2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
26.09.2007 / Bennet checkout
Af: Per And
Dennis Skov Rasmussen fra Ry er den første til at få et checkout på WDBM.dk. Han er en ung mand af få ord og derfor er det ikke hans mundtøj der har gjort ham fortjent til det. Find ud af hvorfor han går under navnet Bennet og hvad han får dagen til at gå med.

Dennis Skov Rasmussen er også kendt som Bennet. Øgenavnet har efterhånden hængt ved et par år, fordi nogle mente - og stadig mener - at Dennis ligner Arnold Schwarzeneggers nemesis Bennet i den klassiske film Commando. Dog mangler Dennis den lille snegl på overlæben og det er ikke fordi han ikke har prøvet. Som han selv siger, så ligner det bare "sådan noget bøsset noget".

Dennis er fra Ry - mellem Skanderborg og Silkeborg - og er 18 år gammel. Hver dag før han får fri og kan tage ned og skate switch i Annagade skolegård, skal han lige ryge en pakke smøger og lave noget tømrerarbejde på sin læreplads. Dennis har længe været til at genkende på at han altid er klædt i Fallen gear. Det har resulteret i at han efterhånden også bliver flowet lidt Fallen gear fra California Sports. Resten af sit gear køber han hos sin shopsponsor Surface."Ever since you had me thrown out of the unit, I've waited to pay you back. You know what today is Matrix? Switch nosegrind day"
Foto: Thomas Damgaard


"Your soldiers are nothing!" siger Bennet midt i en ss heelflip
Foto: Thomas DamgaardTil artikeloversigten

<
Bennet checkout

Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1770

Citatet
"Jeg skal til DM i Mujaffa Spillet!"
- Alexandrino Da Silva
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio