2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
17.04.2009 / Vinder af Supra Tuf giveaway
Af: PA
Vi fik et hav af gode forslag, men vi kan afsløre at disse Supra sko hverken skal bruges til opbevaring af kondommer eller til at svømme i. I hvert fald ikke i vand.

Vinderen og den nye ejer af et par Supra Skylow 1,5 er Nicklas Andersen.

Hans forslag lyder:

Skylow er perfekt til ringridning, heste elsker en Chad Muska sko på hver side af maven. Det vil give dig en helt ny hest, glad og medgørlig. Sidst men ikke mindst kan du heller ikke få stød under fødderne når du hopper ned efter medaljen.

Den anden ting man kan bruge sine Skylow 1,5’er til er at holde vejret i gløgg. Ikke nok med at du matcher gløggens dejlige røde farve, du står også yderst behageligt, hvilket hjælper dig til at holde endnu længere ud.

Vi ønsker god session!

-----------------------------------------------------------------------------

Chad Muskas nye pro model fra Supra er perfekt til alle aspekter af den danske sommer.

En vulkaniseret sål, som indeni er designet til at skulle beskytte dine fødder fra grimme stød, kombineret med Supra Tuf materialet, skulle kunne sikre mange vellykkede sessions. Muska garanterer endda, at det vil få overdelen af skoen til at holde længere end sålen, som ellers også skulle være slidstærk.

Hvis sommeren viser sig fra sin mere velkendte side, vil det vandtætte Supra Tuf materiale også gøre flere dages regnskyl på festivaller til en lidt mindre katastrofe. Denne sko er særligt velegnet til festivaller og byture, da den, som alle Chad Muska pro sko til dato, har en særlig lomme hvor man kan gemme.. Sine nøgler.

Men det er blot to ting man kan bruge et par nye Supra sko til. Hvis du har et bedre bud end vores to, sender Supra dig et par racer-røde Skylow 1,5.

Som sædvanligt skal vi blot have en mail med dit fulde navn, din adresse, dit bud og din skostørrelse. Vi kårer en vinder den 17. april.

 


Til artikeloversigten

<
Vinder af Supra Tuf giveaway

Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1826

Citatet
"Rigtige skatere hører hip hop og ryger hash"
- Lange Jeppe
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio