2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
ANTAGONISTEN
BLOGGAH
ANDEN
ISKØLIG BLOG
RAMOICAMO
ISKØLIG BLOG
03.04.2012 / Dem Youth

Jeg var ude og skate en del med disse 2 unge mennesker sidste år. Med jævne mellemrum kom kameraet ud af tasken og så filmede vi lidt. Jeg synes det var på tide at få footyen op på nettet inden det blev helt forældet. Jeg har været lidt sløv til at redigere det sammen, men det satte jeg så en stopper for i dag.

 

 

2011 footage - Villads og Casper from Morten Westh on Vimeo.


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
22.03.2012 / Digital klippet

Børnene fyrer op sammen med Onkel Kreiberg i Fælledparken. Det må jeg nok sige..

"Stor rød onkel dér.. med sweater og fuldskæg" citat Peter Stege
 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
20.03.2012 / Endnu en fra i fjor

Jeg kiggede rundt på harddisken, og faldt igen over et billede fra sidste år. 
Ollie ud over trappen og ned i en faldefærdig bank. Casper er street!

Jeg har også noget video som jeg snart smider herop..


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
17.03.2012 / Jason Jessee AK47

Jeg fik Jason Jesse AK47 boardet i går. Det har fået en plads ved siden af Jeff Grosso og Søren Aaby som allerede hang her i forvejen. Det synes jeg var det bedste spot, da de jo alle 3 er eller har været Santa Cruz skatere.


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
15.03.2012 / En hurtig en fra sidste år

Jeg faldt lige over det her billede som jeg tog i Fælledparken sidste år inden det var bygget færdigt. Bunden var ikke engang lagt endnu i bowlen, så at lave fs pivot der er ærlig talt lidt nøjeren. Lige nu er Balder i LA sammen med Rasmus Sand. Jeg håber de hygger sig og laver ollies sammen med HUF, men måske drikker de bare light øl og laver fs airs. Det er svært at sige..


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
06.03.2012 / Hjalte

Hjalte har fået en plads i Fredensgade skateboard museet. Ved siden af Andreas, Simon og Skrøder.


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
24.02.2012 / Gino halfcab flip

Det ser stadig fedt ud når Gino kører på skateboard. Banken ser heller ikke helt flad ud, så alt i alt vil jeg sige godt arbejde!
Jeg ser stadig frem til Girl/Chocolate videoen hvor han forhåbentlig har mere end 30 sekunder i. Man har jo lov at håbe.
 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
22.02.2012 / Shoezeum

Ham her er sindssyg. Så sindssyg at det er fedt at se!
 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
21.02.2012 / Hjalte release

Det var en flot dag i fredags. Jeg havde fri fra skateskolen i hallen pga. vinterferie og jeg måtte også tage fri fra Line & Jo (som jeg også arbejder for.. det har jeg vist aldrig nævnt) pga. jeg forstuvede mit håndled i onsdags. Jeg lavede et ekstremt dumt slam og landte oven på mit håndled. Så nu er det lidt forstuvet - heldigvis ikke så meget.

Klik ind for resten af fortællingen... og billeder
 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
13.02.2012 / What is hate?

Jeg er måske sent ude. Men jeg faldt over den her ustyrlig morsomme blog i går, hvor en eller anden makker deler verbale håndmadder ud til højre og venstre og skriver som om han er Ghostface. Det er fandme sjovt. Jeg er især vild med hans "What is hate" post.

Vise ord om Drake.
"no offense to yall Drake lovin muthafuckas...but thats a pantry nigga rite there son. Pantry niggas come from cans n plastic bags namsayin. They like prepackaged snacks nahmean. They room temperature niggas yo. They lukewarm niggas b. You aint gotta keep niggas like that in the fridge cos they aint cold son. They ready to be served bullshit niggas that TECHNICALLY got the same ingredients as the shit you find in the fridge...but these niggas got additives n preservatives yo. Thats the major labels behind em b. They jus some pop ass niggas who got the big labels behind em namsayin. They preserved...they dont need to be cold son.  These niggas is Kraft dinners. They Spam. They pork n beans."


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
01.02.2012 / Converse reklame

Jeg bladrede lige igennem det nye Thrasher blad og så en Converse reklame med et billed jeg har skudt af Rune. Det er jo alletiders! Det må være første gang jeg har fået noget med i et af de helt store blade.
Jeg har ikke skudt særlig mange transitionsbilleder før, så det føles stadig ret nyt for mig. Der er meget at lære endnu!

Jeg købte et nyt Canon 15mm fisheye i sidste uge. Det virker markant bedre end det gamle som nedenstående billede er skudt med. Jeg fik det igennem Den Blå Avis til halvdelen af hvad det koster fra nyt, og det er næsten ikke brugt. Så det glæder jeg mig til at rode med.

I øvrigt så husk at abonnere på skateblade.. 1 års Thrasher abonnement + t-shirt koster kun hvad t-shirten normalt ville koste her i landet.
Skateboarder Magazine er også rigtig godt, og 1 års abonnement koster kun 265 kr.

Kom i gang!


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
27.01.2012 / Hvad skal der på?

Der skal salt på!

På Østerbro forventer man sne i løbet af dagen, og de kører hårdt på med saltningen i år. Der skal helst ligge et 20cm lag vejsalt på samtlige cykelstier. De er allerede begyndt i Fredensgade.


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
24.01.2012 / Style Is Worthwhile! #1

Prøv lige at se vildere ud.. Det bliver svært.
Keenan Milton bs nosebluntslide. Foto fra 30shot

 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
23.01.2012 / Brøndby FCK motocross

Mig og Dino brugte lidt kvalitetstid på at style denne motocross bike, kun med det ene formål at poste det på Redz' væg på Facebook.
Nu fik den dog et formål mere, her på bloggen. 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
14.01.2012 / GODBID 80

Her er lidt godter fra sommeren, efteråret, vinteren.. Og som en bonus har jeg endelig taget mig sammen og redigeret lidt footy fra sidste års Roskilde Festival sammen. Jeg filmede kun 2 eller 3 af dagene på Roskilde - men det er optagelser af høj kvalitet.

 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
12.01.2012 / Nytår

Godt nytår! Vi fejrede det igen i min lejlighed. Sidste år var det mexicansk tema med taco's... I år var det bare nytårstema. Den skulle ikke have for lidt, så mig og Fredd tog i slagteren på Kultorvet og købte for 1000 kr. kød.. Bagefter tog vi en tur i Irma og Føtex og brugte en mindre formue der også. Vi var 11 personer til mad, så det var måske ikke helt så galt.
Nå, men her er lidt billeder:


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
05.01.2012 / Pusherman

Jeg har fået et nyt board op på Girl/Chocolate væggen. Det er et Mike Carroll board fra den nye "blacklight" serie som Sean Cliver har tegnet. Folk lader til at have delte meninger om grafikkerne, men jeg synes de er for vilde! 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
23.12.2011 / Like rekord!

Man skulle næsten tro det er løgn når man klikker ind på nyheden om de nye regler for Fælledparkens skatepark. Der er over 1.000 facebook brugere der "Liker" den nyhed. Det er den absolutte rekord for nyhedslikes herinde på WDBM. Den er gået viral!

Det er også en god nyhed. Og det har ikke kun noget at gøre med at "de dumme" løbehjulere ikke må komme i Fælledparken i længere. Det viser nemlig at kommunen tager os skateboardere seriøst alligevel. Vi havde næsten mistet håbet, men så nossede kommunen og politikerne sig sammen og lyttede til os.

Og det ER den rigtige beslutning der er blevet taget. Vi skal ikke blandes sammen med alle mulige forskellige former for ekstremsporter. Vi kører på skateboard og når vi får en skatepark så skal den ikke være åben for fjernstyrede biler, surfboards, rulleski og løbehjul.
Ligesom alle de andre steder i København er forbeholdt specifikke sportsgrene, så skal denne nye skatepark også være det. Det gør det også meget mere interessant for os at kæmpe for flere nye projekter i fremtiden.

Så en stor stående applaus skal lyde til teknik og miljøforvaltningen samt politikerne som har sagt god for dette nye regelsæt.


Jeg håber at løbehjulerne snart har fået afsat penge til deres egen løbehjulspark - så er vi alle glade :)


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
22.12.2011 / Illum bank

Jeg fandt et spot i Illum i går. Et rigtig hyggeligt indendørsspot hvis ikke det var for julehandel, vagter og bare det faktum at banken befinder sig inde i Illum.


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
21.12.2011 / BOTY 2011

I fredags holdte vi Wunderbaum julefrokost/redaktionsmøde. Julemaden blev nydt på Cocks&Cows ved Gammel Strand i form af Governators og... jeg ved ikke hvad de andre burgere hedder.
Bagefter gik turen hjem i min lejlighed også kendt som Fredensgade eller bare "gaden". Her var der ris á la mande, kolde drikke, pakkeleg og diverse kåringer af bloggere.

Jeg løb med "årets blogger" titlen, som er baseret ud fra læsninger. Min blog har været den mest læste i dette år! Det må være min aktivitet fra tidligere på året, der har gjort dette udslag. For det er da ingen hemmelighed at jeg har været lidt sløv de sidste måneder. Jeg skal lige prøve at rette op på det så Teit ikke kommer og snupper titlen næste år.

Teit (BLOGGAH) fik i øvrigt prisen for den længst læste blog i år. Det betyder at hans blog er den som folk bliver hængende på i længst tid, hvilket jo også er ret godt klaret.
 


Læs mere...1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 Forrige | Næste
Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1827

Citatet
"Et skinkelyn kan man jo altid fråde"
- Ole Rauff
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio