2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
ANTAGONISTEN
BLOGGAH
ANDEN
ISKØLIG BLOG
RAMOICAMO
BLOGGAH
07.08.2014 / Email fra djævlen

Jeg blev idag kontaktet af en dame som kender en af mine venner. Det viste sig at hun arbejder for djævlen og at hun er ondskaben selv. Hermed korresponancen.

 • Samtale startet i dag
 • Sanne G Bay
  Sanne G Bay
  Hej Teit Jeg har fået dig anbefalet af ******* [din ven]. Jeg står og har brug for en skater der kan lave lidt tricks på et par små ramper - og fortælle lidt om skatning.
  Det skal bruges til et firma arrangement - det skal ikke tage så lang tid.
  Jeg håber at hører fra dig
  mange hilsner Sanne
 • Teit Andersen
  Teit Andersen
  Hej Sanne. Hvor og hvornår er det?
  Og i hvor lang tid?
  Så kan jeg finde den rette til det.
 • Sanne G Bay
  Sanne G Bay
  Fedt. Den 28. August. Et sted i Kbh k. Cirka kl 9. Først 5-10 min fortælling om skater kultur. 5-10 minutters tricks på tramper. Herefter får et par sælger lov til at prøve (på boards vi selv har med.
  Vi har fået rettighederne til at sælge Rhino Ramps i DK, så det er et 30 minutters indslag for at vores 17 sælgere får et indblik i skateren verden.
  Sig endelig til hvis du har spørgsmål.
 • I dag
 • Teit Andersen
  Teit Andersen
  Hvem er vi?
 • Sanne G Bay
  Sanne G Bay
  Haha... Sorry. Jeg er marketingschef hos Uno Koncept. Www.uno.dk

 • Teit Andersen
  Teit Andersen
  Puha. Dette bliver en længere udredning. Umiddelbart har folk som jer intet at gøre på et marked der er ultra specialiseret. Igennem hele Europa og USA findes der et væld af disse "element-skateparks" og ikke en eneste af disse er gode. Det skyldes i høj grad at jerers sælgere er netop det -sælgere. Det handler om at få solgt en vare til kommunen/instutionen/boligforening eller hvad kunden nu er. Jeg kender virkeligt mange steder hvor man har et fuldstændig ubrugeligt anlæg og dette er både til skade for skatteborgerne samt for skateboardkulturen da de brugere der efterspurgte dette ikke bliver glade for det og endvidere kan det ej heller tilfredsstille fremtidige brugere. Jeg kan nævne en håndfuld forfærdelige anlæg i Københavnsområdet som ikke fungerer og som er komplet spild af penge. Firmaer som jer er en ondskab som ikke bør røre ved en så følsom og specialiseret kultur som skateboarding. En stor del af kulturen er netop at tingene ikke er de samme alle steder.
 • Teit Andersen
  Teit Andersen
  Rhino Ramps og et væld af tyske element firmaer tæppebomber Europa med ubrugelige anlæg som ingen er glade for. Jeg er ked af at I skal arbejde med dette i DK. Jeg er ked af det på DKs vegne da den slags ting er kulturødelæggende i enhver grad.
 • Sanne G Bay
  Sanne G Bay
  Det er jeg da ked af høre. Jeg kender ikke pris niveauer på den kvalitet som en ægte skater-kultur har brug for- selvfølgelig er det en specialiseret kultur. Kunderne vælger at købe i forskellige pris-niveauer - og kunder som fx kommuner skulle måske tage skater-eksperter med på råd, når de gerne vil lave baner. Uno sælger legepladser og sportsudstyr, og hvis kunder som kommuner eller boligforeninger ønsker funktion til at ungerne kan stå på skateboard, skal vi selvfølgelig kunne løse den opgave Jeg sætter pris på ærlighed
 • Teit Andersen
  Teit Andersen
  De ramper Rhino Laver er ikke gode at køre på. De findes i Island og alle jeg kender fra Island synes de er forfærdlige.
 • Sanne G Bay
  Sanne G Bay
  Jeg er ikke selv skater, så jeg tager dit ord for gode vare
 • Teit Andersen
  Teit Andersen
  Når du skriver at du ikke kender pris-niveau på den kvalitet den ægte skateboard kultur efterspøger betyder det at du ikke forstår at det I vil sælge er katten i sækken! Tingene virker ikke! Man kan ikke blive glad for at skate på dem ligemeget om man er barn eller teenager, seriøs eller bare leger. Tingene virker ikke! De virker ikke! I sælger en bil uden hjul fordi I tror at den der skal købe den ikke skal køre så langt = man kan ikke køre i en bil uden hjul!
 • Teit Andersen
  Teit Andersen
  Hvis I sælger det I tror er en funktion til nogle uvidende folk (hvilket de altid er, lad det være skole, institution, boligselskab eller kommune) så sælger I dem en løgn. Sådan er det. Historien er ikke længere. I skal vide at hver gang I sælger noget så lyver I og i opholder ikke jeres del af aftalen som bør være at levere en god skateløsning til målgruppen inden for det givne budget. Den opgave er i på ingen måde udstyret til at løse pga to ting: 1) Rhino Ramps er ikke gode at skate på. 2) I aner ikke hvad I laver og det kommer I på ingen måde til at vide ved at få en skater ud og tale med jeres sælgere i 1 eller 100 timer. Faktum er det samme; I er på ingen måde istand til at levere det I siger I kan. Det I skal levere er brugeroplevelse (som skal understøtte og udvikle en kultur) og brugeroplevelsen er altid negativ med jeres produkter.
 • Sanne G Bay
  Sanne G Bay
  Teit, mit job er at finde en gut som har lyst til blive hyret til et arrangement. Jeg er ikke ansvarlig for hvilke nye leverandør vi får i firmaet. Jeg høre hvad du siger og vil bringe informationen videre til de rette. Mere er der vist ikke at gøre
 • Teit Andersen
  Teit Andersen
  Jeg ved ikke hvordan jeg ellers kan forklare djævlen at den skal lade være med at være ond. Men please, for alles skyld, lad være med at ødelægge en kultur som I intet har at gøre!
  Du må have et ansvar overfor skatteborgerne: Det er ikke meningen man skal stjæle fra samfundet.
  Når du sælger noget der ikke virker og du godt ved det, så er det ikke en ærlig sag. Hvert Rhino Ramps produkt I sælger vil I nu i ond tro overtale jeres kunde til at være et godt køb. Det er det ikke!
  I er ondskaben. I vil tjene penge på bekostning af andre uden at levere det I fortæller kunden I leverer.
  I er igang med at sælge punkterede fodbolde!
 • Sanne G Bay
  Sanne G Bay
  Tak for din udredning, jeg vil lade den gå videre til rette sted. Beklager at jeg har forstyrret dig.
 • Teit Andersen
  Teit Andersen
  Jeg læste på din profil at du er mønsterbryder. Jeg håber dette også betyder at du ikke mener man skal stjæle fra samfundet (det er der nemlig et uheldigt mønster af at mange mener er OK).
  Du skal ikke være ked af at have forstyrret mig. Du skal være ked af at ville sælge katten i sækken til nogen der ikke kan gennemskue at de køber nogle ting som ikke glæder dem de købes til!
 • Teit Andersen
  Du skriver at I skal kunne løse opgaven såfremt denne efterspørges -da jeg nu har forstand på dette, kan jeg fortælle dig at I kommer ikke til at løse opgaven selvom I prøver. I bør derfor henvise jeres kunder til dem der har forstand på det. Det ville være at løse opgaven. At sælge noget der ikke virker er IKKE at løse opgaven!

Herefter gav djævlen op. DIalogen var ikke fordrende for hendes ondskabfulde plan. Måske kan skulle starte en facebookgruppe der oplyser om hvem man IKKE skal købe skateboardramper fra. Håber I nød læsningen...


Til blogoversigten


Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1789

Citatet
"Sover han ikke i en kiste?"
- Kern Handler
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio