2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKLIG BLOG   RAMOICAMO  
25.09.2021 / The PLAZA video
Af: WDBM

The PLAZA video
Den første Plaza video med Max Rohrberg, Martin Christensen, Miki Eriksen, Jesus Fernandez with the Hits crew, Rene Villumsen, Oliver Ordon, Kern Handler & 7400, Benjamin Winther og Jonas Daater.
Ls...
02.04.2020 / AlphaVideoMag - Jylland Tour 2019
Af: WDBM

AlphaVideoMag - Jylland Tour 2019
Alpha Video Mag er ude med denne nye banger af en Jyllands tur med Jonas Daater, Dennis Gram, Simon Schou, Jonas Møller, Dan Ray, Martin Christensen og Mads Christensen
Ls...
15.03.2020 / Three in the Crowd
Af: WDBM

Three in the Crowd
Nyt klip med Twins og deres makker Dennis er lige lagt op på tuben. En god gang tekniske manøvre redigeret til en omgang lækker musik
Ls...
03.03.2019 / Alpha Videomag - Flashback
Af: WDBM

Alpha Videomag - Flashback
Dennis Gram er ude med en ny video "Alpha Videomag - Flashback", som på sigt skal blive til et videomagasin og overtage, hvor "Brian" videoerne sluttede. Se bl.a Martin & Mads Christensen, Jonas Daater, Marc Andresen, Nicolai Minde og en fantastisk sidste-part fra Kern Handler. Du kan desuden også se footy af Rene Villumsens sindssyge ss 360 flip, som prydede coveret af WDBM#12.
Ls...
31.12.2018 / Afgangs Projekt "Uden Titel"
Af: WDBM

Afgangs Projekt "Uden Titel"
Sæsonen er slut og en ny er på vej. Henover sensommeren og efteråret har Ramoicamo lavet dette lille klip med drengene fra HITS og venner.
Ls...
20.12.2018 / NFSK - Bid i brættet
Af: WDBM

NFSK - Bid i brættet
Nykøbing Falster Skate Klub afholdt den 8. december en konkurrence under navnet "bid i brættet". Der var en god stribe lokale samt besøg af et par stærke hold i form af bl.a. Mads Christensen, Mikkel Haugegaard, Jonathan Isaksen, Benjamin Winther og Kim Batiste samt Casper Hechmann som dommer og Morten Eriksen som fotograf
Ls...
21.11.2018 / Lakai Session i Gule Hal, Køge
Af: WDBM

Lakai Session i Gule Hal, Køge
For et par uger siden var vi i Køge og filme dette lille klip med et par af de danske Lakai riders. Der var session, hygge og lidt små konkurrencer. En skatepark der klart er værd at aflægge et visit og ligger kun 5 minutters gå tur fra Køge station. Se Vigge, Daater, Bisse og Max fyrer op for lidt godter sammen med et par af de lokale drenge
Ls...
18.07.2018 / 1 EURO
Af: WDBM

1 EURO
HITS holdet i form af Casper Hechmann, Morten Eriksen, Oliv September, Filip Facini og Rasmus Bønnelykke har begået dette nye værk sammen sammen med alle deres hjemmedrenge.
Ls...
05.05.2018 / DORSK
Af: WDBM

DORSK
Ny dansk video fra Københavnsområdet. Se en masse af de lokale boys både de mere og mindre kendte, og en sidste-part fra veteranen Steven Tayler.
Ls...
02.04.2018 / "Nothing Fancy"
Af: WDBM

"Nothing Fancy"
"Nothing Fancy" - skatevideo lavet af Andreas Rømern og Bruce Doucette. Videoen indeholder parts med Gustav Helgestad, Alexander Mutten, Kristian Henningsen, Rasmus Jensen, Benjamin Jørgensen, Bruce Doucette, Steven Taylor, Anders ''Aj''jørgensen, Emil Larsen og Andreas Rømern. Friends sektioner med bland andet, Chris Ørnebjerg, Herb, Nillo, Flex, Wolter, Markus Lipsøe, Buster og hans lillebror Bissen, Luca fra Australien og mange mange flere.
Ls...
09.03.2018 / 6KG
Af: WDBM

6KG
Efter en sommer med skade har Kasper Gomes Laugesen været godt i gang med kameraet og lavet en solid lille video med Kolding-crewet i form af Jack, Mikkel, August og selvfølgelig har Gomes selv en lille part med footy fra før han blev skadet
Ls...
05.03.2018 / HITIT II
Af: WDBM

HITIT II
Så er HITIT 2 endelig kommet online så vi alle kan få lidt inspiration til hvordan man gør. Jais har som altid gjort et super flot stykke arbejde og tricksne bliver leveret af selveste Dannie Carlsen, Jared Cleland, Mikkel Haugegaard, Nicolai Minde og ikke mindst Tobias Bisse Christoffersen og Alexander Risvad.
Ls...
26.02.2018 / Red Code
Af: WDBM

Red Code
Anton Juul, Søren Enevoldsen og Anders Jørgensen har været rigtig meget på den Røde Plads såvel som ude og skate lidt spændende spots i gaden. Specielt "street" delen af det skal man holde tungen lige i munden. Nogle af de der spots kan altså ikke skates af folk uden disse gamle drenges overnaturlige kræfter
Ls...
20.02.2018 / NEXT
Af: WDBM

NEXT
"NEXT" er den seneste video fra The Boss. De 3 Nielsen brødre samt Søren Noe har part. Der er selvfølgelig også footy fra Nicolai Minde og alle vennerne.
Ls...
18.01.2018 / IRON III
Af: WDBM

IRON III
For et år siden kom Iron 2.0 "Repentless". Nu er drengene tilbage med deres nyeste video IRON III. Se Mikkel Haugegaard, Frederik Høpfner, Lukas Olsen og mange flere...
Ls...
26.12.2017 / Rene Villumsen / Læssøegade Skole
Af: WDBM

Rene Villumsen / Læssøegade Skole
Læssøegade skole skatepark har nu været åben i et år. Hvis du endnu ikke har været på besøg, så har du her muligheden for at se hele spottet via Rene Villumsens talenter. Det hele er filmet og redigeret af Lukas Kiil.
Ls...
27.11.2017 / Jonas Daater "Wdbm#13 Cover Part"
Af: WDBM

Jonas Daater "Wdbm#13 Cover Part"
Jonas Daater pryder coveret af Wdbm#13 - her er kampen om coveret plus den part, som blev filmet samtidig med. Der er flere tricks i parten, som også er med i Wdbm#13. Nyd den - og meld endelig ud, hvis du stadig ikke har været så heldig at få fingrene i Wdbm#13
Ls...
21.11.2017 / Danmarks Drenge
Af: WDBM

Danmarks Drenge
Jeppe Rasmussen er ude med ny video, og der er ikke noget vi elsker mere end danske skatevideoer. Se Jonas Lindegaard Jacobsen, Mads Lilkær, Jimmy Duus, Mathias Hernandez, Oscar Grønbøk, Kim Kenneth Mackensie Batiste, Mads Stegger, Freddie Lonka, Anders Jørgensen, Thomas Gade, Villads Larsen, Steven Tayler, Tobias Simeon, Aravin Nathan, Tobias Lynge og himself i denne nye perle fyldt med Kbh spots og hits.
Ls...
17.11.2017 / La Fete
Af: Ramoicamo

La Fete
Nyt klip med Oliv September og Morten Eriksen filmet i de Københavnske gader og stræder. Der bliver både hygget på de klassiske spots og søgt efter både nye, gamle og anderledes spots
Ls...
19.10.2017 / Parental Guidance
Af: WDBM

Parental Guidance
Ny dansk skatevideo af Frederik Kronborg Andersen aka Fredwart. Som han selv skriver: "I starten af 2016 startede jeg med at filme mine homies, og det blev efter ca et og et halvt år til den her film. Der kom efterhånden flere og flere til, hvilket gjorde at der til slut endte med at være mange forskellige skatere indblandet i videoen." Se bl.a Rohrberg brødrene, Benjamin Winther og Johan Benda fyre op.
Ls...
06.10.2017 / Bronx AM 2017
Af: WDBM

Bronx AM 2017
Vi var forbi den årlige konkurrence, som sætter indendørssæsonen i gang, i Sønderborg - Bronx AM. Dennis Gram har filmet og rediget det bedste af det bedste fra konkurrencen. Hvis du ikke var dér, så kan du nu se, hvorfor du bør komme forbi, næste gang Sønderborg Skatehal inviterer til fest.
Ls...
19.04.2017 / Vesterhavet
Af: WDBM

Vesterhavet
I februar 2016 drog Nicolai Minde, Rene Villumsen, Jonas Daater, Casper Hechmann, Kern Handler, Jonas Møller, Thomas Damgaard, Dennis Gram og FB af sted mod Vesterhavet i håb om at finde det sagnomspundne skatespot ved Hvide Sande. Du har måske læst artiklen i Wdbm#13, men nu kan du se videoen derfra!
Ls...
06.03.2017 / Nicolai Minde WDBM#13 part
Af: WDBM

Nicolai Minde WDBM#13 part
Nicolai Minde har interview i WDBM#13, som rammer de danske skateshops i en meget nær fremtid, og derfor vil vi gerne fejre det med en lille part for at hype jer allesammen op.
Ls...

Jonas Daater - Prag "Stalin Plaza" part
Jonas Daater har været i Prag og filme en ny part. Læs om ideen bag turen og se ham rippe Stalin Plaze et nyt røvhul.
Ls...

Dennis Rasmussen videopart & interview
Måske navnet Dennis Rasmussen ikke lige siger dig noget - men det bør det! Manden har været igang i lang tid, og det kommer tydeligt til udtryk i hans nye videopart.
Ls...
12.01.2017 / Cityflow2
Af: WDBM

Cityflow2
Cityflow 2, ny video "straight outta Herning". Se parts med Jonas Daater, Rene Villumsen, Simon Schou, Mads Christensen og Martin Christensen. Videoen er filmet og redigeret af Simon Schou aka Grilly! Læs også et interview med Grilly her i artiklen.
Ls...
10.01.2017 / "Ukendt Fil"
Af: WDBM

"Ukendt Fil"
"Ukendt Fil" Crew Video - 6 Aarhusianske lokale skater ude med helt frisk crew video, filmet hen over sommeren 2016. 14 min skating med Oliver Ordon, Simon Kammer, Marius Wadmann, Anders Nielsen og Anton Lage. Filmet og redigeret af Lukas Kiil
Ls...
06.01.2017 / IRON 2.0 - Repentless
Af: WDBM

IRON 2.0 - Repentless
Her på WDBM elsker vi, når der kommer nye danske skatevideoer. Her er den nyeste video fra Iron crewet - 33 mins skateboarding i selskab med Lukas Olsen, Frederik Høpfner, Mikkel Tørper, Mikkel Haugegaard, Lasse Olsen og Thomas Mensink.
Ls...
07.10.2016 / New LAKAI riders
Af: WDBM

New LAKAI riders
LAKAI DK har tilføjet fire nye riders, som bliver introduceret i denne video. Se Tobias "Bisse" Christoffersen, Mads "Python" Brithon, Max "Maxi" Rohrberg og Benjamin "Fyrsten" Winther udfolde deres talenter i dette klip.
Ls...
14.09.2016 / BRONX AM 2015
Af: WDBM

BRONX AM 2015
Lørdag d.17. september er der igen Bronx Am i Sønderborg Skatehal. Vi varmer op med et "glemt" klip fra sidste års konkurrence. Hallen er lavet om siden sidst, men derfor skal stemningen og skateboardingen nok være i top alligevel. Se bl.a Kevin Bækkel, Rene Villumsen, Dannie Carlsen og Mads Christensen fyre op i dette klip.
Ls...
23.05.2016 / Sebastian Wang-Holm
Af: WDBM

Sebastian Wang-Holm
Sebastian Wang-Holm er ude med en ny part. Det sidste års tid har han gennemgået en del forandringer. Han gik fra at være en kendt jazzmusiker til at blive skateboarder - og har ikke spildt et eneste sekund på boardet siden.
Ls...
11.03.2016 / Brevkassen mangler dit bidrag
Af: WDBM

Brevkassen mangler dit bidrag
Der er ikke længe til vores nye blad kommer på gaden og traditionen tro står Anden og FB klar til at skyde jer allesammen ned verbalt i "Brevkassen". Skriv det bedste brev og vind et nyt Chocolate board.
Ls...
15.01.2016 / Quasi interview
Af: WDBM

Quasi interview
Da Alien Workshop gik konkurs sidste år startede team manager Chad Bowers og de tre Pros Jake Johnson, Gilbert Crockett og Tyler Bledsoe, Mother Collective, som blev til Quasi Skateboards. Men, hvad er Quasi, og hvordan blev det til.
Ls...
03.01.2016 / Candy Tour *Opdateret*
Af: Kims Kiosk

Candy Tour *Opdateret*
Dette år har Kims Kiosk inviteret en række af Danmarks dygtigste skatere med på tours rundt i Danmark, samt over grænsen til Hamburg. Se footy og billeder i denne artikel.
Ls...

Johan Benda - København > Beijing - 2015
Morten Westh præsenterer en ny streety videopart med Johan Benda som skater på begge sider af jordkloden. Se med!
Ls...
26.10.2015 / Mountain Dew Open 2015 Herning
Af: WDBM

Mountain Dew Open 2015 Herning
Sidste weekend gik det ned i Herning. Kulturfabrikken lukkede op for Mountain Dew Open 2015 og mange af DKs bedste skatere dukkede op. Se hvad Dennis Gram fik fanget fra dagen her>>>
Ls...
17.08.2015 / Villads & Lynge + Friends
Af: WDBM

Villads & Lynge + Friends
Wdbm præsenterer Villads Larsen & Tobias Lynge + Friends videoen. De to unge herre har arbejdet hårdt, og det lønner sig.
Ls...
28.04.2015 / Cremen
Af: WDBM

Cremen
Vores tidl. redaktør Morten Westh har de sidste par år, via sin telefon, dokumenteret drengene aka cremen. Her er resultatet, og vi kan afsløre, at det ikke går stille ned.
Ls...
25.03.2015 / VX8000
Af:

VX8000
Videoen lige ud af Aarhus er endelig at finde online, så fik du ikke fat i en af dvd'erne har du muligheden her. Videoen er filmet og redigeret af Jeppe Rasmussen og indeholder pars med et bredt udsnit af de lokale Aarhus skatere gennem den sidste årrække.
Ls...

Jonas Daater "The Mink" Thrasher part
Jonas Daater har arbejdet hårdt på brættet sidste sommer, og det kommer frem nu ved hjælp af Thrasher.
Ls...
03.03.2015 / 2Bananer & 1Snickers
Af: WDBM

2Bananer & 1Snickers
Casper Hechmann & Rasmus Bønnelykke har fra sommeren 2013 og frem til nu arbejdet på dette projekt, som indeholder footy med b.la Hechmann og Bønnelykke selv samt med Roberts Osis, Morten Eriksen, Filip Facini, Nillo, Mutten, Hubert, Redz, Staahlnacke, Bønk og mange andre samt en imponerende ender part med Jonathan Isaksen.
Ls...
24.02.2015 / Double Trouble
Af: WDBM

Double Trouble
Den 14. februar havde Anden Verdenskrig og Kadett Productions Promo premiere på Nørrebro, KBH. Nu kan du se begge videoer i denne dobbelt artikel. Se skatere som Laurent Gehin, Anton Juul, Mads Christensen, Marc Andresen og Jonas Daater samt et hav af andre danske skatere i disse to videoer.
Ls...
10.02.2015 / FYNFILMEN
Af: WDBM

FYNFILMEN
En flok eksil fynboer (og deres ikke-fynske venner) har skatet, filmet og redigeret hen over sommeren 2014. Det herlige, og ikke mindst hyggelige, resultat er vi nu så heldige at kunne præsentere her på wdbm.dk
Ls...
14.10.2014 / Herning Open 2014
Af: WDBM

Herning Open 2014
D.26-27. september 2014 var tropperne samlet i Herning for at kæmpe om en førstepræmie på 12.000 kr. WDBM var selvfølgelig på pletten, og fik skudt det meste af al den action, der gik ned den weekend.
Ls...
26.09.2014 / Skating i Danmark
Af: WDBM

Skating i Danmark
Dansk Skateboarding er en bog, som omhandler dansk skateboardings historie fra 1970'erne og frem til nu. Den skildrer kulturen og miljøet omkring skating gennem fotos og tekst om de vigtigste personer, steder, medier og begivenheder fra de sidste fire årtier.
Ls...

SLUT: Street Machine x Adidas Skateboarding collaboration - Vind hele sættet!
Vi har nu fundet en heldig vinder af Adidas Skateboarding x Streetmachine konkurrencen. Klik ind for at se hvem der har vundet sko, jersey og board.
Ls...
25.08.2014 / Official Skate
Af: WDBM

Official Skate
Wdbm.dk blev inviteret med på tour af det danske Official team. Her er hvad vi fik dokumenteret på en kold og regnfuld weekend i juni 2014. Teamet består af: Hugo Boserup, Emil Haarhøj, Jonas Daater og Rene Villumsen.
Ls...

Copenhagen by StreetMachine for Adidas Skateboarding
StreetMachine har i denne uge lanceret deres nyeste kollektion 'Copenhagen' - lavet i samarbejde med Adidas Skateboarding. Teamrider Rasmus Petersen har været ude i gaderne for at filme en præsentation af den nye collaboration. Tjek det hele ud herinde.
Ls...
19.08.2014 / Bronx AM
Af: WDBM

Bronx AM
Sønderborg skatehal bød d.9. august 2014 på Bronx AM. Fremmødet var stort, niveauet var højt og stemningen var i top. WDBM var selvfølgelig på pletten for at se, hvordan det går ned i provinsen.
Ls...
02.06.2014 / Istanbul
Af: WDBM

Istanbul
Jais Tellervo's årsopgave fra Bryggeriets Gymnasium i Malmö handler om deres crew's påske tur til Istanbul. Medvirkende i klippet er Lasse Olsen, Emil Kragh, Magnus Hove, Martin Hasfeldt, Frederik Wagener, Julius Olander, Mikkel Haugegaard, Christoffer Larsen, Johan Hansen, Magnus Hauge, Casper Lund og Jais Tellervo Hansen. Jais er gået all-in på dette klip, og det er noget vi kan lide på wdbm. Check klippet og giv Jais et like og en kommentar med på vejen.
Ls...
18.05.2014 / BÅNDSALAT - Full Video
Af: WDBM

BÅNDSALAT - Full Video
Dansk skateboardvideo filmet og redigeret 2012-13 af Thomas & Michael Nielsen. Videoen indeholder fulde parts med: Thomas Nielsen, Michael Nielsen, Mads Sand, Søren Nielsen, Søren Noe, Nicolai Minde & Andreas Larsen.
Ls...
13.05.2014 / #oslogames2014
Af: WDBM

#oslogames2014
Monster Energy inviterede wdbm.dk med til Oslo Games 2014. Vi fulgte sidste års vinder Rene Villumsen, og hans crew bestående af Jonas Daater og Nicolai Minde, hele vejen. Første aften blev der skatet intensivt på hele arealet, og der blev de fleste tricks fanget på kamera. Resten af konkurrencen dækkede vi på instagram, derfor kører vi videoklippet videre i samme stil med # og @. Sidder du og undrer dig over, hvem Benjamin Schmidt er, så kan vi fortælle, at han er en legendarisk dansk skater, som i sin tid havde et pro board for First Skateboards. Ben bor i Norge og var en af dommerne til Oslo Games. Desværre blev klippet færdigt, før vi opdagede, at Ben var kommet på instagram - du kan følge ham her: @benstamatik
Ls...
10.05.2014 / ANNAGADE R.I.P.
Af: WDBM

ANNAGADE R.I.P.
Annagade, det legendariske spot i Århus, er nu død. Jeppe Rasmussen har lavet et sidste klip derfra. AG Foto: David Leth Williams. Sort/hvid footy fra "Manual videoen". R.I.P
Ls...
08.04.2014 / LAKAI Denmark
Af: WDBM

LAKAI Denmark
Det danske LAKAI team har hen over sommeren 2013 filmet et klip, som introducerer deres skatere til verden. Vi på wdbm.dk vil gerne hoppe med på den vogn og vise Hugo Boserup, Sebastian Wang-Holm, Kern Handler og Jonas Daaters talenter frem. Du kan med fordel hoppe videre til vimeo og downloade videoen eller bare se den i HD på vores side.
Ls...
12.03.2014 / Herning Sk8 Contest video
Af: WDBM

Herning Sk8 Contest video
Den 14. - 16. februar var der 'Herning Sk8 Contest' hvor folk kom fra nær og fjern for at prøve den nye hal. Der var fest og konkurrencer i flere dage. Vi var der også og nu har vi omsider fået bikset en video sammen fra weekenden.
Ls...
09.02.2014 / Manual Videoen 2003
Af: WDBM

Manual Videoen 2003
Kristian Mott har lagt Manual videoen fra 2003 op sammen med et B-roll edit. Se bl.a Kim Kadett, Nico Craft, Kim Syberg og Jens Nørgård i denne klassiker.
Ls...

Århus Skateboarding anno 2000 dokumentar
Kristian Mott, der i sin tid lavede Manual videoen, lavede en dokumentar om skateboarding i Århus til et skoleprojekt. Nu er han begyndt at lægge alt sit gamle footy ind, og dukker dette projekt meget naturligt op. Oplev lidt nostalgi fra starten af 00'erne.
Ls...
26.01.2014 / FOR ALLE MINE VENNER
Af: WDBM

FOR ALLE MINE VENNER
Benjamin Rubæk har filmet og redigeret en video med alle vennerne. Se parts med Ville Wester, Joshua Fabrin, Mads Christensen og blandede parts med bl.a Steven Tayler, Jonas Skrøder, Mark Dalsgaard og mange flere...
Ls...
13.01.2014 / AFUKSKATE : A Skate Of Mind
Af: WDBM

AFUKSKATE : A Skate Of Mind
AFUKs kreative skateboardelever har netop færdiggjort deres Skate & Create projekt for 2013 som du kan se herinde. De vil også gerne gøre alle unge mennesker opmærksomme på at de søger friske elever til at gå på skateboard linjen i deres skole. Tjek det ud!
Ls...
03.01.2014 / Vinder af Globe konkurrencen
Af: WDBM

Vinder af Globe konkurrencen
Vi har fundet en vinder af Globe konkurrencen. Klik ind for at se om det blev dig!
Ls...
14.11.2013 / Vinder af Element konkurrencen
Af: WDBM

Vinder af Element konkurrencen
Vi har nu fundet vinderen af et spritnyt Julian Davidson pro board fra Element. Klik ind for at se om det blev dig!
Ls...
13.11.2013 / Brick Harbor - Lissabon Tour
Af: Teit Andersen

Brick Harbor - Lissabon Tour
Brick Harbors danske team var en tur i Lissabon for at skate og filme. Det er der kommet et klip ud af med tricks fra blandt andre Thomas Gade, Jacob Sørensen, Casper Heckmann, Nillo, Dennis Rasmussen, Michel Ravn og Julius Olander.
Ls...
22.10.2013 / Kingpin Mag - Copenhagen Scene
Af: FB

Kingpin Mag - Copenhagen Scene
Emil Hvilsom har hen over sommeren filmet til et Kbh klip, som er det første i en serie af "city scene" klip, som Kingpin Mag bringer. Der er footy fra Storkøbenhavn, Helsingør og Århus med Emil Hvilsom, Hjalte Halberg, Jonas Skrøder, Laurent Gehin, Tobias Lynge og masser af andre danske skatere.
Ls...
07.10.2013 / #bornholmtour
Af: WDBM

#bornholmtour
I midten af september blev der afholdt en skateboardkonkurrence i Rønne. Det sker ikke særlig tit. Monster Energy sponsorerede eventet og inviterede wdbm.dk og en lille flok skatere med. Her kan du se wdbm.dk's dækning af konkurrencen samt Roberts Osis street/hyggeklip fra de sessions, der gik ned på solskinsøen i dagene op til konkurrencen. Du kan se billeder fra vores tour på instagram @wdbm #bornholmtour #wdbm #ingenkvalermonsterbetaler
Ls...
09.09.2013 / Silkeborg Street Plaza
Af: WDBM

Silkeborg Street Plaza
Det er vores opfattelse, at færre og færre skatere tager turen rundt til de "små" konkurrencer i provinsen. Det er en skam. Der er tit gjort ekstra meget arbejde ud af disse konkurrencer, da det er meget svære for skaterne, i disse byer, at få opbakning fra kommunen, fonde og lokalbefolkningen. Desuden drejer det sig ikke om selve konkurrencen, men om at mødes med alle sine makkere og have det sjovt et sted, hvor man normalt ikke plejer at skate sammen. Silkeborg er et af disse steder. De gør meget ud af det, og de sidste to sommere har de holdt gode arrangementer. Her er hvad du gik glip af i år.
Ls...
21.08.2013 / Brevkassen mangler dit bidrag
Af: WDBM

Brevkassen mangler dit bidrag
Der er ikke længe til vores nye blad kommer på gaden og traditionen tro står Obersten og Anden klar til at skyde jer allesammen ned verbalt i "Brevkassen". Skriv det bedste brev og vind et nyt Chocolate board.
Ls...
13.08.2013 / The Danish Royal Boys
Af: WDBM

The Danish Royal Boys
Det danske Royal team har brugt forsommeren på at producere til et fælles teamklip. Se Hugo Boserup, Sebastian Wang-Holm, Villads Larsen, Nicolai Minde, Søren Nielsen, Chris Ørnebjerg, Kern Handler, Kasper Laugesen, Marc Andresen, Jonathan Isaksen, Casper Hechmann, Mads Sand, Freddie Lonka, Magnus Kreiberg og Tobias Lynge give den op i dette klip.
Ls...
07.08.2013 / Mongoens Svanesang
Af: Søren

Mongoens Svanesang
Andreas Risby præsenterer Mongo crew-videoen 'Mongoens Svanesang'. Der er parts med Jeppe Kulvmann, Andreas Risby, Rasmus Tyroll, Emil Hvilsom, Søren Tolshave og Julian Nielsen samt et par venneparts. Se med!
Ls...
17.07.2013 / Music and skateboarding part 3
Af: WDBM

Music and skateboarding part 3
CPH PRO's tredje trailer om musik og skateboarding er nu online. Her bliver der talt meget om Guy Marianos comeback og de omdiskuterede sange han skater til i Fully Flared.
Ls...
19.06.2013 / Music and skateboarding part 2
Af: WDBM

Music and skateboarding part 2
Anden episode af CPH PRO's video trailers "Music and Skateboarding" er nu online. Her taler Ty Evans, Guy Mariano og Creighton Barrett fra Band of Horses om deres forhold til musik og skateboarding.
Ls...

Vindere af billet til Roskilde Festival 2013
Så har vi fundet vinderne af konkurrencen om to armbånd til årets Roskilde Festival.
Ls...
21.05.2013 / Brian Videoen - 2B2H
Af: FB

Brian Videoen - 2B2H
Endelig kom Brian videoen 2Brian2Handle online. Vi har fornøjelsen af at præsentere den her på WDBM.dk. Se Mads Christensen, Mathias Hernandez, Dan Ray, Dennis Gram, Martin Christensen, Kern Handler, Rene Villumsen, Jonas Daater og alle vennerne. Videoen er filmet og redigeret af Dennis Gram.
Ls...

CPH PRO Trailer : Music and Skateboarding
CPH PRO laver hvert år små trailers op til eventet, hvor de taler om forskellige emner med professionelle skatere. I år taler de også med musikanter. Se den første CPH PRO trailer som handler om hvor vigtigt musik er for skateboard miljøet.
Ls...
07.03.2013 / VoresKBH interview
Af: FB

VoresKBH interview
Emil Hvilsom og Laurent Gehin har taget sig tid til at besvare spørgsmål om deres seneste videoprojekt: VoresKBH.
Ls...
17.12.2012 / WDBM SOTY 2012
Af: WDBM

WDBM SOTY 2012
Det er blevet tid til at kåre WDBM SOTY 2012. For andet år i træk var redaktionen og brugerne enige om resultatet.
Ls...

VP012 - Ikke den nye Slagelse video!
Casper Hechmann har samlet sin footy fra 2012 i dette vidunderlige klip. Se bl.a Jonathan Isaksen, Sebastian Wang-Holm, Simon Pedersen, Freddie Lonka, Mikkel Hansen og Simon Iwersen i denne video på lidt over 10 min.
Ls...
29.11.2012 / Vores KBH premiere
Af: WDBM

Vores KBH premiere
Premieren på VoresKBH går ned på lørdag kl.22:00 på RUST. Meld din ankomst på facebook her og se trailers her.
Ls...
23.11.2012 / Pretty Sweet danmarkspremiere
Af: WDBM

Pretty Sweet danmarkspremiere
Nu skal vi ikke vente længere. Der er premiere på Pretty Sweet i Copenhagen Skatepark og i Ålborg på Downtown nu på onsdag den 28. november. Tjek flyeren og programmet ud.
Ls...
06.11.2012 / DC Denmark 2012 Footage
Af: WDBM

DC Denmark 2012 Footage
Det danske DC team har samlet al deres street footy fra deres tours i 2012. Det er blevet til en 5 min. video, som du kan se her på wdbm.dk i HD (klik på team billedet og du er i gang).
Ls...
09.10.2012 / Brevkassen mangler dit bidrag
Af: WDBM

Brevkassen mangler dit bidrag
Wunderbaum 10 kommer med i julehandlen. Det har du nu mulighed for at profitere på. Vi har brug for nogle gode, sjove og uhyggeligt perverse breve til Brevkassen. Det bedste brev bliver belønnet med ét board.
Ls...
17.09.2012 / Lod67 - Ny skatehal i København
Af: Morten

Lod67 - Ny skatehal i København
Da der er kommet så mange nye skatere til i dagens Danmark, har Københavns Kommune valgt at skyde lidt penge efter en ekstra skatehal til borgerne. Dette vil lette presset i Copenhagen Skatepark på Enghave over vintersæsonen, og så skader det jo heller ikke at have flere valgmuligheder når man vil ud og have en session.
Ls...
03.07.2012 / Mountain Dew konkurrence
Af: WDBM

Mountain Dew konkurrence
Mountain Dew Danmark har stablet en videokonkurrence på benene, hvor præmien er en tur til Amsterdam og deltagelse i den første europæiske version af Dew Tour AM Series. Konkurrencen løber fra den 1. juli til den 15. august. Den person hvis video har fået flest stemmer den 15. august vinder en tur til Amsterdam med deltagelse for 1 person i Dew Tour Am Series street konkurrence. Vinderen kan også tage en ledsager med. Klik på billedet for at læse videre og få alle detaljerne.
Ls...
19.04.2012 / BURN Nordic på Tenerife
Af: WDBM

BURN Nordic på Tenerife
Det skandinaviske Burn team var på Tenerife i december måned. Nu er begge klip fra vulkanøen online. Se dem her i artiklen.
Ls...

Simon Pedersen's part i "DC SU10 Dk Tours"
"DC SU10 Dk Tours" består af footy filmet mellem tours og demos med det danske DC team i 2010. Simon Pedersen's part er den i sidste i samlingen. Videoen er også til download direkte fra vimeo.
Ls...
28.02.2012 / Fastelavnsfooty 2012
Af: Per And

Fastelavnsfooty 2012
Der var gang i fastelavnsløjerne i Skatecentralen i lørdags. Udklædte store og små morede sig med at slå til tønden, spise fastelavnsboller og selvfølgelig at skate. Her er nogle højdepunkter.
Ls...
09.02.2012 / Hjalte Halberg mini interview
Af: FB

Hjalte Halberg mini interview
Hjalte Halberg har besvaret et par spørgsmål om sit nye liv som Pro for POLAR skateboards.
Ls...
11.01.2012 / 5000 kilo rullevideo
Af: Morten

5000 kilo rullevideo
Så er der highlight video fra lørdagens rullefræs konkurrence i Odense Skatehal!
Ls...

Street Machine "Rainy Summer Days" promo
Street Machine's nye promo video "Rainy Summer Days" er nu online på vimeo i HD og til download.
Ls...
26.12.2011 / WDBM SOTY 2011
Af: WDBM

WDBM SOTY 2011
År 2011 er lige straks ovre, og derfor er det på høje tid at kåre den skater, der udnyttede det bedst. For første gang var brugerne og redaktionen enige om, hvem det var.
Ls...

ctrlaltdelete - Tobias Lynge's part
Tobias Lynge's part fra "ctrl alt delete". En lille visuel julegave fra Harmoni skateboards.
Ls...
05.12.2011 / Vodka 2 Fakie
Af: WDBM

Vodka 2 Fakie
Den længe ventede Slagelsevideo, Vodka 2 Fakie, er online og kan ses lige her. Den rummer parts med blandt andre den evigt unge og smukke Casper Hechmann og den voldsomt rødhårede Jonathan Isaksen.
Ls...

Roberts Osis' part i "DC SU10 Dk Tours"
Sidste sommer var det danske DC team rundt i DK til demos og forskellige konkurrencer. Samtidig havde de tid til at få lidt street footy i kassen. "DC SU10 Dk Tours" videoen er en samling af dette.
Ls...
09.11.2011 / Rasmus Sand i Crail Park
Af: WDBM

Rasmus Sand i Crail Park
Rasmus Sand var i april på besøg hos Girl/Chocolate sammen med FB. I den forbindelse fik han skatet deres Crail Park. Der er der kommet to minutters audiovisuel underholdning ud af.
Ls...

Casper Hechmann & Mads Sand's part i "DC SU10 Dk Tours"
Sidste sommer var det danske DC team rundt i DK til demos og forskellige konkurrencer. Samtidig havde de tid til at få lidt street footy i kassen. "DC SU10 Dk Tours" videoen er en samling af dette.
Ls...

Marc Andresen's part i "DC SU10 Dk Tours"
Sidste sommer var det danske DC team rundt i DK til demos og forskellige konkurrencer. Samtidig havde de tid til at få lidt street footy i kassen. "DC SU10 Dk Tours" videoen er en samling af dette.
Ls...
22.08.2011 / Red Bull Manny Mania videoer
Af: Per And

Red Bull Manny Mania videoer
Red Bull Manny Mania 2011 er vel overstået. Her er vores tre klip fra konkurrencerne. Der kommer også et klip med resultaterne af Mads Christensens spotjagt.
Ls...
19.08.2011 / STM x DC signing
Af: WDBM

STM x DC signing
CPH PRO 2011 blev sponsoreret af DC og det meste af teamet mødte op i STM for at skrive autografer. Efter signing'en var der chill session på Jarmers. Se tricks bl.a med Chris Cole, Matt Miller og Evan Smith.
Ls...
14.08.2011 / Er vi de sidste her på Jorden?
Af: Søren Tolshave

Er vi de sidste her på Jorden?
TSS Søren og Tusse var på årets Roskilde Festival. Her er historien og følelserne.
Ls...
11.08.2011 / Josh Kalis miniinterview
Af: Per And

Josh Kalis miniinterview
Josh Kalis tog sig også tid til at besvare nogle få spørgsmål inden årets CPH Pro.
Ls...
09.08.2011 / Circus Circus i Copenhagen Skatepark
Af: WDBM

Circus Circus i Copenhagen Skatepark
Circus Circus teamet har smækket en video sammen fra deres vintersessions i Copenhagen Skatepark. Klik ind og se Mischa Gundmann, Alexander Risvad, Emil Haarhøj og Andreas Laustsen levere varen.
Ls...
31.07.2011 / Ottetusind
Af: Damgaard

Ottetusind
Lange Jeppe har endelig fået smidt Ottetusind videoen online. Den indeholder parts med Dennis Rasmussen, Freddie Lonka, Mads Stegger, Jeppe Rasmussen, Jonas Daater, Aravin Nathan, Jimmy Duus og René Villumsen.
Ls...
23.07.2011 / Chris Cole videointerview
Af: Per And

Chris Cole videointerview
Vi fangede Chris Cole til DC signingen hos Street Machine til en snak om hans nye skosponsor, professionelle armbånd og hans nye tøjfirma Omit.
Ls...
20.07.2011 / Reda interviewer Blabac
Af: Per And

Reda interviewer Blabac
Mens vi ventede på Cole og Kalis, fik vi lokket Giovanni Reda til at interviewe DC's fotograf Mike Blabac. Nu kan interviewet ses her, mens vi redigerer de to andre interviews i sommerferietempo.
Ls...
26.06.2011 / CPH Pro finalevideo og death race
Af: Per And

CPH Pro finalevideo og death race
Så er der otte minutters footy fra finalen i CPH Pro 2011 og et par minutter fra det efterfølgende dødsræs.
Ls...
26.06.2011 / CPH Pro best trick video
Af: Per And

CPH Pro best trick video
Tony Trujillo havde et dårligt udsyn til best trick konkurrencen over Jake Phelps' nye bil. Her kan løjerne ses fra en lidt bedre vinkel.
Ls...
25.06.2011 / CPH Pro kvalifikationsfooty
Af: Per And

CPH Pro kvalifikationsfooty
Her er video af højdepunkterne fra kvalifikationsrunden fredag.
Ls...
23.06.2011 / Go Skateboarding Day Århus
Af: Per And

Go Skateboarding Day Århus
Tirsdag den 21. juni var International Go Skateboarding Day. Det blev fejret i Århus, hvor de lokale fik pisset hele deres territorie af. Her er lidt billeder og video.
Ls...
05.06.2011 / Love for Passion footy
Af: PA

Love for Passion footy
Et ganske kort klip med højdepunkter fra Love for Passion på Kochs Skole i Århus den 4. juni. Hammeren blev lagt ned på den gode, gamle trappe.
Ls...

Chris, Iwer og Kasper's part i "DC SU10 Dk Tours"
Sidste sommer var det danske DC team rundt i DK til demos og forskellige konkurrencer. Samtidig havde de tid til at få lidt street footy i kassen. "DC SU10 Dk Tours" videoen er en samling af dette.
Ls...
29.05.2011 / Red Bull Manny Mania Århus footy
Af: Per And

Red Bull Manny Mania Århus footy
Her er video fra Red Bull Manny Mania i Århus, hvor Mads Christensen løb med sejren og billetten til den internationale finale i New York.
Ls...
25.05.2011 / Ed Templeton interview
Af: Per And

Ed Templeton interview
Vi mødte Ed Templeton før åbningen af hans aktuelle udstilling på Nils Stærk galleri i København. Han fortalte om sin karriere, hvordan det er at gå fra pro sko til colorways og ikke mindst hvor han opbevarer sin Nutella.
Ls...

Red Bull Manny Mania København footy
Der blev kørt på to hjul meget af lørdag eftermiddag på Jarmers Plads. Her er den audiovisuelle dokumentation.
Ls...

Vinder af STM x Vans X Insight konkurrence
Der er fundet en vinder, der kunne oplyse, at det danske Insight team består af Jonas Daater, Roberts Osis og Rasmus Petersen.
Ls...

Andreas Pedersen's part i DC SU10 Dk Tours
Sidste sommer var det danske DC team rundt i DK til demos og forskellige konkurrencer. Samtidig havde de tid til at få lidt street footy i kassen. "DC SU10 Dk Tours" videoen er en samling af dette. I denne uge præsenterer vi Andreas Pedersen's part.
Ls...

Freddie Lonka's part i DC SU10 Dk Tours
Sidste sommer var det danske DC team rundt i DK til demos og forskellige konkurrencer. Samtidig havde de tid til at få lidt street footy i kassen. "DC SU10 Dk Tours" videoen er en samling af dette. Vi lægger ud med Freddie Lonka's part.
Ls...
06.03.2011 / Fastelavnsfooty
Af: PA

Fastelavnsfooty
The Muska, Jake Phelps, Svampebob og Sammy Baca var blandt de fremmødte til fastelavnsfesten i Århus Skatescenes Skatecentralen fredag. Nu er der footy.
Ls...
02.03.2011 / Vinder af REAL konkurrence
Af: WDBM

Vinder af REAL konkurrence
Så kom de længe ventede svar fra Peter Ramondetta. Han har også kåret vinderen af konkurrencen.
Ls...
21.02.2011 / Brandon Westgate interview
Af: WDBM

Brandon Westgate interview
En kende forsinket kommer her interviewet, hvor den unge, friske og skoaktuelle Brandon Westgate svarer på jeres spørgsmål om hans sko og hvor han opbevarer sin Nutella.
Ls...
01.02.2011 / En DC session i CPH Skatepark
Af: WDBM

En DC session i CPH Skatepark
I lørdags var det danske DC team samlet i København for at hygge og bestille sko til efteråret. Efter en ordentlig omgang indermad var der session i Copenhagen Skatepark. Det er der kommet et lille klip ud af.
Ls...
24.01.2011 / Bag om: Hechmanns Provins
Af: WDBM

Bag om: Hechmanns Provins
Du har allerede læst "Hechmanns Provins" i det nyeste blad. Som en lille bonus viser vi her lidt video fra vores besøg til Slagelse.
Ls...
11.01.2011 / Prödukts: boob
Af: Per And

Prödukts: boob
En sjælden gang imellem dukker der et produkt op, som man bare må eje. En tragt, der ilter rødvinen, mens man skænker den. En sex swing. En opsamling af Dave Carnies skriblerier for Big Brother. Her er noget, der skal forestille en anmeldelse af sidstnævnte.
Ls...
07.01.2011 / 2 Brian 2 Handle
Af: PA

2 Brian 2 Handle
Dennis Gram leverer efterfølgeren til Brian Videoen til efteråret. Titlen er 2 Brian 2 Handle, og man kan se den technoforladte, men alligevel imponerende trailer lige her.
Ls...
25.12.2010 / WDBM SOTY 2010
Af: PA

WDBM SOTY 2010
Mange har uden tvivl lagt mærke til kåringen af Wunderbaum Skater Of The Year 2010 i Wunderbaum 9. Her kan du se, hvorfor han vandt, og hvad han siger til det.
Ls...
24.12.2010 / En julegave fra Street Machine
Af: WDBM

En julegave fra Street Machine
Street Machine har lavet en julegave til den danske befolkning. Featuring: Tobias Lynge, Martin Lee Metelski, Alexandrino Da Silva, Simon Pedersen og Andreas Pedersen. Se den her!
Ls...
03.11.2010 / Fallen konkurrence
Af: WDBM

Fallen konkurrence
Vi har fundet en vinder af et par af Tommy sandovals nye pro sko fra Fallen.
Ls...
31.10.2010 / Olliestedet Open 2010 video
Af: PA

Olliestedet Open 2010 video
Lamaerne var lidt sky i år, men til gengæld manglede der hverken frække dansere, sjove slams eller præmier til årets længste konkurrence. Se video fra Olliestedet Open 2010 her.
Ls...
15.10.2010 / Hjaltes Carhartt reklame
Af: WDBM

Hjaltes Carhartt reklame
Carhartts trofaste videograf, Henrik Edelbo, har lavet en reklame/videopart med Hjalte Halberg der kører rundt i København og lægger hammeren ned. Klik ind for at se den.
Ls...
09.10.2010 / Ottetusind trailer
Af: WDBM

Ottetusind trailer
Der er dømt lugtespot og dance musik, når Lange Jeppe og Claus Juul udgiver den nye århusianske video Ottetusind. Der er ikke nogen dato på endnu, men traileren rummer de bedste lokale ungersvende og kan ses her.
Ls...
01.10.2010 / Vinder af KROOK3D konkurrence
Af: WDBM

Vinder af KROOK3D konkurrence
Vi har fundet en vinder af 3D videoen KROOK3D og et Krooked board. Se hvem det blev og alle de fine billeder vi har modtaget med Krookeds Schmoo.
Ls...
01.10.2010 / WITP Finaler - Roadtrip
Af: WDBM

WITP Finaler - Roadtrip
Vores husvideograf tog med Volcom bussen og de danske kvalificerede skatere, ned til Wild In The Parks finalerne i Prag sidste weekend. Herinde kan du se en video fra touren hvor de både fik skatet street og fyret op i konkurrencen.
Ls...
26.09.2010 / Annagade footy
Af: PA

Annagade footy
Der var godt gang i både vejret, publikum og deltagerne i dette års Annagade konkurrence. Her kan du se seks og et halvt minutters highlights.
Ls...
14.08.2010 / Daater på Etnies
Af: WDBM

Daater på Etnies
Jonas Daater har taget hovedspring på Etnies. Her er hans velkomstklip.
Ls...
11.08.2010 / Streetammo & DC BBQ footy
Af: Per And

Streetammo & DC BBQ footy
Streetammo og DC langede gear, pølser og tricks ud i Vejgaard Skatehal. Special guest Jonas Daater og de lokale hjalp også til med det sidste.
Ls...
30.07.2010 / Flümers 2
Af: WDBM

Flümers 2
Flümers 2 er online og kan nydes i sin helhed her. Den rummer blandt andet fulde parts med Bønk, Steven Tayler, Tobias Fucke, Chris Ørnebjerg, Jonas Skrøder, Joshua Fabrin, Balder, eksklusivt footy med Tom Penny og Anders Jørgensen og parts fra Panum Instituttet og Wonderland.
Ls...

Beauty And The Beast 3 @ Roskilde Festival 2010
Hele Girl & Anti Hero's "Beauty And The Beast 3" tour rykkede til Roskilde Festival et par dage. Se demoen med Eric Koston, Sean Malto, Vincent Alvarez, Tony Trujillo, Brian Anderson, Rick Howard og Rick McCrank.
Ls...
28.06.2010 / Copenhagen Pro 2010 : Søndag
Af: WDBM

Copenhagen Pro 2010 : Søndag
Thomas Irving var også på pletten til Copenhagen Pro om søndagen, hvor han fangede nogle af dagens vildeste tricks. Klik ind og se finalerne og lidt highlights!
Ls...
26.06.2010 / Copenhagen Pro 2010 : Lørdag
Af: WDBM

Copenhagen Pro 2010 : Lørdag
Så er der highlights fra udskejelserne under dagens kvalifikation i CPH Pro.
Ls...
26.06.2010 / Copenhagen Pro 2010 : Fredag
Af: WDBM

Copenhagen Pro 2010 : Fredag
Fredag blev der budt velkommen til dette års Copenhagen Pro og arealet blev varmet op. Der var "Ring Of Fire" og fest til den lyse morgen ude i gården. Thomas Irving fangede et par rødglødende tricks igennem ildringen.
Ls...
25.06.2010 / Vinder af Choker konkurrence
Af: WDBM

Vinder af Choker konkurrence
Så har vi fundet en vinder i Choker konkurrencen, hvor der skulle findes et board med Wunderbaum logo i webshoppen.
Ls...
19.06.2010 / Vinder af Globe konkurrence
Af: WDBM

Vinder af Globe konkurrence
Nu er der fundet en vinder af de grå Encore 2 sko fra Globe, som Luan de Oliveira havde på, da han vandt CPH Pro i år.
Ls...
16.05.2010 / Prödukts: Skate 3
Af: Per And

Prödukts: Skate 3
I den forgangne uge har mange medier bragt deres anmeldelser af Skate 3. Vi kom lidt sent i gang, men har til gengæld brugt meget af miniferien på at prøve det nye spil af. Forhåbentlig gør det vores anmeldelse bedre end de andres.
Ls...
06.05.2010 / Vinder af Nike SB Prod 4 konkurrence
Af: WDBM

Vinder af Nike SB Prod 4 konkurrence
Nu har vi plukket en vinder af Paul Rodriguez surprise pakken. Der var mange forskellige bud på, hvor mange sko den unge mand har haft. Blev du mon det heldige asen, der ramte rigtigt og som nu kan vente spændt ved postkassen?
Ls...
04.05.2010 / CPH Open 2010 video
Af: MW

CPH Open 2010 video
Så er der 7 minutters video fra fredagens vilde CPH Open arrangement hvor Rasmus Sand tog kagen og de 10.000 kr. Se vilde tricks, god stemning og kødskæring!
Ls...
03.05.2010 / Chocolate x Royal konkurrence
Af: WDBM

Chocolate x Royal konkurrence
Så har vi fundet en vinder af Chocolate x Royal konkurrencen.
Ls...

Vindere af Roskilde Festival konkurrence
Stemmerne er talt op, og der er kåret to vindere af vores sangkonkurrence om billetter til Roskilde Festival 2010.
Ls...
14.03.2010 / Vinder af Sidewalk konkurrence
Af: WDBM

Vinder af Sidewalk konkurrence
Vi har kåret en vinder af Sidewalk boardet.
Ls...

DC weekend tour til Aalborg & Thisted
I slutningen af januar tog det danske DC team en tur til Nordjylland. Det lykkedes at få næsten hele teamet med (undtagen Chris der netop var blevet opereret i sit knæ), og der er endda et par nye team riders i dette klip.
Ls...
10.03.2010 / Mads Christensen vinter footage
Af: FB

Mads Christensen vinter footage
Dennis Gram har samlet et klip med al Mads Christensen footy fra denne vinter. Sit back and enjoy!
Ls...
09.03.2010 / Roberts Osis på Wall St.
Af: FB

Roberts Osis på Wall St.
Roberts Osis er kommet påWall St., og det fejrer de med et velkomst klip sammen med Guttersnipe teamet.
Ls...
25.02.2010 / Video fra ASS-åbningen
Af: Per And

Video fra ASS-åbningen
Den røde snor er klippet, ramperne er testet og godkendt, og afterpartyen er nu i fuld sving. Her er video fra den officielle indvielse af den nye ASS hal.
Ls...
21.02.2010 / Vinder af Choker konkurrence
Af: WDBM

Vinder af Choker konkurrence
Vi har trukket en vinder i konkurrencen, som kan stikke to af de nye Choker boards under juletræet til sig selv.
Ls...
20.02.2010 / Vinder af Salazar konkurrence
Af: WDBM

Vinder af Salazar konkurrence
Der blev bogstaveligt talt både hoppet og danset i kampen om et par af Omar Salazars første pro sko.
Ls...

Vinder af Lab Cowboys & Indians konkurrence
Vi har nu trukket en vinder fra den overvældende mængde korrekte svar. Blev det mon dig, der vandt et nyt board fra Lab Skateshop?
Ls...

Vinderne af THEE ATTACKS konkurrencen
Så er vinderne af THEE ATTACKS konkurrencen blevet udtrukket. Crunchy Frog valgte at kvittere med både en CD og en LP, så vi har to vindere denne gang.
Ls...
25.01.2010 / Brian Videoen + bonus
Af: PA

Brian Videoen + bonus
Nu er Brian Videoen omsider online og ubegrænset tilgængelig. Vi har embeddet den her sammen med lidt bonusmateriale.
Ls...
21.01.2010 / Vinder af The Boss konkurrencen
Af: WDBM

Vinder af The Boss konkurrencen
Vi har trukket en vinder, som kunne lave tre af Nicolai Mindes og Søren Nielsens tricks.
Ls...
19.01.2010 / Auktion for Haiti
Af: WDBM

Auktion for Haiti
Auktionen til fordel for jordskælvsofrene i Haiti er nu ovre. Husk at vores indsamling fortsætter til den 19. februar og her kan du stadig nå at hjælpe os med at nå vores mål på 25.000 kroner.
Ls...
17.01.2010 / Vinder af BUM longboard konkurrence
Af: WDBM

Vinder af BUM longboard konkurrence
Den heldige vinder af et komplet longboard fra Globe og BUM er nu fundet. Er det mon dig, der kan nyde sommeren på et splinternyt longboard af bambus?
Ls...
09.01.2010 / Årets Skater 09
Af: WDBM

Årets Skater 09
Da vores afstemning ikke har været så godt benyttet, måtte hele redaktionen og nogle enkelte velrenommerede skatenørder konsulteres før det stod fuldstændigt klart hvem der havde fortjent titlen som årets skater 2009.
Ls...
07.01.2010 / Todd Jordan con lemon
Af: Per And

Todd Jordan con lemon
Mens gæsterne til forfesten for udgivelsen af Fluff bogen kappedes om at tømme den gratis bar for øl, rødvin og tapas fik Wunderbaums udsendte interviewet Todd Jordan om livet i New York og tiden på Zoo York.
Ls...
07.01.2010 / Vinder af Cons x Elwood konkurrence
Af: WDBM

Vinder af Cons x Elwood konkurrence
Vi har kåret en vinder af konkurrencen og kan nu afsløre, hvem der kan se frem til at trække i et par friske chinos fra Elwood og et par Cons Pro Leather.
Ls...
24.12.2009 / Baltisk mafia extras
Af: FB

Baltisk mafia extras
Roberts Osis havde mere på hjerte end der var plads til i Wunderbaum 8. Her kan du læse den uredigerede udskrift af FB's interview med den baltiske/sønderjyske bonderøv og se levende billeder af hans tricks fra interviewet.
Ls...
24.12.2009 / Jess' Legeland extras
Af: Per And

Jess' Legeland extras
Vejret var ikke på vores side, da vi besøgte Jess' Legeland, men det blev alligevel til en god session og Jess fik vist os hvad man kan bruge hans vert til. Her er de levende billeder.
Ls...
20.12.2009 / ASS julehygge video
Af: Per And

ASS julehygge video
Støvet har for længst lagt sig, de sorte bussemænd er pillet ud og den nye hal i Århus er hermed indviet og klar til mange års god og tro tjeneste. Her er højdepunkter fra årets ASS julehygge.
Ls...
17.12.2009 / Vinder af Guttersnipe konkurrence
Af: WDBM

Vinder af Guttersnipe konkurrence
Så er der fundet en heldig vinder af to sæt trucks og matchende T-shirt fra Royal.
Ls...

Streetmachine's Christmas Classic video
Så er der video fra lørdagens julekonkurrence i Copenhagen Skatepark.
Ls...

Vinder af Lab x Deathwish konkurrence
En ung mand med en semi-nær-dødsoplevelse og det korrekte svar kan glæde sig til at modtage en Deathwish goodie bag med posten.
Ls...
21.11.2009 / One Hit Wonder
Af: WDBM

One Hit Wonder
One Hit Wonder, som rummer parts med bl.a. Arder, brødrene Sand og Daaters Bukser blev forpurret af ophavsretspolitiet på YouTube, så nu er videoen lagt på Vimeo i stedet. I den anledning har vi embeddet den her.
Ls...
31.10.2009 / Velkommen til Mads Stegger
Af: WDBM

Velkommen til Mads Stegger
Mads Stegger er flyttet fra Sønderborg til Århus og nåede at få skatet en lille del af byens mange spots før efteråret for alvor satte ind.
Ls...
28.10.2009 / Vinder af Streetammo konkurrence
Af: WDBM

Vinder af Streetammo konkurrence
Mange af vores brugere var vilde efter at sætte tænderne i Streetammos nye numsekollektion. Se hvem der blev de heldige vindere.
Ls...
21.10.2009 / Guttersnipe vinder
Af: WDBM

Guttersnipe vinder
Vinderen af Wall St. Guttersnipe konkurrence blev en ung mand fra Århus. Se klippet med deres nyeste skarpskytte.
Ls...
21.10.2009 / Guttersnipe tabere
Af: WDBM

Guttersnipe tabere
Der var mange der gerne ville have en plads på Wall St.'s Guttersnipe team. Her er footy fra nogle af dem, der ikke vandt.
Ls...
11.10.2009 / Brian Trailer #2
Af: WDBM

Brian Trailer #2
Længe har vi ventet på og glædet os til nyt fra Herning og omegn. Nu er trailer nummer to for Brian Videoen blevet færdig og premieren ligger ikke langt ude i fremtiden.
Ls...
10.10.2009 / Vinder af Emerica konkurrence
Af: WDBM

Vinder af Emerica konkurrence
Emerica har fået en ny teamrider. Se hvem der gættede rigtigt, huskede at skrive de nødvendige detaljer til os, og nu kan se frem til at modtage en goodiebag fra Emerica.
Ls...
26.08.2009 / Annagade 09 video
Af: WDBM

Annagade 09 video
Vores svennebanan Jeppe Rasmussen var på pletten til konkurrencen på Annagade. Se hvad han fik indenbords i kameraet!
Ls...
24.08.2009 / Wild In The Streets
Af: MW

Wild In The Streets
Tobias Bak har lavet et klip fra lørdagens Wild In The Streets. Et arrangement som klart levede op til sit navn!
Ls...
02.08.2009 / Lab X Thunder
Af: WDBM

Lab X Thunder
Lab Skateshop har produceret deres egen truck i samarbejde med Thunder Trucks. Den der skriver det bedste brev til brevkassen i Wunderbaum 8 får et sæt af dem.
Ls...
01.08.2009 / Vindere af Cane konkurrence
Af: WDBM

Vindere af Cane konkurrence
Et hav af besvarelser gjorde at Cane måtte bruge en ekstra dag til at kigge besvarelserne igennem. Nu er der fundet to vindere.
Ls...
08.07.2009 / Street Machine Tour video
Af: Westh

Street Machine Tour video
Så er der klippet et 9 minutters langt klip sammen fra Street Machine team touren. Kom ind og se!
Ls...
29.06.2009 / CPH Pro 09 finale video
Af: WDBM

CPH Pro 09 finale video
Blodet, champagnen og brækket er tørret op. Baren i Copenhagen Skatepark er tørlagt. Der var godt gang i gårsdagens finale, hvilket man kan se i dette klip.
Ls...
28.06.2009 / CPH Pro 09 best trick video
Af: WDBM

CPH Pro 09 best trick video
Der gik mange lange minutter før hammeren for alvor blev lagt ned på elboksen i best trick konkurrencen i Copenhagen Skatepark i dag. Der blev dog lavet nogle udsøgte tricks.
Ls...
28.06.2009 / CPH Pro video: Lørdag
Af: WDBM

CPH Pro video: Lørdag
Pudwill ørlede hårdt og skatede hårdere, men var ikke den eneste, der gjorde sig bemærket i dagens udgave af The Greatest Show on Earth. Her er et videoklip fra dagens kvalifikationsrunder.
Ls...
27.06.2009 / CPH Pro video: Fredag
Af: WDBM

CPH Pro video: Fredag
Da konkurrencens første dag primært stod på tilmelding og en mulighed for at lære arealet at kende, var der ikke så meget action i hallen. Dog kom der gang i sagerne, da Ring of Fire blev tændt op om aftenen.
Ls...
23.06.2009 / GSD 8000 video
Af: WDBM

GSD 8000 video
Lange Jeppe a.k.a. Jeppe Rasmussen har lavet et 7 minutter langt klip fra Go Skateboarding Day i Århus i søndags. Der er downhills, slams, linjer og udsøgt psykisk gruppeterror mod en centervagt.
Ls...
22.06.2009 / CPH Pro 2009
Af: PA

CPH Pro 2009
Der er lagt op til et brag af en skateboardkonkurrence, når det tredje årlige CPH Pro bliver afholdt i den kommende weekend. Vi følger slagets gang med billeder, video, blogindlæg og meget mere. I år er en særlig CPH Pro sko i butikkerne, som ikke blot giver streetcred, men også fri entre til hele konkurrencen.
Ls...
17.06.2009 / Roskilde Festival 2008 footy
Af: MW

Roskilde Festival 2008 footy
Se video fra skatecontesten under sidste års Roskilde Festival!
Ls...
14.06.2009 / The Return footy
Af: PA

The Return footy
Arealet på Sauers Plads blev behørigt afstraffet i lørdags da The Boss afholdt best trick konkurrencer før premieren på deres bedste video til dato. Her er vores video fra dagen.
Ls...
08.06.2009 / Street Machine tour
Af: PA

Street Machine tour
I den forgangne lange weekend hærgede gadepiraterne fra Street Machine en lang række spots landet over. Redaktøren trodsede sin svineinfluenza og filmede lidt fra deres stop i og omkring Århus.
Ls...
01.06.2009 / Vinder af Force konkurrence
Af: PA

Vinder af Force konkurrence
Da ingen leverede det rette svar på begge spørgsmål, måtte vi trække lod blandt dem, der i det mindste vidste hvor Force Trucks hører hjemme. Se hvem den heldige vinder blev.
Ls...
28.05.2009 / Blå onsdag
Af: Kim Stær

Blå onsdag
Forleden holdt Manual en best trick konkurrence på Kim Sybergs specialdesignede curb på den smalle række fliser foran butikken. Der var gear til deltagerne og sol, øl og god musik til resten.
Ls...
28.05.2009 / Vindere af Streetmachine konkurrence
Af: WDBM

Vindere af Streetmachine konkurrence
Streetmachine har valgt de 2 bedste svar ud af de mange bud. Kom ind og se hvem der har vundet og hvem der er den nyeste på teamet!
Ls...

Vinder af Nike Janoski konkurrence
Vi har nu gennemgået alle indsendte tegninger og fundet en vinder, som kan se frem til at modtage et par Janoski sko fra Nike SB med posten. Se vindertegningen og nogle af de næstbedste bidrag.
Ls...
21.05.2009 / Kern Handler day in the life
Af: PA

Kern Handler day in the life
I anledning af at Wall Street har tilføjet Kern Handler til deres team, har ripperen fra Herning begået en nydelig day in the life med hjælp fra Dennis Gram.
Ls...
12.05.2009 / Referat fra redaktionsmøde
Af: PA

Referat fra redaktionsmøde
En lille gruppe mødtes i Copenhagen Skateparks lounge i lørdags for at diskuttere forholdene og indholdet til Wunderbaum 8. Her følger et kort oprids af de beslutninger vi tog på mødet.
Ls...
12.05.2009 / Vinder af Bonito konkurrence
Af: Christian Klintholm

Vinder af Bonito konkurrence
Bonito er på deres årlige tur til Tyskland, og de sætter denne gang et board på højkant til den heldige person, der kan svare på deres spørgsmål.
Ls...
07.05.2009 / Kolding Skate Jam
Af: FB

Kolding Skate Jam
Næste weekend er det blevet tid til at vende næsen mod Kolding, hvor LAB holder Skate Jam. Se flyeren i stort format inde i artiklen.
Ls...
28.04.2009 / D.I.Y. skatepark i Århus
Af: Kim Stær

D.I.Y. skatepark i Århus
Århus har fået sin allerførste betonquarter. Læs nærmere om DIY projektet herinde!
Ls...
23.04.2009 / Back noseblunt for Bommi
Af: PA

Back noseblunt for Bommi
Jon Fitisemanu har udråbt den 22. april til dagen hvor man bør forsøge at lande en backside noseblunt til minde om Kristian Bomholt. Det har han og vennerne hos Podium lavet et klip om som kan ses her. Vi foreslår at man forsøger at lande et hvilket som helst trick til minde om Bommi på hver eneste session. Frontside kickflip, backside smith, no-comply tripleflip..
Ls...
17.04.2009 / Vinder af Supra Tuf giveaway
Af: PA

Vinder af Supra Tuf giveaway
Vi fik et hav af gode forslag, men vi kan afsløre at disse Supra sko hverken skal bruges til opbevaring af kondommer eller til at svømme i. I hvert fald ikke i vand.
Ls...
01.03.2009 / Twins i OSP
Af: PA

Twins i OSP
Simon og Andreas Pedersen lægger techhammeren ned i Odense Skatepark i dette nye klip fra Mads Lilkær.
Ls...
14.02.2009 / (Not) Elwood Euro promo
Af: PA

(Not) Elwood Euro promo
Elwood Europe har udgivet et lille klip som de ikke vil kalde for en promo. Tobias Lynge har to tricks med i klippet.
Ls...
30.01.2009 / Nike SB i San Francisco
Af: MW

Nike SB i San Francisco
Frederik Bengtsson har været i San Francisco med nogle af de danske og svenske skatere fra Nike SB. Se noget af deres footage her!
Ls...

Vinder af Harmoni Skateboards 90'er konkurrence
Dommerne har udvalgt den bedste muskaflip!
Ls...
24.12.2008 / Vinder af MNL julekonkurrence
Af: WDBM

Vinder af MNL julekonkurrence
Så er der fundet en vinder af Manual Skateshops julekonkurrence. Kom ind og se hvem der fandt på det bedste øgenavn til en MNL teamrider.
Ls...

Streetmachines Santanic Christmas Classic 2008 video
Så er der video fra Streetmachines årlige julekonkurrence der gik ned i lørdags. Se både unge og gamle fyre den af i konkurrencen, og se hvor mange der tog et slam i det heftige racerløb!
Ls...
08.12.2008 / Vinder af Skate Season konkurrencen
Af: WDBM

Vinder af Skate Season konkurrencen
Bonito Distribution har været så imponerede over to af de indsendte hjul, at de valgte at dele præmien imellem de to deltagere.
Ls...
23.11.2008 / Skjern brodown
Af: PA

Skjern brodown
Driften af Skjern Skatecenter blev sikret for 2009, trampermusikken bragede igennem og Bimse landede til Århus dagen lang. Klippet fra Skjern Smackdown er klar.
Ls...

Vinder af Nøddeknækker konkurrencen
Den klassiske ballet, Nøddeknækkeren, spilles inden længe for femte og sidste gang. Premieren er den 14. november og vi har fundet en vinder der skal med.
Ls...
28.10.2008 / Who has a Deathwish?
Af: WDBM

Who has a Deathwish?
Vi har skåret lidt af deadlinen igen og kåret en vinder af Deathwish godterne før tid. Se hvem der svarede korrekt på de formelle spørgsmål og gav det bedste bud på hvem der har det største dødsønske.
Ls...
27.10.2008 / MNL jubilæumsklip
Af: WDBM

MNL jubilæumsklip
I anledning af Manual's 10-års jubilæum, har de lavet et herligt klip med deres teamriders, som de viste til premieren på Århus Videoen den 24. oktober. Nu kan du se klippet her.
Ls...
21.10.2008 / Elwood spørgerunde
Af: WDBM

Elwood spørgerunde
Vincent Alvarez har svaret på vores brugeres spørgsmål og kåret en vinder. Læs hvad han har svaret og hvem der kan se frem til at få en Elwood pakke med posten.
Ls...
17.10.2008 / Carsten Rask interview
Af: PA

Carsten Rask interview
Nu er vi klar med vores vel hypede interview med Carsten Rask. Her kan du også se Carstens svar på vores brugeres spørgsmål og hvem der vandt en CF X Loop Troop t-shirt.
Ls...
15.10.2008 / Brian video trailer
Af: PA

Brian video trailer
7400 brian'erne er på vej med en video. Traileren kan ses her.
Ls...
03.10.2008 / Rasmus Sand
Af: FB

Rasmus Sand
Nu hvor vi nærmer os indendørs sæsonen igen kan vi lige mindes sidste års Royal Cph. skatepark areal med et lille Rasmus Sand klip.
Ls...
22.09.2008 / CPH Moves
Af: PA

CPH Moves
I har set CPH Moves fra vores vinkel. Nu kan man se hvad de 6 andre fotografer og filmere fik i kassen på dagen.
Ls...
12.09.2008 / Bad boys på AG
Af: PA

Bad boys på AG
Som vi tidligere var inde på, var der en god pjækkerøvssession i Skt. Annagade skolegård i lørdags. Som lovet bringer vi her vores footy fra dagen.
Ls...
03.09.2008 / CPH Moves
Af: PA

CPH Moves
CPH Moves løb af stablen den 23. august og trods massivt regnvejr kom der enormt meget ud af eventet. I vores klip fortæller William Frederiksen om arrangementet. Den 12. september kan du se hvad de andre filmere og fotografer fik ud af dagen.
Ls...
27.08.2008 / FALLEN tour video
Af: FB

FALLEN tour video
Ventetiden er ovre - FALLEN klippet er oppe. Vinderne af FALLEN konkurrencen er også fundet. Det eneste vi mangler nu, er en dansk premieredato på "Ride the Sky".
Ls...
24.08.2008 / Pröducts: STM Ice Cream
Af: PA

Pröducts: STM Ice Cream
Street Machine har netop udgivet en ny boardserie under navnet Ice Cream. Vi har taget en bid og afslører her hvad de smager af.
Ls...
21.08.2008 / Danmarks dårligste tranny vinder
Af: WDBM

Danmarks dårligste tranny vinder
Rend & Hop søgte Danmarks dårligste transitionsspot og det er muligvis blevet fundet!
Ls...
19.08.2008 / En yankee i Alling-Åbro
Af: David McClymonds

En yankee i Alling-Åbro
Det måtte ske før eller siden. En yankee tog til festival i Allingåbro i den forgangne weekend. Her oplevede han hvordan noget af det mest kiksede over-there kan være hella cool i den jyske ødemark. Læs David McClymonds reportage fra Country Club 2008.
Ls...
11.08.2008 / FALLEN konkurrence
Af: FB

FALLEN konkurrence
Det danske FALLEN team skal Danmark rundt, og DU skal hjælpe dem med at lave hammere! Send et billed, et link, en beskrivelse eller videoklip med dit lokale hammerspot. FALLEN Footwear udlover 3 par sko til de heldige hammer vindere. Se yderligere informationer i denne artikel.
Ls...
06.08.2008 / Wundertube: Quiet Days In Copenhagen
Af: WDBM

Wundertube: Quiet Days In Copenhagen
I modsætning til udgivelsen af Quiet Days In Clichy, var der ikke tale om vild forargelse og censur, da Street Machine udgav Quiet Days In Copenhagen. Men hvad videoen mangler i slatne 70'er pikkemænd og tilgroede buske, har den til gengæld i danske skateboardtalenter.
Ls...
25.07.2008 / Pröducts: Svenska swooshen
Af: Per And

Pröducts: Svenska swooshen
Under den skæbnesvangre landskamp mellem Sverige og Danmark, blev undertegnede beskyldt for at holde med svensken. Nu er der nyt benzin til det bål i form af et lille kig på den svenske Blazer. Heja Sverige!
Ls...
21.07.2008 / Wundertube: One Hit Wonder
Af: WDBM

Wundertube: One Hit Wonder
Claus Juul og Michael "Røde"s efterfølger til Curious - One Hit Wonder - er netop blevet lagt på nettet og parts med blandt andre brødrene Sand, Daaters Bukser og Magnus Maarbjerg er nu til fri wundertubing.
Ls...
08.07.2008 / Vinder af Darkstar konkurrencen
Af: FB

Vinder af Darkstar konkurrencen
Vi har trukket lod blandt 55 mails, hvoraf de fleste indeholdt det rigtige svar - og kun lidt færre indeholdt en adresse vi kunne sende boardet til. Manden i stolen og den nyeste pro på Darkstar er naturligvis Terell Robinson.
Ls...
07.07.2008 / Vinder af Kärlekskonkurrencen
Af: WDBM

Vinder af Kärlekskonkurrencen
Det svenske skateboardfirma Kärleksgatan er motiveret af kærlighed til miljøet, kunst og skateboarding. Nu har vi fundet en vinder af konkurrencen om hvem der gør mest for miljøet på deres skatesessions.
Ls...
02.07.2008 / Danmarks dårligste tranny
Af: Morten

Danmarks dårligste tranny
NU MED NY DEADLINE! Rend & Hop Distribution vil gerne kåre Danmarks dårligste/farligste/grimmeste/ vildeste transitionsspot. Om det er en vert, minirampe, bowl, pool, fullpipe eller bare quarter! Den skal kort sagt bare være utrolig sketchy men stadig til at skate. Og du skal bevise det!
Ls...
01.07.2008 / CPH Pro footy
Af: Per And

CPH Pro footy
Sporene fra weekenden er så småt ved at være borte, men weekendens action vil sent blive glemt. Her er vores highlights fra finalen og best trick.
Ls...
29.06.2008 / CPH Pro resultater
Af: Per And

CPH Pro resultater
CPH Pro 2008 er overstået og resultaterne er som følger..
Ls...
29.06.2008 / CPH Pro kvalifikationsvideo
Af: Per And

CPH Pro kvalifikationsvideo
Før semifinalen og finalen i dag, kan du nu se hvorfor de kvalificerede er gået videre til i dag. Hermed vores highlights fra gårsdagens heats.
Ls...
25.06.2008 / Bowlriders reportage
Af: Dan Abrahamsson

Bowlriders reportage
Da hele Wunderbaum redaktionen har fået indrejseforbud i Sverige på grund af en hændelse, som vi senere har fået forbud mod at udtale os om, fik vi et par af Skateboard.dk's skarpeste drenge til at rykke ud og dække Bowlriders 2008. De er netop blevet ædru og har sat det sidste punktum i reportagen.
Ls...
23.06.2008 / Skatecity Haderslev
Af: Morten Hansen

Skatecity Haderslev
SkateCity Haderslev - en skatepark med 700 kvadratmeter skatehal og 2600 kvadratmeter udendørs streetplaza - er ved at blive en realitet. Manden bag projektet - Morten Hansen - fortæller her om idéen.
Ls...
04.06.2008 / Århus trailer
Af: WDBM

Århus trailer
Lige pludselig er det tid til premiere på Århus videoen. Mens vi venter, kan vi lune os med en ny trailer.
Ls...
03.06.2008 / Wundertube: Fully trippin
Af: WDBM

Wundertube: Fully trippin
Lakai var i Malaga i 2006. Vi sparer dig for 3 ture til Youtube og præsenterer klippene samlede her.
Ls...
31.05.2008 / Cane til OL
Af: PA

Cane til OL
Der er stor begejstring i Canes træningslejr. Chefen ser frem til OL i 2012 hvor han regner med at have sine atleter i absolut topform. Se promoen for det de olympiske atleter.
Ls...
25.05.2008 / Bowl sundays
Af: WDBM

Bowl sundays
På fire søndage i juni og juli hjemsøges de danske bowls af Bowl Sundays. Konkurrencer med propfyldte præmieposer, mulighed for at vinde VIP billet til Roskilde Festival og en pose med gear til en værdi af 10.000 kroner til den samlede vinder.
Ls...
20.05.2008 / WDBM Freeroll info
Af: WDBM

WDBM Freeroll info
I morgen aften inviterer vi vores brugere til en hyggelig aften i pokerens og skateboardgearets tegn. Her følger de nødvendige informationer til turneringen og en oversigt over de lækre præmier.
Ls...

Vinder af Old Dirty Herm konkurrencen
I juni måned er der koncert med Wu-Tang Clan på Vega. Vi varmede op med en Wu-relateret konkurrence, hvor en af vores brugere har vundet et Old Dirty Herm board fra Baker.
Ls...
14.05.2008 / DC Weekend video
Af: WDBM

DC Weekend video
Man kan nå at filme pænt meget i løbet af en weekend, hvis blot man har produktive skatere og 2 filmere med. Her kan du se videoen fra den Århusianske DC Weekend!
Ls...
19.04.2008 / Roberts Osis på Alien Workshop
Af: FB

Roberts Osis på Alien Workshop
Fornyligt kom Roberts Osis på det danske Alien Workshop team. Det fejrer vi med et lille klip filmet i Sønderborg skatehal (+2 tricks fra Royal).
Ls...
06.04.2008 / Royal remix
Af: Per And

Royal remix
Simon Weyhe og Frederik Bengtsson var af flere omgange i Copenhagen Skatepark for at filme "by night" projektet til CodeRED. En del af deres footy blev aldrig brugt. Her er Bengtssons footy redigeret af undertegnede.
Ls...

Vinder af Zoo York Ghostface konkurrencen
Vinderen af Zoo York Ghostface konkurrencen er fundet. Hvem stemte vores brugere mon på som den mest true east af deltagerne?
Ls...
31.03.2008 / Wundertube: Flumers
Af: WDBM

Wundertube: Flumers
Er det for meget for dig at skulle finde den gamle nyhed med linket til download af Flumers? Så se den i vores nyeste Wundertube.
Ls...
11.03.2008 / King of Coffee
Af: WDBM

King of Coffee
Mr. Bonito, Björn Söderberg, har for nylig været på salgstur rundt i Danmark og smagt på kaffen i landets skateshops. Nu har han kåret en vinder.
Ls...
08.03.2008 / Daaters vinterklip
Af: MW

Daaters vinterklip
Når Jonas Daater skater i sin lokale hal går det aldrig helt stille for sig. Har du set hans vinterklip?
Ls...
25.02.2008 / Steggers februarsfooty
Af: WDBM

Steggers februarsfooty
Mads Stegger er fyldt med energi og dominerer til daglig hallen i Sønderborg. Han har netop komponeret et fint lille klip af hans nyeste footy tillagt noget forbandet tøsemusik.
Ls...
21.02.2008 / Skart på Staden
Af: PA

Skart på Staden
Den 1. marts åbner en maleriudstilling på Galopperiet på Christiania. Den rummer udelukkende malerier af skateboarding. Vladik med flere har stået model.
Ls...
20.02.2008 / 5500 i Haderslev
Af: MW

5500 i Haderslev
Middelfart drengene; Andreas & Simon Pedersen, Simon Iwersen og Mads Lilkær tog en tur til Haderslevs betonareal og filmede dette vilde klip på blot én dag. Mads er normalt manden bag kameraet men i dag serverer han et pragteksemplar af en switch heelflip nosemanual for os. Say what!!
Ls...

Vinder af Bonito Powersetup konkurrence
Som lovet er vi nu klar med en vinder i Bonito Powersetup konkurrencen. Svaret var forfriskende alternativt og det har vi belønnet med førstepladsen samt en lille illustration.
Ls...
13.02.2008 / Michel Ravn med venner
Af: WDBM

Michel Ravn med venner
Claus Juul har filmet og redigeret et længere klip fra ASS Hallen med blandt andre Michel Ravn og Rene Villumsen.
Ls...
12.02.2008 / Streetmachine best trick vindere
Af: WDBM

Streetmachine best trick vindere
Streetmachine satte hele 9 præmier på højkant til dem der kunne indsende de bedste tricks. Vinderne er nu fundet!
Ls...
11.02.2008 / Vinder af stenerkonkurrencen
Af: WDBM

Vinder af stenerkonkurrencen
Vi stenede lidt for meget over stenerkonkurrencen, så vi har først nu fået set hvem vores kære brugere har kåret som vinder. Tillykke til VINDEREN.
Ls...
06.02.2008 / The Boss highlights
Af: Per And

The Boss highlights
Så blev vores highlights fra The Boss is Back konkurrencen omsider klar. Nyd dem og det bedste nummer bandet Snap nogensinde har begået.
Ls...
03.02.2008 / The Boss of tricks
Af: Per And

The Boss of tricks
Mens vores resterende video og billeder fra The Boss konkurrencen finpudses, kan vi nu præsentere The Boss of Tricks. Det var Rasmus Sand der løb af med den fine titel.
Ls...
26.01.2008 / Streetmachine Best Trick
Af: WDBM

Streetmachine Best Trick
Har du et godt trick i ærmet? Så er det ikke nok! Du skal nemlig også have det på video hvis du vil vinde en af de 9 præmier fra Streetmachine.
Ls...
23.01.2008 / Lørdagstur i Ølsted
Af: Westh

Lørdagstur i Ølsted
I lørdags hoppede Balder Lehmann og undertegnede ind i bilen med Sand brødrene og kørte til den lille by Ølsted. Hallen var kølig og gulvet var glat - men sjovt var det!
Ls...
15.01.2008 / OSP 4 års fødselsdag
Af: MW

OSP 4 års fødselsdag
Jeg spenderede weekenden i Odense og man må sige at det var nok så skægt. OSP fødselsdagen er den dag om året hvor næsten alle kommer, og alle er åh så glade. Video video!
Ls...
12.01.2008 / Sybergs fødselsdagsfooty
Af: Per And

Sybergs fødselsdagsfooty
Det er ved at være nogle år siden Kim Syberg fyldte 25. På sin fødselsdag tog han ind i Århus Musikhus for at skate. Nico Craft var med som filmer og kommentator.
Ls...
08.01.2008 / Silkeborg tur
Af: Per And

Silkeborg tur
Bennet, Villumsen, Thomas Damgaard og Lange Jeppe var en tur i Silkeborg skatehal i går for at give den gas. Det er der kommet et klip ud af. Den første der kan huske hvor sangene er blevet brugt vinder.. Intet.
Ls...
05.01.2008 / Marc Andresen
Af: FB

Marc Andresen
Efterårs footy med Fallen flow rider Marc Andresen.
Ls...
03.01.2008 / Stenerkonkurrencen
Af: Per And

Stenerkonkurrencen
Vores forum har efterhånden udviklet sig til den helt store idémaskine. En debat om hashrøg, sundhed og mange andre ting er endt i denne konkurrence. Den går ganske enkelt ud på at frembringe det mest stenede billede af sig selv.
Ls...
02.01.2008 / Mads Tobiassen
Af: FB

Mads Tobiassen
Siden Mads tobiassen kom på det danske Emerica team for et halvt år siden, har han været plaget af skader. Hvis man skal dømme ud fra dette nye klip, må han siges at være på toppen igen. Det bli'r måske ikke til flere Telia tours, men Mads skater stadig.
Ls...
31.12.2007 / December i Royal
Af: MW

December i Royal
Ingen vinter uden et halklip!. Hr. Westh medbragte kameraet i CPH Skatepark i 4 dage. Se hvad der kom ud af det!
Ls...
24.12.2007 / Julesession
Af: Per And

Julesession
Michel Ravn, Kim Kadett og undertegnede kunne ikke dy sig for at tage en session i ASS hallen i dag. Det er der kommet et herligt juleklip ud af.
Ls...
20.12.2007 / Villumsen i ASS hallen
Af: Per And

Villumsen i ASS hallen
Claus Juul har brugt halvanden time på at filme Rene Villumsen i ASS hallen for nylig. Der blev klemt en del tricks ind.
Ls...
18.12.2007 / Julefooty
Af: Per And

Julefooty
Hvordan så det mon ud, da Daaters Late Shoveit landede i banken? Hvad skete der på wallen? Nu er vores footy blevet støvet af og lagt op.
Ls...
15.12.2007 / Resultater fra julehyggen
Af: Per And

Resultater fra julehyggen
Der blev hygget så godt igennem med æbleskiver og kakao, at det kolde blikskur i Århus, nærmest blev helt lunt. Der blev afholdt et par best trick konkurrencer, som vi her har resultaterne fra.
Ls...
11.12.2007 / Rasa Libre teaser
Af: Per And

Rasa Libre teaser
Rasa Libre udgiver inden længe en promo video. Her kan du se teaseren.
Ls...
07.12.2007 / Kr3w pimped vindere
Af: Per And

Kr3w pimped vindere
Vi fik tilsendt en del pimpede poserbilleder, til trods for at konkurrencen gik ud på at man skulle skate mens man var pimped ud. Det var der dog nogle der havde forstået.
Ls...
07.12.2007 / Shoot to thrill
Af: Per And

Shoot to thrill
Color Magazine og Red Bull sponsorerede et fedt filmprojekt ved navn Shoot to Thrill. 5 videografer blev udstyret med 10 ruller smalfilm og fik filmet skateboarding og noget artsy hygge.
Ls...
02.12.2007 / Resultater fra Gul Sne
Af: Per And

Resultater fra Gul Sne
Laden savnede både sne og Fridrik Bodilsen i går. Til gengæld var gulvet i hallen vådt indtil sidste øjeblik før konkurrencen gik i gang og finalen var præget af en rigtig god stemning.
Ls...
26.11.2007 / One hit Wunder
Af: Per And

One hit Wunder
Efterfølgeren til Curious er på vej. Sidste uge kunne vi fremvise en masse stillbilleder som dokumentation. I denne uge har vi opsnappet en trailer, som røber videoens fine lineup.
Ls...
22.11.2007 / Hele Vejen
Af: Per And

Hele Vejen
Den 7. og 8. december afholder DJ Static og Bang Bang Club en hip hop festival på Pakhuset i Århus. Hvis du er nede med hvide negere, så tjek flyeren.
Ls...
17.11.2007 / D.A.F.F. 2007
Af: Per And

D.A.F.F. 2007
For fjerde år i træk, afholder Luksus Freestyle Magazine deres filmfestival D.A.F.F. Som sædvanligt afholdes den i Cinemateket. De viser blandt andet Carhartt videoen "Stroka Mozak", som vores egen Henrik Edelbo stod bag.
Ls...
15.11.2007 / Remix battle
Af: Per And

Remix battle
Som noget helt nyt, introducerer vi nu remix battlen her på WDBM.dk. I første omgang dyster redaktøren imod Morten Westh og vinderen finder vi igennem afstemningen her på siden.
Ls...
14.11.2007 / Kølig numsefjol
Af: Per And

Kølig numsefjol
Ti dage efter åbningen af ASS hallen i Århus, har de lokale allerede produceret et langt klip. De ved ikke helt om det er en teaser for den kommende Århus video, men uanset er det et gennemsyn værdigt.
Ls...
09.11.2007 / Wundertube: Fulfill the Dream
Af: Per And

Wundertube: Fulfill the Dream
Wundertube er tilbage. Denne gang med en Shortys video fra sidst i 90'erne. Muska var på toppen, nylonbukser var the shit og musikken var hip hop.
Ls...
06.11.2007 / Wild In The Parks video
Af: MW

Wild In The Parks video
Jeg havde 26 minutters bånd til rådighed i lørdags og forsøgte så at bruge dem så fornuftigt som muligt i løbet af dagen. Det kan så diskuteres om jeg ramte plet.. Kig!
Ls...
04.11.2007 / ASS åbning resultater
Af: Per And

ASS åbning resultater
Der var pakket med unge mennesker i ASS Hallen i dag. En gammel sofa blev brugt til at lave en lille best trick konkurrence over og Inhabitants blev fremvist for de begejstrede skaterboys. OPDATERET MED VIDEO.
Ls...
03.11.2007 / Wild In The Parks resultater
Af: MW

Wild In The Parks resultater
Så er Volcoms Wild In The Parks konkurrence i København overstået og man må sige at det faktisk gik ret vildt for sig selvom fremmødet måske ikke var så stort som forventet. Tjek resultaterne.
Ls...
02.11.2007 / Review: EA Skate
Af: Per And

Review: EA Skate
For de der har glædet sig til nyskabelse indenfor skateboardspil, har ventetiden før udgivelsen af EA Skate været meget lang. Nu har spillet været i butikkerne i nogle uger og vi har haft chancen for at teste det grundigt af.
Ls...
31.10.2007 / Bonito genåbner
Af: Per And

Bonito genåbner
Efter længere tid uden en fysisk butik, genåbner Bonito nu i nye fornemme lokaler i Svendborg. Udover en masse gear til spotpriser, kommer butikken også til at rumme en stram fynsk minirampe.
Ls...
30.10.2007 / Inhabitants premiere og halåbning
Af: Per And

Inhabitants premiere og halåbning
På lørdag genåbnes hallen i Århus. I den forbindelse byder ASS på premiere på den nye Habitat video Inhabitants og en hyggelig flyout konkurrence. Balladen begynder kl. 14.
Ls...
29.10.2007 / Wild in RCS
Af: Per And

Wild in RCS
På lørdag kl. 12 er det endnu en gang tid til Volcoms Wild in the Parks. Det foregår dog kun i en enkelt af slagsen. Copenhagen Skatepark.
Ls...
29.10.2007 / Ølsted footy
Af: MW

Ølsted footy
Det var noget af et chok at se at de kære Ølsted lamaer var blevet skiftet ud med Ølsted fårene. Til gengæld var vores udsendte begejstret over at der var åbnet en ny Netto i byen. Der blev dog alligevel også tid til at filme lidt skating.
Ls...
23.10.2007 / Wunderkinder und alter
Af: Per And

Wunderkinder und alter
Mads Stegger og Casper Hechmann har filmet et dejligt klip fra Sønderborg Skatehal bare til os. Desuden har vi et bonus klip med Hechmann og et klip med Pierre Stachurska med venner.
Ls...
20.10.2007 / En tur i parken
Af: Per And

En tur i parken
Aravin Nathan havde for nyligt sine feebles med i Ny Nørrebro Park. Her fik han selskab af brødrene Sand med flere. Det er der kommet et langt klip ud af.
Ls...
18.10.2007 / Landskamp: de respektive landshold
Af: Per And

Landskamp: de respektive landshold
De foreløbige opstillinger til det danske og det tyske landshold er offentliggjorte. Nu er det med at komme ned til sin lokale bookmaker og satse børneopsparingen.
Ls...
15.10.2007 / Babba da Bayaa
Af: MW

Babba da Bayaa
WDBM var til Nike SB session i Copenhagen Skatepark for nyligt, hvor der blev filmet lidt footage med Hjalte Halberg, Anton Juul, Nis Andersen, "Dino" Da Silva, Søren Enevoldsen og Magnus Maarbjerg. Se klippet!
Ls...
14.10.2007 / Olliestedet Open 2007
Af: Per And

Olliestedet Open 2007
Selvom man ligger ude på landet kan man godt være på forkant med udviklingen. Således har man i Ølsted sørget for muligheden for online tilmelding til årets Olliestedet Open.
Ls...
13.10.2007 / En god Børnebog
Af: MW

En god Børnebog
Kært barn har mange navne; Hoppeborgen, Børnebogen, Sjippetovet eller bare Chris Ørnebjerg. Det er næsten ikke til at forstå hans skills men de er heldigvis blevet dokumenteret og lagt ud på YouTube. Chris skater for Kingpin, Girl og És.
Ls...
12.10.2007 / Lab vindere
Af: Per And

Lab vindere
Der var mange der talte både hele og halve fugle i konkurrencen om et Lab board efter eget valg. Nu er vinderne kåret.
Ls...
10.10.2007 / Landskamp 2007
Af: Per And

Landskamp 2007
Den 20. oktober afholdes der for anden gang skateboardlandskamp her til lands. I denne omgang er det tysken der kommer på besøg. Der er to ølsponsorer på flyeren, så uanset hvad, skal det nok blive en festlig dag.
Ls...
08.10.2007 / Lab konkurrence
Af: Per And

Lab konkurrence
I denne uge har vi fået æren af at bede vores brugere om at blive voksne. Det sker igennem uddelingen af Lab skuder med Grow Up grafik. Men først skal der naturligvis svares på spørgsmål.
Ls...
03.10.2007 / Rasa Libre quickie
Af: Per And

Rasa Libre quickie
Så er det med at være hurtig på tasterne. Rasa Libre har fået ny distributør i Danmark og det fejrer de med at give præmier til de tre hurtigste korrekte svar i denne konkurrence. *Opdateret med vindere*
Ls...
01.10.2007 / Cane røver vinderen
Af: Per And

Cane røver vinderen
Danske Cane Skateboards bød op til en gammeldags svingom, hvor det i al sin enkelthed gik ud på at fortælle sin bedste røver. Vi har nu kåret en vinder, som kan se frem til at få to Cane boards med posten.
Ls...
29.09.2007 / flümers 9 & 10
Af: Per And

flümers 9 & 10
Flümers 9 og 10 er på gaden. Eller rettere på nettet. Denne gang er det omsider med svensk musik og noget der minder om en roadtrip, dog uden at rygercrewet kommer alt for langt væk fra de gode gamle spots.
Ls...
26.09.2007 / Ein Zwei Polizei
Af: Morten

Ein Zwei Polizei
Det er ingen nyhed at Jonas Daater er en frygtløs og produktiv skaterboy. Til gengæld er hans sidste nye YouTube klip hvad vi kalder en rigtig nyhed. Kæmpe kickflips, kæmpe late shove-it, kæmpe alt. Og så selvfølgelig tysk musik. Kig!
Ls...
26.09.2007 / Bennet checkout
Af: Per And

Bennet checkout
Dennis Skov Rasmussen fra Ry er den første til at få et checkout på WDBM.dk. Han er en ung mand af få ord og derfor er det ikke hans mundtøj der har gjort ham fortjent til det. Find ud af hvorfor han går under navnet Bennet og hvad han får dagen til at gå med.
Ls...
23.09.2007 / Der er liv i Aalborg
Af: Per And

Der er liv i Aalborg
Aalborg drengene er i fuld gang med at filme til The Boss is Back. Der er faldet lidt godter af vognen, som ikke skal bruges i videoen. Hårde beviser for at der stadig er nogen deroppe der skater og ikke kun går i solcenter.
Ls...
12.09.2007 / Curious Malmø klip
Af: Per And

Curious Malmø klip
Claus Juul og Michael Pedersen er i færd med at filme opfølgeren til Curious. I den anledning var de for nyligt i Malmø med brødrene Sand. Opvarmningen foregik i Stapelbäddsparken og det kom der et lille klip ud af.
Ls...
11.09.2007 / The Boss is Back!
Af: Per And

The Boss is Back!
Nielsen brødrene var så glade for Kvens videoerne, at de har dedikeret deres kommende video til dem. Vi har fået en trailer og nogle billeder.
Ls...
10.09.2007 / DC footy fra Struer
Af: Per And

DC footy fra Struer
DC teamet, hygge, pizza, skaterboys, Hullet i Struer. Du kender historien og nu kan du selv få syn for sagen. Nu med bonusklip!
Ls...
09.09.2007 / Vind i Hullet
Af: Per And

Vind i Hullet
Humøret var højt i Struer i går, men det var vindhastigheden desværre også. Præcis hvor høj, kan du se i denne forsmag på det rigtige klip fra DC hyggen i Hullet.
Ls...
07.09.2007 / Wundertube: Falling Down
Af: Per And

Wundertube: Falling Down
Dagens emne i Wundertube er en video, som kan få tårerne til at trille hos FB. Denne omgang er altså dedikeret til ham, Michael Douglas og de gode gamle dage.
Ls...
06.09.2007 / Hechmanns owner igen
Af: Per And

Hechmanns owner igen
Casper Hechmann gjorde så rigeligt opmærksom på sig selv, da han snuppede tredjepladsen i Linjevogterne. Han fik også klemt noget street skating ind i samme weekend, som kan ses i hans nyeste klip.
Ls...
04.09.2007 / és switcheroo konkurrence
Af: Per And

és switcheroo konkurrence
Det danske és team er ikke blege for at switche den op i streeten. Nu udlodder vi en præmie fra és til den sender os det bedste foto af noget switchstance action.
Ls...
04.09.2007 / DC weekend i Struer
Af: Per And

DC weekend i Struer
Ligesom vi varslede i går, afholdes der DC weekend i Struer den kommende weekend. Flyeren er netop landet med yderligere info til de interesserede.
Ls...
03.09.2007 / Farstad fahrer på Autobahn
Af: Per And

Farstad fahrer på Autobahn
Den norske Nike SB teamrider, Christian Farstad, er kommet på Autobahn. Det fejrer vi med et lille klip og et fint foto.
Ls...
29.08.2007 / DM best trick klip
Af: Per And

DM best trick klip
Best trick konkurrencerne til DM i skateboarding i lørdags udviklede sig til en sand gaveregn. Michael Sølvsteen filmede to omgange best trick.
Ls...
28.08.2007 / Streets of Fire
Af: Per And

Streets of Fire
Det er ikke den gamle Santa Cruz video der er tale om, men en best trick konkurrence, som Nike SB afholder på Jarmers Plads førstkommende weekend. Præmierne består af limited items fra deres lager.
Ls...
28.08.2007 / Footy fra Linjevogterne
Af: Per And

Footy fra Linjevogterne
Mens redaktøren havde for travlt med at råbe sig hæs og spille fandango, filmede Michael "Røde" Pedersen Linjevogterne på Store Torv i fredags. Nu er klippene lagt op og gjort klar til tung trafik.
Ls...
22.08.2007 / Svendborg i Malaga
Af: Per And

Svendborg i Malaga
Henrik Pedersen og Rune Hansen fra Svendborg var for nyligt i Malaga for at nyde vejret, pigerne og de lokale spots. Det er der kommet et fint klip ud af.
Ls...
18.08.2007 / Komm schon, bleib geil!
Af: Per And

Komm schon, bleib geil!
Skaterne i den nordtyske by Harrislee, vil gerne invitere alle de danskere, som ikke skal til DM, til en hyggelig dag på deres areal. Vi har fået en flyer, som er designet specielt für die dumme dänen.
Ls...
15.08.2007 / DM i skateboarding & Linjevogterne
Af: Per And

DM i skateboarding & Linjevogterne
Århus Skatescene byder på hele to konkurrencer i weekenden 24.-26. august. Det drejer sig om Linjevogterne og danmarksmesterskaberne i skateboarding. Vi har netop fået flyeren.
Ls...
13.08.2007 / Mere beef
Af: Per And

Mere beef
Vi fortsætter føljetonen med klip af skatere der bliver smidt ud på alt andet end fredelig vis. Denne gang er det en repræsentant for en romersk-katolsk kirke i Australien, der ikke opfører sig som man umiddelbart forventer.
Ls...
11.08.2007 / King of Barca
Af: Per And

King of Barca
DC shoes' "King of" konkurrenceserie er netop rykket et stort skridt tættere på os danskere. 1.-15. september præsenterer de King of Barcelona. Der er pengepræmier for hvert spot og fame til vinderen. Book din tur til Barcelona i dag!
Ls...
10.08.2007 / Jake Brown på Larry King Live
Af: Per And

Jake Brown på Larry King Live
Jake Brown kom sig hurtigt over chokket fra sit uhyggelige slam til X-games. Onsdag aften var han på Larry King Live. Spørgsmålet er nu, hvor længe der går før han er kommet over Larry Kings åndede spørgsmål.
Ls...
09.08.2007 / Toy Machine demoen
Af: Per And

Toy Machine demoen
Toy Machine besøgte som bekendt Amager Strandpark i går. Copenhagen Skatepark havde flyttet en masser ramper ud på streetspottet, så det var meget mindre street. Westhi har leveret lidt footy.
Ls...
09.08.2007 / Wundertube: Curious
Af: Per And

Wundertube: Curious
Der skulle stadig ligge gratis eksemplarer af Curious dvd'en i din lokale skateshop, men nu ligger den også på Youtube - og dermed også på WDBM.dk
Ls...
08.08.2007 / Mystic Cup 2007
Af: Dødskim

Mystic Cup 2007
To herrer fra Skateboard.dk havde fået lov til at agere udsendte medarbejdere for det fashionabelt limited gratismagasin Wdbm. Til gengæld skulle de levere denne reportage fra Mystic cup i Prag.
Ls...
04.08.2007 / Den gamle dame og bilen
Af: Per And

Den gamle dame og bilen
Det er weekend. Der er gadefest i Svendborg. Minirampekonkurrence og Soko koncert til Danmarks Grimmeste festival i Brabrand. Og forhåbentligt godt vejr til hele landet. For dem, der måtte have en undskyldning for at bruge weekenden indenfor, er her et lille guldkorn.
Ls...
02.08.2007 / Mad beef
Af: Per And

Mad beef
Arder sendte os et link til endnu et klip med mad beef. Denne gang imellem en skater og en sikkerhedsvagt. Tjek det ud.
Ls...
01.08.2007 / Zoo York Stoked/Giant
Af: Per And

Zoo York Stoked/Giant
Et eksemplar af Zoo Yorks nyeste påfund er netop landet på det virtuelle Wunderbaum kontor. Boardet er prydet med navnene på New Yorks fem bydele i fine wildstylebogstaver fra multikunstneren Mike Giant. Hvis du kan levere en grafik der gør os stoked, får du boardet eller en T-shirt.
Ls...
31.07.2007 / CodeRED #12 premiere
Af: Per And

CodeRED #12 premiere
På fredag er der premiere på den længe, længe ventede CodeRED #12. Balladen begynder kl. 22 og der er ikke nogen aldersgrænse før og under visningen.
Ls...
25.07.2007 / Stroka Mozak
Af: Per And

Stroka Mozak
På fredag vil vores egen Henrik Edelbo danse nøgen på Vega efter midnat. Men før vi beæres med dette spektakulære syn, vil han stolt fremvise sin seneste audiovisuelle kreation - Stroka Mozak - også kendt som den længe ventede Carhartt video.
Ls...
24.07.2007 / Gnaughty trailer
Af: Per And

Gnaughty trailer
Mark Gonzales er ikke i stand til at tage den med ro. Det nye Krooked videoprojekt "Gnaughty" er i fuld gang og filmes med digitalkameraer. Lyder det sketchy? Tjek traileren.
Ls...
23.07.2007 / Stereo promo
Af: Per And

Stereo promo
I denne nye Stereo promo er der guf for alle aldre. Clint Peterson, Benny Fairfax og ikke mindst Danny Renaud får tårerne til at trille af glæde hos enhver gammel gadehund. Den relativt store mængde footy med Chris Pastras kan også få mundvigene til at dreje op ad, mens vi er lidt sørgmodige over, at Jason Lee endnu en gang gør sit comeback til skamme.
Ls...
22.07.2007 / Uganda Skate Union Støttefest
Af: Per And

Uganda Skate Union Støttefest
Skateboard.dk er mere end hård rock og imponerende drukhistorier. Deres hjerte bløder for små skaterboys i Uganda. Derfor holder de en fest til støtte for Uganda Skate Union på lørdag.
Ls...
19.07.2007 / Go Skateboarding konkurrence
Af: Per And

Go Skateboarding konkurrence
To klip at vælge imellem og kun én vinder. Blev det mon Niels (Sønderborg) eller Rasmus, Nichlas og Jesper der løb med præmien fra Element?
Ls...
18.07.2007 / Wundertube: Hangup Time
Af: Per And

Wundertube: Hangup Time
Vi plejer at holde os til de gode gamle videoer og vi plejer ikke at spamme med Wundertubes, men vi er mange der har ventet spændt på Morten Wesths video. Det lykkedes ham ikke at få lov at podcaste hele videoen for sin internet udbyder, så den er lagt op på You Tube og nu er den så her. Det er tid til at få hangup!
Ls...
17.07.2007 / Ès game of S.K.A.T.E.
Af: Per And

Ès game of S.K.A.T.E.
És byder på en landsdækkende omgang game of S.K.A.T.E. i slutningen af denne måned. Tjek flyeren for at se hvor du kan kvalificere dig til finalen i København den 11. august. Der er også en præmie til den der leverer det bedste videoklip fra sit lokale event.
Ls...
10.07.2007 / Wundertube: 1281
Af: Per And

Wundertube: 1281
Mens vi venter på at antagonisten skal vende hjem til tastaturet og være sur over dette eller hint, viser vi en skatevideo i Wundertube, som har været definerende for ham - New Deals 1281.
Ls...
02.07.2007 / CPH Pro finale og best trick klip
Af: Per And

CPH Pro finale og best trick klip
Så blev klippene færdige og er nu til fri udnyttelse. Mange af de indledende runs, hvor hver enkelt skater fik arealet for sig selv, gik med at lave de samme tricks som de lavede i dagen før. Derfor er klippene her blot highlights.
Ls...
01.07.2007 / CPH Pro minivideo
Af: Per And

CPH Pro minivideo
Sideløbende med CPH Pro afholdt Copenhagen Skatepark landets største gårdhavefest. Kim Syberg, Steven Tayler med flere nød solen og minirampen indtil det blev tid til finalerne. Nu kan du se et klip fra minirampen, mens du venter på klip fra finale og best trick.
Ls...
30.06.2007 / CPH Pro kvalifikationsvideo
Af: Per And

CPH Pro kvalifikationsvideo
Det er endnu ikke sikkert hvem der er gået videre til morgendagens konkurrence, men her kan du se hvem der lagde hammeren ned og selv bedømme om de mon er videre.
Ls...
30.06.2007 / Rettelser til #6
Af: Per And

Rettelser til #6
Den opmærksomme læser vil have bemærket et par usandheder i vores seneste publikation. Det vil vi hermed rette op på.
Ls...
29.06.2007 / Roskilde Festival
Af: Per And

Roskilde Festival
På torsdag d. 5. begynder Roskilde Festival, men inden da, byder Roskilde Skate op til open mic, bowl konkurrence, best trick i "streeten" og adskillige demoer fra på søndag og tre dage frem.
Ls...
28.06.2007 / Fest i min egen ...
Af: Per And

Fest i min egen ...
På fredag går det som bekendt løs i Copenhagen Skatepark. Sideløbende med CPH Pro holder de også hovedstadens angiveligt største gårdfest. Vores egen in house DJ, Sean Hate, spiller både fredag og lørdag.
Ls...
27.06.2007 / Get arrested day
Af: Per And

Get arrested day
Nogle teenagere i Arkansas fik deres Go Skateboarding Day session spoleret af det lokale politi. Det kunne se ud som om der ikke er meget rigtig kriminalitet at tage sig af i byen.
Ls...
26.06.2007 / Skate more (vert)
Af:

Skate more (vert)
Carhartt med flere inviterer til surprise best trick på torsdag d. 28. juni kl. 18. Der er gratis øl og grillmad til alle vertskatere. Så køb noget udstyr og mød op!
Ls...
23.06.2007 / Ses på Jarmers!
Af: Per And

Ses på Jarmers!
Som optakt til CPH Pro lever Street Machine op til deres navn og afholder en lille konkurrence på Jarmers Plads. Vi har tidsplanen.
Ls...
21.06.2007 / Nørrebro Skatepark
Af: Per And

Nørrebro Skatepark
Fredag den 31. august åbner en ny skatepark på Nørrebro. Teit "Doggah" Andersen har lagt ekspertise til projektet og glæder sig som et lille barn til at se den færdig.
Ls...
20.06.2007 / T.I.M.E.
Af: Per And

T.I.M.E.
I morgen er det som bekendt Go Skateboarding Day. Element markerer dagen med premiere på deres seneste video This Is My Element.
Ls...
19.06.2007 / X-hall jam
Af: Per And

X-hall jam
Hvis du ikke er bleg for at hygge dig med støvleartister og farlige cyklister, så kan du med fordel tage i X-Hall på fredag. Der vil både være et show og nogle konkurrencer.
Ls...
15.06.2007 / Nye plader på Skt. Annagade
Af: Per And

Nye plader på Skt. Annagade
Lige som det dårlige vejr siges at være over os, er der glædeligt nyt til alle de østjyske transitionselskere. Minirampen på Skt. Annagade skole er ved at få nye plader.
Ls...
14.06.2007 / Go Skateboarding i 8000
Af: Per And

Go Skateboarding i 8000
Århus Skatescene fejrer Go Skateboarding Day med et brag af et arrangement. Byen skal skates igennem, der skal ses video og der bliver tændt op i grillen. Vi har programmet og plakaten.
Ls...
13.06.2007 / Feelin' it!
Af: Per And

Feelin' it!
Med navne som Louie Barletta, Caswell Berry og Cairo Foster på coveret var jeg spændt på at se den nye kreation fra Krux. Der var rent faktisk ikke en eneste part jeg ikke glædede mig til at se. Min negative indstilling til det meste taget i betragtning, siger det bestemt ikke så lidt.
Ls...
03.06.2007 / Wundertube: Yellow
Af: Per And

Wundertube: Yellow
Vi fortsætter vores føljeton med videoer, som fortjener ikke bare et, men adskillige gensyn. Dette afsnit gælder Emericas første video "Yellow". Fra en periode hvor deres team rummmede et utal af de bedste pros, og de fleste af dem stadig var unge og friske.
Ls...
26.05.2007 / Broken in Berlin
Af: Per And

Broken in Berlin
I et nyt stort skridt mod at blive skateboardings TV2News, bringer vi her en lille dosis breaking news (fra i søndags).
Ls...
22.05.2007 / Afgørelsens time
Af: Per And

Afgørelsens time
I det seneste galleri, bad vi vores brugere om at tegne noget på et billede af Søren Enevoldsen, så vi kunne se om hans nosegrind var frontside eller backside. Afgørelsens time er kommet.
Ls...
19.05.2007 / Less is more
Af: Per And

Less is more
Hvis du står og skal ombygge Copenhagen Skateparks areal inden CPH Pro, så har vi her et lille tip til dig.
Ls...
18.05.2007 / Daater
Af: Per And

Daater
Du ved det allerede. Jonas Daater er ikke på Ipath, Volcom og Black Label længere. Han får til gengæld formsyede bukser fra Altamont og er blevet pro maler for Games Workshop. Mere om det sidste en anden dag.
Ls...
17.05.2007 / Flick it
Af: Per And

Flick it
At EA Games er på vej med et nyt skatespil, er nok ikke gået nogens opmærksomhed forbi. Men styresystemet har vi ikke hørt så meget om. Tjek det nyeste klip, der giver dig den store indsigt.
Ls...
16.05.2007 / Antagonistens Journal
Af: FB

Antagonistens Journal
Antago'nist (-en, -er) modstander; fjende; Frederik Bengtsson - af gr. antagonistes, af ant- + agon strid;
Ls...
15.05.2007 / Mere hækmand
Af: Per And

Mere hækmand
Casper Hechman kan slet ikke slappe af. Han uploader jævnligt nye tricks på YouTube - og nu stjæler vi dem så.
Ls...
14.05.2007 / Roadkill
Af: Per And

Roadkill
Mens vi venter på Antagonisten, har jeg tilladt mig at lade som om der ikke er mere plads i helvede og skrive om en skatevideo. Nogen skal jo gøre det.
Ls...
06.05.2007 / Wundertube: Man Down
Af: Per And

Wundertube: Man Down
Enkelte historiske skatevideoer er overført fra VHS til DVD, men de som ikke er, kan man være heldig at finde på YouTube. Første indslag i serien om videoer, vi synes du skal gense, er Man Down fra Tiltmode Arméen.
Ls...
04.05.2007 / Lords of Horsetown
Af: Per And

Lords of Horsetown
Horsens kunne sidste år glæde sig over at deres nye pool var færdig. Under indvielsen fik de besøg af Nugga, som - til deres store overraskelse og forundring - stjal mikrofonen og overtog showet.
Ls...
02.05.2007 / Kopier Mariano
Af: Per And

Kopier Mariano
Du har sikkert drømt om at kunne levere en lignende part og uden tvivl fundet inspiration i den. Hvis du kan efterligne Marianos part fra Mouse, kan du nu vinde 1.000 $ fra Sublimited. Print listen ud og gå igang med at krydse af.
Ls...
02.05.2007 / Lonka på Cane
Af: Per And

Lonka på Cane
Cane Skateboards har taget den langhårede unge mand ved navn Freddie Lonka til sig. Tjek hans velkomstklip. Slide shoveit OG backfootflip i samme linje? Det kan du tro!
Ls...
01.05.2007 / Jugz' fest
Af: Per And

Jugz' fest

Her er et guldkorn fra den gamle Wunderbaum side. Big Jugz holdt fødselsdag i Odense skatehal og landets bedste partyboys var tilstede.


Ls...
01.05.2007 / Mr. Delux And The Floating Megastore Iceland Tour
Af: Henrik Edelbo

Mr. Delux And The Floating Megastore Iceland Tour
I Wunderbaum 5 bragte vi Carhartts spændende rejseberetning fra Island. Nu er også dette guldkorn blevet digitaliseret og er lige til at scrolle igennem for den der skulle have lyst til at genlæse det.
Ls...
28.04.2007 / Skater Cocio
Af: Per And

Skater Cocio
Morten Westh har lavet en reklame for Congobajeren, hvor Tobias Lynge og Frederik Schou folder sig ud. Husk at give den fem stjerne på Cocio.dk - så bliver Morten så glad.
Ls...
16.04.2007 / Heck man, sponsor me!
Af: Per And

Heck man, sponsor me!
Casper Hechmann får af og til smidt nogle Fallen sko i nakken, men han vil gerne have mere end det. Hans første sponsor me klip er fjernet fra nettet igen, men Casper har været så flink at vise os et nyt. Tjek det ud!
Ls...
13.04.2007 / Mined empty
Af: Per And

Mined empty
I Wunderbaum #4 bragte vi et interview med Ed Templeton i forbindelse med hans udstilling ved navn Mined Empty. Hvis du aldrig fik læst det i bladet, har du chancen nu.
Ls...
03.04.2007 / Alva interviewet der forsvandt
Af: Per And

Alva interviewet der forsvandt
Da Lords of Dogtown udkom, var Wunderbaum på pletten, for at få vristet nogle sandheder ud af Tony Alva himself. Nu har interviewet modnet et år på vores arkiver, og i modsætning til H.I.M. interviewet der forsvandt, dukkede dette op igen.
Ls...
28.05.2012 / ZERO konkurrence
Af: WDBM

ZERO konkurrence
Vinderen er fundet.
Ls...
27.05.2012 / Roskilde Festival sangkonkurrence
Af: WDBM

Roskilde Festival sangkonkurrence
I vores sangkonkurrence har vi nu fundet to vindere, som kan se frem til at komme gratis på Roskilde Festival.
Ls...
14.04.2012 / Vindere af Sweet konkurrence
Af: WDBM

Vindere af Sweet konkurrence
Der var hård kamp om de signerede Jonas Skrøder boards fra Sweet Skateboards. Kun to kunne vinde. Se hvem det blev, og hvem der forhandler de søde boards i Danmark.
Ls...

Konkurrence: Hvem er den nye PRO på Cliché?
Vinderne er fundet! Cliché's nye East Coast Pro er ingen ringere end Pete Eldridge. Se hvem der har vundet ved at klikke videre ind på artiklen.
Ls...

Vindere af Girl Pop Secret konkurrence
Hemmeligheden bag de nye Pop Secret boards fra Girl Skateboards er tilsyneladende velkendt blandt vores brugere, og nu kan tre af dem glæde sig til at modtage et sådant board med posten.
Ls...
17.10.2011 / Vinder af Still The Boss konkurrence
Af: WDBM

Vinder af Still The Boss konkurrence
Vi har fundet vinderen af Still The Boss-pakken, og noget tyder på, at vores brugere ikke er bosserne af skatevideoproduktion.
Ls...
01.10.2011 / éS The Edgar konkurrence
Af: WDBM

éS The Edgar konkurrence
Med lidt forsinkelse er der nu fundet en vinder af et par Edgar sko fra éS.
Ls...
16.09.2011 / Apparat Organ Quartet Konkurrence
Af: WDBM

Apparat Organ Quartet Konkurrence
Vinderne af de to billetter til koncerten i morgen aften er fundet!
Ls...
04.09.2011 / Vinder af Bert x Bert konkurrence
Af: WDBM

Vinder af Bert x Bert konkurrence
Lettere forsinket har vi nu trukket lod blandt svarene i konkurrencen om to af de nye Bert x Bert boards fra Lab.
Ls...

Vinder af Rune Glifberg Silver Anniversary konkurrence
Der er kåret en vinder af VIP-billetterne til Rune Glifbergs jubilæum lørdag den 18. juni.
Ls...
13.06.2011 / Vinder af The Golden Ticket
Af: WDBM

Vinder af The Golden Ticket
Der er fundet en vinder af de gyldne billetter til Wall Street og Nike SB's Koston kommende weekend. Hvem skal mon have lov at skate med danske Nike SB teamriders i helt nye Koston sko?
Ls...
10.06.2011 / Vinder af Streetammo konkurrence
Af: WDBM

Vinder af Streetammo konkurrence
Vi har fundet en vinder af et stykke gadeammunition fra Streetammo.
Ls...

Vindere af Roskilde Festival sangkonkurrence
Brugerne har talt. Eksperterne har talt. Redaktionen har talt. Vi har nu to vindere af Roskilde Festival sangkonkurrencen.
Ls...

Vinder af Nike SB Janoski Mid konkurrence
Vi fik tilsendt en del 360 flips og mange ubehagelige ankler. Desværre kunne kun én vinde, så vi trak den grimmeste ankel med den sørgeligste historie.
Ls...

Vinder af Lab x Real poser konkurrence
Vi har fundet en vinder, der har været ude i den friske forårssol og taget et flot billede af sine poservenner.
Ls...
14.03.2011 / Vinder af Stay Gold konkurrence
Af: WDBM

Vinder af Stay Gold konkurrence
Der er nu fundet en vinder af Stay Gold konkurrencen. Vedkommende kan se frem til at modtage et par af de limited Emerica sko inden længe.
Ls...

Vinder af PowerSolo konkurrence
Vi har fundet en vinder af PowerSolo konkurrencen.
Ls...
07.02.2011 / Vinder af DGK konkurrence
Af: WDBM

Vinder af DGK konkurrence
I denne konkurrence skulle man huske hele tre ting, og det blev for meget for en del af deltagerne. Så meget desto nemmere for os at vælge en vinder.
Ls...
Kalender
Sg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1864

Citatet
"Jeg laver masser af samfundskritiske videoer!"
- Morten Westh
Kontakt
Online redaktr
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncrinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio