2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKLIG BLOG   RAMOICAMO  
26.09.2014 / Skating i Danmark
Af: WDBM
Dansk Skateboarding er en bog, som omhandler dansk skateboardings historie fra 1970'erne og frem til nu. Den skildrer kulturen og miljøet omkring skating gennem fotos og tekst om de vigtigste personer, steder, medier og begivenheder fra de sidste fire årtier.

Dansk Skateboarding er en bog, som omhandler dansk skateboardings historie fra 1970'erne og frem til nu.
Den skildrer kulturen og miljøet omkring skating gennem fotos og tekst om de vigtigste personer, steder, medier og begivenheder fra de sidste fire årtier.
Bogen bliver en solid hardback på cirka 300 sider, og fotomaterialet bliver en blanding af professionelle skatefotos og amatørsnapshots, så både heltene og hyggeskaterne får plads.
Bag bogen står fotograf Henrik Edelbo, som har dokumenteret det danske skateboardmiljø i fotos og videoer gennem de sidste 15 år, samt kulturjournalist Rasmus Folehave Hansen og grafiker Jacob Birch, der sammen har lavet graffitibogen Will I Go To Hell For This.
Bogen bliver udgivet på Nordstrøms Forlag, kendt for prisvindende bøger som Dansk Tatovering, Husmor og Mad og Bag de Gule Gardiner. For at bogprojektet kan realiseres er det vigtigt at du går ind på http://www.booomerang.dk/projects/skating-i-danmar... og støtter projektet eller forudbestiller bogen.Til artikeloversigten

<
Skating i Danmark

Kalender
Sg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1828

Citatet
"Rimelig rough attitude equals rough sexlife!"
- Kern Handler
Kontakt
Online redaktr
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncrinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio