2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
03.12.2009 / Vinder af Lab x Deathwish konkurrence
Af: WDBM
En ung mand med en semi-nær-dødsoplevelse og det korrekte svar kan glæde sig til at modtage en Deathwish goodie bag med posten.

Vinderen blev:

Nicklas Andersen

Han svarede:

Navnet "Thunder" stammer såmænd fra hans gud, som har navnet Johnny Thunders. Johnny Thunders er musiker og spiller fee' råk og rul lige til Greco's øre.

Jeg var ude og skate en aften, vi var en masse boys der havde en god tid. Jeg slammer så på en bs nosegrind, ned på min arm, jeg ligger lidt og synes egentlig det gør ret ondt og beslutter mig for lige at sidde ned og give den ti minutter, for at se om smerten blev ved. Det bliver bare værre og værre, så jeg beslutter at kigge forbi skadestuen. Jeg får taget røntgenfoto af den, og får af vide at jeg har brækket albuen og skal opereres. Jeg bliver så indlagt, næste dag kommer der en læge og stiller nogle spørgsmål og sådan.

Så da jeg bliver kørt til operationsstuen og ligger og venter, kommer der en opmærksom læge ud og siger (og nu kommer pointen i historien): "Undskyld, men jeg kan se her at der står du vejer 95 kg, det passer da ikke, gør det?" jeg svarer: "Nej nej, jeg vejer kun 60 kg." så siger lægen: "Nå for søren ja, jamen så skal vi lige have lavet en mindre dosis narkose" (Operationen krævede fuld-narkose). Så hvis lægen ikke havde været opmærksom der, så havde den ikke været helt god.

 

----------------------------------------

 

Hvis du kunne tænke dig en Deathwish goodie bag, skal du blot sende en mail med dit navn, din adresse, dine størrelser (sko, board og T-shirt) og svaret på nedenstående spørgsmål.

Hvor stammer navnet på Jim Grecos pro sko - Thunder - fra?

For ekstra point kan man tilføje sin bedste Deathwish historie i mailen.

Vi kårer en vinder den 3. december.


Til artikeloversigten

<
Vinder af Lab x Deathwish konkurrence

Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1827

Citatet
"Det skal bare kødby'es væk!"
- Ville Wester om et hofte slam
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio