2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
12.01.2017 / Cityflow2
Af: WDBM
Cityflow 2, ny video "straight outta Herning". Se parts med Jonas Daater, Rene Villumsen, Simon Schou, Mads Christensen og Martin Christensen. Videoen er filmet og redigeret af Simon Schou aka Grilly! Læs også et interview med Grilly her i artiklen.

Cityflow 2 from Simon Schou on Vimeo.

FB: Cityflow, er det en crew video eller en Herning video, hvis du selv skal definere det?

Simon Schou
: Crew video! Dennis Gram står for at få Herning logo'et ud til verden, i min mening i hvert fald. Han laver jo en "rigtig" skatevideo, hvor jeg egentlig bare filmer, hvad vi Brian'er går rundt og laver. Planen, hvis man kan sige det, er at filme hvad der går ned på sessionen, og hverdags hype. Ingen missioner som "jeg skal bare ud og lave det her trick eller linje". Bare rendyrket session med drengene. Selvfølgelig er der ting man prøver at få klemt ind ovenpå den normale nose manual, eller standard ollie'en udover en trappe. For hvis man gerne vil være stoked over det man smider ud, skal man selvfølgelig også bruge tid, sved og nogle gange wax for at få det til at ske.

FB: Hvor længe har videoen været undervejs?

Simon Schou: Hele street sæsonen i Danmark, så 9-10 måneder cirka. Lavede også en Cityflow sidste år, det blev dog ikke filmet så meget som i år. ( Se CityFlow 1 her)

FB: Tænker du nogensinde på at steppe op og filme med et "rigtigt" kamera?

Simon Schou: Det er alt for dyrt. Altså på iPhone kan jeg filme i 4K, og så kan jeg have både kamera og fisheye i lommen.

FB: Er det kun dig, der har filmet videoen?

Simon Schou: Det er oftest mig der filmer, men alle drengene har været gode til at steppe op, hvis der skal filmes. Eller hvis de har været på tur, hvor jeg ikke kunne komme med, så har de været rigtig gode til at få sendt footy til mig senere. Det hele er jo filmet på mobil, og derfor syntes jeg også, at det var nemmere at redigere det på mobilen, men det fortrød jeg, da jeg havde 400 klip at rode rundt i, men det gik!

Skud ud til Herning drengene, FB og alle der har hjulpet til!


Til artikeloversigten

<
Cityflow2

Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1827

Citatet
"Jeg fatter ikke at lave nudler!"
- Marc Andresen
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio