2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKLIG BLOG   RAMOICAMO  
ANTAGONISTEN
BLOGGAH
ANDEN
ISKLIG BLOG
RAMOICAMO
RAMOICAMO
09.12.2019 / Er VERSO virkelig så god??

Det helt store samtale-emne i den lokale skatepark for halvanden måned siden var Mark Suciu's VERSO part men er den part virkelig så god??
Nogle folk mener tilmed at han burde have været dette års SOTY på thrasher?


Et par dage efter at parten udkom blev det onsdag og det var endnu en gang tid til at høre Gary Rodgers ugentlig opdatering om hvad der går ned (med voldsomt thrasher-ficerede briller på). Dette afsnit havde de valgt at kalde SKATELINE - Mark Suciu, Mark SUCIU & MARK SUCIU! Verso Special w/ Carlos Ribeiro & Frankie Heck hvilket for alvor beviser hvor stort et emne denne part er. De 2 nye parts med henholdsvis Ribeiro og ham Heck der var ret fede men fik ikke så meget opmærksomhed ved sideo af VERSO.
Rodgers har også senere hen nævnt at Milton Martinez havde gode chancer for at blive soty (hvis altså Suciu bliver bortført af nogle aliens)
I Nine Club har de fået fornemt besøg af Leticia Bufoni's personlige træner Chris Cole som er med til at analysere parten.
Thrasher's statistikker såvel som Justin Eldridge i Nine Club stiller som så mange andre spørgsmålstegn ved "hammeren" som jo teknisk set er en 5050 men der en dybere forklaring med det. Alle linjerne i slutningen af parten er i en eller anden form nogle afspejlninger af hinanden. Jeg kan sagtens prøve at forklare det med ord men der er en hjemmeside der forklare det simpelt og godt, rent visuelt: suciu-verso.com
I disse moderne tider er parten selvfølgelig udgivet via Thrashers hjemmeside og Youtube kanal hvilket selvfølgelig også gør at parten er kommet bredt ud. Dette gør selvfølgelig også at det er et emne alle kan snakke med på for tiden. Det næste der så er interessant er om folk glemmer parten igen om et par uger eller om den stødt bliver ved med at stige i views (er nu på 722 tusind)
En af de video'er der stadig står tydeligst i min hukommelse er 411vm nr 41 men for 17 år siden havde vi intet internet og vhs var dyre så nå først man havde købt en så ville man se den på repeat hver eneste dag. Denne debat er der sikkert intet svar på men Jenkem har lige lagt en artikel op om selvsamme debat.

SOTY 2019?? Ja selvfølgelig er det fuldkommen latterligt at Milton er blevet SOTY. Jo han laver nogle gnarly ting ingen tvivl om det er Suciu's part der er bedst uanset hvilke briller man påfører sig. Hvis man reducerede alle Miltons klips til at der maks måtte være ét af hvert trick så havde der ikke være meget part tilbage. Ollie, ollie, kickflip, olllie, boardslide, kickflip, gaaaaaaab!

Tiago var også en udemærket contender men jeg synes egentlig at han var bedre sidst år end han var i år. Jeg tænker måske at Miles Silvas havde fortjent en andenplads med bl.a. hans PLA part og hans helt nye Encore part som begge var ret fornuftige.

Men der er ingen tvivl om at Suciu havde fortjent det. Kort efter Verso parten udkom der et lille iphone-klip og senest har Habitat udgivet Connector Line som trods en stille start, bliver revet fuldstændig over af ovenstående. Han har også klaret sig godt til adskillige konkurrencer bl.a. Dime Glory Challenge hvor han smed en solid ss bs 5050 og et par andre gode tricks og sidst men ikke mindst er han i mine øjne den mest underholdende at se til street league når jeg en gang i mellem kommer til at tænde for det snavs.

Thrasher har deres holdning og det er jo ikke uden grund at det hedder "Thrasher's SOTY" men årets bedste skater er Mark SuciuTil blogoversigten


Kalender
Sg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1864

Citatet
"Jeg skal til DM i Mujaffa Spillet!"
- Alexandrino Da Silva
Kontakt
Online redaktr
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncrinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio