2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
ANTAGONISTEN
BLOGGAH
ANDEN
ISKØLIG BLOG
RAMOICAMO
ISKØLIG BLOG
13.10.2012 / sommer video

Jeg har klippet en video sammen med telefonfootage fra foråret og sommeren. Jeg synes selv det er skidesjovt, og jeg håber i har det på samme måde.

 

sommer from Morten Westh on Vimeo.


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
04.10.2012 / Book Book

Min ven Mads Lehnert har det her firma CoverMe sammen med en ven, hvor de sælger mac, iphone og ipad covers i alle slags afskygninger.
Han har skaffet mig det her cover til min laptop. Det ligner en gammel bog på en prik. Jeg er stoked

Nu kan jeg se boglig ud når jeg render rundt på gaden med min computer. Total hipster agtig!


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
30.09.2012 / WDBM møde

Vi havde WDBM redaktionsmøde i går aftes hjemme hos Frederik. Mange var dukket op, hvilket var rigtig fedt. Vi har mange spændende idéer til blad og hjemmeside som jeg glæder mig til at se ført ud i livet. Der blev sat en del Oreos, chipsposer og mountain dews til livs. Lige som det skal være.

 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
28.09.2012 / Pizzaen

Min gode ven Casper har filmet og redigeret dette obskure og mærkværdige klip. Antagonisten og undertegnede er blandt andet med i det, så det er selvfølgelig værd at se!

 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
27.09.2012 / VHS er ikke dødt

Jeg har stadig en VHS maskine, for den er man nødt til at eje hvis man vil se de gode gamle skatevideoer som ikke er blevet genoptrykt på DVD, eller hvis man ikke gider købe de samme videoer igen i et nyere format. Eller hvis man ikke gider se løse parts på YouTube. Der er mange gode grunde.

Jeg var forbi "party cribben" som den bl.a. er blevet kaldt. En legendarisk skaterlejlighed på Vennemindevej som er gået i arv fra crew til crew. Nu er det slet med den og de skulle rykke ud.. Sørgeligt! Det er noget jeg kan relatere til.
Der var en bunke skate VHS'er som jeg fik lov at arve. Det kan jeg aldrig sige nej til. Jeg havde en del af dem i forvejen, men der er sgu også nogle gode nogle iblandt som jeg ikke ejede. F.eks. de 3 første på billedet Chomp On This, Fullfill The Dream og E.S.T.. Dem har jeg aldrig haft fornøjelsen af at eje, så det er jeg meget taknemmelig for. Jeg havde dem på min computer da jeg var teenager. Sikkert noget jeg havde downloadet på Bearshare i en opløsning der maks var 240px i bredden. Ikke god opførsel.

Nu kører de på fjernsynet. Tak! og Party Cribben R.I.P.


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
25.09.2012 / Op igen

Efter jeg flyttede til Østerbro røg min boardsamling ned i kasser, og de har ikke set dagens lys siden. Det var kun Nicky Guerrero boardsne jeg havde fået hængt op, men nu har jeg fået udsmykket en væg mere med 4 Chocolate/Girl boards. Samlingen er jo en del større, men det kræver meget væg plads, og jeg kan ikke plastre denne her bolig til med boards, så jeg måtte vælge 4.

Det blev Keenan Milton, Gino Iannucci, Richard Mulder og Tony Ferguson.
Keenan boardet er faktisk Dinos, men jeg passer på det for ham imens han hygger sig ovre i England.


 
Læs mere...


ISKØLIG BLOG
22.09.2012 / Storkespringvandet

Jeg har redigeret footy fra en ganske almindelig hverdagsaften ved Storkespringvandet på Strøget i København.

Håber i kan lide det:
 

 

En hverdagsaften på Storken from Morten Westh on Vimeo.


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
22.09.2012 / Netflix, burgere og kravle rundt på tage

.. er hvad jeg bruger ret meget af min fritid på.

Jeg har fået Netflix på min PS3. Så nu kan vinteren bare komme an. Jeg har aldrig været særlig ajour med serier og alt sådan noget som alle har set.
Jeg begyndte at se LOST forleden for første gang. Det er jeg så blevet lidt afhængig af... Futurama havde jeg heller ikke set før. Jeg må også indrømme at jeg har set lidt "How it's Made". Jeg benytter mig ikke længere af tv kanaler, for mulighederne er uendelige herinde.


Jeg spiser stadig burgere. Jeg har nok været på Sporvejen 3-4 gange siden mit sidste blog indlæg.


Lidt autonom har man vel også været..


^Samme autonome aften kom der 2 stive makkere ude foran Moose og spurgte mig og Irving om vi ville have en cykel.. Det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. 2 Politimænd hev Thomas ud af cyklen fordi han kom til at røre døren på deres bil. De sagde "Du kører bare videre" til mig. Så jeg må åbenbart ligne en god cykeltaxachauffør.DANSK SOMMER HVIL I FRED. Der er ikke længe til vinter hi. Jeg kan ligeså godt indfinde mig..


 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
24.08.2012 / Trailer

Vi har lavet en trailer. Jeg ved godt vi er fucked!

Starring: Alexandrino Da Silva, Peter Stege, Frederik Schou og Magnus KreibergLæs mere...


ISKØLIG BLOG
18.08.2012 / 2 nye billeder

Ja det er en sparsom hjemmeside jeg har, men jeg har lige lagt 2 nye billeder op på den.

www.westhi.dk


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
17.08.2012 / Nyt CF kort

Jeg bruger hovedsagligt mit kamera til at tage billeder med, men en sjælden gang imellem filmer jeg også med det. Jeg skulle filme måske det vildeste trick jeg nogensinde har været vidne til, så det var pænt vigtigt at det fungerede. Jeg havde et eller andet Kingston kort i som jeg købte billigt engang. Det har altid virket ok, men lige dén dag opførte det sig mærkeligt. Det stoppede optagelserne af sig selv nogle gange. Jeg kunne ikke stole på om det havde tænkt sig kun at filme i 5 sekunder eller 2 minutter. Fuldstændig utilregneligt! Tricket blev landt og mit kamera fuckede ikke op - heldigvis.
Jeg gider dog ikke mere pis, så nu har jeg købt et Sandisk kort med det mest extreme navn og hurtigste hastighed jeg overhovedet kunne finde. Fra 133x til 600x er en god upgrade. 90mb/s

Bare kom an


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
16.08.2012 / Boats 'n hoes

CPH PRO var fedt, siger alle. Det fedeste indtil videre! Det er sgu dejligt at høre. Jeg fik desværre en lille madforgiftning som gjorde at jeg ikke var særlig oplagt nærmest hele ugen. Og jeg var ikke engang inde i hallen til finalerne, afterparty og alt det der. Heldigvis virkede live streamen ret godt. Men ærgeligt var det.

[Klik for at læse resten..]


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
24.07.2012 / Roskilde og gaden

Så er jeg på banen igen efter et par hektiske uger.. Klik ind for teksten og billeder.


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
10.07.2012 / KBH kids

De unge drenge sover altså ikke i timen. Der bliver produceret hele tiden.
Gnarly - må jeg sige!

 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
26.06.2012 / Mad, musik og kanalrundfart

Det gode ved at gå og arbejde i Copenhagen Skatepark er at alle de herlige kolleger sætter ligeså stor pris på et fornuftigt måltid mad som jeg. Måske sætter nogen af dem endda større pris på det.. William havde planlagt en "tour de smørrebrød" for os som har gået og bygget areal.

Klik ind for at læse mere


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
15.06.2012 / Meget er sket

Meget er sket og intet har jeg fortalt. Nåh, men jeg er omsider flyttet. Jeg er ude af Fredensgade og bor nu i et hus på Østerbro. Jeg bor blandt andet sammen med ham her .. Jeg er faldet rimelig godt til synes jeg!
Der er sommerlukket i hallen for tiden. Vi går og bygger om derinde.. Ja, og så er der jo snart Roskilde Festival. Og vi kommer også tættere og tættere på CPH PRO. Det bliver sgu skater agtigt.

Her kommer lige lidt billeder med dertilhørende tekster:


Min nye udsigt på Østerbro. Her er stille og smukt.


En af mine nye venner. Her er 2 katte i huset


En indflyttergave fra Pelle. Det er sjovt indtil videre


Det går ned inde i hallen for tiden. Sigurd og Keld hygger i gaffeltrucken


Travis dedikerede hele mandagen forleden til at tilberede flere kilo kød. Det var i anledning af at Brent skulle hjem til USA igen. De 2 bæster på grillen blev røget i over 7 timer. Det smagte også formidabelt.


Stege arbejder også inde i hallen under byggeriet. Her har han lavet sine egne nunchakus i frokostpausen


Ham her er kommet tilbage og går og bygger den der nye Rabalder park oppe i Roskilde. Han er helt hyped


Hugo blev 14 år forleden. Hans fixie er stadig "overdrevet nice"....


Og så var jeg på MASH med familien i går. Kød, kød, kød, pommes.
 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
10.05.2012 / Lynge chiller lige en ollie

Nu har det været så populært de andre gange jeg har lagt billeder op så det vil jeg prøve igen. Vi var forbi det der nye mærkelige spot nede ved havnebassinet lige ved nationalbanken. Der var en streety fortøjningspæl som Lynge olliede over. Man kunne sagtens lave sværere ting over, men vi havde lige spist økologisk kålret ude på staden. Så sessionen var stort set ovre.


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
03.05.2012 / Aaby til 2000 kroner

Ind imellem søger jeg på "skateboard" inde på Den Blå Avis, for at se om familien danmark ligger inde med lidt glemte skatte. Der kan dukke interessante ting op. For eksempel kan jeg nu se en makker fra Næstved der har et Søren Aaby board fra Santa Cruz til salg, som jo cirka er 20 år gammelt. Men han ved tydeligvis også hvad han skal have for det. 2 jern - og så påstår han at det er det eneste eksisterende eksemplar i verden.
Der kan jeg så sige at det ikke er. Jeg har da i hvert fald et hængende herhjemme og det er i spritny stand. Og hvis du holder øje med eBay ind imellem så florerer de stadig lidt, stadig i plastik og til under 2000. Der hang også engang et inde i cph skatepark, men det blev stjålet. Det kunne være sjovt at se hvor det findes henne nu.

Jeg springer i hvert fald ikke på den deal, men hvis du føler dig som en potentiel køber, så kan du vel prøve at forhandle med ham :)
 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
29.04.2012 / Sælger ud

Som tidligere nævnt, så flytter jeg til Østerbro i starten af juni. Det er lidt sørgeligt at en klassisk skaterlejlighed som Fredensgade skal siges op, men lejeaftalen har sgu længe været lidt sketchy.
Og hvis du ikke ved noget om gaden, så kan jeg da nævne at Frederik Bengtsson, Per And, Laurent Gehin, Steven Tayler, Simon Iwersen, Mads Sand, Chris Ørnebjerg, Peter Stege og jeg selv har boet i den. Sorry hvis jeg har glemt nogen... Adskillige mennesker har selvfølgelig også spenderet alt fra en nat til flere uger eller måneder i stuen/sofaen. Alle helt fra Ole Rauff til Ben Schroeder har haft øksen herinde.

Nåh men jeg rykker til Østerbro og der skal jeg bo sammen med ham her og det bliver uden tvivl også pisse dope. Jeg kan godt lide Østerbro. Der er ikke Distortion der f.eks...
Men de der 40-50 boards jeg har hængende på væggene lige nu bliver der sgu ikke plads til. Jeg har selvfølgelig tænkt mig at gemme de fleste, selvom de ikke kommer til at hænge. Men et par stykker af dem kan jeg godt undvære, og måske kan jeg endda få lidt penge ud af det.
Så derfor har jeg sat denne lille Mark Gonzales samling ind på eBay. Jeg har i forvejen et par andre Gonz decks og forskellige Krooked, så jeg føler at jeg godt kan undvære dem her. Der er allerede 16 der overvåger den, men ingen bud. Så må jeg se hvad der sker.

 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
26.04.2012 / Hal Bal

Ja, så gik der lige lidt tid igen med at smide noget herind. Der er ellers masser af ting at skrive om.. Skrev jeg nogensinde om mit forstuvede håndled, og at jeg ikke sådan rigtigt har turde skate i 2 måneder? Det tror jeg sgu jeg glemte.
Jeg skal også flytte ud af Fredensgade om en måneds tid. sørgeligt - men samtidig spændende.
hmm.. Vi arrangerede Hal Bal i Copenhagen Skatepark i lørdags.
Ja den tager vi. Én ting ad gangen!

Kreiberg og jeg er de 2 unge mennesker inde i hallen, og vi skal jo lære noget. William gav os opgaven at afholde "cph open" igen, som jo var en stor succes i 2010. Denne gang skulle det dog have et nyt navn da optakten til cph pro allerede hedder det. Efter et par dage i tænkeboks kom vi frem til "Hal Bal" som uden tvivl lyder ret lamt i forhold til det er et skate event - men også lidt humoristisk.
Streetmachine og DC smed 15.000 kroner til pengepræmier i konkurrencen. Snack Palace rykkede ud med deres fænomenale burger bod. Skateparken købte 7000 bajere, som ikke overraskende, var meget populære. Camilla Jane Lea, Simon Dokkedal, Ras Money og Besh One spillede musik og så var vi kørende.
Hold da kæft hvor kom der mange mennesker. Det var vi rimelig overvældede over. Og skatingen i konkurrencen var i top. Jeg havde ikke tid til at se det hele, men så i Bertrams bs 180 fakie 5-0 revert tilbage i banken? Eller Stoppelaars slob-blunt ting hvor han stod i op til flere sekunder på copingen. Det var fandme sjovt!
Mischa og Fredd var kommentatorer og de gjorde det mega godt. Kommentatorpar of the century.
Så hvis du ikke har set videoen derfra, så se den lige


Posts om min flytning eller håndled kommer måske snart...


Læs mere...1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 Forrige | Næste
Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1868

Citatet
"Junkie upstairs coxing!"
- Frederik Schou til McDonalds manager
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio