2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
ANTAGONISTEN
BLOGGAH
ANDEN
ISKØLIG BLOG
RAMOICAMO
ISKØLIG BLOG
24.07.2012 / Roskilde og gaden

Så er vi på banen igen efter et par hektiske uger.
Vi var på Roskilde Festival igen som sædvanlig. Egentlig havde jeg ikke den store lyst til det cirkus i år, men ændrede mening i sidste øjeblik. Copenhagen Skatepark skulle som sædvanlig stå for skateboard aktiviteterne på arealet derinde og det gik ganske godt. Der var en lille landskamp mellem Danmark og Tyskland som du jo nok så video fra ude på forsidens nyheder. Så var der street, bowl og vert demo. Mike Vallely var forbi til bowl demoen. Det var rimelig legend. Det kommer der også snart video fra regner jeg med.
Der var selvfølgelig også en masse koncerter og stegt flæsk involveret. Men jeg orker ikke at skrive lange historier lige nu. Nedenfor er der lidt hyggebilleder!

Direkte hjem fra Roskilde og tilbage til Fredensgade lejligheden som vi havde en uge til at istandsætte. Det meste af ugen foregik derinde. Det var sgu hårdere end forventet, men lejligheden blev flot og vi kommer forhåbentlig ordenligt ud af det. En stor tak til den danske vertscene (Eller bare Ronnie og Bo :)) for hjælp med maling og el kontakter.

Nu står den på CPH PRO, og der skal jeg også arbejde lidt over hele ugen. Så nok ikke meget lyd fra mig lige nu. Husk at tjekke programmet, købe billet og dukke op. Det bliver den vildeste uge.

Til blogoversigten


Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1741

Citatet
"Når man er fra Jylland går man ikke til bøssedoktorer"
- Mads Sand om fysioterapi
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

24 90 90 20

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio