2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
ANTAGONISTEN
BLOGGAH
ANDEN
ISKØLIG BLOG
RAMOICAMO
ISKØLIG BLOG
14.04.2013 / Jeg var

Jeg var i Berlin i sidste uge med min familie. Det var hygge. God mad, seværdigheder og Border Shoppen på vej hjem. Det er sådan en Tyskland tur fungerer.
Jeg brugte rigtig meget af min tid dernede på at kigge på kortet over byen. Jeg har været der flere gange før, men har aldrig rigtigt forstået byen eller haft en stedsans dernede fordi vi enten har kørt i tog eller bil.På den her tur kørte jeg hverken i bus, tog, sporvogn eller bil. Jeg fik derimod gået nogle seriøse ture, så efterhånden begyndte jeg at kunne finde rundt. Sidste dag havde jeg fået nok af turistfælder og TV tårne, så jeg lejede en cykel alene og kørte rundt over det hele. Jeg punkterede nede ved Kottbusser Tor hvor jeg genopdagede mit yndlings spot (sten skateparken). Jeg måtte så trække cyklen hjem igen til Prenzlauerberg. Den var lidt hård. Men en dejlig by er det.


Det vildeste spot. Det ligger inde i en gård ved Kreuzberg Museum (tror jeg det hedder).. sidste gang jeg var der kørte vi i bil derhen, så jeg anede egentlig ikke hvor spottet lå. Så det var en glædelig overraskelse at finde det 5 sekunder efter min cykel punkterede.


Jeg købte sgu også lige Dylan skoen dernede i en eller anden random second hand forretning. Det var mest som en joke at jeg købte den.. Ville du kunne sige nej til en Dylan sko til 70 kroner? De er helt nye. Måske synes jeg en dag at de er fede.


Mine forældre og min bror får sig lige en formiddags fadøl.


Udsigten fra færgen i Rostock Havn.Til blogoversigten


Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1827

Citatet
"Jeg var nærmest ude og sejle i speedbåd i dag"
- Jonas Skrøder om en date
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio