2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
ANTAGONISTEN
BLOGGAH
ANDEN
ISKØLIG BLOG
RAMOICAMO
ISKØLIG BLOG
26.02.2014 / Berlin

Vi kørte hjem fra Herning søndag aften. Jeg fik kun et par timers søvn inden jeg skulle ud i lufthavnen og afsted til Berlin. Nike SB havde inviteret nogle af os boys fra Streetmachine ned til Berlin for at prøve at skate deres nye hal "The Shelter". Det er den samme 'Skatehalle' som altid har været der - Nike har bare indgået en sponsoraftale med hallen og finansieret et nyt areal samt gjort entréen gratis - og nu hedder den så The Shelter. Arealet er langt federe end før - det har de gjort ret godt. Meget Street League agtigt.

Vi kom derned og blev indlogeret på Michelberger Hotel som ligger på Warschauer Strasse tæt på skatehallen. De havde booket 'the band room' til os 4 drenge. Jeg var afsted med Hjalte, Villads og Henrik. Det var sgu hyggeligt. Kun en enkelt overnatning og næsten hele mandagen gik med at skate i hallen. Tirsdag fik vi kigget i lidt butikker og spist en heftig morgenmad.

Her er lidt billeder.. Der kommer snart en video med os online på Nike Shelter's YouTube kanal. Den bliver meget sygere end alt det der Shane O'Neill og Olivera har lavet derinde... Klart!

Til blogoversigten


Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1860

Citatet
"Jeg har jo ikke lavet andet end at være sammen med mænd de sidste 8 år"
- Jonas Daater
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio