2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
ANTAGONISTEN
BLOGGAH
ANDEN
ISKØLIG BLOG
RAMOICAMO
ISKØLIG BLOG
15.03.2013 / Oprydning

Vi har ryddet op i vores garderobe/computer/nørde/studie rum herhjemme.. Det er blevet mega fedt. Nu gider man at være herinde. Jeg har sågar sat Pelles gamle PC op, og installeret mit gamle THPS3 spil. Jeg blev helt nostalgisk. Det tog lige lidt tid at lære det igen, men nu kører det for mig.

En anden sjov ting er at jeg har fået hængt mine hjemmelavede Habitat plakater op. Jeg lavede dem egentlig lidt for sjov for lang lang tid siden da jeg boede i Fredensgade. Det virker måske lidt mystisk at have Rob Pluhowskis navn hængende på væggen, men jeg er faktisk ret glad for det. Mosaic er en af mine absolut favorit videoer. Så hvorfor ikke...?


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
02.03.2013 / Ben Krahn

Stege viste mig lige den her nye part med Ben Krahn. Han ripper jo helt sygt.


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
04.02.2013 / Dart

Jeg fik et dart skab af min moster for et par måneder siden, da jeg hjalp hende med at rydde op på loftet.
Der var noget våbenskjolds art på lågen, som jeg ikke var så pjattet med. Mischa foreslog mig så at fjerne det med acetone, så det gik jeg i krig med. Det tog rimelig lang tid. Jeg gjorde det i 3 etaper, for jeg synes jeg blev lidt svimmel af al den acetone damp som mit ansigt måtte stå model til.

Men nu er det færdigt. Jeg har bestilt en skive som jeg kan sætte i. Det glæder jeg mig til!


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
03.02.2013 / Skaterfester og fashion fester. Hvad er forskellen?

Fashion week er nu overstået. Ikke at det har påvirket mig særlig meget. Jeg har chillet herhjemme både fredag og lørdag aften. Godt nok var jeg til Soulland fashion fest i torsdags hvor alle pigerne havde cap på.. Der var også transvestitter og skatere i massevis. Det var egentlig sjovt nok, men jeg havde lidt ondt i hovedet. Måske var det fordi jeg var til Skatersvin premiere et par timer før, hvor jeg fik en overload af morsomhed over Fredd der overtog scenen/dj pulten og fuldstændig voldtog en eller anden effektbox der var sat op. Det var ret morsomt. Bagefter fik Martin Lee selvfølgelig sat sin iPod til og så hørte hele KB18 pludselig 'Return Of The Mack'. En klassiker. Der findes ikke en begivenhed hvor Martin ikke kan få sin iPod sat til.. Jeg har footy fra aftenen. Jeg må lige lave en video snarest.


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
29.01.2013 / SKATEBOARDING ER FEDT PART 3

Jeg havde ikke regnet med at skateboarding skulle være fedt så ofte, men prøv lige at se den her linje med Mark Suciu... wow.

 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
28.01.2013 / Skateboarding er stadig fedt part II

Når gammelfar Koston, kan smide en så fed reklame her i 2013, så er skateboarding stadig fedt nok.

Der er håb endnu!


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
27.01.2013 / Ross Norman

Jeg har været syg siden i lørdags. Det har sgu været lidt tørt. Jeg har været herhjemme i 7 dage nu. Jeg har kun været ude ca. 3 gange for at købe ind. Men nu har jeg det efterhånden godt igen. I morgen skal jeg sgu på arbejde igen. Det er på tide.

Nåh men jeg så Last Of The Mohicans i dag. En video vi var ret vilde med at se i de gode gamle dage i Fredensgade. Ross Norman var en af favoritterne. Tjek ham lige ud:

 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
20.01.2013 / Vild board grafik

Tjek lige det her nye Shane O'Neill board fra Skate Mental. Det er fandme sjovt.. En robot med Janoski sko der kaster om sig med penge..Godt med noget selv ironi


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
19.01.2013 / Tjek den her bøf jeg åd nytårsaften


400 gode gram


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
09.01.2013 / Hvorfor skateboarding er i gode hænder : part 1

Efter at have læst FB's meget opmuntrende Ron Allen post, tænkte jeg at jeg kunne føre konceptet videre som noget tilbagevendende. Hver gang (eller tit) når jeg ser noget NYT skateboard relateret som er fedt, og som overbeviser mig om at skateboarding er blæret nok, så poster jeg det i en "hvorfor skateboarding er i gode hænder" blog.... Det kan også gøres omvendt med dårlige hænder, men jeg tager det som det kommer.

Nå. Første omgang. Den her Joey Pepper reklame fra Bones er ny, og det er sgu da noget af det fedeste jeg længe har set. Godt arbejde!


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
25.12.2012 / Jeru The Damaja

Vi var et solidt crew inde for at se Jeru The Damaja på Loppen her forleden. Tom Penny varmede mikrofonen op, og Peter Stege var MVP til koncerten. Alt i alt en succes. Bagefter var vi på Rio Bravo. Puha!


Jeru og Penny


Ham her opvarmer dj'en spillede det vildeste lort i universet. Martin gik op på scenen og bad ham om at spille noget ordenligt.


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
24.12.2012 / Smørrebrød

Jeg er begyndt at værdsætte mit danske statsborgerskab meget for tiden, og det fejrer jeg ved at spise smørrebrød sådan cirka hver dag. Her er jeg med drengene på Funch's Vinstue og varme op til Jeru The Damaja koncert.

Brooklyn East New York x Dyrlægens!

Læs mere...


ISKØLIG BLOG
23.12.2012 / Skating nr. 7

Det nye "Skating" er på gaden. Denne gang kan du selvfølgelig læse om en masse konkurrencer der har foregået i 2012. Du kan også læse om hvorfor du aldrig skal få dig et job, eller at skateboarding ikke eksisterer. Ganske interessant.

Det kan købes i cph skatepark til 60,-Læs mere...


ISKØLIG BLOG
22.12.2012 / Jarmers

Jeg gik på Nørre Voldgade i går og kunne selvfølgelig ikke lade være med at kigge over til Jarmers, hvor jeg ikke har været i flere måneder tror jeg. Fandeme om der ikke var en der skatede rundt derovre i minusgrader selvom der var salt på fliserne og sne foran curben. Det viste sig at være Josh. Det er fandme i orden!

Så måtte jeg da lige snuppe et billede af crewet inden jeg forlod området med frosne hænder og ben.


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
09.12.2012 / Euro Snaps

Så fik mig og Marbell lige vores 15 sekunder inde hos Skateboarder Mag.
Ej jeg kan ikke huske om jeg har blogget om det før, men nu er der i hvert fald lidt foto og video at se fra touren.

Eric Koston, Theotis Beasley og Skateboarder Mag var på Skullcandy tour under CPH PRO, og Marbell og jeg var deres tourguides her i byen.
Det var sjovt at vise dem rundt i byen et par dage, også selvom det ikke blev til særlig meget skateboarding. Det gik egentlig mest ud på at filme art, eller æde burgere og smage fadøl på Carlsberg.
Men Koston og Theotis var rigtig hyggelige. Rygterne om at Theotis skulle være den rareste person på jordens overflade, virkede meget oprigtige. Der skulle meget til at få ham ned i kulkælderen. Det var også fedt at møde Jamie, Roger og Jonathan fra Skateboarder Mag. Det var faktisk det eneste blad jeg abonnerede på, lige på det tidspunkt, så det var sjovt at møde crewet bag.

Nåh men Jamie har endelig smidt nogle billeder op på sin blog her.

Og her er video:

 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
26.11.2012 / Ny useriøs video

Så har jeg begået endnu en video med nyligt footy. Her er både street og party. Sidste tricket er rimelig gnarly.Læs mere...


ISKØLIG BLOG
15.11.2012 / Æblejuice m.m..

Så gik der lidt tid igen siden min sidste opdatering. Jeg har blandt brugt tiden på:

At chille hos Martin.At drikke æblejuice.


Og så har jeg selvfølgelig været i studiet med ham her..

På lørdag skal jeg ind og se Lee Fields på Loppen. Det bliver fedt. Forhåbentlig skal jeg også snart æde en dyr burger som jeg kan lægge et billede op af. Det vil jeg arbejde på.


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
29.10.2012 / Hvad fanden

Jeg gik glip af et eller andet stort i lørdags tror jeg.. Sådan her så min telefon i hvert fald ud morgenen efter.


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
25.10.2012 / Planter til geden

Jeg stod nede i Circus Circus i går, og igennem vinduet kunne jeg se noget jeg ved første øjekast troede var en hund.
Men da den havde horn i panden og begyndte at æde af Mischas fine plante ved indgangen, forstod jeg at det var en ged. En ged i snor.. På Nørrebro. Så har man også set det med.


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
19.10.2012 / Behind the Biwl

Sidste år lavede jeg "Gider Ingen Biwl" videoen for Sidewalk, og jeg var meget glad for resultatet. Faktisk gik jeg også i gang med et hurtigt "behind the scenes" klip men glemte alt om det. Nu har jeg endelig uploadet det.
Jeg tænkte at det ville være sjovt for folk at se noget af skatefootyen med lyd på, da det var rimelig vildt med alle de balloner der gik i stykker imens man kørte rundt.

Nåh ikke så meget snak. Her er det:

 

Making of "Gider ingen Biwl!" from Morten Westh on Vimeo.Og den originale video:

Sidewalk præsenterer "Gider Ingen Biwl!" from Sidewalk Skateshop on Vimeo.


Læs mere...1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 Forrige | Næste
Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1827

Citatet
"Der er alligevel ingen, der har alle bladene. De har lavet filtere af dem alle"
- Morten Westh
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio