2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
03.07.2012 / Mountain Dew konkurrence
Af: WDBM
Mountain Dew Danmark har stablet en videokonkurrence på benene, hvor præmien er en tur til Amsterdam og deltagelse i den første europæiske version af Dew Tour AM Series. Konkurrencen løber fra den 1. juli til den 15. august. Den person hvis video har fået flest stemmer den 15. august vinder en tur til Amsterdam med deltagelse for 1 person i Dew Tour Am Series street konkurrence. Vinderen kan også tage en ledsager med. Klik på billedet for at læse videre og få alle detaljerne.

Opråb til danske amatør-skatere.  
Alle danske amatør-skatere med ambitioner, der går udover den lokale park bør kaste deres opmærksomhed den her vej lige nu. Der er nemlig godt nyt til dem, som drømmer om at vise sig frem på den store scene.
Mountain Dew Danmark har stablet en videokonkurrence på benene, hvor præmien er en tur til Amsterdam og deltagelse i den første europæiske version af Dew Tour AM Series.
Med andre ord, så er det her en forrygende mulighed for at komme ud over rampen og se, hvor langt talentet rækker.
For at være med i konkurrencen skal man først uploade en skatevideo til Youtube. Den skal være mellem 30 og 60 sekunder lang og vise, hvad man kan på et skateboard. Derefter er det ind på Mountain Dews danske Facebook-side og melde sig til på: on.fb.me/1retGsk
Konkurrencen løber fra den 1. juli til den 15. august. Den person hvis video har fået flest stemmer den 15. august vinder en tur til Amsterdam med deltagelse for 1 person i Dew Tour Am Series street konkurrence. Vinderen kan også tage en ledsager med.
Amsterdam er det perfekte spot Mountain Dew har i mange år været toneangivende inden for skateboard-konkurrencer i USA, men med konkurrencen i centrum af Amsterdam rykker man for første gang over Atlanten.
Mountain Dew skateboarders Keelan Dadd, Theotis Beasley og Boo Johnson vil være tilstede til eventen, og stå for autografsigneringer og præmieoverrækkelser. Derudover spiller live DJs Splendid gruppen bag smash hittet "The Beach" - Efter et årti med fremgang indenfor action sport er Mountain Dew begejstret over at kunne bringe en skate-konkurrence for amatører til Europa for første gang. Amsterdam er en smeltedigel af ægte kreativitet og entusiasme og dermed det perfekte spot til at udfolde den første Dew Tour Am Series på europæisk grund, siger Kurt Frenier, vicepræsident for Global Brand Development i PepsiCo. I Amsterdam er der selvfølgelig også noget kæmpe for. Vinderen af Dew Tour Am Series i den hollandske by sikrer sig nemlig en VIP-tur til Dew Tour Toyota City Championships i Brooklyn, New York, fra den 20. til den 21. september.
For kommentarer til Mountain Dews involvering i den danske del af konkurrencen kontakt venligst Brand Manager hos PepsiCo, Nina Skov Rømer, på nina.skovromer@pepsico.com eller tlf. 24 78 72 73.


Til artikeloversigten

<
Mountain Dew konkurrence

Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1826

Citatet
"Mr. Bean er død"
- Kim Kadett
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio