2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
01.08.2009 / Vindere af Cane konkurrence
Af: WDBM
Et hav af besvarelser gjorde at Cane måtte bruge en ekstra dag til at kigge besvarelserne igennem. Nu er der fundet to vindere.

Vinderne blev:

Hector Johannes Unmack:

Jeg startede med at skate fordi: Jeg ønskede først mig et såkaldt waveboard. Men min far blev ved med at sige at det gik af mode efter 1 måned eller 2. Derfor gav han mig et complete skateboard i julegave. Jeg kørte på det et par gange i hallen og blev grebet af det. Nu laver jeg ikke andet!

Jeg blev ved fordi: Det er den fedeste følelse i hele verden, at stå på boardet og køre videre efter man har landet det trick, man har gået og øvet sig på i lang tid. Den følelse får mig til at blive ved og ved!

Jakob Plenge:

Jeg startede med at skate fordi: jeg fik en stedbror der skatede, og han viste mig det og lærte mig lidt, så blev jeg fanget helt vildt af det.

Jeg blev ved fordi: jeg simpelthen synes det er for dope at man bliver ved med at møde nye mennesker og hjælper hinanden med at lære nye tricks, man oplever meget mere når man skater, man for samtidig også et godt sammenhold med alle de andre skatere!

 

Tillykke til dem begge!
 

------------------------------------------------

 

Hvis du vil vinde et af de nye Cane skateboards, skal du sende os en mail med svaret på nedenstående to spørgsmål, dit fulde navn, din adresse og hvilket af de tre nye Cane boards du gerne vil have, hvis du vinder:

Hvorfor startede du med at skate?
Hvorfor blev du ved?

2 vindere vil blive kåret den 16. august.Stefan Ulendorf (Bomben) - 8" Jensen (Hestekræfter) - 8.1 Dyne (Knækket) - 8.25Til artikeloversigten

<
Vindere af Cane konkurrence

Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1827

Citatet
"Hvis du keder dig, så prøv at oversætte pornotitler til dansk inde på YouPorn!"
- Kern Handler
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio