2014 wunderbaum
 
ARTIKLER   GALLERIER   BLADENE   KALENDER   LINKS  

BLOGS:   ANTAGONISTEN   BLOGGAH   ISKØLIG BLOG   RAMOICAMO  
25.06.2008 / Bowlriders reportage
Af: Dan Abrahamsson
Da hele Wunderbaum redaktionen har fået indrejseforbud i Sverige på grund af en hændelse, som vi senere har fået forbud mod at udtale os om, fik vi et par af Skateboard.dk's skarpeste drenge til at rykke ud og dække Bowlriders 2008. De er netop blevet ædru og har sat det sidste punktum i reportagen.

Hvor var du forrige weekend? Hvis svaret er andet end Malmø, gik du glip af et brag af en konkurrence, men fortvivl ikke; Wunderbaums udsendinge var der for at dække begivenhederne.

Quicksilver Bowlriders, kalder de det og hvis du ikke kender konceptet er det som følger: Lokale indledende konkurrencer i hele verden finder de kvalificerede til finalen, der igen i år blev afholdt i Stäppelbädsparken i Malmø. Den sidste indledende konkurrence blev afholdt om torsdagen. Der var en del danskere i ilden og videre gik Thomas Madsen (pro), Thomas Kring (pro), Alexander Riisvad (junior) og Bjørn Lillesøe (junior). Vi ankom fredag og nåede at se Madsen skate sit kvalifikationsheat, men på trods af solid skating og noget lokalkendskab gik Madsen desværre ikke videre.

Søndag var dagen slaget skulle stå. Med frisk mod og friskere tømmermænd ankom redaktionen i tide til at se både Alexander Riisvad og Bjørn Lillesøe repræsentere dansken i Junior semifinalerne. Både Alexander og Bjørn kan være stolte af at gå så langt, desværre gik ingen af dem videre til finalen.


I Masters divisionens semifinaler skatede en forsinket Chris Miller skræmmende godt, alligevel sejrede vores eget 80'er ikon, Nicky Guerrero, i sidste ende. Finalen var en ophedet affære og  Nicky skatede formiddabelt med superstilede handplants overalt, store transfers og et kickflip på patten fik publikum helt op at stå. Stort tillykke til Nicky, der på dagen viste at han kan måle sig med hvem som helst af 80'ernes store ikoner.

I Pro finalen viste Matthias Nylen, Ross McGouran, Andy Scott, Benji Galloway, Aron Homoki og Rune Glifberg hvorfor de var gået videre. Selvom det midt i finalen så ud til at Aron Homoki og Benji Galloway ville løbe med sejren kom Rune stærkt tilbage efter en noget usikker start, med blandt andet en kæmpe stor bs 360 transfer, bs tailslide på wallen og ikke mindst heelflip caballerial understregede han sin klasse og satte samtidig trumf på det billede der står stærkest tilbage efter weekenden; Rune Glifberg og Nicky Guerrero sammen øverst på skamlen.

Se video og meget andet på Bowlriders.com og Skateboard.dkNicky Guerrero - frontside air
Foto: Bowlriders.com


Runes nye kværn
Foto: Bowlriders.comTil artikeloversigten

<
Bowlriders reportage

Kalender
Søg
Annoncer
Banner:74
Afstemning
Hvad vil du se mere af i vores blade?

 Interviews
 Checkouts
 Skate billeder
 Reportager
 Reklamer
 Impressions
 Flere pro skatere
 Mere i brevkassen!
 Færre pro skatere
Stemt i alt: 1816

Citatet
"Rigtige skatere hører hip hop og ryger hash"
- Lange Jeppe
Kontakt
Online redaktør
Frederik Bengtsson

30 30 64 90

Annoncørinfo

Wdbm.dk udvikles og
drives af:
SUMOstudio
 
CMS website by SUMOstudio