2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
14.05.2007 / Roadkill
Af: Per And
Mens vi venter på Antagonisten, har jeg tilladt mig at lade som om der ikke er mere plads i helvede og skrive om en skatevideo. Nogen skal jo gøre det.

I sidste uge fik jeg tilsendt Moketjov crewets DVD Roadkill. Den var pakket ind i en Snake on a Plane plakat. Men i modsætning til Snakes on a Plane, så havde jeg faktisk lyst til at se Moketjov videoen. Og det er ikke kun fordi jeg manglede noget at skrive om. Det var lige så meget på grund af titlen og det fine billede på coveret.
Det bliver desværre kun til footy med omkomne dyr og ikke nogen homo sapiens. Som crewet selv slår fast i videoen - Døde dyr er ikke en dans på lagkage. Netop! Og man skal huske det, når man står på landevejen og filmer døde dyr. Om så det er ved Fjelsted Harndrup eller Ryslinge, så er dyr nogle beskidte bæster. Selvom de ser døde ud, lever deres sygdomme videre.

Men nok om døde dyr. Der foregår jo også andet i videoen. Der er for eksempel en lille fin montage med Stig Rossen. Kan I huske den? Hen til komoden og tilbage igen. Det er kun gået ned ad bakke for Grand Prix siden.

Når drengene ikke laver videokunst med dyr og tenorer, så kører de på deres træstykker. En ung mand ved navn Tue leverer en ren hammerpart. Han er en sand vert upcommer med svedige linjer. Men han holder sig ikke tilbage for noget andet terræn. Miniramper, Ørred banks og sågar en sten får en revideret udgave af den legendariske Natas Spin.

Andre highlights er da damernes ven Pall Axel ollier en Randers bør, hele crewet springer ud af skabet og det viser sig at der er kommet nye obstacles på Bellinge arealet. Men det allerbedste på hele DVD'en er nu bonusklippet "Jesper får diller". Glæd dig til det!

Sig ikke at der ikke sker noget på fyn! Mail Moketjov hvis du vil have en dvd til dig selv.
Til artikeloversigten

<
Roadkill

Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1741

Citatet
"Mr. Bean er død"
- Kim Kadett
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

24 90 90 20

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio