2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKLIG BLOG   RAMOICAMO  
31.05.2013 / Vindere af billet til Roskilde Festival 2013
Af: WDBM
Så har vi fundet vinderne af konkurrencen om to armbånd til årets Roskilde Festival.

Der var mange, der delte spændende, rørende og morsomme oplevelser fra Roskilde Festival med os. Faktisk havde det været meget svært at vælge mellem de mange gode bidrag, hvis ikke det havde været for enkeltes forglemmelser af formalia. Vinderne blev:

Dianna Khalidan, Kolding
og
Mads Jacobsen, KBH S
 

I vil begge modtage mere information fra Roskilde Festival.

Vinderhistorierne kan læses her:

 

Dianna Khalidan:

Det var året 2012. Uden tvivl det bedste år i mit liv. Når vi snakker om den tur på Roskilde Festival, fyldes hjertet med varme og smilet breder sig til det yderste. Det var året hvor jeg lærte at at frihed, kærlig og sammenhold eksisterer høj grad, på trods af forskelle. Det var året hvor jeg friede til en fyr, det var året hvor jeg var fuld for første gang, det var året hvor jeg kyssede med verden smukkeste pige, det var året hvor blev et helt menneske! 

Det var min første tur på Roskilde. Egentligt havde jeg aldrig troet jeg skulle af sted. Hvad var der dersens Roskilde Festival for noget? Hvorfor snakkede alle om det? Var det ikke bare en undskyldning for at drikke en masse øl, svine som det passede én og kneppe dem man havde lyst til? Og hvad skulle jeg dog lave der? 

Men trods alle de skøre ( og måske lidt sande ) fordomme, besluttede jeg mig for at prøve det. Og det er jeg inderligt taknemmelig for i dag. Jeg ankom først om søndagen. Min veninde hentede mig viste mig til Campen. Der var både folk jeg kendte og folk jeg ikke kendte, men ikke mere en 1/2 time efter var jeg faldet godt i snak alle. Især Michael, den smukkeste og sødeste fyr. Michael med de smukke dybblå øjne og lækre gyldne hår. Uhhhh! Efter de første dage var jeg overvældet. På den fede måde! Så mange forskellige mennesker på ét sted? SÅ mange glad mennesker på ét sted? Så meget kærlighed, sammenhold, frihed og glæde.. PÅ ÉT STED! Jeg kunne ikke tro det. Det ene sted fik man gratis krammere, det andet sted øller, det tredje sted tøj og en makrelmad. Det var herligt. 

Roskilde 2012 var den første jeg gang jeg drak alkohol - og blev fuld - og festede for fuld fart. Min veninde og jeg havde syet de fedeste glimmerdragter, og kun iført dem, drog vi ud i natten og festede. Jeg var fuld, jeg var glad og jeg var overvældet af gode oplevelser hver gang jeg daskede om i teltet om morgen. Det var fantastisk. Det var fest farver og ballade. 

Så var der det ældre bøsse-par, Kim og Karl. De sødeste og sjoveste personer i verden, der lærte mig at kærlighed er mange ting og at det er fint at være sig selv som man nu er. Jeg havde en enkelt trist eftermiddag, men efter en omgang buksevand af dem og en tur til Orange Scene for at høre HIPHOP, var dagen reddet. Den dag lovede jeg mig selv at jeg ville tage på Roskilde alle de efterfølgende år. 

Den dejligste dag var dagen hvor Bon Iver skulle spille. Jeg fik stukket en buket blomster i hånden med budskabet: giv dem til nogen og skab kærlighed. Så slog det mig. Jeg ville fri den den første smukke person jeg så. Og selv om der var mange smukke mennesker, var jeg ikke i tvivl da jeg så Michael lige foran mig.

Så jeg gjorde det, jeg friede til ham. Han blev så overvældet og ubeskrivelig glad, og efter chokket var aftaget, fik jeg mit længe ventede "Ja".  Og så kyssede han mig. Inderligt. Det var sindssyg rart, underligt og meget skørt. 

Og Bon Iver - han var fantastisk og det var den dejligste intense musik. Jeg stod sammen med mine venner og ved min venstre side stod en flok piger, lidt yngre end mig selv. Den ene af dem var så smuk at man skulle tro det var løgn. Og hun var så sød. Undervejs i koncerten, endte hun med at holde om mig og da koncerten var ovre og alle stod og stortudede af kærlighed og glæde, kiggede hun mig langt i øjnene og bum, så kyssede vi. Jeg havde aldrig troet at det skulle ske, men det gjorde det og det var fantastisk. 

 

Jeg kunne blive ved med at skrive fantastiske minder om Roskilde Festival 2012. Den tur gjorde mig ét med mig selv, og den lærte mig at kærlighed er overalt når bare man ønsker det. Jeg lærte sider af mig selv jeg ikke kendte og blev rigere på liv og kærlighed. Jeg oplevede forskellige mennesker være i ét med noget helt stort og jeg oplevede så meget glæde, frihed, sammenhold og kærlighed, uafhængig af hvem man var. Det var som om alt godt mirakuløst var samlet på ét sted. Det er det herligste. 

 

Mads Jacobsen

Min historie fandt sted på sidste års festival og strækker sig over et par dage. En aften en af de første musikdage mødte jeg en sød pige som jeg fjollede rundt med hele natten og vi endte til sidst i mit telt, hvor der blev knækket anemoner med nakken til den lyse morgen. Hun var desuden en smule skateinteresserret, hvilket ikke gjorde hende mindre spændende. Vi udvekslede telefonnumre og skiltes så ellers om morgenen. 

Et par dage efter, lørdag aften, får jeg en besked fra hende og vi aftaler at mødes ovre i nærheden af min camp. Jeg havde på det pågældende tidspunkt lige hørt Mew på Orange og vendte med det samme snuden hjem mod lejren som lå lige på den anden side af broen over til vest. På min vej gennem festivalpladsens boder, kommer jeg forbi "skateshoppen" og mener at jeg da vist trængte til nye sko og godt lige kan nå ind og købe et par på vejen. Så kan jeg jo altid løbe og spare tid bagefter.

Inde i butikken er den flinke ekspedient ved at lukke ned, men indvilger alligevel i at sælge mig et par sko, dog viser det sig desværre at der ikke er nogen tilbage i min størrelse. Jeg takker pænt for hjælpen og har allerede tankerne på min forestående date da jeg på vej ud får øje på en næsten lifesize papfigur af The Boss(ikke Bruce som et par timer tidligere havde leveret en fremragende koncert), men Andrew Reynolds. I min brandert virker det pludselig som den bedste ide at få ham med hjem til en trekant, min udkårne vil jo helt sikkert kunne genkende ham og mene at den overraskelse godt kan retfærdiggøre at jeg bliver lidt forsinket. Jeg får forklaret ekspedienten min situation og vi bliver enige om 200 kr, desværre har jeg ingen kontanter, så han peger mig i retning af en hæveautomat og begynder så ellers at lukke af for i aften. Jeg finder hurtigt automaten, men har i min tilstand tilsyneladende ingen stedsans tilbage, så ender med febrilsk at rende rundt i et helt kvarter før jeg i sidste øjeblik finder ham og får købt Andrew. Han synes at historien lød så god at jeg lovede ham at komme forbi med et billede hjemme fra teltet dagen efter.

Jeg spørger ham om vej til vest og får så, med Andrew under armen, spurtet tilbage til lejren. Heldigvis var hende min søde aftale meget tålmodig, så alt endte godt og vi endte igen hjemme hos mig alle tre.

Dagen efter fik jeg taget tilbage til shoppen, men det var kun chefen der var på arbejde den morgen, men han han var helt nede med historien og billedet og lovede at sige det videre til ham medarbejderen. Desværre ligger billedet på en telefon jeg ikke kan få liv i mere, men til gengæld slæbte jeg The Boss med hele vejen hjem til Kbh dagen efter og er nu endt i idolhjørnet med Mr Universe og Rambo.

 

 

------------------------

Inden længe er det tid til endnu en uges rock, regn og urinstøv på dyrskuepladsen i Roskilde. Og hvad er bedre end at få sit armbånd uden betaling? Det eneste, du skal gøre, er at skrive din bedste/sygeste/vildeste/smukkeste Roskilde Festival-historie til os i en mail (på per(snabela)wdbm.dk). Husk at skrive dit fulde navn, din alder og din adresse.

Allerede fredag 31. maj belønner vi de to bedste historier med ét armbånd hver. Så få gang i tasterne, mens tid er! Vi skal have din historie senest torsdag 30. maj kl. 23.59.

På grund af tidspres er vi desværre nødt til at droppe vores traditionelle sangkonkurrence i år. Vi håber at kunne afholde den igen i 2014.
Til artikeloversigten

<
Vindere af billet til Roskilde Festival 2013

Kalender
Sg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1828

Citatet
"Det skal bare kødby'es væk!"
- Ville Wester om et hofte slam
Kontakt
Online redaktr
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncrinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio