Adidas SkateboardingBanner:78
2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG  
ANTAGONISTEN
BLOGGAH
ANDEN
ISKØLIG BLOG
BLOGGAH
23.01.2017 / Uforventet

Til tider føler jeg at meget af det skate-talent vi ser fra SoCal (Syd Californien) er for homogent. De skater store ting og laver wallies. Ofte meget imponerende og de få der kommer gennem nåleøjet er naturligvis gode, fordi standarden er så høj i skateboardings hjemegn og fordi det altid er godt vejr så dem der vil, skater hver dag. Jeg så lige Rooks of Hazzard klippet fra NB# og blev meget overrasket over hvor sejt ham med det halvlange hår skatede. Både gnar og tech og han har et fedt pop i sine flips. Jeg har ikke lagt mærke til ham før. På mange måder en atypisk SoCal skater men jeg gætter alligevel på at han er fra SoCal pga. de spots han skater i hans part i Zero videoen "No Cash Value". Jeg ser frem til at følge Franky Villani. Se den her:


Læs mere...


BLOGGAH
19.12.2016 / Søm-boardet

Ouch:


Læs mere...


BLOGGAH
01.12.2016 / Back Lip El Toro!?

Havoc TV har lavet en lille doku om Carlos Ruiz som lave back lip ned af El Toros 20 trins rail. Carlos kom op hurtigt og forsvandt ligeså hurtigt igen. Jeg synes denne dokumentar er super fed fordi den fortæller historien om hvorfor han kom op og hvorfor han forsvandt igen så hurtigt. Jeg undrer mig altid over "hvad de mon laver idag" når jeg tænker på Am og Pro skater som gjorde et stort indtryk og derefter forsvandt...
Læs mere...


BLOGGAH
27.10.2016 / Mail fra Tim Gavin

Life after skateboarding. På et tidspunkt bliver man voksen og sælger sig skatesko firma. Måske forsøger man sig med et nyt men indser at man måske ikke gider at kæmpe for pladsen på hylderne og fødderne mere. Så man sælger det nye firma man har startet. Og hvad skal man så? Tjo, man kan jo blive ejendomsmælger. Colt Cannon var i nogle år inhouse sælger for Element og Heath Kirchart var pizzabud for Salman Agahs pizza joint og Nicky Guerrero er vist pædagog. Hermed en mail jeg lige har fået fra selveste Tim Gavin:
Og lad os da lige tage lidt OG footy med ham Girls videoen GOLD FISH:

Thrasher har også en fin artikel om ham HER

Læs mere...


BLOGGAH
21.10.2016 / Opfølgning på den ethjulede motorcykel

Jeg håber linket virker for jer andre:


https://www.facebook.com/messynessychic/videos/116...
Læs mere...


BLOGGAH
07.10.2016 / Mere Horne

Nu er der ikke langt igen. Et par granitbænke og så er vi ved at være i mål...

Læs mere...


BLOGGAH
20.09.2016 / Mini skatepark i Horne

Kender du Horne? Det gør jeg heller ikke, men det ligger nær Hirtshals og de får en mini skatepark, bygget for et meget begrænset budget. Da jeg blev bedt om at gøre projektet "skate-bart" kunne jeg (næsten) ikke sige nej til opgaven. Der er tale om en lille offentlig aktivitetspark som skulle have noget til skateboard og løbehjul. En stor del af udformningen var besluttet på forhånd og der var lavet aftale med en lokal entreprenør, jeg havde derfor ikke 100% frihed til designet og budgettet var fastlagt. En skateparks design og entreprenør er begge MEGET afgørende for om den kommer til at fungere. Et godt design sikrer ikke at den bliver god og ligeledes kan en dygtig entreprenør ikke redde et design der ikke fungerer da de skal holde sig til tegningerne. Bliver denne mikro-skatepark fantastisk. Nok ikke. Men den kommer faktisk til at have en del gode elementer og det kan lykkes fordi den lokale entreprenør er billig og tilfældigvis ved hvordan en skatepark skal bygges, med andre ord; Horne får en alsidig, men lille, skatepark og de får meget for pengene...
Da jeg kom til projektet var formen på "skate-delen" allerede fastlagt og jeg skulle holde mig indenfor de givne rammer. Jeg fik dog overtalt dem til at tilføje en "skate-sti" med et par granitbænke som en tilføjelse til en originale "plan". Hermed et par billeder fra processen:Læs mere...


BLOGGAH
07.09.2016 / Daewon Burnquist

Hvor mange ord er det nu et billede siger?
Læs mere...


BLOGGAH
28.08.2016 / Road less traveled

Det er blevet sagt at hvis man vil skabe sin egen historie og være herre over sin egen skæbne skal vælge den mindst betrådte sti. Jeg har netop genset Anton Juul og Søren Enevoldsens part i WWII videoen. Den er MEGA fed. Jeg er helt stoked. De skater en del underlige baggårde og bump-to-somethings rundt i Kbh. Super fed part. Klik her for at gå direkte til deres part i videoen. Enjoy.
Læs mere...


BLOGGAH
19.08.2016 / Voxentøjet

Da jeg blev spurgt om jeg ville være med i den nye BFL video kunne jeg ikke sige nej. Den scene jeg er med i foregår på pladeselskabet hvor jeg spiller chef med voxentøj og briller på. Tjek den nye BFL video her:


Læs mere...


BLOGGAH
17.08.2016 / Jeg græder...

...af grin. God sk8life dag til dig og alle dine baristos på JATJ :-)


Læs mere...
BLOGGAH
04.07.2016 / Jonah Hill og Dino

Jeg faldt lige over denne skønne video. Jonah Hill som er kendt fra film som The Wolf of Wall Street og Super Bad chiller i Palace butikken i London og hænger ud med Dino. Lidt spas i anledning af den nye Palace X Reebok collabo:

Palace Reebok Classics
Læs mere...BLOGGAH
29.06.2016 / Vogue ved det

Hvis du lige har brug for at vide hvilke skate brands der er mest skate denne sommer så kan Vogue hjælpe:

Læs mere...


BLOGGAH
31.05.2016 / Det' Brian officiel musik video

Så kom den endelig!


Læs mere...


BLOGGAH
19.05.2016 / Horseboarding (det nye)

Skateboarding kender ingen grænser. Den konstante kreative udvikling er til tider overvældende. Især i dette klip:


Læs mere...


BLOGGAH
17.05.2016 / Afgør osten hvilken type skater man er?

Rampe skatere?
Street skatere?


Hvis denne visuelle tese passer, hvordan ser en bowl skaters ost så ud? (Og spiser DIY folk kun smørreost?)

Læs mere...


BLOGGAH
20.04.2016 / Stor DIY kasse

I sidste uge trillede jeg forbi metrobyggeriet ved NBP for at høre om de ville donere noget aflagt træ til en platform ved minirampen i NBP. Det ville de gerne og smed endda 2 æsker skruer samt levering oven i hatten bare for lidt god karma. Idag var dagen jeg så gik for den. Steen Lundkjær Axelsen forbarmede sig over mig og cyklede på eget initiativ i Silvan for at købe en fukssvans da han kunne se at den var essentiel for at jeg kunne komme i mål. Det var jo genbrugstræ og jeg er meget forundret over hvor godt mængden af plader og lægder passe så godt. Jeg håber at nogle frivillige vil give den en klat maling så den bedre kan klare vores våde vejr. Håber at folk bliver glade for den :-) og at kommunen ikke fjerner den alt for hurtigt. Tak til Steen, Mutten og de andre 2 som gav en lille hånd undervejs.

Hermed billeder fra processen

Transport af genbrugstræ:


Forsøger at få et overblik over hvad jeg kan opnå med træet jeg fik:

Så begyndet det at tage form:

Og hermed er jeg nået i mål:Læs mere...


BLOGGAH
15.04.2016 / Fredags hand stand


Læs mere...


BLOGGAH
29.03.2016 / Ny Musik

Jeg hører ofte folk der siger at det gamle hip hop er fedt og det nye er wack. Hmm. Jeg kan til dels være enig -men så alligevel. Måske var der ikke nær så meget af vælge i mellem i 90'erne -eller måske var der lige så meget, men det var sværere at få fingre i. Jeg kan rigtigt godt lide mange af de nye ting. På trods af at jeg måske ikke anser det Lil'Wayne, Rick Ross og en masse andre laver som "instant classics" så kan jeg godt lide det. Energien osv osv. Tingene er måske lidt mere poppede og kommercielle, men der er nye gode ting alle steder. Sound Cloud og Youtube kan være gode steder at finde nyt. Jeg spørger ofte hvad der er på anlægget når jeg er i DøgnNetto. Rolig, laver bare pis! Men når jeg er i en skateshop eller et sted hvor musikken er fed, så spørger jeg. Det er en god måde at finde noget nyt. Jeg er netop hjemvendt fra en tur til Xiamen i Kina og Tokyo (i Japan). I Tokyo spillede de noget fed musik i en del shops og bl.a i HUF butikken var der virkeligt noget at komme efter. Ekspedienten fortalte på meget svært forståeligt engelsk om Anderson Paak og det lød fedt. Derefter satte han dette track på som er Anderson Paak og Knxwldge -sammen kalder de sig NxWorries og der kommer et album senere på året som jeg ser frem til. Er det hip hop? Ja, det vil jeg sige, jeg vil sige at det har hip hop elementer og er en fusion af hip hop og funk og soul. Sokker i sandalerne er måske også hip hop nu. Verden er i konstant forandring. Jeg håber også at du kan li' det. Og hvis ikke, så kan du jo lige kommentere med noget andet ny musik du er glad for så vi andre kan få lov at være med :-)
Læs mere...1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 38 | 39 | 40 | 41 | 42 Næste
Kalender
Prison Ink 201725.05 11:00
Søg
Annoncer
Banner:38
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1635

Citatet
"Jeg har jo lavet så meget shit for Telia"
- Magnus Kreiberg
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

24 90 90 20

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio