2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
17.11.2017 / La Fete
Af: Ramoicamo
Nyt klip med Oliv September og Morten Eriksen filmet i de Københavnske gader og stræder. Der bliver både hygget på de klassiske spots og søgt efter både nye, gamle og anderledes spots

For lidt over et års tid siden blev jeg far og det har gjort at jeg nu skal forsøge at strukturere min tid lidt bedre end tidligere. Tidligere har jeg bl.a. lavet et par "full length" video sammen med Casper Hechmann bl.a. "2Bananer og 1Snickers" og "Sug Havn" som begge er projekter der er opstået mere eller mindre ved at vi har været ude at skate og så var folk hyped og så filmede vi nogle tricks og når året var omme så blev det til en film.

Denne gang har jeg grebet det lidt anderledes an. Vi har hygget os super meget med at lave det her, bevares, men vi har samtidig på mere eller mindre alle sessions haft en plan og det har for meget været sjovt at gøre det sådan. Eksempelvis så er den wallride på coveret af videoen en som vi filmede en kølig tirsdag formiddag inden arbejde. Skateboarding handler på mange måder om at være impulsiv men samtidig også om struktur. Specielt på mine ældre dage kan jeg virkelig godt lide at få en form for struktur i det f.eks. ved at planlægge en rute til et spot - her kan man dog stadig være heldig at finde et spot på vejen og det er som regel der det mest magiske opstår.

De 2 unge drenge i videoen har samtidig deltaget lige så meget i processen som jeg selv og det er det der har gjort dette projekt til hvad det er. Hvis man rigtig gerne bare vil skate så kan det være nederen at tage ud til et spot med en eller anden stor sten fordi at man skal filme en wallie mens den anden bare skal sidde og kigge på men det er præmissen når man skal ha noget ordentligt i kassen.
Videoen er filmet på et Panasonic HC-VX870 som mest af alt ligner sådan Japansk-turist-videokamera og mit Nikon d7500 spejlrefleks, men det som jeg mest har gjort anderledes i forhold til hvad jeg plejer er at jeg ikke har brugt fisheye til noget af det. Dette har jeg mest af alt gjort for at gi det et lidt anderledes look og netop for at fokusere på de superflotte spots der er i København.
En anden ting der har været anderledes har været redigerings-processen i det at jeg satte projektet op allerede kort tid efter vi var gået i gang - på den måde har vi også løbende kunne regne ud om vi manglede eks linier eller enkelttricks samt vi hele tiden havde en følelse af hvor langt der var igen for at udfylde nummeret.

Det har været et sjovt projekt at lave og det er endt præcis som jeg havde håbet det ville - læn dig tilbage og nyd 2 af de mest stilede rotter i gamet:


Fotos af Rasmus Bønnelykke og Morten Eriksen
Til artikeloversigten

<
La Fete

Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1827

Citatet
"Jeg hader bare de film hvor det ender med alle er gay! "
- Dennis Gram
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio