAH
15.11.2018 / Flip ud? Ny Sierra part

Den gode Sierra Fellers er efter nogle år som hemmelig alkoholiker tilbage i mere end fuld effekt. Han holder et utroligt højt niveau af flip ind og ud variationer som vist kun matches af Felipe Gustavo. Jeg er ikke så vild med flip ud. Det kan være fedt, men er ofte alt for bixet hvilket ødelægger det lidt for mig. Jeg er mere til det æstetiske end til det bixede. På trods af denne holdning til flip ud må jeg sige at der var et par af de flips ud i parten som var virkeligt fede (og en masse der var alt for bixede) men især den fakie bsts kickflip ud til forward ved 2:12 var virkeligt imponerende -og så midt i en linie. Reelt er alt hvad han laver virkeligt imponerende men man kan jo få lov at sidde bag skærmen er være dommer over alt man ser, hvorfor jeg må sige at de flashy farver og tie-dye t-shirts slet ikke fungerer for mig -det er for gøjlet. Men jeg kan alligevel godt lide Sierra og hans skateboarding. Jeg var så heldig at se en masse til Sierra da jeg arbejdede hos C1RCA. Han kom ofte på kontoret og havde tit gode inputs til designs osv. Jeg havde æren at designe hans første pro sko i 2008 som vist nok kom på markedet i 2009. Min gamle chef Dustin Deardorff lavede sålen baseret på et sålmønster jeg havde lavet på en anden skosål på modellen "Game". Je mindes at Sierras første promodel klarede sig ok men ikke godt. Jeg fandt et review af skoen som kan ses her. Hvad har alt dette så at gøre med Sierras nye Bones part? Ikke en skid. Jeg kom bare til at tænke på det da jeg så ham.


Ls mere...


BLOGGAH
26.10.2018 / Kalis taler skate shoes

Fandt dette klip og blev stoked. Tjek det :-)

Ls mere...


BLOGGAH
17.07.2018 / Origin

Stødte på denne video fra skateboardings heeeelt unge dage i 1964. Bemærk den Vans lignende sko den ene skater i som var på markedet før Vans blev grundlagt i 1966. Vans kalder sig selv "The Original" ? Hobie super surfer skateboard team giver den slæde. Hobie er en OG surf shop kæde i Cali...
Skateboarding origin 1964 from Teit Andersen on Vimeo.
Ls mere...


BLOGGAH
30.05.2018 / Varial kick flip :-)

Fantastisk klip om et kontrovercielt trick :-)


Ls mere...


BLOGGAH
20.02.2018 / Welsh - usete perler

På vejen gennem mit godnat ritual af at scrolle desperat gennem Instagram for at finde noget der kan udsætte min godnatlæsning og dermed min søvn for at gøre næste dag lidt dårligere, end hvis jeg blot lagde mig til at sove med det samme, fandt jeg noget jeg blev rigtigt glad for. Et Rob Welsh edit med tricks jeg ikke ikke mindes at havde set før. @MemoryScreen har lavet det. Tjek det ud gee:

MemoryScreen #2 Rob Welsh from MemoryScreen on Vimeo.


Ls mere...


BLOGGAH
16.08.2017 / Haha. Square board

Troede lige det var seriøst til start. Haha!Ls mere...


BLOGGAH
14.06.2017 / Remix of the Flare

En fyr der hedder Daniel Policelli har lavet et remix af al Lakais web footage og sat det sammen til en lang video med ny musik osv.

Hermed parternes rækkefølge og musik: (Scroll ned for at se videoen)

0:01 - Mike Carroll
"Step To My Girl" - Souls of Mischief

3:56 - Stevie Perez
"Sweet Sensation" - The Melodians

7:51 - Rick Howard
"I Guess That's Why They Call It The Blues" - Elton John

10:59 - Sebo Walker
"I Ran (So Far Away)" - Flock of Seagulls

14:13 - Riley Hawk & Danny Brady
"They Love Each Other" - Grateful Dead

16:09 - Jon Sciano
"Fire On The Mountain" - Grateful Dead

18:43 - Johnny Jones, James Capps, & Griffin Gass
"Mama Said" - The Shirelles

20:44 - Yonnie Cruz
"Jano's Revenge" - Los Sospechos

22:59 - Raven Tershy & Cody Chapman
"Juicy Fruit" - Mtume

26:52 - Rick McCrank
"Cinco De Mayo" & "Ballero" - WAR

32:27 - Jesus Fernandez
"Hang On To Your Love" - Sade

36:21 - Simon Bannerot
"Observatory Crest" - Captain Beefheart and His Magic Band

40:05 - Tyler "Manchild" Pacheco
"Spill the Wine" - Eric Burdon & War

44:36 - Vincent Alvarez
"Whayback" - The ArtifactsLs mere...


BLOGGAH
29.05.2017 / Islamiske mønstre

Hvis du har set nogle af mine skateboard grafikker (eller sko såler) kan det være at du har luret at jeg er vild med geometriske mønstre og mønstre som gentager sig. Jeg stødte lige på dette TedED klip som omhandler geometrien bag mønstre vi ofte ser i den islamiske byggekunst. Super fedt klip. Jeg har ikke en passer med mig her, men når jeg er tilbage i DK skal jeg teste teknikken med blyant og papir. I mellemtiden vil jeg teste den lidt i Illustrator. Tjek klippet og scrol længere ned hvis du vil se nogle af de skateboard grafikker hvor jeg har lavet geometriske mønstre:
Sidste års "WHITE PINK HEX" board grafik startede som et mønster baseret på sekskanter men udviklede sig til dette:

I 2015 arbejde Gade og jeg på POLLO boardet hvor jeg som oftest lavede et subtilt mønster i baggrunden:

I 2013 lavede jeg "Window" boardet som har to forskellige mønstre, et som gentager sig gennem den røde del og et andet mønster i tailen(den sorte del). Window grafikken er de to boards jeg har lavet hvor jeg gjorde brug af træets egen farve (den anden var Bob-boardet):

Og i det aller første board jeg lavede i 2010 var der et geometrisk mønster som baggrund:


Bl.a i JIYO skoen som er en Parkour sko lavede jeg et sålmønster af sekskanter:

Ls mere...


BLOGGAH
23.01.2017 / Uforventet

Til tider føler jeg at meget af det skate-talent vi ser fra SoCal (Syd Californien) er for homogent. De skater store ting og laver wallies. Ofte meget imponerende og de få der kommer gennem nåleøjet er naturligvis gode, fordi standarden er så høj i skateboardings hjemegn og fordi det altid er godt vejr så dem der vil, skater hver dag. Jeg så lige Rooks of Hazzard klippet fra NB# og blev meget overrasket over hvor sejt ham med det halvlange hår skatede. Både gnar og tech og han har et fedt pop i sine flips. Jeg har ikke lagt mærke til ham før. På mange måder en atypisk SoCal skater men jeg gætter alligevel på at han er fra SoCal pga. de spots han skater i hans part i Zero videoen "No Cash Value". Jeg ser frem til at følge Franky Villani. Se den her:


Ls mere...


BLOGGAH
19.12.2016 / Søm-boardet

Ouch:


Ls mere...


BLOGGAH
01.12.2016 / Back Lip El Toro!?

Havoc TV har lavet en lille doku om Carlos Ruiz som lave back lip ned af El Toros 20 trins rail. Carlos kom op hurtigt og forsvandt ligeså hurtigt igen. Jeg synes denne dokumentar er super fed fordi den fortæller historien om hvorfor han kom op og hvorfor han forsvandt igen så hurtigt. Jeg undrer mig altid over "hvad de mon laver idag" når jeg tænker på Am og Pro skater som gjorde et stort indtryk og derefter forsvandt...
Ls mere...


BLOGGAH
27.10.2016 / Mail fra Tim Gavin

Life after skateboarding. På et tidspunkt bliver man voksen og sælger sig skatesko firma. Måske forsøger man sig med et nyt men indser at man måske ikke gider at kæmpe for pladsen på hylderne og fødderne mere. Så man sælger det nye firma man har startet. Og hvad skal man så? Tjo, man kan jo blive ejendomsmælger. Colt Cannon var i nogle år inhouse sælger for Element og Heath Kirchart var pizzabud for Salman Agahs pizza joint og Nicky Guerrero er vist pædagog. Hermed en mail jeg lige har fået fra selveste Tim Gavin:
Og lad os da lige tage lidt OG footy med ham Girls videoen GOLD FISH:

Thrasher har også en fin artikel om ham HER

Ls mere...


BLOGGAH
21.10.2016 / Opfølgning på den ethjulede motorcykel

Jeg håber linket virker for jer andre:


https://www.facebook.com/messynessychic/videos/116...
Ls mere...


BLOGGAH
07.10.2016 / Mere Horne

Nu er der ikke langt igen. Et par granitbænke og så er vi ved at være i mål...

Ls mere...


BLOGGAH
20.09.2016 / Mini skatepark i Horne

Kender du Horne? Det gør jeg heller ikke, men det ligger nær Hirtshals og de får en mini skatepark, bygget for et meget begrænset budget. Da jeg blev bedt om at gøre projektet "skate-bart" kunne jeg (næsten) ikke sige nej til opgaven. Der er tale om en lille offentlig aktivitetspark som skulle have noget til skateboard og løbehjul. En stor del af udformningen var besluttet på forhånd og der var lavet aftale med en lokal entreprenør, jeg havde derfor ikke 100% frihed til designet og budgettet var fastlagt. En skateparks design og entreprenør er begge MEGET afgørende for om den kommer til at fungere. Et godt design sikrer ikke at den bliver god og ligeledes kan en dygtig entreprenør ikke redde et design der ikke fungerer da de skal holde sig til tegningerne. Bliver denne mikro-skatepark fantastisk. Nok ikke. Men den kommer faktisk til at have en del gode elementer og det kan lykkes fordi den lokale entreprenør er billig og tilfældigvis ved hvordan en skatepark skal bygges, med andre ord; Horne får en alsidig, men lille, skatepark og de får meget for pengene...
Da jeg kom til projektet var formen på "skate-delen" allerede fastlagt og jeg skulle holde mig indenfor de givne rammer. Jeg fik dog overtalt dem til at tilføje en "skate-sti" med et par granitbænke som en tilføjelse til en originale "plan". Hermed et par billeder fra processen:Ls mere...


BLOGGAH
07.09.2016 / Daewon Burnquist

Hvor mange ord er det nu et billede siger?
Ls mere...


BLOGGAH
28.08.2016 / Road less traveled

Det er blevet sagt at hvis man vil skabe sin egen historie og være herre over sin egen skæbne skal vælge den mindst betrådte sti. Jeg har netop genset Anton Juul og Søren Enevoldsens part i WWII videoen. Den er MEGA fed. Jeg er helt stoked. De skater en del underlige baggårde og bump-to-somethings rundt i Kbh. Super fed part. Klik her for at gå direkte til deres part i videoen. Enjoy.
Ls mere...


BLOGGAH
19.08.2016 / Voxentøjet

Da jeg blev spurgt om jeg ville være med i den nye BFL video kunne jeg ikke sige nej. Den scene jeg er med i foregår på pladeselskabet hvor jeg spiller chef med voxentøj og briller på. Tjek den nye BFL video her:


Ls mere...1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 38 | 39 | 40 | 41 | 42 Næste
Kalender
Sg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1868

Citatet
"Jeg har jo lavet så meget shit for Telia"
- Magnus Kreiberg
Kontakt
Online redaktr
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncrinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio