2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
ANTAGONISTEN
BLOGGAH
ANDEN
ISKØLIG BLOG
RAMOICAMO
ISKØLIG BLOG
08.12.2011 / Naan brød street art

Her ser i mit første spæde forsøg på at være en del af graffitiens inlinere.

Jeg præsenterer NAAN BRØD SADEL 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
22.11.2011 / Gonz i en Red Bull vert

Stege viste mig dette klip på YouTube i går, som jeg aldrig har set før. 2008 er jo også stadig nyt footage, især for en ældre herre som Mark Gonzales.
Det er dybt imponerende at se manden stille op i en vert konkurrence på et board der er over 40 tommer langt og sikkert også 11 tommer bredt, og så bare eksekvere det ene klassiske trick efter det andet, med ligeså meget stil og kontrol, som var det på et ganske normalt board.
Fs ollies, judo airs, eggplants, fastplants - så flotte som de overhovedet kan blive.

Hold da op!

Klik ind for at se videoen..


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
08.11.2011 / Shorter Than Nothing

Min gode ven Pelle købte sig et kamera for et års tid siden (måske mere, hvad ved jeg) og han kommer så til mig her i det herrens år 2011, og siger at jeg skal have fuld part i hans kommende video! (måske claimede jeg det selv, hvad ved jeg).
Året er så gået med at kæmpe for at filme til vores parts... Okay, måske kæmpede vi ikke hårdt nok. For min part er kun blevet 50 sekunder lang, men det hænger måske også sammen med at jeg ikke kan lave flere tricks end dem der er med - og at året startede i juli og sluttede i august i mine øjne.

Pelle har nu strikket det sammen vi godt kan lide at kalde "The Shortest Full Length Skate Video Ever". Hvor undertegnede, Pelle Sand, Mathias Eriksen, Jonas Schütz/Jan Borch, Mads Lilkær, Magnus Kreiberg/Venner har parts. Den varer 11 minutter og jeg synes du skal se den!

Den er trods alt kortere end ingenting.

 

 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
02.11.2011 / 24-70mm 2.8

Jeg har gået og sparet op til det her lækre stykke objektiv i en rum tid, og nu er den endelig min! 
En skam at der er så kort tid til vinter.. Det plejer at være ekstremt demotiverende for min fotolyst. Jeg må prøve at holde ud.
 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
01.11.2011 / 2 hurtige aftenlinjer

Jeg fandt lige de 2 klip her fra en aften sidste år, og synes de var ganske blog-værdige. Jeg tror det er det eneste ubrugte footage jeg har tilbage som er filmet med mit gamle VX2000 kamera. 

Det er filmet en aften i 2010. Kreiberg er street på Nørrebro.. Han er lige blevet opereret i foden og må ikke skate før til nytår. God bedring med den!
 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
27.10.2011 / Tobias Just

Det her er min lille ven Tobias Just. Han er en alletiders skateboarder! Til tider lidt doven - men han kan godt.
Han påstår også altid at have slået sig helt sygt, selvom han fyrer rundt et halvt minut efter.

Kig:
 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
24.10.2011 / Employee Of The Month

Skate Mental har gjort det igen.. De forstår sgu da at lave interessante reklamer!


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
21.10.2011 / Shaun White Stunt Scooters

En af de fedeste extreme dudes på planeten Jorden, har netop udvidet sit sortiment i "Shaun White Supply Co." med BMX cykler og stunt scootere.
Fedt initiativ mand!

Se mere på hans hjemmeside 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
18.10.2011 / Jeg fandt et spot

Min plan var at køre videre med fart på, men det kunne ikke lade sig gøre så værsgo!
 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
16.10.2011 / Keenan t-shirts

Bobshirt har slået sig sammen med Sean Cliver og lavet t-shirt reprints af Keenan Miltons første blind grafik. De kan købes her og de er pissedope!


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
27.09.2011 / Hvad har løbehjul nogensinde gjort for dig?

Løbehjul er den nyeste dille. Det kan vi selv se inde på Enghave Plads og i Fælledparken bare for at nævne 2 steder. Vi kan også mærke det i skateshopsne, hvor forældre og småbørn hver dag valfarter til for at spørge om løbehjulshardware og for at høre om vi ikke kan montere griptape på deres køretøjer.
Der er dog én ting de ikke har opdaget endnu. Vi kan ikke lide dem! Vi er nemlig skatere, og vi kan kun lide os selv - og det er et fact.
De skal ikke komme og tro at de kan køre på vores spots og gå i vores tøj og sko.

Og det er ikke engang for at være ironisk. Det mener jeg!

Hvad har løbehjulere nogensinde udrettet, udover at smadre kanter, andre folks legemsdele og generelt udsætte menneskeheden for en livsfare udover det sædvanlige?

De synes det er uretfærdigt de ikke må komme ind i Copenhagen Skate(board)park på Enghave, men hvor var de henne i alle de år RCS kæmpede for at få en skateboardhal i København?

Hvor var de under ALLE de lange kampe med kommuner om at få bygget skateboard parks?
Hvilke folk mødte op til alle Fælledparken møderne på teknisk forvaltning? 1 BMX'er, 2 rollere og 40 skatere? 0 på løbehjul.

Og hvorfor skal vi altid blandes sammen i den samme gryde? Løbehjul, rulleskøjter, BMX'ere og skateboardere er 4 forskellige ting og vi fungerer ikke sammen. Det er ligesom når kommunerne sætter basketkurve og fodboldmål ind på skatearealerne.
BMX'erne har endelig bygget noget selv ude på Carlsberg, og det synes jeg er pissefedt. Så kan de køre på cykel der, og vi kan køre på skateboard et andet sted. Det har jeg respekt for!

Det er på tide at løbehjulerne lukker røven og bygger deres eget. Jeg skal nok lade være med at komme i deres løbehjulpark.
 
Hvis du er imod løbehjul i Fælledparken eller bare løbehjul generelt. Så skriv under HER.
Om kommunen overhovedet tager internetunderskrifter seriøst, eller har tænkt sig at lave ændringer, ved jeg ikke. Men lad os da lige skrive under for en sikkerheds skyld. Bare så løbehjulene ikke er i flertal.


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
22.09.2011 / Min egen Roskilde dokumentar

Jeg faldt forleden over en lille dokumentar i fjernsynet, der omhandler Roskilde Festival 2011. Her filmer de en masse opmærksomhedskrævende roskildegængere, der bruger det meste af deres år på at planlægge temaet til deres næste festival. Her kan i flæng nævnes Playboy, Find Holger, Teletubbies, Baywatch og andre temacamps. De har det helt vildt i de camps.. De springer rundt, de arrangerer lege, de kigger på hinandens kønsdele og meget andet.

Jeg går ud fra at rigtig mange har set den her dokumentar, og er chokeret over hvor meget der bliver pyntet på virkeligheden. FOR DET er altså slet ikke sådan det foregår. Jeg har formået at forevige en rigtig roskildegænger på video (se forneden) og der ledte jeg faktisk ikke engang efter ham. Han slammede direkte i græsset ude foran Streetmachine boden - som en engel fra himlen! Der var han lige pludselig!

Mig og Stege valgte naturligvis at følge hans vandren, hvor han blandt andet får 2 nye venner og en Black Milk koncert på opleveren.

God fornøjelse

 

Roskilde Festival documentary from Morten Westh on Vimeo.


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
03.09.2011 / Lotti lørdag

Brian Lotti er mega sej.. Derfor er det nu Lotti lørdag!
Klik ind og se.


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
01.09.2011 / Tim O'Connor Torsdag

Denne smukke torsdag vil jeg dedikere til Tim O'Connor. Jeg håber i forstår hvorfor..
 
Klik ind for at se godter..


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
22.08.2011 / I stedet for malerier

Jeg har tænkt over at lave denne post lige siden jeg fik bloggen herinde på WDBM.. Den er trods alt en smule relevant tror jeg da.
Jeg bor i en rigtig skateboard lejlighed (den Kreiberg skriver om i WDBM #9.... bliver der overhovedet nævnt hvem der bor i den?) ... Og jeg kan godt lide at hænge skateboards op på væggen. Her hænger ingen plakater, ingen malerier. Kun skateboards og et enkelt billede af Bjarne Liller (Tak Per).

Så her kommer nogle billeder af samlingen samt lidt kommentarer:


En Anti Hero x Girl serie fra da de lavede deres første "Beauty and the Beast"  tour. Den hænger over fjernsynet og pynter.


En del af danskerhjørnet. Streetmachine "Filur", Harmoni "Krølle Balle" og Sidewalk "Bevar Enghave"


Trap "Danish Dynamite" Andreas & Simon Pedersen og et Sweet Jonas Skrøder board.. Nedenunder hænger Bjarne Liller, som desværre ikke er ordenligt med i billedet.2 flotte boards fra Streetmachine x Chocolate collaboen.


Den lidt mere sjældne del af stuen - Nicky Guerrero væggen. Powell Peralta "Mask" model fra 1989 - og 2 G&S modeller fra '87 og '88.


Søren Aaby pro model for Santa Cruz. Tror den er fra 1987.


1. Real HUF board med en hilsen fra HUF. Jeg fik det som afskedsgave da jeg stoppede hos California Sports/Streetmachine
2. Mit eget pro board... Endnu en afskedsgave som var lidt af en overraskelse. En løve pga. mit stjernetegn og Dr. Dooms maske fordi jeg hørte lidt for meget MF DOOM oppe på kontoret. Jeg tror det var Ramo's idé at lave det board. Tak!
3. Western Edition "Marvin Gaye". Hvad mere kan jeg sige?
4. Blind brotherhood series "Jeru The Damaja".  Hvad mere kan jeg sige?


Krooked væggen. Van Wastell, Gonz Sweatpants, Henry Sanchez gæsteboard og Frankie Hill gæsteboard.JOHN CARDIEL.


Gino væggen med diverse Chocolate boards. Der er plads til 2 mere lige nu, og den udvider sig hele tiden.


Krooked "Gary Scott Davis" og et legendarisk Blind "Danny Way" re-issue.Vision Gonz re-issue. Real Gonz. Krooked Gonz. De matcher hinanden godt nok.
 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
09.08.2011 / Hø Til Geden - Fredd og Stege

Den længe ventede og evigt hypede videopart er nu online. Værsgo

 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
29.07.2011 / session på rampen


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
28.07.2011 / Det går stærkt

Jeg kører breezer stilen herinde på min blog.. Nu er det en måned siden jeg har opdateret. Hvad fanden sker der?
Jeg må også indrømme at jeg faktisk har haft travlt - der er sket så mange gode ting den sidste måneds tid.. Blandt andet CPH Pro, Roskilde Festival, Fælledparken er åbnet, jeg har fået Need For Speed Shift, der har været oversvømmelser i København og jeg har været på skatetour rundt i Tyskland - bare for at nævne lidt.

Så jeg bør vel bare opdatere min blog i kronologisk rækkefølge. For jeg har jo både billeder og historier fra diverse hændelser.

Lad os starte med åbningen af Fælledparkens nye skatepark og Copenhagen Pro. Det var 9 dage med fest, farver, skateboarding og også en del travlhed fra min side, da jeg gerne ville filme meget af det der skete. (video kommer snart).
Men, Fælledparken åbnede og der kom en million mennesker. Ryan Sheckler skulle faktisk ha været der og skate, men han meldte desværre afbud. Og NEJ det var ikke et forsøg på at tiltrække folk til åbningen! Sheckler havde rent faktisk selv taget kontakten. Det samme gælder Shane O'Neill, Torey Pudwill og andre folk som havde meldt deres ankomst, men som desværre ikke mødte op. Sådan er livet nogle gange. Vi har hørt på lidt brok fra folk der gerne ville have set deres yndlings skatere. De fik dog en del af verdens bedste skatere at se alligevel! (Video1, Video2, Video3)

Jeg er lidt dårlig til at holde mig til emnet.. Men i ved sikkert også det meste. Fælledparken er åbnet, den er stor, der er alt, der er lys om aftenen indtil 00, og folk er glade - det er jeg også.

Copenhagen Pro gik ned. Mange synes at det var den bedste indtil videre, det synes jeg også! Hvad synes du?

Jeg var især meget stoked på at se Grant Taylor, Chris Cole, Dennis Busenitz og Raven Tershy skate. Det var en fornøjelse. Jeg har helt sikkert glemt at nævne nogen, da der var så mange til stede.

Jeg stopper med at skrive nu, da klokken er 04 og intet hænger sammen i mit hoved. Her er lidt billeder i stedet.


Balder smider en fs boneless til åbningen af Fælledparken


Nicky Guerrero holdt en tale ved åbningen. Han havde også lavet et digt. Det var ret sejt! "I 2010 kom Grindline forbi og byggede en park i det fri - det ka' vi li'"


Der var rigtig rigtig mange mennesker. Her kan du se en kødrand rundt om poolen.


Mikael De Stoppelaar er en legende jeg kun havde hørt historier om før. Nu er han er dukket op og begyndt at skate igen. Jeg ser ham næsten hver gang jeg er i Fælledparken nu, og han fyrer den af. Han stillede op i CPH Open konkurrencen, og skatede også så tit han kunne komme til under CPH Pro. Kommentatorene forstod ham ikke helt, men det kan man måske heller ikke forlange.


Streetmachine holdte autograf signing med hele DC teamet. Her er Chris Cole i gang. Husk at tjekke hans interview på forsiden af wdbm.dk


Efter autograf signingen begyndte det at regne, men mirakuløst nok så tørrede det igen hurtigt. Så demoen på Jarmers blev faktisk til noget. Her bs lipslider Davis Torgerson.


Magnus og Fredd er stoked på de gratis Burn og Guld Tuborg man kunne hælde i sig under demoen.

 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
27.06.2011 / Børnefødselsdag

I torsdags blev der holdt fødselsdag i Fredensgade. Dagens fødselarer var de 2 børnelollere, Hugo og Ville. Mig og Stege lavede lagkage og varm kakao og så kom gæsterne (Balder, Rasmus, Casper, Kreiberg). Først var der session på Enghave Plads og bagefter tog vi på burgerbar med Thomas Madsen hvor han gav dem dagens overraskelse, som var en plads på Sidewalk teamet.

Børnene er forkælede nutildags :)

 
KLIK IND FOR AT SE VIDEOEN 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
24.06.2011 / Raven i hjørnet

Her i onsdags filmede jeg Raven Tershy da han lagde hammeren ned i bowlen.. Den har allerede fået 15000 views på Vimeo. Det går stærkt når man uploader noget fedt.
 


Læs mere...1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 Forrige | Næste
Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1827

Citatet
"Et skinkelyn kan man jo altid fråde"
- Ole Rauff
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio