2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
13.06.2007 / Feelin' it!
Af: Per And
Med navne som Louie Barletta, Caswell Berry og Cairo Foster på coveret var jeg spændt på at se den nye kreation fra Krux. Der var rent faktisk ikke en eneste part jeg ikke glædede mig til at se. Min negative indstilling til det meste taget i betragtning, siger det bestemt ikke så lidt.

Jeg blev bestemt ikke mindre spændt under introen, som var en lille grill- og hyggesession på Krux’ egen fortolkning af Danny Ways mega ramp.

Man kunne have frygtet en video med konstante små skits ala Krux reklamerne, men i så tilfælde vil man blive glædeligt overrasket. Forskerne er der godt nok, men kun i bonusafdelingen, hvor alle de andre Krux reklamer også er at finde.

Det er sandsynligvis ikke alle der ved det, men Feelin' It! er mere eller mindre en tour video. Der er godt nok en montage fra USA, men eksotiske rejsemål som Kroatien, Rusland og Kina fylder hovedparten af videoen.

Der er en autentisk stemning over hele videoen. Mange tricks ser ud som om det er de første forsøg og man ikke har brugt timer på at finpudse dem. Især i kaosparten er det en fornøjelse for øjnene og man fristes da også til at tage den en eller to gange mere med det samme. Ikke mindst for at gense Silas Baxter Neal og Dan Murphy.

Af en tourvideo at være, er Feelin' It! blandt de bedste der er lavet. Der er lige vel mange dækbilleder, men til gengæld er de skudt med 16 mm og gør at videoen er af en kvalitet, som ville være en Transworld video værdig.

Soundtracket rummer til min forbavselse hele to genbrugte numre, hvilket man umiddelbart kun kan undskylde med to ting: 

1) Eric Noren og Ken Ackerman - der har redigeret videoen - ser ikke selv skatevideoer. Denne undskyldning køber jeg dog ikke, da de tydeligvis er inspireret af et hav af udsøgte skatevideoer.

2) Redigeringen har fundet sted før, eller samtidigt med, de videoer som numrene oprindeligt er benyttet i. Denne er dog også udelukket, da begge de "oprindelige" videoer er udgivet for relativt lang tid siden.

Altså må der være tale om sjusk. Men når man ser på resten af videoens kvalitet, er det til at leve med.

Videoen kan købes her for 199,-

Soundtrack:

A Flock of Seagulls: I Ran

INXS: Devil Inside

Peter Gabriel: Shock the Monkey

The Cure: A Forest

Depeche Mode: Barrel of a Gun

Electric Light Orchestra: Mr. Blue Sky

Arcade Fire: Neighborhood #1 (Tunnels)


Til artikeloversigten

<
Feelin' it!

Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1741

Citatet
"Rigtige skatere hører hip hop og ryger hash"
- Lange Jeppe
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

24 90 90 20

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio