2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
ANTAGONISTEN
BLOGGAH
ANDEN
ISKØLIG BLOG
RAMOICAMO
ISKØLIG BLOG
13.10.2014 / Daater æder på Den Røde Plads

Som du måske husker bragte vi et interview med Jonas Daater i det forrige WDBM blad. Vi var ude et par gange for at skyde billeder.
I juli sidste år var vi en tur på Den Røde Plads. Villads Larsen lipslidede de høje bænke hvilket var fedt. Daater legede lidt med at køre hele vejen over det her regnbue rail.. (før Kevin Terpening kom og tog mødommen på det)... Han lavede den ikke. Han slammede til gengæld og det fik jeg faktisk et ret godt billede af. Jeg håber i kan lide det.
Læs mere...


ISKØLIG BLOG
21.04.2014 / Hippet, Strandparken og andre akavede situationer.

Så er der lidt påskehygge online på min Vimeo (den har stået stille længe... det er Instagrams skyld)

Hippet, Strandparken og andre akavede situationer. from Morten Westh on Vimeo.


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
13.03.2014 / Nørrebrogade

I dag så jeg på

Hechmanns Instagram

at en person har givet sig i kast med statuen på Nørrebrogade lige ved Assistens Kirkegård. Det er en herre sketchy skabning som egentlig godt kan lade sig gøre at droppe, men man bliver sendt rimelig direkte ned i jorden. Og den er meget skæv at køre på deroppe så det er ikke nemt.. Tror jeg da. Jeg har aldrig prøvet. Men det har Villads Larsen til gengæld sidste år i august.
Han lavede den ikke. Den var glat og når han endelig ramte jorden så ramte han den ret hårdt - så viderekørsel var ikke en mulighed.

Nå men her er bailshottet: (var der nogen der landte den i dag Hechmann??)


 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
26.02.2014 / Berlin

Vi kørte hjem fra Herning søndag aften. Jeg fik kun et par timers søvn inden jeg skulle ud i lufthavnen og afsted til Berlin. Nike SB havde inviteret nogle af os boys fra Streetmachine ned til Berlin for at prøve at skate deres nye hal "The Shelter". Det er den samme 'Skatehalle' som altid har været der - Nike har bare indgået en sponsoraftale med hallen og finansieret et nyt areal samt gjort entréen gratis - og nu hedder den så The Shelter. Arealet er langt federe end før - det har de gjort ret godt. Meget Street League agtigt.

Vi kom derned og blev indlogeret på Michelberger Hotel som ligger på Warschauer Strasse tæt på skatehallen. De havde booket 'the band room' til os 4 drenge. Jeg var afsted med Hjalte, Villads og Henrik. Det var sgu hyggeligt. Kun en enkelt overnatning og næsten hele mandagen gik med at skate i hallen. Tirsdag fik vi kigget i lidt butikker og spist en heftig morgenmad.

Her er lidt billeder.. Der kommer snart en video med os online på Nike Shelter's YouTube kanal. Den bliver meget sygere end alt det der Shane O'Neill og Olivera har lavet derinde... Klart!
Læs mere...


ISKØLIG BLOG
23.02.2014 / Herning

Jeg var i Herning i weekenden. Det var sjovt! Alle fyrede den af og jeg fik taget en masse billeder og filmet lidt video. Du har måske set billederne på WDBM facebooksiden - ellers kan du gense dem nedenfor! Sebastian fik også en masse final bangers med mig i kassen. Dem får du også lov at se nedenfor. #deterheltsygt

Herning video kommer snart!

 
 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
07.01.2014 / Bryan Hermans trøje

Faldt lige over et billede af Mads Lilkær aka. Den Danske Drake Jones. Stilet noseslide på Jarmers!
Det er Bryan Hermans Baker trøje han har på. Jeg tror Herman havde smidt den væk i en hashbrandert under CPH PRO. Nu ejer Lilkær den. Ha!


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
11.11.2013 / 12 O Clock Boys

Jeg var til CPH DOX i lørdags for at se 12 O Clock Boys. Nis ringede og anbefalede den til mig, og jeg havde hverken hørt om den eller set en trailer, men jeg valgte at købe en billet alligevel. Jeg anede ikke hvad jeg skulle forvente. "Det er noget med nogle gnarly makkere der kører på dirtbikes i Baltimore" forklarede Nis mig i telefonen. Det havde han ret i. 12 O Clock boysne er nogle ghetto dudes der kører på kværn og det er stort set det eneste de går op i. De er også rimelig gode til det. Hovedrollen i dokumentaren er så den her lille knægt ved navn Pug som gerne vil være en del af 12 O Clock slænget. De følger ham i 3 år og det er svært at tage stilling til om det er sørgeligt eller smukt. Se traileren nedenunder og fang en visning i løbet af ugen, hvis der da ellers er flere..

 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
08.11.2013 / WDBM 11

Vores næste blad kommer ud i butikkerne på tirsdag/onsdag hvis alt går glat. Så gør klar til at aflægge din lokale skateshop et besøg


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
03.11.2013 / Sådan sælger man et penny board

Gennemtænkt!


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
17.10.2013 / Johan Benda har fødselsdag

.. og derfor har han smidt noget street footage op på internettet!
Johan er sej. Jeg lærte ham at kende da jeg begyndte at arbejde inde i hallen for nogle år siden. I dag er han blevet 17 år gammel så jeg vil gerne have lov at sige tillykke via denne blog post.

Og så kan i jo lige tjekke hans footy nedenunder. Det er det sygeste hit Lis Sørensen hit han skater til.
Jeg satte faktisk det her nummer på i Kødbyen i sommers til CPH PRO afterparty. Ali Boulala og Dustin Dollin skulle være DJ's men de besvimede begge to på grund af en Jägermeister overdosis. Så fik jeg lov at sætte min iPod til (det sker efterhånden lidt for tit. faktisk skete nogenlunde det samme dagen efter til det helt store finale afterparty. Men den historie må i få en anden gang hvis i vil høre den) og netop dét nummer var det allersidste nummer jeg spillede på KB3 inden de lukkede og smed alle ud.
Jeg tror aldrig at bride vagterne derinde havde hørt Lis Sørensen før. De lignede i hvert fald nogen der ville give mig tæsk. Men det var mig der bestemte. Så det måtte de bare finde sig i.

Nå sikke en røverhistorie. Tillykke Johan.

 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
12.09.2013 / #flaskerifuresøen

Jeg var en tur i skoven i søndags. Fra middag til mørk aften. Vi skulle ud og hjælpe min kollega Thomas med nogle billeder til hans afslutningsprojekt i skolen. Det er længe siden at jeg har lavet bål i naturen, stegt bøffer på pinde og alt hvad der hører til. Det ærgrer mig egentlig lidt at jeg først har fået det gjort så sent i år. Jeg kan ikke nå mange skovture til før det bliver for koldt.

Jeg skal på WDBM tur til Bornholm på søndag. Der kunne det være dope at få set lidt dansk natur. Før det er for sent.


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
11.09.2013 / Det positive i at slå en streg

Min gode ven og kollega Kasper Bauer åbnede op for sin allerførste udstilling i galleri KBH Kunst her i fredags. Der var et imponerende fremmøde af folk til ferniseringen og mere imponerende var de mange værker som Bauer havde fået lavet til udstillingen. Jeg har set mange forskellige og flotte slags tegninger fra ham, men det var sejt at se at han havde holdt sig til én bestemt ting her, nemlig streger. Alle billederne var tegnet med kuglepen og lineal. Jeg var stoked og købte nr. 21 (se billede hvis du klikker videre) .. Jeg glæder mig til jeg kan få det hjem på væggen her den 30.

Udstillingen kører måneden ud, så tjek den ud hvis du ikke har gjort det endnu. www.kbhkunst.dk


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
10.09.2013 / Grip art

Jeg har haft det her Jeff Grosso board i et stykke tid nu. Det hang faktisk på væggen da jeg boede i Fredensgade. Jeg tror det var grossos første model for Anti Hero. Nok ikke speciel sjælden eller værdifuld. Shapen er vildt fed så nu var jeg nødt til at sætte det op og udskifte mit Hosoi board. Vinteren kommer snart og jeg plejer at have et eller andet funky kæmpe board liggende inde i hallen. Så det bliver sjovt. Det er første gang jeg prøver at lave griptape art hvor jeg skærer det ud sådan. Jeg fuckede lidt op og måtte redde det på en lidt grim måde. Næste gang er jeg nok bedre.


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
15.08.2013 / Verdensrekorder

Det kan være hårdt at gå og bygge areal inde i skateparken. Ind imellem må man tage en velfortjent pause, sætte Hall & Oates på og drikke shots. Ligesom alle normale håndværkere plejer at gøre..

Det her footy er faktisk fra sidste år. Brent har punket mig i et par uger om at finde det frem og lægge det op. Nu fik jeg endelig gjort det.
 

Worlds longest fisk shot from Morten Westh on Vimeo.


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
16.07.2013 / Æblejuice

Jeg har lige haft gang i en formatering af en af mine computere, og jeg har bestilt 2 nye eksterne harddiske for at forsøge at få lidt mere styr i mit arkiv/rod herhjemme. Imens jeg rodede rundt i gamle mapper fandt jeg lige det her billede fra 2007 på Jarmers Plads. Det var den dag Henke prøvede at lave nollie 360 flip over blokken. Det her er et af de første spæde forsøg.
Han lavede desværre aldrig tricket selvom han landte på den flere gange.. Jeg tror det er med i min gamle OGP video eller noget i den stil.
Læs mere...


ISKØLIG BLOG
24.06.2013 / Kongen af Hvidovre

Jeg fik mulighed for at komme ind til Copenhell i lørdags. Lige den dag hvor King Diamond skulle lukke festivalen.
King Diamond er, ligesom jeg selv, fra Hvidovre og jeg havde aldrig set højheden optræde indtil forleden. Jeg var imponeret over at man i en alder af 57 og efter en triple bypass operation stadig kan lire numre af i den ikoniske råbe falset .. Stemmen var i topform og sceneshowet var selvfølgelig makabert.

Jeg kender ikke mange af hans numre, da Metal ikke er den genre jeg bevæger mig særligt ofte i. Men nu har jeg oplevet kongen og jeg var imponeret!


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
01.06.2013 / Ã…rhus

Så gik der tid igen uden blogs.. Når vejret endelig bliver godt, så synes jeg aldrig at jeg er herhjemme. Og hvis jeg endelig er hjemme så ligger jeg i sofaen. Så kan der hurtigt gå en måned eller to.

Nå men jeg var i Århus for 2 weekender siden og besøge Arder. Det var fedt. Jeg kørte rundt med VX8000 crewet og så dem fyre op, og ind imellem stod jeg også selv ovenpå mit skateboard. Sikke noget. Det var fedt at være lidt væk fra København. Der er skide hyggeligt i Århus, så der vil jeg gerne hen noget oftere.
 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
15.04.2013 / Nogen du ik kender

Jeg fik lige et link til Soundcloud til den her sang. Der står at det er nogen jeg ikke kender.. Jeg synes dog han lyder bekendt ham hundemanden...
 


Læs mere...


ISKØLIG BLOG
14.04.2013 / Godt Jarmers crew

Der er lidt forår i luften i disse dage. Kan i mærke det?
Vi var et benhårdt crew på Jarmers her i sidste uge. Jeg ankom med et Istanbul slice i hånden og direkte ind til fællesbillede.. Så dope.
Der skal tages mange fællesbilleder i år kan jeg mærke!
Læs mere...


ISKØLIG BLOG
14.04.2013 / Jeg var

Jeg var i Berlin i sidste uge med min familie. Det var hygge. God mad, seværdigheder og Border Shoppen på vej hjem. Det er sådan en Tyskland tur fungerer.
Jeg brugte rigtig meget af min tid dernede på at kigge på kortet over byen. Jeg har været der flere gange før, men har aldrig rigtigt forstået byen eller haft en stedsans dernede fordi vi enten har kørt i tog eller bil.På den her tur kørte jeg hverken i bus, tog, sporvogn eller bil. Jeg fik derimod gået nogle seriøse ture, så efterhånden begyndte jeg at kunne finde rundt. Sidste dag havde jeg fået nok af turistfælder og TV tårne, så jeg lejede en cykel alene og kørte rundt over det hele. Jeg punkterede nede ved Kottbusser Tor hvor jeg genopdagede mit yndlings spot (sten skateparken). Jeg måtte så trække cyklen hjem igen til Prenzlauerberg. Den var lidt hård. Men en dejlig by er det.


Det vildeste spot. Det ligger inde i en gård ved Kreuzberg Museum (tror jeg det hedder).. sidste gang jeg var der kørte vi i bil derhen, så jeg anede egentlig ikke hvor spottet lå. Så det var en glædelig overraskelse at finde det 5 sekunder efter min cykel punkterede.


Jeg købte sgu også lige Dylan skoen dernede i en eller anden random second hand forretning. Det var mest som en joke at jeg købte den.. Ville du kunne sige nej til en Dylan sko til 70 kroner? De er helt nye. Måske synes jeg en dag at de er fede.


Mine forældre og min bror får sig lige en formiddags fadøl.


Udsigten fra færgen i Rostock Havn.


Læs mere...1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 8 | 9 | 10 | 11 | 12 Næste
Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1868

Citatet
"Sover han ikke i en kiste?"
- Kern Handler
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio