2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKLIG BLOG   RAMOICAMO  
ANTAGONISTEN
BLOGGAH
ANDEN
ISKLIG BLOG
RAMOICAMO
ANTAGONISTEN
06.02.2011 / Tiden går... og dog..

Der er nu gået knap 3 måneder siden min sidste blog post. Jeg håber det kan mærkes på forsiden. Jeg har i hvert fald bestræbt mig på at finde så mange nyheder og footy som muligt hver dag. Derfor er det også blevet en smule svært at finde noget spændende at blogge om. Hvor går grænsen for, hvad der er relevant for forsiden og for bloggen? Selvfølgelig, hvis det er noget personligt, så hører det til på bloggen, men hvem gider høre om min barsel og de daglige gåture med barnevognen? Det så også ovre nu. Jeg er tilbage på arbejdsmarkedet og igang med studiet igen. 
Jeg var i Berlin for et par uger siden. Det var der jeg tog billedet med Huf og Staba til nyheden om Rasmus Sand på HUF/Skate Mental. Der var skateboard/Life messe med forskellige udstillinger og filmforevisninger. Jævnt kedeligt, og jeg skal nok poste nogle kedelige billeder derfra, når jeg finder ud af at få billederne fra min iPhone over på computeren (uden at bruge iPhoto (som jeg hader)).
I denne uge havde jeg besøg af min far. Vi kom til at tale om Ingmar Bergman, og det var der, jeg kom i tanke om, at tiden ikke altid går. I "Ved Vejs Ende" fra 1957 er der en alt for vild scene, hvor urene ikke har nogen visere. Heldigvis kunne jeg finde den på Youtube, så jeg kunne gense den og dele den med jer.

Så er jeg i gang igen.Til blogoversigten


Kalender
Sg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1828

Citatet
"Jeg fatter ikke at lave nudler!"
- Marc Andresen
Kontakt
Online redaktr
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncrinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio